Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2780 bøger.



  • 61Billede af bogen Den store Asiatiske kogebog

    Senest opdateret 29. april

    Den store Asiatiske kogebog

    Af Marylouise Brammer (red.)

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-1036-2

    Kategori: Kogebøger

    pris: 54 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1655 gram

    Hardback. Næsten som ny, bare stået i reolen. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBD) Vejer 1455 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 62Billede af bogen Bag uden gluten - Brød, boller, pizza og dejligt tilbehør

    Senest opdateret 29. april

    Bag uden gluten - Brød, boller, pizza og dejligt tilbehør

    Af Jessica Frej & Maria Blohm

    1. udgave fra 2014 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7141-712-8

    Kategori: Kogebøger

    pris: 64 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 950 gram

    Hardback m. smudsbind. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K505b) Vejer 750 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 63Billede af bogen Nigella Ekspres. Lækker mad lynhurtigt

    Senest opdateret 29. april

    Nigella Ekspres. Lækker mad lynhurtigt

    Af Nigella Lawson

    1. udgave på forlaget 2010

    Oplag: active

    ISBN: 9788700799028

    Kategori: Kogebøger

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 924 gram

    Næsten som ny, ren og tæt. 390 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 64Billede af bogen Kvinderne ud af køkkenet! - 20 år efter - den bløde mands kogebog

    Senest opdateret 29. april

    Kvinderne ud af køkkenet! - 20 år efter - den bløde mands kogebog

    Af Roald Als

    5. udgave fra 2008 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702062861

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 773 gram

    Causerende kogebog, hvori forfatteren i tekst og billeder giver et forsvar for mandens rettigheder i køkkenregionerne sideløbende med muntre beretninger om frembragte måltider, kulinariske oplevelser samt opskrifter. Antal sider: 249 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 65Billede af bogen SØNDERHO KRO * Maden og stedet

    Senest opdateret 28. april

    SØNDERHO KRO * Maden og stedet

    Af Birgit Sørensen

    2. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    Kategorier: Arkitektur, Historie:Kultur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    145 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT kvadratisk format - Fremstår som ny!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 66Billede af bogen I køkkenet med René Bolvig, Søren Gericke, Jonna Hald, Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach, Daniel Letz, Jean - Louis Lieffroy, Jan Pedersen, Arne Fusager Rasmussen og Hans Beck Thomsen

    Senest opdateret 28. april

    I køkkenet med René Bolvig, Søren Gericke, Jonna Hald, Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach, Daniel Letz, Jean - Louis Lieffroy, Jan Pedersen, Arne Fusager Rasmussen og Hans Beck Thomsen

    Af Lilian Kaufmann (red.)

    1. udgave fra 1985Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-41081

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    I køkkenet med René Bolvig, Søren Gericke, Jonna Hald, Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach, Daniel Letz, Jean - Louis Lieffroy, Jan Pedersen, Arne Fusager Rasmussen og Hans Beck Thomsen – 192 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h af Anne-Marie Steen Petersen. Ti af landets bedste køkkenchefer ødsler med deres viden og fantasi i denne enestående samling. – Pris ex forsendelse -B1728– 09- 10252

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 67Billede af bogen Grøn mad på 30 minutter

    Senest opdateret 28. april

    Grøn mad på 30 minutter

    Af Louisa Lorang

    2. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt & Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788727001005

    Kategori: Kogebøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Softback. Kikket i, men aldrig rigtig brugt. Derfor meget pæn og velholdt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 68Billede af bogen Spise med Price

    Senest opdateret 28. april

    Spise med Price

    Af Adam Price, James Price

    9. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 87-7680-472-5

    Kategori: Kogebøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1215 gram

    Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1930 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 69Billede af bogen Spise med Price

    Senest opdateret 28. april

    Spise med Price

    Af Adam Price, James Price

    1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 87-7680-472-5

    Kategori: Kogebøger

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1215 gram

    Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1931 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 70Billede af bogen Til bords med Skagensmalerne

    Senest opdateret 28. april

    Til bords med Skagensmalerne

    Af Lena Sewall

    fra 1995 på forlaget Søren Fogtdal A/S København

    Oplag: active

    ISBN: 87-7807-315-4

    Kategorier: Kogebøger, Kunst & kultur

    pris: 109 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 886 gram

    Hård eksemplar, 171 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-651 Til bords med skagensmalerne er en charmerende bog om kunstnermiljøet på Skagen omkring århundredskiftet. Lena Sewall skildrer nærværende de legendariske maleres værker og dagligliv med fokus på de måltider, de spiste til hverdag og fest. Også nulevende Skagenboere kommer til orde med deres fortællinger om de gamle mestre. Bogen er på samme tid en spændende kulturhistorie med gamle fotos og kuriøse detaljer, en kunstbog med smukke gengivelser af malernes værker, og en kogebog med både historisk interessante opskrifter og nutidige opskrifter, der er lige til at gå til.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 71Billede af bogen Astma og allergier Opskrifter og gode råd til et smertefrit liv

    Senest opdateret 28. april

    Astma og allergier Opskrifter og gode råd til et smertefrit liv

    Af Chris McLaughlin

    1. udgave fra 2001 på forlaget Jørgen Paludan

    Oplag: active

    ISBN: 9788772307367

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 109 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 401 gram

    Hardback udgave, 128 sider, Arkivkode:UH-1115 Lider du af astma eller allergi, så er det her måske den helt rigtige bog for dig. Bogen som hjælper dig til et bedre og nemmere liv så du fremadrettet bedre kan leve med astma, og allergier i fremtiden. Du får hjælp til at slå symptomerne på astma og allergier ned. Med sektioner om selvhjælp, komplementære terapier og ernæring, er denne informative bog nøglen til et allergi-frit liv. Mere end 60 opskrifter hjælper dig til sund kost, målrettet til at lindre astma og allergier, herunder høfeber. Du får samtidig tips, råd og vejledning til at identificere fødevarer, der udløser astma og allergier, ligesom en praktisk vejledning til at kontrollere symptomerne og gi dig indsigt og hjælp til hvordan du kan anvende både traditionel og alternativ behandling. Det er ingen naturlov, at sund mad og hensyn til allergi behøver være kedeligt! Bogen her er den perfekte gave, der med sikkerhed bringer lindring og madglæde til en ven eller familiemedlem, der lider under allergi eller døjer med astma.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 72Billede af bogen Pasta

    Senest opdateret 28. april

    Pasta

    Af Sally Mansfield – På dansk ved Jan Friis - Mikkelsen

    fra 1998 på forlaget Bolig & Livsstil

    Oplag: active

    ISBN: 87-7807-806-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 605 gram

    Pasta – 96 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind– Sprog: Dansk . Bogen indeholder mere end 70 inspirerende opskrifter på alt fra en lynhurtig gang pasta til raffinerede og mere tidskrævende gæsteretter. Alle opskrifter er nemme at følge og er ofte forsynet med variationsforslag. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 73Billede af bogen Lækre originalopskrifter fra Asien II

    Senest opdateret 28. april

    Lækre originalopskrifter fra Asien II

    Af Anne Wilson

    fra 1998 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0180-0

    Kategorier: Asien - Oceanien, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 285 gram

    Lækre originalopskrifter fra Asien II – 64 sider – Papbind– Sprog: Dansk . Østens autentiske krydderier kombineret med kokosmælk og citrongræs eller andre aromatiske ingredienser giver dig en eksotisk krydret smagsoplevelse. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 74Billede af bogen Det bedste fra det italienske køkken

    Senest opdateret 28. april

    Det bedste fra det italienske køkken

    Af Anne Wilson

    fra 1997 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0175-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 220 gram

    Det bedste fra det italienske køkken- 64 sider – Paperback– Sprog: Dansk. Enhver der har været i Italien ved at italienerne elsker at spise, og derfor er det ikke så mærkeligt, at deres madkultur har bredt sig til hele verden. Italiensk mad er noget af det mest populære i verden, og denne bog indeholder dejlige opskrifter på nogle af de bedste traditionelle italienske retter. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 75Billede af bogen Le Cordon Bleu - Gourmetskolen -  Quiches & Tærter

    Senest opdateret 28. april

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter

    Af Kay Halsey

    fra 2007 på forlaget h.f. ulmann

    Oplag: active

    ISBN: 978-3-8331-4487-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter - 64 sider - Papbind med flapper- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 76Billede af bogen Cranks grønne menubog

    Senest opdateret 27. april

    Cranks grønne menubog

    Af Jette H. Hage – Lene Eriksen – Kirsten Skaarup

    fra 1989 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-87944-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Cranks grønne menubog – 132 sider – Hardback – Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 77Billede af bogen Bedstemors gode råd: Huskeråd der stadig virker

    Senest opdateret 27. april

    Bedstemors gode råd: Huskeråd der stadig virker

    Af Gitte Ladefoged

    1. udgave fra 2007 på forlaget Jepsen & Co – 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-91770-14-2

    Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Bedstemors gode råd: Huskeråd der stadig virker – 89 sider – Kartonbind – Sprog: Dansk . Måske husker du stadig din bedstemor, der til sin husholdning havde arvet en masse gode råde og leveregler fra sin mor. Det var praktiske råde, der i generationer var overlevet og sad på rygmarven. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 78Billede af bogen Cajun køkkenet

    Senest opdateret 27. april

    Cajun køkkenet

    Af Anne Wilson

    fra 1997 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-89508-764-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 105 gram

    Cajun køkkenet – 64 sider – Paperback– Sprog: Dansk.. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 79Billede af bogen Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden

    Senest opdateret 27. april

    Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden

    Af Jennifer Steel

    fra 1990 på forlaget Hernov

    Oplag: active

    ISBN: 87-590-2160-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden - 144 sider - Brunt lærredsbind -Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat fra engelsk af Anne Majgaard - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -04 –10640.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 80Billede af bogen FRUGT & SØDE SAGER - Opskrifter fra Italien - (kager, desserter, is, konfekt, pandekager, m.m.

    Senest opdateret 27. april

    FRUGT & SØDE SAGER - Opskrifter fra Italien - (kager, desserter, is, konfekt, pandekager, m.m.

    Af Rosalba Gioffré

    1. udgave fra 1999 på forlaget Høst & Søn

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    128 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 81Billede af bogen SLIP FULDKORNET LØS

    Senest opdateret 27. april

    SLIP FULDKORNET LØS

    Af Søren Damgaard

    1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

    217 sider - ill. i farve - hardback - NY/ubrugt!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 82Billede af bogen WASSIM UNPLUGGED - Cool hverdagsmad

    Senest opdateret 27. april

    WASSIM UNPLUGGED - Cool hverdagsmad

    Af Wassim Hallal

    1. udgave fra 2010 på forlaget POLITIKEN

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★★

    212 sider - iIIustreret i farver - hardback - ny!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 83Billede af bogen TARTELETTER - Med 85 forførende opskrifter

    Senest opdateret 27. april

    TARTELETTER - Med 85 forførende opskrifter

    Af Babette Hersant Isaksen / Forord af Suzanne Brøgger

    1. udgave fra 2007FORLAGET VANDKUNSTEN

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 420 kr – stand: ★★★★★★

    192 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 84Billede af bogen Det gode bord

    Senest opdateret 27. april

    Det gode bord

    Af Mogens Brandt

    fra 1973Hans Reitzel Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-412-6618-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 582 gram

    270 sider - Foto-illustreret hardback - Vignetter af Peder Nyman Bogen er et fotografisk optryk af 2. oplag 1964 udgaven. Næsten som ny. Ex forsendelse/1715-04-921

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 85Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Senest opdateret 25. april

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Af M.F. K. Fischer og bearbejdet af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1970Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback uden smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -0

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 86Billede af bogen Low cholesterol, fat, salt recipes

    Senest opdateret 24. april

    Low cholesterol, fat, salt recipes

    Af Catherine Saxelby (Consultant Nutritionist)

    fra 1994 på forlaget A J.B. Fairfax Press Publication

    Oplag: active

    ISBN: 1-86343-179-9

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 790 gram

    Low cholesterol, fat, salt recipes – 96 pages – Hardback med tilsvarende smudsbind (med lette brugsspor) –Sprog: Engelsk - Editors: Marian Broderidck and Ingaret Ward – Photography: Ashley Mackevicius, Andrew Elton, Michelle Gorry og Yanto Noerianto. The book is packed with all informations you need to know to achieve and maintain a healthy lifestyle, this book is a must for all those who want to live longer and enjoy life to the full. With more than 70 mouthwatering colour photographs. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 87Billede af bogen Lev fedt – bliv slank året rundt – Omega- metoden

    Senest opdateret 24. april

    Lev fedt – bliv slank året rundt – Omega- metoden

    Af Niels Ehler & Susanne Kjær

    1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendals Bogklub –– 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-03-00268-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1125 gram

    Lev fedt – bliv slank året rundt – Omega- metoden – 201 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Fotos: Columbos Leth. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 88Billede af bogen Frugtbrændevin – En aquavitisk historie fra Sydfyn

    Senest opdateret 24. april

    Frugtbrændevin – En aquavitisk historie fra Sydfyn

    Af Karsten Kjer Michaelsen

    fra 2009Forlaget Winther Grafik

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-993208-0-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 580 gram

    Frugtbrændevin – En aquavitisk historie fra Sydfyn – 118 sider – Hardback – Sprog: Dansk. En tradition for frugtbrændevin har vi ikke i Danmark – den skal vi først til at skabe nu. Men en lang og begivenhedsrig tradition for indtagelse af brændevin har vi i høj grad…. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 89Billede af bogen Det er bar’ mad

    Senest opdateret 24. april

    Det er bar’ mad

    Af Jamie Oliver

    3. udgave fra 2003PP Forlag – 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90799-54-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 580 gram

    Det er bar’ mad – 249 sider – Papbind – Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 90Billede af bogen Det italienske køkken - Traditionelle og moderne opskrifter på de bedste italienske retter

    Senest opdateret 24. april

    Det italienske køkken - Traditionelle og moderne opskrifter på de bedste italienske retter

    Af Ingebrog Pils og Stefan Pallmer

    fra 2012 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4454-8639-0

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Det italienske køkken - Traditionelle og moderne opskrifter på de bedste italienske retter -96 sider - Plastikbind - Sprog: Dansk -Oversat af Morten Pedersen - Fotos: Martin Kurtenbach, Buenavista Studio -Indledning: Linda Doeser. Bogen giver et fascinerende indblik i den kulinariske historie og geografi, som har gjort det italienske køkken så enestående og specielt. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort