Senest opdateret 11. marts
2. udgave fra 2012 på Politikens forlag
Oplag: 1.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 883 gram
Grundlæggende er der nogle ting, som man ikke skal pille ved – som opskriften på juleanden, vaniljekransene og den hjemmebagte leverpostej. Her får man de gode opskrifter, som Mette har fået med hjemmefra, og som bare fungerer. Men selvfølgelig er der også med tiden og alderen kommet nye, superlækre ting til hendes julerepertoire som fx mandel-tranebærkonfekt og ingefærkransekager. Med denne bog giver Mette sit personlige bud på, hvordan man får en hyggelig jul. I alt 90 juleopskrifter på mad til frokost og aften samt selvfølgelig alt det søde ind imellem. hardback, lidt hyldespor, kan sendes m DAO for 41 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 7. marts
4. udgave fra 2012 på Politikens Forlag
Oplag: 4
ISBN: 9788740000412
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 64 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 930 gram
Hardback. Ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K256) Vejer 730 gram.
Senest opdateret 28. januar
3. udgave fra 2011 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 7.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 697 gram
Mette Blomsterberg er konditor af hjertet og viderefører på smukkeste vis konditorfagets fornemme traditioner. Hardback, flot, 2000, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 3. januar
3. udgave fra 2005 på Politikens forlag
Oplag: 4.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 704 gram
Politikens bog om dessert rummer alle typer af desserter, lige fra tærter og isdesserter til fromager og pandekager. Her er både gamle travere og nye kreationer. Kræmmerhuse med flødeskum, gammeldags æblekage, stikkelsbærkompot med kanel-is, simpel nougatcreme med nøddegrissini og meget mere. Hardback, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 3. januar
2. udgave fra 2011 på politikens forlag
Oplag: 1.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 556 gram
Blomsterbergs hyldest til alt det hjemmelavede i det søde køkken-kager, is, marmelade, saft, konfekt, knas og meget mere. Hardback, Hft, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 1. februar
3. udgave fra 2005 på Politikens Forlag
Oplag: 2
ISBN: 9788756799645
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 165 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2008-0137).
Senest opdateret 27. marts
fra 2013 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 195 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 267
Indbinding: Kartonbind
Illustreret i farver. I denne bagebog præsenterer Mette Blomsterberg for første gang sine læsere for wienerbrøds- og butterdejsopskrifter, her er lækre brød og småbrød, lagkager og tærter, flødekager og tørkager som man også kender dem fra bageren, småkager og desserter. Mange af denne bogs klassikere er således kendt og elsket i bager- og konditormunde, men her får læseren dem i Mettes fortolkning, lavet med den sædvanlige kompromisløshed og med hendes eget personlige præg. Der findes mange flere konditorklassikere, men dette er dem, Mette har valgt med sit hjerte. En mindre del af opskrifterne er gengangere fra Mettes tidligere bøger, som er med igen her, fordi Mette synes, de hører til i denne sammenhæng.
Senest opdateret 26. marts
fra 2011 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 26. marts
fra 2000 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Foto: Columbus Leth - ill. (nogle i farver)
Senest opdateret 26. marts
fra 2005 på Politikens Forlag
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Et udvalg af skønne Blomsterberg-opskrifter fra politikens bog om desserter.