Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2011 på forlaget Dansk supermarked a/s
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 303 gram
En lille bog med masser af gode opskrifter med trin - for trin sushi teknikker, som f.eks. rulning af sushi. hardback, kan sendes m DAO for 39 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 13. marts
1. udgave fra 2013 på forlaget for Dansk Supermarked
Oplag: 3.
ISBN: 978-1-84975-017-2
pris: 59 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 301 gram
HB - 64 sider. Virkelig smukke fotos af Peter Cassidy. Nemme Tips og Opskrifter. Lav din egen vellykkede skønne sushi og sashimi. Emi Kazuko er japansk madskribent og journalist, uddannet ved bl.a. Kaikon-skolen i Tokyo.
Senest opdateret 27. marts
fra 1999 på forlaget Aschehoug
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: 96
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind. Illustreret Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Originaltitel: The book of Japanese cooking - oversat af Vibeke Fode - ill. i farver
Senest opdateret 22. marts
fra 2011 på forlaget Dansk Supermarked
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: 64
Indbinding: IB
Ubetydelige lager-/brugsspor.
Senest opdateret 22. marts
fra 2000 på Forlaget Søren Fogtdal
pris: 105 kr
Sideantal: 64
Indbinding: IB
Indhold fremtræder ubrugt. Smudsomslag med lille skade