Senest opdateret 9. april
1. udgave fra 2020 på forlaget Strandberg Publishing
Oplag: 1
ISBN: 9788792596345
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
415 sider, illustreret i farver, hardback i super flot stand.
Senest opdateret 12. marts
1. udgave fra 2011 på forlaget People`s Press
Oplag: 1
ISBN: 978-87-7137-036-2
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1850 gram
Kogebog af den engelske tv-kok Hugh Fearnley-Whittingstall. Bogen er en blanding af opskrifter, køkkentips, kulinariske debatindlæg og opfordringer til at spise bæredygtigt. Den har vundet et hav af priser, blandt andet fordi den har givet mennesker muligheden for at opleve glæden ved at at dyrke egne grønsager, holde høns og andre husdyr i baghaven. Den lærer os at købe fornuftigt ind, lave ordentlig mad og ikke mindst nyde maden med god samvittighed.
Senest opdateret 27. marts
fra 2009
Kategori: Øvrige
pris: 165 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 415
Indbinding: Hardback med transparent plast
Illustreret med fotos af Simon Wheeler. Ex-bibliotek.
Senest opdateret 27. marts
fra 2011 på forlaget Collins
Kategori: Øvrige
pris: 200 kr – stand: ★★★
Sideantal: 487
Indbinding: Hardback med transparent plast
Updated edition with brand-new recipes and introduction. Ex-bibliotek.
Senest opdateret 27. marts
fra 2013
Kategori: Øvrige
pris: 150 kr
Sideantal: 415
Indbinding: Hardback.