Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2813 bøger.



  • 2761Billede af bogen Køkkenskolen - Frokostretter

    Senest opdateret 2. maj

    Køkkenskolen - Frokostretter

    Af Lie, Morten

    fra 1979 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 8715073734

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★

    Hardback med smudsomslag. 96 sider. Sprog: Dansk. Pænt eksemplar. Små brugsspor på omslag. Ryg en smule bleget. Illustreret i farver. (1707-0345).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2762Billede af bogen Køkkenskolen - Hovedretter

    Senest opdateret 2. maj

    Køkkenskolen - Hovedretter

    Af Lie, Morten

    fra 1980 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 8715073750

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★

    Hardback med smudsomslag. 95 sider. Sprog: Dansk. Pænt eksemplar. Små brugsspor på smudsomslag. Illustreret i farver. (1707-0348)

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2763Billede af bogen Bag selv brød

    Senest opdateret 27. april

    Bag selv brød

    Af Klever, Eva & Ulrich Klever

    fra 1986 på forlaget Asschenfeldt's Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-558-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 71 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort/hvid og farver. Gode råd og nye, spændende opskrifter til hjemmebageren. (1707-0104).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2764Billede af bogen Menuer til hverdag og fest 1

    Senest opdateret 27. april

    Menuer til hverdag og fest 1

    Af Pedersen, Grethe

    fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt's Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-845-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 72 sider. Sprog: Dansk. Nem og hurtig gæstemad. Menuforslag og inspiration til travle mennesker. Illustreret i farver. (2005-0242).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2765Billede af bogen Canada Cookbook - The scenic land

    Senest opdateret 25. april

    Canada Cookbook - The scenic land

    Af Martin, Pol (ed.)

    fra u.år på forlaget York Promotional Book

    Oplag: active

    ISBN: 0920620809

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★

    Hardback med smudsomslag. 216 sider. Sprog: Engelsk. Illustrated in colour. Large format. (2005-0121).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2766Billede af bogen Vin og Konserves

    Senest opdateret 24. april

    Vin og Konserves

    Af Beauvais

    1. udgave fra 1924 på forlaget Beauvais

    Oplag: active

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★

    Forudbestillingsliste for De Danske Vin- og Konservesfabrikker. Beauvais og Rasmussen. Lille sjov pjece på 16 sider, med billeder af glas, dåser og flasker - med indhold!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2767Billede af bogen Hamlets bog om pandekager

    Senest opdateret 20. april

    Hamlets bog om pandekager

    Af Gunnarsen, Ruth

    fra 1984 på forlaget Hamlet

    Oplag: active

    ISBN: 87-7321-234-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 48 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2207-0096).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2768Billede af bogen The Cranks Recipe Book

    Senest opdateret 20. april

    The Cranks Recipe Book

    Af Canter, David, Kay Canter & Daphne Swann

    fra 1986 på forlaget Grafton Books

    Oplag: active

    ISBN: 0586060901

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 256 sider. Sprog: Engelsk. Illustreted in colour. (2207-0099).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2769Billede af bogen Suverænt nemt

    Senest opdateret 20. april

    Suverænt nemt

    Af Bock Sonja & Tina Scheftelowitz

    2. udgave fra 2009 på forlaget Politiken Bøger

    Oplag: active

    ISBN: 9788756778329

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 283 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter på snacks og drinks, salater og supper, grønne retter og retter med kød og fisk, chutney og tilbehør, morgenmad, brød og desserter samt forslag til buffeter. Illustreret i farver. (2304-0277).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2770Billede af bogen Dejligt

    Senest opdateret 8. april

    Dejligt

    Af Plum, Camilla

    1. udgave fra 2003 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-7037-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★

    Hardback. 287 sider. Sprog: Dansk. Mere end 120 opskrifter på supper, grønt, fisk, fjerkræ, kød, desserter, kager, brød, syltetøj m.m. Illustreret i farver. (1907-0268).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2771Billede af bogen Mad for een

    Senest opdateret 8. april

    Mad for een

    Af Grumme, Grete

    2. udgave fra 1973 på forlaget Gyldendals Oktavbøger

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-46191-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 160 sider. Sprog: Dansk. Inkl. "Lidt om vin for Een" af A. Hostrup-Pedersen. (2304-0138).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2772Billede af bogen Ny nem mad

    Senest opdateret 7. april

    Ny nem mad

    Af Kjeld Koplev ; i samarbejde med Marianne Koester ; tegninger: Nikoline Werdelin

    1. udgave fra 1986 på forlaget Borgen

    Oplag: active

    ISBN: 87-418-7687-3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★

    Vægt: 171 gram

    Ny nem mad er kogebogen for 80ernes familie. Indeholder et væld af opskrifter, lige fra morgenmaden over frokost og madpakker til middagsmadens mange spændende muligheder. Desuden giver bogen en masse praktiske råd om, hvordan man kan spise både sund og god mad uden at bruge timer hver dag.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2773Billede af bogen Den blå bagebog

    Senest opdateret 1. april

    Den blå bagebog

    Af ?

    på forlaget Tørsleffs Husmoder Service

    Oplag: active

    ISBN: 87-85168-00-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 128 sider. Sprog: Dansk.Moderne bagning. 300 opskrifter. (1707-0265).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2774Billede af bogen Nem mad med Blenderen

    Senest opdateret 1. april

    Nem mad med Blenderen

    Af Bagger, Rigmor

    fra 1979 på forlaget Hamlet

    Oplag: active

    ISBN: 87-7321-134-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1711-0508).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2775Billede af bogen Makaroni og spaghetti retter

    Senest opdateret 1. april

    Makaroni og spaghetti retter

    Af Östenius, Asta

    Thorkild Becks Forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 80 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort/hvid og farver. På dansk ved Inga Kristoffersen. (1712-0608).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2776Billede af bogen Mad fra fjerne gryder

    Senest opdateret 1. april

    Mad fra fjerne gryder

    Af Vibeke Schrader & Lene Rohde

    fra 1996

    Oplag: active

    ISBN: 87-89927-08-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★

    Vægt: 345 gram

    Citat fra bogen: "En kulinarisk rejse krydret med poesi. En rejse, hvor sanser og fantasi tager dig med til fjerne gryder i 16 forskellige lande - hjemme i dit eget køkken. Tag klodens fremmede kulturer til bords og besøg en verden af smagsoplevelser... Opskrifterne i bogen er udviklet af ernærings- og husholdningsøkonom Vibeke Schrader. Retterne i bogen er et velsmagende bevis på, at både mad til fest og mad til hverdag på en gang kan være spændende og sund. Rejseskribenten Lene Rohde, der dog ikke har besøgt alle landene, har forfattet bogens poesi. Når illusioner er grænseløse og drømmene gratis, kan man rejse, hvorhen det skal være..." Er udgivet i anledning af FDB's 100 års Jubilæum

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2777Billede af bogen Den ny kogebog for fattigrøve

    Senest opdateret 22. marts

    Den ny kogebog for fattigrøve

    Af Lund, Rolf

    2. udgave fra 1997 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12505-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★

    Hæftet med flapper. 126 sider. Sprog: Dansk. Eksemplar med brugsspor. Indhold pænt. Enkelte mærker på omslag. Let gulnet. Opskrifter på sund og nærende mad til ingen penge. (1712-0079).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2778Billede af bogen Brunch

    Senest opdateret 22. marts

    Brunch

    Af Skipper, Joy

    1. udgave fra 2008 på forlaget Connaught

    Oplag: active

    ISBN: 978184172312

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★

    Hardback. 192 sider. Sprog: Dansk. Mere end 80 skønne opskrifter, fra supersundt til den rene luksus. Illustreret i farver. Med skjult spiralryg. Oversat til dansk af Elizabeth Djørup efter "Brunch (2007)". (1907-0147).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2779Billede af bogen Raasyltning og anden tidssvarende syltning

    Senest opdateret 12. marts

    Raasyltning og anden tidssvarende syltning

    Af Carlsen, Ellen

    9. udgave fra 1941 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 125 sider. Sprog: Dansk. Vejledning og opskrifter. Illustreret sort/hvid. (1910-0007).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2780Billede af bogen Dictionnaire des Menus

    Senest opdateret 28. februar

    Dictionnaire des Menus

    Af Alexander Schumacher

    1. udgave fra 1908 på forlaget Carlsberg Bryggerierne, Copenhagen

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 135 kr – stand: ★★★

    12mo. (7,7 x 9,2 cm), 152 pp.. Text in English, French, German and Danish, including an introduction and a postscript with a brief history of the Carlsberg Breweries, illustrated with some b/w photos. Faded rubber stamp 'Robert Olesen' on half title. Pictorial boards with decorative colour-drawings of fish (the back) and a lobster (front); green cloth back. Worn edges and corners to binding, backboard has a crack, inside is fine. "When you have perused this account of the works on the art of cooking and have made your choice, I have only to greet you with a hearty: May you enjoy it!" - Alexander Schumacher

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2781Billede af bogen Stor kogebog - For større og mindre husholdninger

    Senest opdateret 26. februar

    Stor kogebog - For større og mindre husholdninger

    Af Henriette Schønberg Erken

    1. udgave fra 1946

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 145 kr – stand: ★★★

    Vægt: 1900 gram

    Visse brugsspor og slitage på omslag samt enkelte reparationer med tape inde i bogen. Der udover i fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2782Billede af bogen Apples - A cookbook

    Senest opdateret 25. februar

    Apples - A cookbook

    Af Berkley, Robert

    fra 1991 på forlaget Ted Smart

    Oplag: active

    ISBN: 1853489476

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★

    Hardback med smudsomslag. 119 sider. Sprog: Engelsk. Illustreret i farver. Photographs by Eric Jacobsen. Skrift på friblad. (1709-0474).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2783Billede af bogen Today´s way to better cooking - a practical guide

    Senest opdateret 25. februar

    Today´s way to better cooking - a practical guide

    Af Bernard, Francoise

    fra 1958 på forlaget Super-Cocotte SEB

    Oplag: active

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 192 sider. Sprog: Engelsk. Super-Cocotte SEB - Your ideal pressure cooker. Illustreret i farver. (1801-0048).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2784Billede af bogen Nudler og pasta

    Senest opdateret 22. februar

    Nudler og pasta

    Af Joy Davies

    2. udgave fra 2003 på forlaget Mønstergården

    Oplag: active

    ISBN: 87-6140334-2

    Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★

    Vægt: 658 gram

    Er du træt af spagetti med kødsauce? Hvad så med risnudler med østers og pesto? De 50 allerbedste nudel og pastaretter fra det meste af verden, f.eks. grillet grønsagslasagne, sød vanillepasta med kirsebær i rødvinssauce, wonton suppe og linguini Napoli med muslinger. Bogens opskrifter (inkl. tilberedning af både frisk og fyldt pasta) er lette at gå til med udførlig ingrediensliste, grundige tilberedningsinstrukser samt kogetider. Bogen er smukt og rigt illustreret. Hæftet, 144 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2785Billede af bogen Stor Kogebog - for større og mindre husholdninger

    Senest opdateret 18. februar

    Stor Kogebog - for større og mindre husholdninger

    Af Erken, Fru Henriette Schønberg

    2. udgave fra 1950Aschehough Dansk Forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 230 kr – stand: ★★★

    Hardback. 844 sider. Sprog: Dansk. Kogning. Bagning. Syltning. Raasyltning. Vinlægning. Slagtning. Henkogning. Sygekost. Diætkost. Menuer. Anretning. Borddækning. Med illustrationer og 15 farvetavler. Eksemplar med brugsspor. Ryg itu. Indhold pænt. (1909-0093).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2786Billede af bogen Pizzaer

    Senest opdateret 18. februar

    Pizzaer

    Af Wilson, Anne

    fra 1997 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-89508-785-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Pizzas and melts (1995)" af Ejler Hinge-Christensen. (2011-0263).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2787Billede af bogen Mad og kvadrater

    Senest opdateret 18. februar

    Mad og kvadrater

    Af Otto Mønsteds kogebog

    fra 1939 på forlaget Egmont

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★

    Vægt: 700 gram

    Bogen er på 191 sider. Har løs ryg og brugsspor, ingen løse sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2788Billede af bogen Le Pâtissier moderne

    Senest opdateret 18. februar

    Le Pâtissier moderne

    Af Gert Sørensen

    fra 1977Erhvervsskolernes forlag

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 100 kr – stand: ★★★

    Vægt: 1200 gram

    Kogebogen er på 246 sider. Der er skrevet forrige ejers navn, samt besked i bogen med blyant. Alle i bogen viste desserter og dekorationer er fremstillet af forfatteren. Forsiden er et billede af en Piéces montées ( Croquembouche), som også er i bogen under dekorationer. Lidt om indhold: Flamberede desserter, kolde frugtdesserter, varme buddinger, isdesserter, dessertsauce, dekorationer.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2789Intet billede af bogen

    Senest opdateret 12. maj

    Nye kogebog eller anviisning til at koge, bage, stege, indsylte, henlægge, indslagte, anrette o.s.v.

    Af C. Jacobsen

    fra 1835

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 220 kr – stand: ★★★

    Vægt: 400 gram

    Halvlæder, 212 s. + register, rimeligt ex. aldren taget i betragtning. Enkelte sider med skader. 160616

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2790Intet billede af bogen

    Senest opdateret 2. maj

    Vi laver mad med krydderier

    Af Lange, Bodil & Sys Rehfeld Thodén

    fra 1965Politikens forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★

    Hardback. 255 sider. Sprog: Dansk. Politikens håndbogsserie. Illustreret sort/hvid af Ebba Schultz & Verner Hancke. Klistermærke i bog. Ryg tapet. (1808-0406).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort