Senest opdateret 17. maj
fra 1988 på forlaget Holkenfeldt
ISBN: 8777200586
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: 391
Indbinding: Original bind med smudsomslag.
Oversat fra norsk af Gunner Pedersen - illustreret - Om madens og kogekunstens kulturhistorie til alle tider i mange lande
Senest opdateret 17. maj
fra 1993 på forlaget Bogklubben Samtid
ISBN: 8789875346
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Sideantal: 391
Indbinding: Paperback.
Illustreret
Senest opdateret 17. maj
fra 1988 på forlaget Holkenfeldt
ISBN: 8777200586
Kategori: Øvrige
pris: 60 kr
Sideantal: 391
Indbinding: Kartonbind med smudsomslag
Om madens og kogekunstens kulturhistorie til alle tider i mange lande
Senest opdateret 10. maj
fra 1988 på forlaget Holkenfeldt
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 391
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet Tilstand: Pænt eksemplar
Senest opdateret 29. april
fra 1993 på forlaget Bogklubben samtid
Kategori: Øvrige
pris: 50 kr – stand: ★★★★
Indbinding: 3
Senest opdateret 12. maj
fra 1993 på forlaget Tiderne Skifter
Kategori: Øvrige
pris: 110 kr
Sideantal: 391
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet Tilstand: Pænt eksemplar Om madens og kogekunstens kulturhistorie til alle tider i mange lande
Senest opdateret 14. marts
Kategori: Kogebøger
pris: 85 kr – stand: ★★★★
Vægt: 1000 gram
Holkenfeldts Forlag1988. Hellærred med omslag. dette med brugsspor.391Sider. Om madens og kogekunstens kulturhistorie til alle tider i mange lande. 141221 kogebøger
Senest opdateret 27. marts
fra 1988 på Holkenfeldts Forlag
ISBN: 87-7720-058-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 900 gram
Gastronomi - Til bords med historien - 391 sider - Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat fra norsk af Gunner Pedersen. –Pris ex forsendelse - #1706