Senest opdateret 11. marts
fra 2013 på Politikens forlag
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 831 gram
Signeret, hardback, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 3. februar
2. udgave fra 2013 på Politikkens forlag
ISBN: 978-87-400-1154-8
Kategorier: Billedbøger, Faglitteratur, Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
indbundet. Kogebogen indeholder 72 forskellige og fantastiske opskrifter. Bogen og opskrifter er udviklet af Johan Bülow selv, Claus Meyer, Adam Aaman, Christian Bitz og Mariam Mistry. Super oplagt gaveide til alle lakrids elskere!
Senest opdateret 26. marts
fra 2013 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 155 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 27. marts
fra 2013 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 105 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 197
Indbinding: Kartonbind med lærredsryg
Illustreret. 72 opskrifter med lakrids i både det søde og salte køkken. I det søde køkken er der kager, bagværk, is, desserter, drikke og konfekt. I det salte køkken er emnerne snacks, salater, hovedretter med fugl, fisk og kød m.v. Desuden om hvor lakridsen gror, hvordan rødderne forarbejdes og hvilke egenskaber lakridsen har