Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2852 bøger.



  • 181Billede af bogen Med vinger til solens køkken

    Senest opdateret 20. oktober

    Med vinger til solens køkken

    Af Kirsten Skaarup

    fra 1988 på forlaget Gyldendals Bogklubber / Samlerens Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-32876-6&87-00-32882-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Opdagelsesrejser - ekspeditioner

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 835 gram

    Med vinger til solens køkken – 227 sider – Papbind med flapper – Kvadratformat - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. En rejse-og madbog fra det gamle Ægypten til Tibets tinder og Aztekernes rige. - Pris ex forsendelse - B1746 –13 – 11064.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 182Billede af bogen Plan B - de hurtige retter

    Senest opdateret 20. oktober

    Plan B - de hurtige retter

    Af Suzy Wengel, Mette Madsen

    1. udgave fra 2015 på forlaget Wengel

    Oplag: active

    ISBN: 9788799775842

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 517 gram

    Plan B - de hurtige retter. - Opskriftsbog 2 af Mad med hjerte og fornuft. Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Vores Plan A er så enkel, at man faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt. Ved altid at have en Plan B sikrer man, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Den indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men man bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider – frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske. Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid – kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften – eller omvendt. I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier. Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost. Antal sider: 117 - Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 183Billede af bogen To nemme uger med Sense - også for dig med diabetes

    Senest opdateret 20. oktober

    To nemme uger med Sense - også for dig med diabetes

    Af Suzy Wengel, Jesper Wengel

    1. udgave fra 2017 på forlaget Wengel

    Oplag: active

    ISBN: 9788799775880

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 640 gram

    Sense er en livsstil med almindelig mad i fornuftige mængder til dig, der gerne vil have sund og varieret mad. Sense henvender sig til alle mennesker, uanset størrelse og vægt, og er også velegnet til at sikre vedvarende vægttab. Også for dig med diabetes kan Sense-kost være vejen til et bedre liv - endda i mange tilfælde til et liv med mindre eller slet ingen medicin, med stabilt blodsukker og god vægtkontrol. Den nyeste forskning inden for diabetes viser, at en kost sammensat efter principperne i Sense med en kontrolleret mængde af brød, pasta, ris, kartofler, grøntsager og frugt i god balance med protein og fedtstoffer sikrer et stabilt blodsukker gennem hele dagen. Forskningen passer med de erfaringer, vi selv har gjort os gennem de seneste år, hvor vi har hjulpet hundredvis af mennesker til et lettere, sundere og gladere liv. Bogen indeholder et afsnit om vores erfaringer med Sense og diabetes. Her gennemgår vi også den nyeste forskning. Ligeledes kan du finde en grundig gennemgang af principperne bag Sense, inden vi når til opskrifterne. Opskrifterne er en del af en komplet madplan for to uger. Madplanen kan være en god hjælp til at komme i gang med at ’sense’ din egen mad. Når de to uger er gået, er der en god chance for, at du har principperne så meget inde under huden, at du kan fortsætte din rejse på egen hånd. Antal sider: 159 - Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 184Billede af bogen SalatTøsen - salater hele året rundt

    Senest opdateret 20. oktober

    SalatTøsen - salater hele året rundt

    Af Mette Løvbom

    1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740026498

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 724 gram

    Lækker bog spækket med salater til hele året fra den utroligt populære Salattøsen, der er kendt fra både tv og sin velbesøgte salatblog. Salattøsen – alias Mette Løvbom – har gode opskrifter på og inspiration til nye salater til enhver lejlighed hele året rundt. Hvad enten man er til bagt blomkål med sennepscreme, grillet spidskål med porrepesto eller en grønkåls-coleslaw, vil man i denne bog med garanti kunne finde en god salat til både hverdag og særlige lejligheder. Bogen er inddelt efter råvarer i sæson, og opskrifterne er sammensat og afstemt ud fra at der altid skal være lidt surt eller syrligt, lidt sødme, noget blødt og noget knas, som tilsammen giver en velsmagende salat, der har det hele. Så ud over de mange salater er bogen også fyldt med alle former for marinader, pestoer, sylt og lækkert urtedrys, knas og knæk. Antal sider:224. - Indbinding: Hæftet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 185Billede af bogen Claus Meyers salatværksted

    Senest opdateret 20. oktober

    Claus Meyers salatværksted

    Af Claus Meyer

    fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711407639

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 625 gram

    Bliv en god salatsnedker At lave en god salat handler om at blande få, ofte rå ingredienser og vende dem i en præcis tilsmagt dressing, så smag og konsistens år op i en højere enhed. Men kan man blande spinat og rodfrugter, hvilken dressing passer til hvilke typer salater, og hvornår er det f.eks. en god ide at bruge croutoner? Det og en lang række andre spørgsmål giver Claus Meyer svaret på, når han inviterer indenfor i Salatværkstedet. Claus Meyer blander årstidernes friske grøntsager til saftige salater, og absolut intet er overladt til tilfældighederne. Bogen rummer opdaterede udgaver af klassiske salater som rejecocktail og cæcarsalat, og er desuden spækket med nye måder at bruge grønt fra den nordiske urtehave på. Antal sider: 218 - Indbinding: Softcover

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 186Billede af bogen Timm Vladimirs køkken

    Senest opdateret 20. oktober

    Timm Vladimirs køkken

    Af Timm Vladimir mfl 

    1. udgave fra 2013 på forlaget lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-38294-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1248 gram

    kogebog med flotte billeder og lette beskrivelser hardback, flot, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 187Billede af bogen Læsøs Guld - en Jomfruhummerkogebog

    Senest opdateret 19. oktober

    Læsøs Guld - en Jomfruhummerkogebog

    Af Helle Brønnum Carlsen

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Læsø Jomfruhummerfestival har været en tilbagevendende begivenhed på øen siden 2004. Et af feativalens faste og fornøjelige programpunkter er kampen om den gyldne jomfruhummerklo, en kokkekonkurence, hvor fire-fem kokke dyster i smagfulde retter med jomfruhummer som hovedingrediens. Helle Brønnum Carlsen har indsamlet og redigeret et udsnit af de deltagende retter, så vi nu kan fa opskrifter og inspiration til anvendelse af jomfruhummer. Alt dette suppleret med lokale opskrifter samt opskrifter af Helle Bronnum Carlsen og en grundig vejledning i håndtering af jomfruhummer. Indbundet, 143 sider.1005

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 188Billede af bogen Den skaldede kok HERRERETTER

    Senest opdateret 19. oktober

    Den skaldede kok HERRERETTER

    Af Carsten Olsen

    1. udgave fra 2012 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-0210072-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 300 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1212 gram

    FØRSTE UDGAVE 134 sider - Hardback - Sprog: Dansk. De enkelte retter er farvefotodokumenteret. Mad og mandehørm. En rigtig herreret er tung, smagfuld og rigelig, ikke noget tallerkenmaleri med lidt skum. Gerne tilberedt i en stor gryde eller stegeso. Her kan man være drengerøv i køkkenet, spilde ned ad trøjen og komme i tanke om, hvorfor det er så fedt at lave mad! Ex forsendelse/1738-04-1043

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 189Billede af bogen Køkkenfryd en almanak over årets smukkeste råvarer

    Senest opdateret 19. oktober

    Køkkenfryd en almanak over årets smukkeste råvarer

    Af Christa Alstrup

    1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug Egmomt

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-26644-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    FØRSTE UDGAVE 265 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Hver ret eller råvare er gengivet i farvefotografi ved Peter Kam. Ex forsendelse/1738-11-450

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 190Billede af bogen Beretninger fra fremmede køkkener – en rejseskildring med opskrifter

    Senest opdateret 15. oktober

    Beretninger fra fremmede køkkener – en rejseskildring med opskrifter

    Af Nikolaj Kirk

    1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-02-128093

    Kategorier: Afrika, Kogebøger, Mad & gastronomi, Opdagelsesrejser - ekspeditioner

    pris: 300 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Beretninger fra fremmede køkkener – en rejseskildring med opskrifter –247 sider + register – Papbind med flapper – Hæftet, uopskåret - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Nikolaj Kirks (f. 1975) gastronomiske rejser fra nomader på Afrikas savanne til fangere i Østgrønland. Fra grød-opskrifter, larver og græshopper til narhvalhale og råsyltede søkonge. - Pris ex forsendelse -B1738-02 –10760

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 191Billede af bogen Grisen – En kulturhistorisk og gastronomisk fortælling

    Senest opdateret 13. oktober

    Grisen – En kulturhistorisk og gastronomisk fortælling

    Af Helle Brønnum Carlsen

    1. udgave fra 2019Kristeligt Dagblads Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7467-390-3

    Kategorier: Historie:Kultur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 175 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Grisen – En kulturhistorisk og gastronomisk fortælling –233 sider – Lærredsbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. Forfatteren behandler grisen fra et kulturhistorisk og gastronomisk perspektiv, samt ser på dens kulturelle betydning i litteratur, kunst og film. Hun kommer omkring vores enorme produktion og den tilhørende dårlige behandling af dyrene. Med kapitler om udskæringer og enkelte opskrifter. - Pris ex forsendelse -B1738-07 –10545

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 192Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon - Oksekød

    Senest opdateret 13. oktober

    MENU – Internationalt Madleksikon - Oksekød

    Af Ellis Tardini

    fra 1975 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 960 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Oksekød –128 sider – Lærredsbind - Smudsbind -Sprog: Dansk. Oksekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende oksekødretter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse-B1766 -13 –10066.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 193Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost

    Senest opdateret 13. oktober

    MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost

    Af Ellis Tardini

    fra 1978 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07297-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1000 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost – 127 sider – Bordeaux lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse-B1740 -13 –10450.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 194Billede af bogen Let og lækkert Fjerkræ

    Senest opdateret 12. oktober

    Let og lækkert Fjerkræ

    Af Bente Nissen Lundsgaard

    1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-76512-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Let og lækkert Fjerkræ – 61 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Tine Duch. - Pris ex forsendelse - B1738 -12 –10568

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 195Billede af bogen Let og lækkert Grøn mad

    Senest opdateret 12. oktober

    Let og lækkert Grøn mad

    Af Steen Larsen

    1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-48564-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Politikens visuelle håndbog for rygsækrejsende – 61 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Tine Duch. - Pris ex forsendelse -B1738 -12 –10567

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 196Billede af bogen Vejen til naturlig sundhed

    Senest opdateret 12. oktober

    Vejen til naturlig sundhed

    Af Lene Hansson

    1. udgave fra 2007 på forlaget TV2

    Oplag: active

    ISBN: 9788792121486

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 708 gram

    Kostplaner med opskrifter og motionsprogrammer til forebyggelse af de ti største livsstilssygdomme, f.eks. allergi, astma, diabetes, forhøjet blodtryk og stress. Antal sider: 277 - Indbinding: Halvshirting.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 197Billede af bogen Så er det grilltid

    Senest opdateret 12. oktober

    Så er det grilltid

    Af Jamie Purviance

    1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711408414

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1545 gram

    Mere end 200 opskrifter på kød-, fisk- og grønsagretter til gas- og kuglegrill. Med gode råd og fotos der viser de grundlæggende teknikker i grillning med trækul og gas. Antal sider: 303 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 198Billede af bogen Spise med Price - Sæson 3

    Senest opdateret 12. oktober

    Spise med Price - Sæson 3

    Af Adam Price, James Price

    fra 2011 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711398906

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1140 gram

    Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser. Antal sider: 183 - Indbinding: Orig. illustreret kartonbind.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 199Billede af bogen Optimalt immunforsvar - den nyeste viden om ernæring og dit helbred

    Senest opdateret 11. oktober

    Optimalt immunforsvar - den nyeste viden om ernæring og dit helbred

    Af Joel Fuhrman

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 470 gram

    Hvad gør nogle af os mere modtagelige over for sygdom, hvad enten der er tale om noget alvorligt eller mere harmløst? Hvordan undgår vi at blive syge, når vores kollegaer, børn og øvrige nære familiemedlemmer bliver forkølede og får influenza? Forfatteren og lægen Joel Fuhrman er en ledende ekspert i at forebygge og modvirke sygdomme og helbrede gennem naturens skatkammer af næringsstoffer. I Optimalt immunforsvar præsenterer han den nyeste viden om vores kost og ernærings indflydelse på vores helbred og viser, hvordan vi kan styrke immunforsvaret, så det beskytter kroppen mod sygdom – lige fra en almindelig forkølelse til cancer. Ernæringsvidenskaben har gjort en række fantastiske opdagelser i de senere år, og når denne nye forskning tages i anvendelse, bliver vi i stand til at kontrollere vores helbredstilstand som aldrig før. Bogen forsyner læseren med alt, hvad der er brug for, for at omsætte den nyeste viden til praksis og opnå optimalt helbred. Den sidste tredjedel af bogen indeholder en række lækre og indbydende opskrifter på styrkende måltider. Softcover, 290 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 200Billede af bogen God mad til mange

    Senest opdateret 11. oktober

    God mad til mange

    Af Helle Høgh, Lars Sonne-Hansen

    1. udgave fra 1993 på forlaget Kræftens Bekæmpelse, Gad

    Oplag: active

    ISBN: 9788712026259

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1025 gram

    Med baggrund i erfaringer fra Kræftens Bekæmpelses kantine videregives foruden mere end 200 opskrifter praktiske anvisninger på menuplaner og tilberedning af sund mad i store køkkener. Antal sider: 304 - Indbinding: Hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 201Billede af bogen Stenalderkost - palæo-opskrifter til det moderne menneske

    Senest opdateret 11. oktober

    Stenalderkost - palæo-opskrifter til det moderne menneske

    Af Thomas Rode Andersen

    1. udgave fra 2012 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788740004946

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1033 gram

    En inspirerende bog med opskrifter på over 80 lækre retter af råvarer, som dine gener oprindeligt var designet til at leve af. I tillæg får du forklaringen på, hvorfor denne kost er så sund, ligesom forfatteren deler ud af sine bedste tips til fysisk træning. Illustreret med flotte farvefotos og s/h vignetter. Med register. Antal sider: 261 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 202Billede af bogen Komsammen

    Senest opdateret 11. oktober

    Komsammen

    Af Signe Wenneberg

    1. udgave fra 2006 på forlaget Bolig & Livsstil

    Oplag: active

    ISBN: 9788750779590

    Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 934 gram

    Inspiration til samvær og selskabelighed med familie og venner. Med gode råd om husholdning samt tips, anekdoter, huskelister og opskrifter. Antal sider: 284 - Indbinding: Hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 203Billede af bogen Spis og vind -energi og velvære

    Senest opdateret 11. oktober

    Spis og vind -energi og velvære

    Af Team Danmark/Birgitte Vanges (red.)

    1. udgave fra 2000Team Danmark og Aschehoug Dansk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12899-2

    Kategorier: Idræt, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Spis og vind -energi og velvære – 96 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver -Madfotos: Jes Buusmann. Giver inspiration til god mad døgnet rundt, og er skrevet til eliteidrætsudøvere, som gerne vil bruge kosten til at forbedre idrætspræstationerne eller blot vil leve sundt. - Pris ex forsendelse - B1738 -19 –11424

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 204Billede af bogen BÆR

    Senest opdateret 11. oktober

    BÆR

    Af Jette Bogø & Helge Stig

    1. udgave fra 2005Netto og Forlaget D3

    Oplag: active

    ISBN: 87-90816-44-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Bær – 72 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1738 -02 –10758

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 205Billede af bogen Bitz' & Holms grillrevolution

    Senest opdateret 11. oktober

    Bitz' & Holms grillrevolution

    Af Christian Bitz, Claus Julius Holm

    1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke, Strandberg Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 9788792894847

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 8595 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 595 gram

    Sund mad på grillen ; Gas, kul eller bål? ; Så går vi i gang ; Måltiderne (Snack og småretter ; Fisk ; Vegetar ; Fjerkræ ; Vildt ; Lam ; Okse ; Kalv ; Gris) ; Desserter ; Dip, dyp og dressinger ; Marinader. Antal sider: 151 - Indbinding: Kartonbind.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 206Billede af bogen Grill- & Picnicbogen –”Frokost I det grønne”

    Senest opdateret 11. oktober

    Grill- & Picnicbogen –”Frokost I det grønne”

    Af Jette Bogø – Helge Stig – Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 1995Netto og Forlaget D3

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-32-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Grill- & Picnicbogen –”Frokost I det grønne” – 88 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1723 -07 –10463.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 207Billede af bogen Grønland - mad og myter Greenland - cookery and culture

    Senest opdateret 11. oktober

    Grønland - mad og myter Greenland - cookery and culture

    Af Gerda Janda, Pernille Bækgaard

    1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 9788711123744

    Kategorier: Grønland, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 648 gram

    Opskrifter med brug af friske grønlandske råvarer, som fisk, skaldyr, og lam ,v. Bogen er desuden en erindring om fortiden og med opskrifter fra nutiden, med dejlige fotos fra Grønland. Tekst på dansk og engelsk. Farvefotografier af Jens Stolze. Antal sider: 96 - Indbinding: Illustreret hardback

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 208Billede af bogen Anthony Bourdains kogebog fra Les Halles - strategier, opskrifter og teknikker fra den klassiske bistro

    Senest opdateret 11. oktober

    Anthony Bourdains kogebog fra Les Halles - strategier, opskrifter og teknikker fra den klassiske bistro

    Af Anthony Bourdain, José Meirelles, Philippe Lajaunie

    1. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788702035520

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 260 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1145 gram

    De officielle og autentiske franske opskrifter fra en af de bedste restauranter i USA, Anthony Bourdains legendariske Les Halles i New York City. Foruden nogle indledende afsnit om råvarer, knive og fonder, byder bogen på opskrifter på supper, salater, appetizere, fisk og skaldyr, oksekød, kalvekød, lam, svin, fugle og vildt, desserter med mere. Antal sider: 304. - Indbinding: Hardback med Smudsomslag.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 209Billede af bogen Fondue

    Senest opdateret 10. oktober

    Fondue

    Af Becky Johnson

    fra 2002 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-10577-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Fondue -64 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Denne bog rummer et rigt udvalg af fonduer fra klassikere som den schweiziske ostefondue til nyere udgaver; der er både lette og grønne og med inspiration fra varmere himmelstrøg. –Pris ex forsendelse -B1738 - 06-10926

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 210Billede af bogen Let og lækker hverdagsmad

    Senest opdateret 10. oktober

    Let og lækker hverdagsmad

    Af Vibeke Fode

    1. udgave fra 2005 på forlaget Royal Greenland

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-26172-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Let og lækker hverdagsmad -112 sider – Paperback - Sprog: Dansk - Madfotos af Jes Buusmann. Grønlandske rejer - grønlandsk hellefisk - laks og rødspætter. - Pris ex forsendelse -B1738 - 12- 10160.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort