Senest opdateret 25. januar
1. udgave fra 2010 på forlaget DR & Lindhardt og Ringhof
ISBN: 978-87-7680-472-5&978-87-11-41293-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 200 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2400 gram
Spise med Price - Sæson 1 & 2 (2 bind) - 176 +183 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Til alle som er faldet for brødrenes gode humør og dejlige mad. - Pris ex forsendelse -B1716 -19 -10938
Senest opdateret 24. januar
1. udgave fra 2010 på forlaget lindhardt og Ringholf
Oplag: 10
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1047 gram
I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Hardback, 2010, 1. udg. flot. Der tillægges forsendelse.
Senest opdateret 8. januar
9. udgave fra 2010 på forlaget DR
Oplag: 1
ISBN: 9788776804725
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1215 gram
Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1929 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...
Senest opdateret 8. januar
1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 4
ISBN: 87-11-41293-0
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1210 gram
Indbundet, 183 sider, Arkivkode: UH-1932 Spise med Price 2 er opskrifter fra 2. udsendelsesrække af de populære madprogrammer, der blev vist på DR 2 i efteråret 2009. Indeholder følgende temaer: den slanke linje, sulten i provence, van helsings natmad, ka´de li´østers, la dolce vita, tihvertifald kylling, some like et hot, kære lille mormor, to lys på et bord og brunt og brændt.
Senest opdateret 8. januar
1. udgave fra 2011 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 87-11-400-21-0
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1316 gram
Indbundet, 223 sider, Arkivkode: UH-1933 Mød den heldige kartoffel, deltag i Nordisk Mad Grand Prix på bedste nationalret mellem broderfolkene og lær at lave Elvis’ foretrukne livret, hvis fedtprocent formentlig ikke ligefrem har forlænget hans liv. Få svaret på, hvorfor James ønsker sig en gris som kæledyr, tag med Adam på badeferie, hvor han møder nyrige russere, eller sæt dig til bords med Napoleon på slagmarken. Adam og James er tilbage i topform med opskrifterne fra tredje sæson af den populære tv-udsendelse Spise med Price.Ud over opskrifterne fra programmerne har brødrene med rund hånd fyldt masser af ekstra opskrifter ind i bogens ti kapitler – alle naturligvis med rigeligt smør! Alle opskrifter er som sædvanlig garneret med hyggelige anekdoter om barndomshjemmet, rejsertil udenlandske kulinariske oplevelser og interessante beretninger om traditioner, råvarer og de forskellige retters oprindelse. Herlig læsning og mad-underholdning i topklasse. Glæd dig til •DEN HELDIGE KARTOFFEL•NORDISK MAD GRAND PRIX•GRISE MED PRICE•NAPOLEON SPECIAL•DEN LILLE KEMIKER•FROM RUSSIA WITH LOVE•DEN SIDSTE NADVER•SUR, SUR, SUR•RULE BRITANNIA•ARE YOU HUNGRY TONIGHT? James Price har været kapelmester for et hav af teaterforestillinger og musicals – siden 2002 for Cirkusrevyen. Desuden skriver han madartikler, bl.a. i Politiken og Gastro. Adam Price er bl.a. dramatiker, manuskriptforfatter, teaterinstruktør, oversætter og har været fast madamelder på Politiken siden 1992.
Senest opdateret 8. januar
9. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 87-7680-472-5
Kategori: Kogebøger
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1215 gram
Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1930 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...
Senest opdateret 8. januar
1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 8
ISBN: 87-7680-472-5
Kategori: Kogebøger
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1215 gram
Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1931 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...
Senest opdateret 1. januar
1. udgave fra 2011 på forlaget DR
Oplag: 5
ISBN: 9788771412930
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1210 gram
Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (P2) Vejer 1010 gram.
Senest opdateret 1. januar
fra 2012 på forlaget DR
ISBN: 9788711398906
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1310 gram
Hardback. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (P3) Vejer 1110 gram.
Senest opdateret 27. januar
1. udgave fra 2011 på forlaget Lindhart og Ringhof
ISBN: 978-87-7680-472-5
Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kompetenceudvikling, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
flot indbunet bog. Adam og James Price: Spise med Price. I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten.