Senest opdateret 1. august
fra 2010 på forlaget COOP
Oplag: active
ISBN: 5700381063384
Kategori: Kogebøger
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 950 gram
Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 750 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. august
1. udgave fra 2019 på forlaget Easis
Oplag: active
ISBN: 9788799647194
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 74 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 630 gram
Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 430 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. august
2. udgave fra 2003 på forlaget Møntergården
Oplag: active
ISBN: 87-7901-151-9
Kategori: Kogebøger
pris: 86 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 945 gram
Hæftet. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 745 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. august
1. udgave fra 2015 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 978-87-02-16720-7
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 84 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 765 gram
Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 565 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. august
fra 2008 på forlaget Atelier
Oplag: active
ISBN: 978-87-7857-566-1
Kategori: Kogebøger
pris: 58 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 520 gram
Hæftet. Bare stået i reolen. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 320 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 1. august
1. udgave fra 1997 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-28464-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 535 gram
Hardback. Ny - ulæst. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 335 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 31. juli
fra 2004 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 978-1-4054-2246-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Alle tiders Chokolade – Nemme og lækre opskrifter trin -for -trin – 256 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1723 – 01 -10492
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 31. juli
9. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 87-7680-472-5
Kategori: Kogebøger
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1215 gram
Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1930 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 31. juli
fra 1995 på forlaget Søren Fogtdal A/S København
Oplag: active
ISBN: 87-7807-315-4
Kategorier: Kogebøger, Kunst & kultur
pris: 109 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 886 gram
Hård eksemplar, 171 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-651 Til bords med skagensmalerne er en charmerende bog om kunstnermiljøet på Skagen omkring århundredskiftet. Lena Sewall skildrer nærværende de legendariske maleres værker og dagligliv med fokus på de måltider, de spiste til hverdag og fest. Også nulevende Skagenboere kommer til orde med deres fortællinger om de gamle mestre. Bogen er på samme tid en spændende kulturhistorie med gamle fotos og kuriøse detaljer, en kunstbog med smukke gengivelser af malernes værker, og en kogebog med både historisk interessante opskrifter og nutidige opskrifter, der er lige til at gå til.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 31. juli
1. udgave fra 2013 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-400-1078-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
PALÆO – Stenalderkost & Træning – 279 sider – Hardback - Sprog: Dansk. Handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle blåbær i skoven. Men om at droppe de moderne, forarbejdede fødevarer, der ødelægger din krop, og i stedet spise naturlig og sund mad med den rigtige fordeling af protein, fedt og kulhydrat. – Pris ex forsendelse -B1722 – 16 -10610
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 31. juli
1. udgave fra 2010 på forlaget tinkerbell books
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 817 gram
en bog om familieliv, eventyr, bagning, kreativitet, leg og læring Hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 31. juli
1. udgave fra 2017 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 9788703079998
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 741 gram
Kogebog med 52 vegetariske retter inddelt efter årstiderne. Med basisopskrifter. Antal sider: 191. Indbinding: Indbundet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. juli
på J. Sjøgrens Forlag fra 1969 -72
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 760 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 9500 gram
DET NYE KØKKENBIBLIOTEK - (15 bind) - Hardback - Sprog: Dansk -Tegninger: Kjeld Vibholm -- Bagning; Desserter; Fisk og skaldyr; Fjerkræ; Gris; Gør det selv; Hors D’oeuvres; Huske glemme bog; Kalv; Koldt bord; Okse; Selskaber; Supper og saucer; Vildt og Lam; Æg og grønt. –Pris ex forsendelse - B1701 -04- 11299
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. juli
1. udgave fra 1994 på Netto og Forlaget D3
Oplag: active
ISBN: 87-90059-36-0
Kategorier: Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Julebogen – Jeg glæder mig i denne tid - 88 sider – Hardback – Sprog: Dansk-Rigt illustreret i s/h og farver. Bogen er en scrapbog over julen og dens traditioner. Hvert hjem har sine egne traditionelle juleskikke. Bogen samler sig om den traditionelle danske jul. –Pris ex forsendelse -B1720 -10-10020.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. juli
1. udgave fra 2007 på forlaget gyldendal
Oplag: active
Kategorier: Billedbøger, Børnebøger, Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1528 gram
- opskrifter, tips og idéer til familier med børn hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. juli
1. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-400-1548-5
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 62 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 695 gram
Softback m. flapper. Ulæst reolbog. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K182) Vejer 495 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. juli
1. udgave fra 1997 på Netto og Forlaget D3 - 4. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-90059-30-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 355 gram
Pastabogen ”al dente” - 84 sider – Hardback – Sprog: Dansk . Handler først og fremmest om pasta. Pasta i pastaretter i 10 italiensk inspirerede menuer med forslag til antipasti (appetitvækkere), pastaretter og italienske desserter med is, frugter og kage. - Pris ex forsendelse -2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. juli
2. udgave fra 2009 på forlaget Pretty Ink – 2. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-638-0942-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Køkken revolution på høje hæle – 271 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Med fotos af Line Thit Klein. Med 110 fabelagtige opskrifter til travle kvinder, der vil spise sundt. Dette er kogebogen, som viser dig, hvordan du nemt laver supersund, velsmagende og nærende mad – også i dine allertravleste hverdage. Navn på friblad. – Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. juli
1. udgave fra 2012 på forlaget Kematis
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
167 sider - STORT tværformat - NY/uåbnet!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 30. juli
1. udgave fra 2007 på Forlaget P. N.
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
343 sider - Illustreret - Som NY/ulæst!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1060 gram
Indien er et kæmpemæssigt land med mange forskellige lokale madtraditioner. Forfatteren, Camellia Panjabi, har i de sidste 20 år rejst i Indiens regioner og besøgt forskellige samfundsgrupper for at opbygge en samling af de bedste og mest traditionsrige opskrifter. Hun søgte efter en fællesnævner midt i mangfoldigheden, og hendes valg faldt på karryretterne, for der laves »kari« over hele Indien - og selvom mange af ingredienserne er fælles, er resultaterne vidt forskellige. Men hvad forstår man egentlig ved en karryret? For mange danskere er »karry« et stærkt, gult blandingskrydderi, men i Indien er »kari« betegnelsen på en sammenkogt ret. »Kari« betyder egentlig sauce, nemlig den sauce der dannes, når man tilbereder kød eller fisk sammen med grønsager og krydderier i en gryde. Ordet er så i tidens løb kommet til også at være fælles betegnelse for de færdige retter af denne type. Camellia Panjabi præsenterer her 50 af de mest lækre, eksotiske og inspirerende karryretter. Alle retterne vises på helsides farvefotos og der er fotos af de specielle ingredienser. Det indiske køkken er præget af stor fleksibilitet og der er ingen opskrifter, der absolut skal følges slavisk. Opskrifterne på de traditionelle retter er aldrig før blevet skrevet ned, men er overleveret gennem generationer. Derfor er der i indledningen givet forklaring pa grundreglerne for at lave en karryret: Jævningsmidler som kokosmælk, »odder og bælgfrugter, sure ingredienser som yoghurt og lime, og de mange urter og krydderier beskrives, og Camellia Panjabi giver læseren lyst til selv at improvisere. Alle vigtige krydderier er beskrevet og opført efter smag, farve og duft, og der er retningslinjer for, hvordan de bruges med optimal effekt. Der er desuden nyttige tips om hvordan man serverer et indisk måltid. Indbundet, 191 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
1. udgave fra 2014 på forlaget People'sPress
Oplag: active
ISBN: 9788771378726
Kategori: Kogebøger
pris: 62 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 760 gram
Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K245) Vejer 560 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
1. udgave fra 2002 på Aschehoug Dansk Forlag - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-11-16304-6
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Hold balancen - Mere mad med balancekost - 199 sider - Hardback - Sprog: Dansk- Fotos: Nils Lund Pedersen. - Pris ex forsendelse-
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
på forlaget Naumann & Göbel - uden år
Oplag: active
ISBN: 3-625-11060-1
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Klassisk italiensk køkken - 160 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
på forlaget Fisker & Schou - uden år
Oplag: active
ISBN: 87-90057-33-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Mad med MEYER- 207 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotograferet af Thomas Grøndahl. Indeholder 200 nye opskrifter af den populære tv kok. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
fra 1985 på forlaget Wøldike
Oplag: active
ISBN: 87-7233-577-7
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Provence i Pot og Pande - 119 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Er en kulinarisk rejse til solens kongerige, og boger er festligt gennem illustreret af endnu en Provence -ekspert, tegneren Henning Jarlov. - Pris ex forsendelse -B1708 -16 - 10407
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
1. udgave fra 2003 på Politikens Forlag - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-567-7038-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Lyst –287 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver - Fotografier: Ditte Isager. En lille og praktisk kogebog spækket ned lækre opskrifter. Mere end 120 opskrifter lige til at gå til. Snacks, pasta, pizza, supper, salater, grønt, fisk, kød, desserter og kager. - Pris ex forsendelse -B1712 –12- 10312
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. juli
fra 1994 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-7801-382-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Grønne wokretter – 63 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder over 50 spændende retter med grønsager og svampe kombineret med ris, tofu, pasta og nudler. - Pris ex forsendelse -B1720 -07- 10380
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. juli
fra 1995 på Forlaget Rebild
Oplag: active
ISBN: 87-985227-2-8
Kategorier: Erindringer, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Mit liv med mad og mennesker - 203 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h og farver. Husholdningslæreren, kogebogsforfatteren og TV-kokken Kirsten Hüttemeier (f. 1914) fortæller om sin barndom og skolegang og om sin lange karriere. - Pris ex forsendelse -B1714–13- 10695.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. juli
1. udgave fra 2000 på Dafolo Forlag – 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-7794-515-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 375 gram
Thomas Pasfall – Årets kok 2000 - volume 3 - 48 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Signatur på titelblad. – Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.