Senest opdateret 29. april
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-1036-2
Kategori: Kogebøger
pris: 54 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1655 gram
Hardback. Næsten som ny, bare stået i reolen. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBD) Vejer 1455 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. april
1. udgave fra 2014 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 978-87-7141-712-8
Kategori: Kogebøger
pris: 64 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
Hardback m. smudsbind. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K505b) Vejer 750 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. april
1. udgave på forlaget 2010
Oplag: active
ISBN: 9788700799028
Kategori: Kogebøger
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 924 gram
Næsten som ny, ren og tæt. 390 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. april
5. udgave fra 2008 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702062861
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 773 gram
Causerende kogebog, hvori forfatteren i tekst og billeder giver et forsvar for mandens rettigheder i køkkenregionerne sideløbende med muntre beretninger om frembragte måltider, kulinariske oplevelser samt opskrifter. Antal sider: 249 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
2. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
Kategorier: Arkitektur, Historie:Kultur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
145 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT kvadratisk format - Fremstår som ny!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
1. udgave fra 1985 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-41081
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
I køkkenet med René Bolvig, Søren Gericke, Jonna Hald, Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach, Daniel Letz, Jean - Louis Lieffroy, Jan Pedersen, Arne Fusager Rasmussen og Hans Beck Thomsen – 192 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h af Anne-Marie Steen Petersen. Ti af landets bedste køkkenchefer ødsler med deres viden og fantasi i denne enestående samling. – Pris ex forsendelse -B1728– 09- 10252
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
2. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788727001005
Kategori: Kogebøger
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Softback. Kikket i, men aldrig rigtig brugt. Derfor meget pæn og velholdt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
9. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 87-7680-472-5
Kategori: Kogebøger
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1215 gram
Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1930 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 87-7680-472-5
Kategori: Kogebøger
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1215 gram
Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1931 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
fra 1995 på forlaget Søren Fogtdal A/S København
Oplag: active
ISBN: 87-7807-315-4
Kategorier: Kogebøger, Kunst & kultur
pris: 109 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 886 gram
Hård eksemplar, 171 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-651 Til bords med skagensmalerne er en charmerende bog om kunstnermiljøet på Skagen omkring århundredskiftet. Lena Sewall skildrer nærværende de legendariske maleres værker og dagligliv med fokus på de måltider, de spiste til hverdag og fest. Også nulevende Skagenboere kommer til orde med deres fortællinger om de gamle mestre. Bogen er på samme tid en spændende kulturhistorie med gamle fotos og kuriøse detaljer, en kunstbog med smukke gengivelser af malernes værker, og en kogebog med både historisk interessante opskrifter og nutidige opskrifter, der er lige til at gå til.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
1. udgave fra 2001 på forlaget Jørgen Paludan
Oplag: active
ISBN: 9788772307367
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 109 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 401 gram
Hardback udgave, 128 sider, Arkivkode:UH-1115 Lider du af astma eller allergi, så er det her måske den helt rigtige bog for dig. Bogen som hjælper dig til et bedre og nemmere liv så du fremadrettet bedre kan leve med astma, og allergier i fremtiden. Du får hjælp til at slå symptomerne på astma og allergier ned. Med sektioner om selvhjælp, komplementære terapier og ernæring, er denne informative bog nøglen til et allergi-frit liv. Mere end 60 opskrifter hjælper dig til sund kost, målrettet til at lindre astma og allergier, herunder høfeber. Du får samtidig tips, råd og vejledning til at identificere fødevarer, der udløser astma og allergier, ligesom en praktisk vejledning til at kontrollere symptomerne og gi dig indsigt og hjælp til hvordan du kan anvende både traditionel og alternativ behandling. Det er ingen naturlov, at sund mad og hensyn til allergi behøver være kedeligt! Bogen her er den perfekte gave, der med sikkerhed bringer lindring og madglæde til en ven eller familiemedlem, der lider under allergi eller døjer med astma.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
fra 1998 på forlaget Bolig & Livsstil
Oplag: active
ISBN: 87-7807-806-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 605 gram
Pasta – 96 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind– Sprog: Dansk . Bogen indeholder mere end 70 inspirerende opskrifter på alt fra en lynhurtig gang pasta til raffinerede og mere tidskrævende gæsteretter. Alle opskrifter er nemme at følge og er ofte forsynet med variationsforslag. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
fra 1998 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0180-0
Kategorier: Asien - Oceanien, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 285 gram
Lækre originalopskrifter fra Asien II – 64 sider – Papbind– Sprog: Dansk . Østens autentiske krydderier kombineret med kokosmælk og citrongræs eller andre aromatiske ingredienser giver dig en eksotisk krydret smagsoplevelse. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
fra 1997 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0175-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 220 gram
Det bedste fra det italienske køkken- 64 sider – Paperback– Sprog: Dansk. Enhver der har været i Italien ved at italienerne elsker at spise, og derfor er det ikke så mærkeligt, at deres madkultur har bredt sig til hele verden. Italiensk mad er noget af det mest populære i verden, og denne bog indeholder dejlige opskrifter på nogle af de bedste traditionelle italienske retter. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. april
fra 2007 på forlaget h.f. ulmann
Oplag: active
ISBN: 978-3-8331-4487-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter - 64 sider - Papbind med flapper- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. april
fra 1989 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 87-00-87944-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Cranks grønne menubog – 132 sider – Hardback – Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. april
1. udgave fra 2007 på forlaget Jepsen & Co – 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-91770-14-2
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Bedstemors gode råd: Huskeråd der stadig virker – 89 sider – Kartonbind – Sprog: Dansk . Måske husker du stadig din bedstemor, der til sin husholdning havde arvet en masse gode råde og leveregler fra sin mor. Det var praktiske råde, der i generationer var overlevet og sad på rygmarven. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. april
fra 1997 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-89508-764-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 105 gram
Cajun køkkenet – 64 sider – Paperback– Sprog: Dansk.. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. april
fra 1990 på forlaget Hernov
Oplag: active
ISBN: 87-590-2160-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 210 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden - 144 sider - Brunt lærredsbind -Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat fra engelsk af Anne Majgaard - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -04 –10640.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. april
1. udgave fra 1999 på forlaget Høst & Søn
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
128 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. april
1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
217 sider - ill. i farve - hardback - NY/ubrugt!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. april
1. udgave fra 2010 på forlaget POLITIKEN
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
212 sider - iIIustreret i farver - hardback - ny!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. april
1. udgave fra 2007 på FORLAGET VANDKUNSTEN
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 420 kr – stand: ★★★★★★
192 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. april
fra 1973 på Hans Reitzel Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-412-6618-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 582 gram
270 sider - Foto-illustreret hardback - Vignetter af Peder Nyman Bogen er et fotografisk optryk af 2. oplag 1964 udgaven. Næsten som ny. Ex forsendelse/1715-04-921
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. april
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback uden smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -0
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. april
fra 1994 på forlaget A J.B. Fairfax Press Publication
Oplag: active
ISBN: 1-86343-179-9
Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 790 gram
Low cholesterol, fat, salt recipes – 96 pages – Hardback med tilsvarende smudsbind (med lette brugsspor) –Sprog: Engelsk - Editors: Marian Broderidck and Ingaret Ward – Photography: Ashley Mackevicius, Andrew Elton, Michelle Gorry og Yanto Noerianto. The book is packed with all informations you need to know to achieve and maintain a healthy lifestyle, this book is a must for all those who want to live longer and enjoy life to the full. With more than 70 mouthwatering colour photographs. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. april
1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendals Bogklub –– 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-03-00268-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1125 gram
Lev fedt – bliv slank året rundt – Omega- metoden – 201 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Fotos: Columbos Leth. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. april
fra 2009 på Forlaget Winther Grafik
Oplag: active
ISBN: 978-87-993208-0-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 580 gram
Frugtbrændevin – En aquavitisk historie fra Sydfyn – 118 sider – Hardback – Sprog: Dansk. En tradition for frugtbrændevin har vi ikke i Danmark – den skal vi først til at skabe nu. Men en lang og begivenhedsrig tradition for indtagelse af brændevin har vi i høj grad…. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. april
3. udgave fra 2003 på PP Forlag – 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-90799-54-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 580 gram
Det er bar’ mad – 249 sider – Papbind – Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. april
fra 2012 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 978-1-4454-8639-0
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Det italienske køkken - Traditionelle og moderne opskrifter på de bedste italienske retter -96 sider - Plastikbind - Sprog: Dansk -Oversat af Morten Pedersen - Fotos: Martin Kurtenbach, Buenavista Studio -Indledning: Linda Doeser. Bogen giver et fascinerende indblik i den kulinariske historie og geografi, som har gjort det italienske køkken så enestående og specielt. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.