Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2552 bøger.



  • 361Billede af bogen Himmelsk godt med buffeter

    Senest opdateret 1. august

    Himmelsk godt med buffeter

    Af Lotta Bäckström, Ewa K. Andinsson og Camilla Simonson

    fra 2010 på forlaget COOP

    Oplag: active

    ISBN: 5700381063384

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 950 gram

    Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 750 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 362Billede af bogen Fra fat til fabulous, Tab 12 kg på 12 uger

    Senest opdateret 1. august

    Fra fat til fabulous, Tab 12 kg på 12 uger

    Af Gustav Salinas

    1. udgave fra 2019 på forlaget Easis

    Oplag: active

    ISBN: 9788799647194

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 74 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 630 gram

    Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 430 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 363Billede af bogen KIRKS VILDT - Vildtopskrifter fra Nikolaj Kirks køkken

    Senest opdateret 1. august

    KIRKS VILDT - Vildtopskrifter fra Nikolaj Kirks køkken

    Af Nikolaj Kirk

    2. udgave fra 2003 på forlaget Møntergården

    Oplag: active

    ISBN: 87-7901-151-9

    Kategori: Kogebøger

    pris: 86 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 945 gram

    Hæftet. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 745 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 364Billede af bogen ALKALINE KUREN - 14 dages guide til sundhed, velvære og ny energi

    Senest opdateret 1. august

    ALKALINE KUREN - 14 dages guide til sundhed, velvære og ny energi

    Af Dr. Stephan Domenig

    1. udgave fra 2015 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-02-16720-7

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 84 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 765 gram

    Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 565 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 365Billede af bogen Kolesterol kogebog

    Senest opdateret 1. august

    Kolesterol kogebog

    Af Juliette Kellow og Sara Lewis

    fra 2008 på forlaget Atelier

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7857-566-1

    Kategori: Kogebøger

    pris: 58 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 520 gram

    Hæftet. Bare stået i reolen. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 320 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 366Billede af bogen KøkkenKaj ... gastronomisk herretur

    Senest opdateret 1. august

    KøkkenKaj ... gastronomisk herretur

    Af Boesen & Boesen

    1. udgave fra 1997 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-28464-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 535 gram

    Hardback. Ny - ulæst. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 335 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 367Billede af bogen Alle tiders Chokolade – Nemme og lækre opskrifter trin -for -trin

    Senest opdateret 31. juli

    Alle tiders Chokolade – Nemme og lækre opskrifter trin -for -trin

    Af Book Service (dansk red.)

    fra 2004 på forlaget Parragon

    Oplag: active

    ISBN: 978-1-4054-2246-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Alle tiders Chokolade – Nemme og lækre opskrifter trin -for -trin – 256 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1723 – 01 -10492

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 368Billede af bogen Spise med Price

    Senest opdateret 31. juli

    Spise med Price

    Af Adam Price, James Price

    9. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 87-7680-472-5

    Kategori: Kogebøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1215 gram

    Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1930 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 369Billede af bogen Til bords med Skagensmalerne

    Senest opdateret 31. juli

    Til bords med Skagensmalerne

    Af Lena Sewall

    fra 1995 på forlaget Søren Fogtdal A/S København

    Oplag: active

    ISBN: 87-7807-315-4

    Kategorier: Kogebøger, Kunst & kultur

    pris: 109 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 886 gram

    Hård eksemplar, 171 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-651 Til bords med skagensmalerne er en charmerende bog om kunstnermiljøet på Skagen omkring århundredskiftet. Lena Sewall skildrer nærværende de legendariske maleres værker og dagligliv med fokus på de måltider, de spiste til hverdag og fest. Også nulevende Skagenboere kommer til orde med deres fortællinger om de gamle mestre. Bogen er på samme tid en spændende kulturhistorie med gamle fotos og kuriøse detaljer, en kunstbog med smukke gengivelser af malernes værker, og en kogebog med både historisk interessante opskrifter og nutidige opskrifter, der er lige til at gå til.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 370Billede af bogen PALÆO – Stenalderkost & Træning

    Senest opdateret 31. juli

    PALÆO – Stenalderkost & Træning

    Af Thomas Rode Andersen & Thilde Jo Maarbjerg

    1. udgave fra 2013Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-400-1078-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    PALÆO – Stenalderkost & Træning – 279 sider – Hardback - Sprog: Dansk. Handler ikke om, at du skal jage mammutter og samle blåbær i skoven. Men om at droppe de moderne, forarbejdede fødevarer, der ødelægger din krop, og i stedet spise naturlig og sund mad med den rigtige fordeling af protein, fedt og kulhydrat. – Pris ex forsendelse -B1722 – 16 -10610

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 371Billede af bogen Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne

    Senest opdateret 31. juli

    Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne

    Af Sif Orellana

    1. udgave fra 2010 på forlaget tinkerbell books

    Oplag: active

    Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 817 gram

    en bog om familieliv, eventyr, bagning, kreativitet, leg og læring Hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 44 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 372Billede af bogen Kødfri mandag - uge for uge - året rundt

    Senest opdateret 31. juli

    Kødfri mandag - uge for uge - året rundt

    Af Nadia Mathiasen

    1. udgave fra 2017 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 9788703079998

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 741 gram

    Kogebog med 52 vegetariske retter inddelt efter årstiderne. Med basisopskrifter. Antal sider: 191. Indbinding: Indbundet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 373Billede af bogen DET NYE KØKKENBIBLIOTEK - (15 bind)

    Senest opdateret 30. juli

    DET NYE KØKKENBIBLIOTEK - (15 bind)

    Af Redaktion: Mary Lund- Borg Hauberg – Lund – Charlott Johannesen og Lotte Eskildsen - Jørgen Ramstedt og Arne Rosted – Bette de Fine Licht og Hanne Lundberg – Jørgen Lethan – Astrid Slebsager – Jørgen Holleufer – Rich Christensen -Ejler Jørgensen – J. Beck Jürgensen & Sonja Rindom

    J. Sjøgrens Forlag fra 1969 -72

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 760 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 9500 gram

    DET NYE KØKKENBIBLIOTEK - (15 bind) - Hardback - Sprog: Dansk -Tegninger: Kjeld Vibholm -- Bagning; Desserter; Fisk og skaldyr; Fjerkræ; Gris; Gør det selv; Hors D’oeuvres; Huske glemme bog; Kalv; Koldt bord; Okse; Selskaber; Supper og saucer; Vildt og Lam; Æg og grønt. –Pris ex forsendelse - B1701 -04- 11299

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 374Billede af bogen Julebogen – Jeg glæder mig i denne tid

    Senest opdateret 30. juli

    Julebogen – Jeg glæder mig i denne tid

    Af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 1994Netto og Forlaget D3

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-36-0

    Kategorier: Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Julebogen – Jeg glæder mig i denne tid - 88 sider – Hardback – Sprog: Dansk-Rigt illustreret i s/h og farver. Bogen er en scrapbog over julen og dens traditioner. Hvert hjem har sine egne traditionelle juleskikke. Bogen samler sig om den traditionelle danske jul. –Pris ex forsendelse -B1720 -10-10020.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 375Billede af bogen Krudtugler & kanelsnegle

    Senest opdateret 30. juli

    Krudtugler & kanelsnegle

    Af Sif Orellana

    1. udgave fra 2007 på forlaget gyldendal

    Oplag: active

    Kategorier: Billedbøger, Børnebøger, Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1528 gram

    - opskrifter, tips og idéer til familier med børn hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 376Billede af bogen TIMEGLASMODELLEN - Få dit biologiske ur til at tikke langsommere

    Senest opdateret 30. juli

    TIMEGLASMODELLEN - Få dit biologiske ur til at tikke langsommere

    Af Kris Verburgh

    1. udgave fra 2014Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-400-1548-5

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 62 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 695 gram

    Softback m. flapper. Ulæst reolbog. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K182) Vejer 495 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 377Billede af bogen Pastabogen  ”al dente”

    Senest opdateret 30. juli

    Pastabogen ”al dente”

    Af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 1997Netto og Forlaget D3 - 4. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-30-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 355 gram

    Pastabogen ”al dente” - 84 sider – Hardback – Sprog: Dansk . Handler først og fremmest om pasta. Pasta i pastaretter i 10 italiensk inspirerede menuer med forslag til antipasti (appetitvækkere), pastaretter og italienske desserter med is, frugter og kage. - Pris ex forsendelse -2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 378Billede af bogen Køkken revolution på høje hæle

    Senest opdateret 30. juli

    Køkken revolution på høje hæle

    Af Oscar Umahro Cadogan

    2. udgave fra 2009 på forlaget Pretty Ink – 2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-638-0942-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Køkken revolution på høje hæle – 271 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Med fotos af Line Thit Klein. Med 110 fabelagtige opskrifter til travle kvinder, der vil spise sundt. Dette er kogebogen, som viser dig, hvordan du nemt laver supersund, velsmagende og nærende mad – også i dine allertravleste hverdage. Navn på friblad. – Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 379Billede af bogen THAItapas

    Senest opdateret 30. juli

    THAItapas

    Af Hanne Holm

    1. udgave fra 2012 på forlaget Kematis

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

    167 sider - STORT tværformat - NY/uåbnet!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 380Billede af bogen HELT VILDT - kogebogen

    Senest opdateret 30. juli

    HELT VILDT - kogebogen

    Af Merete Harrsen - iII. Leif Ragn-Jensen

    1. udgave fra 2007Forlaget P. N.

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★★

    343 sider - Illustreret - Som NY/ulæst!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 381Billede af bogen Fra det Indiske Køkken

    Senest opdateret 29. juli

    Fra det Indiske Køkken

    Af Camellia Panjabi

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1060 gram

    Indien er et kæmpemæssigt land med mange forskellige lokale madtraditioner. Forfatteren, Camellia Panjabi, har i de sidste 20 år rejst i Indiens regioner og besøgt forskellige samfundsgrupper for at opbygge en samling af de bedste og mest traditionsrige opskrifter. Hun søgte efter en fællesnævner midt i mangfoldigheden, og hendes valg faldt på karryretterne, for der laves »kari« over hele Indien - og selvom mange af ingredienserne er fælles, er resultaterne vidt forskellige. Men hvad forstår man egentlig ved en karryret? For mange danskere er »karry« et stærkt, gult blandingskrydderi, men i Indien er »kari« betegnelsen på en sammenkogt ret. »Kari« betyder egentlig sauce, nemlig den sauce der dannes, når man tilbereder kød eller fisk sammen med grønsager og krydderier i en gryde. Ordet er så i tidens løb kommet til også at være fælles betegnelse for de færdige retter af denne type. Camellia Panjabi præsenterer her 50 af de mest lækre, eksotiske og inspirerende karryretter. Alle retterne vises på helsides farvefotos og der er fotos af de specielle ingredienser. Det indiske køkken er præget af stor fleksibilitet og der er ingen opskrifter, der absolut skal følges slavisk. Opskrifterne på de traditionelle retter er aldrig før blevet skrevet ned, men er overleveret gennem generationer. Derfor er der i indledningen givet forklaring pa grundreglerne for at lave en karryret: Jævningsmidler som kokosmælk, »odder og bælgfrugter, sure ingredienser som yoghurt og lime, og de mange urter og krydderier beskrives, og Camellia Panjabi giver læseren lyst til selv at improvisere. Alle vigtige krydderier er beskrevet og opført efter smag, farve og duft, og der er retningslinjer for, hvordan de bruges med optimal effekt. Der er desuden nyttige tips om hvordan man serverer et indisk måltid. Indbundet, 191 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 382Billede af bogen Proteinopskrifter - Fyldt med Low Carb & Glutenfri brød & Kager

    Senest opdateret 29. juli

    Proteinopskrifter - Fyldt med Low Carb & Glutenfri brød & Kager

    Af Morten Svane

    1. udgave fra 2014 på forlaget People'sPress

    Oplag: active

    ISBN: 9788771378726

    Kategori: Kogebøger

    pris: 62 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 760 gram

    Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K245) Vejer 560 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 383Billede af bogen Hold balancen - Mere mad med balancekost

    Senest opdateret 29. juli

    Hold balancen - Mere mad med balancekost

    Af Karina Klug

    1. udgave fra 2002Aschehoug Dansk Forlag - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-16304-6

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Hold balancen - Mere mad med balancekost - 199 sider - Hardback - Sprog: Dansk- Fotos: Nils Lund Pedersen. - Pris ex forsendelse-

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 384Billede af bogen Klassisk italiensk køkken

    Senest opdateret 29. juli

    Klassisk italiensk køkken

    Af Jens Ramsing (oversat af)

    på forlaget Naumann & Göbel - uden år

    Oplag: active

    ISBN: 3-625-11060-1

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Klassisk italiensk køkken - 160 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 385Billede af bogen Mad med MEYER

    Senest opdateret 29. juli

    Mad med MEYER

    Af Claus Meyer Nielsen

    på forlaget Fisker & Schou - uden år

    Oplag: active

    ISBN: 87-90057-33-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Mad med MEYER- 207 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotograferet af Thomas Grøndahl. Indeholder 200 nye opskrifter af den populære tv kok. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 386Billede af bogen Provence i Pot og Pande

    Senest opdateret 29. juli

    Provence i Pot og Pande

    Af Annalise & Erik Pouplier

    fra 1985 på forlaget Wøldike

    Oplag: active

    ISBN: 87-7233-577-7

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Provence i Pot og Pande - 119 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Er en kulinarisk rejse til solens kongerige, og boger er festligt gennem illustreret af endnu en Provence -ekspert, tegneren Henning Jarlov. - Pris ex forsendelse -B1708 -16 - 10407

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 387Billede af bogen Lyst

    Senest opdateret 29. juli

    Lyst

    Af Claus Meyer

    1. udgave fra 2003Politikens Forlag - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-7038-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Lyst –287 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver - Fotografier: Ditte Isager. En lille og praktisk kogebog spækket ned lækre opskrifter. Mere end 120 opskrifter lige til at gå til. Snacks, pasta, pizza, supper, salater, grønt, fisk, kød, desserter og kager. - Pris ex forsendelse -B1712 –12- 10312

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 388Billede af bogen Grønne wokretter

    Senest opdateret 28. juli

    Grønne wokretter

    Af Angelika Ilies

    fra 1994 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7801-382-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Grønne wokretter – 63 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Bogen indeholder over 50 spændende retter med grønsager og svampe kombineret med ris, tofu, pasta og nudler. - Pris ex forsendelse -B1720 -07- 10380

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 389Billede af bogen Mit liv med mad og mennesker

    Senest opdateret 28. juli

    Mit liv med mad og mennesker

    Af Kirsten Hüttemeier & Henrik Bugge Mortensen

    fra 1995Forlaget Rebild

    Oplag: active

    ISBN: 87-985227-2-8

    Kategorier: Erindringer, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Mit liv med mad og mennesker - 203 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h og farver. Husholdningslæreren, kogebogsforfatteren og TV-kokken Kirsten Hüttemeier (f. 1914) fortæller om sin barndom og skolegang og om sin lange karriere. - Pris ex forsendelse -B1714–13- 10695.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 390Billede af bogen Thomas Pasfall –  Årets kok 2000 - volume 3

    Senest opdateret 28. juli

    Thomas Pasfall – Årets kok 2000 - volume 3

    Af Thomas Passfall og Michael Schelde

    1. udgave fra 2000Dafolo Forlag – 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7794-515-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 375 gram

    Thomas Pasfall – Årets kok 2000 - volume 3 - 48 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Signatur på titelblad. – Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort