Senest opdateret 14. juli
1. udgave fra 2017 på forlaget Politikens
Oplag: 1.
ISBN: 8703080307
Kategorier: Botanik, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 540 gram
Bogen fokuserer på spiselige ting, der er nemme at finde mange steder, og som ikke kan forveksles med uspiselige eller giftige planter. Det er et opslagsværk, der går fra Birk og Brombær over Hyld og Kvan og til Skovsyre og Violer. En oversigtskalender viser, hvornår det er sæson for naturens gastronomiske godbidder, og der er tips om udstyr til indsamling og om hvordan du får de gode sager bragt vel hjem i køkkenet. En smukt illustreret, anderledes og meget inspirerende kogebog med masser af spændende og gennemprøvede opskrifter. Hardback - 340 sider - gennemillustreret i farver. Flot stand.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger