Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 1985 på forlaget HAMLET
Oplag: active
ISBN: 877321239
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
ALT OM KAFFE OG KAGE.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 1985 på forlaget HAMLET
Oplag: active
ISBN: 8773212504
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
DET' BARE IS !
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 1984 på forlaget HAMLET
Oplag: active
ISBN: 8773212334
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
ALT OM ÆG OG MERE TIL.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 2003 på forlaget De Danske Vægtkonsulenter
Oplag: active
ISBN: 87-988293-9-4
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
99 sider - som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 18. juli
1. udgave fra 1995 på forlaget Olivia
Oplag: active
ISBN: 87-89019-87-3
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
48 sider - ill. - som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 13. juli
1. udgave fra 1984 på forlaget HØST & SØN
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
SOM NY - ILLUSTRERET
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juli
1. udgave fra 1989 på forlaget Olivia
Oplag: active
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
50 sider - ill. - som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 12. juli
1. udgave fra 1988 på forlaget Olivia
Oplag: active
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
50 sider - ill. - som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. juli
1. udgave fra 1970 på forlaget Thejls
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
96 sider - som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. juli
3. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-53385-7
Kategori: Kogebøger
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 549 gram
Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 2. juli
1. udgave fra 2007 på forlaget Høst & Søn
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 1997 på Christian Ejler’s Forlag
Oplag: active
ISBN: 8772415045
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 200 gram
En klassiker i kogebogslitteraturen. ' ... den mest brugbare bog om grøn mad overhovedet.' - Camilla Plum, Politiken. Softback - 177 sider. Bogens bærende princip er enkelhed og raffinement i kombinationer der aldrig er blevet overgået.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 1991 på forlaget Klitrose
Oplag: active
ISBN: 8777280245
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sygdom/sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Forfatteren, der er kinesisk/engelsk læge med speciale i integreret medicin, har skrevet en ernæringslære med fokus på vægttab ud fra holistiske principper, som bygger på over 6000 års gammeltaoistisk tradition. Strategien omfatter massage, yogaøvelser, grundviden om ernæring samt madlavning, som på flere områder divergerer fra den moderne grønne bølges sundhedsidealer. F.eks. serChang ingen forskel på at dræbe dyr eller planter til føde, han fraråder råkost og mener, at væskeindtagelse på over 5 kopper daglig er skadeligt. Men ellers kan man genfinde mange af princippernei den strenge makrobiotiske kostlære. Fin stand - let patineret/ gulnet papir Softback - 111 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2008 på forlaget Thanning & Appel
Oplag: active
ISBN: 9788741300559
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 850 gram
Den italienske kogebog her er resultatet af AH og hans families et år lange ophold tæt på den italienske del af familien på Sardinien. Her har han samlet ideer til opskrifterne, men bogen er, som titlen siger, ikke en bog om det sardiske køkken. AH medtager traditionelle yndlingsretter fra flere regioner. Der er tale om en allround kogebog med retter fra hele det italienske måltid. Af kendte hovedretter kan nævnes ossobuco, lasagne, saltimbocca m.fl. Men der er også enkelte opskrifter på retter med kanin, hare og vildsvin - kødtyper, der også vinder mere frem herhjemme. Det gælder også både antipasti og forretter med brødcrostini og fritterede grøntsager samt desserter som is, tiramisu og panna cotta. Alt er tilberedt enkelt og på den rigtige, velsmagende måde - ikke mindst mht. konsistens og krydring. Opskrifterne er lette og enkle at gå til, og der er særlige afsnit om nogle specialiteter som sardisk ost, brød, charcuteri og likører FLOT Hardback -.233 sider - fine illustrationer/ fotos i farver.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
på forlaget NGV
Oplag: active
ISBN: 9783625110606
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1050 gram
Varekundskab Forretter .. Salater, grøntsager og svampe Supper og gryderetter Pizza, pasta, gnocchi og risotto Kød, fjerkræ og vildt Med overskuelige, letlæselige opskrifter og praktiske trin-for-trin-anvisninger har også for uøvede kokke chancen for at tilberede selv vanskelige retter uden større besvær. . Desuden gives talrige anbetalinger til valget at passende drikkevarer til de forskellige retter. Ingen fiskespiser vil kunne modstå en toscansk tiskepande eller kamperejer i basilikumsauce, og de fleste vil falde for de mangeFisk og skaldyr. Desserter Register Den bedste bog om det italienske køkken. Hardback - 160 sider ( 29,5!x 22 cm ). Swipe - og se annoncens fotos. Fin stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2012 på forlaget Gads
Oplag: active
ISBN: 9788712046844
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 490 gram
Ca. hver femte danske kvinde er i hormonel balance. Mange ved ikke, at det kan hænge sammen med PCO (Poly Cystiske Ovarier), his vagten driller, fedtet samler sig pà maven, humøret svinger, menstruationerne er uregelmæssige eller huden uren. Heldigvis er det muligt at spise sig i balance igen - og opskriften får du her. Spis dig i balance er spækket med praktiske tips til hverdagen Hvilke madvarer, du skal ga efter, hvordan du sammensatter din kost og hvad du kan spise, når du er i byen eller pa ferie. Mere end 10C delikate opskrifter gør det nemt og overskueligt at leve PCO-venligt uden at gå glip af alt det sjove. Softback -167 sider. Fin stand. ( 177 x 212 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700752948
Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 630 gram
En lang række af de velkendte klassiske retter fra Frøken Jensens Kogebog 1901 bliver her præsenteret i en ganske lidt revideret form og med fine farvefotos. Det er de evigtgyldige danske hverdags- og lidt mere festlige retter: bankekød, benløse fugle, forloren hare, karamelbudding. Andre er : Kalvebryst i karry : Kalvefrikassé : Gule Ærter : Arme Riddere : Sneboller : Fastelavnsboller : Brunsviger : Vandkringle og GRUNDOPSKRIFTER : bl. a. Suppevisk : Melboller : Kogning af hummere : Jævning af Saucer : Glasur : Vandbad : Husblas. Vidunderligt værk. Man er helt dækket ind. Hardback - 156 sider. Smukt fotograferede færdige retter. ( 17,8 x 25,1 cm ) FIN stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2011 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756798877
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm ) Bogen er især skrevet til folk, der lider af diabetes 2 (eller er i risikozonen), har for højt kolesteroltal eller vejer for meget. Videnskabelige undersøgelser dokumenterer nemlig, at kuren her er vejen ud af disse problemer. Her er ingen hokuspokus. Efter kort tid begynder de overskydende kilo at trille af til fordel for et stabilt blodsukker, et lavere kolesterolniveau og ikke mindst - et mindre medicinforbrug. Kuren introducerer masser af lækre, nye grønne retter, som ikke kun er en gevinst for sundheden og vægten, men også har en positiv indflydelse på husholdningsbudgettet! Forfatterne har ingen løftede pegefingre, men kommer med masser af gode råd og konkrete tip til, hvordan man holder motivationen højt under kuren og skaber et lettere liv med et bedre helbred. Flot Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
fra 2001 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 8777395085
Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Landbrug & gartneri, Mad & gastronomi, Natur
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 700 gram
. Det er en praktisk og meget anvendelig bog med anvisninger på anlæg af højbede, hvordan sædskifte kan tilrettelægges, hvordan man kan bygge og anvende en mistbænk samt en beskrivelse af arbejdet i køkkenhaven året rundt. Hovedparten af bogen er en præsentation af de forskellige planter i køkkenhaven. For hver plante fortælles kulturhistorie, hvordan planten dyrkes og hvilke sorter der er på markedet. Dertil kommer nogle opskrifter, hvor planten er en hovedingrediens. Opskrifterne er på enkle, dagligdags retter, og der er en del, hvori der indgår kød. Retterne virker gennemprøvede. Bogen har et handigt format samt et flot og overskueligt layout, der signalerer brugsbog Hardback - 159 sider. Smukke farvefotos - med fokus på afgrøderne.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2008 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756790178
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 820 gram
Uanset hvilken slags grøntsagspiser man er eller pønser pa at blive, er bogen snittet, kogt, stegt og bagt til inspiration og appetit. Ja; kartoffelpandekagerne smager uovertruffet. Softback - 232 sider - FIN stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2008 på forlaget Politikens Firlsg
Oplag: active
Kategorier: Botanik, Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 351 gram
Blomster i maden er noget, vi kvinder gør for hinandens skyld. Ligesom nyt tøj og mascara, nye vattæpper og gardiner nok heller ikke er for mænds og børns skyld. Ren, uforfalsket æstetik, som er så nødvendig for at synes, at livet er godt. Smagen er en anden lykkelig dimension ved at spise blomster. De kan smage engleagtigt godt, dufte så maden bliver liflig helt ud i kanterne, de kan få mad og bagværk til at vibrere, eller de kan nøjes med at være fine at se på. Man skal ikke rynke på næsen af noget af det. Blomster er vidunderlige, de gør os glade helt ned i tæerne. Man har lov til at føle sig både klog, smuk og fyldt med overskud; og det føler man virkelig, man er, når man ikke bare nøjes med at kigge på, men også spiser blomster. Fin lille hardback ( 19,5 x 14,5 cm ) i FIN stand- - 122 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
2. udgave fra 2018 på forlaget HarperCollins
Oplag: active
ISBN: 9788771910407
Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 879 gram
Bogen ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON er en super god guide til dig, der gerne vil vide alt om bacon. Læs om historien om bacon og om hvordan man steger bacon, så det bliver helt perfekt. Find tips til hvilken øl og vin der går godt sammen med bacon samt mange andre nyttige og spændende facts om bacon i bogen. Bogen indeholder hele 75 opskrifter med bacon og er skrevet af nordmanden Christopher Sjuve, som er kok, tv-vært og madredaktør. Forfatteren elsker mad og især bacon, og han har et motto, der lyder ”Du kan aldrig bruge for meget bacon!” Meget FLOT stand hardback - 263 sider. Rigt og alsidigt illustreret. ( 26 x 21 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
fra 2007 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 9783829018302
Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 270 gram
LE CORDON BLEU: GOURMETSKOLEN Endelig kom den; den verdensberømte kokkeskole udgiver nu en serie kogebøger, der henvender sig til alle amatørkokke. Le Cordon Bleu deler ud af sin enestående opskriftssamling, hvor kendte og estimerede klassikere optræder sammen med friske, nye opskrifter og gastronomiske tips. Le Cordon Bleu Gourmetskolen er en samling af gennemarbejdede og afprøvede opskrifter, der er enkelt og elegant formidlet. De smukke fotografier tjener til vejledning såvel som til inspiration. Le Cordon Bleu Desserter Giv smagsløgene en oplevelse med disse pragtfulde desserter, som er gennemarbejdet i Le Cordon Bleus køkkener. Fråds i lækre frugter, souffleer og sorbeter og giv den klassiske vanilleis en ny chance. Denne samling opskrifter bugner af velsmagende ideer, fra lette og forfriskende sommerdesserter til lækre, kalorierige vinterdesserter. Det er gourmet desserter - ud over hverdags niveau. Softback - fin stand - 64 sider. ( 24,5 x 21 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
2. udgave fra 2001 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711163070
Kategorier: Amerika/USA, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 350 gram
Softback - 143 sider. 2. Udg. 1. Opl. 2001 Med rockguitaristen på en meget personlig rejse gennem det amerikanske køkken, der er varieret og farvestrålende, og afspejler den rigdom af inspiration, der gennem tiderne er skyllet ind over Amerika fra alle verdenshjørner. Bogen spænder lige fra de traditionelle New England-opskrifter over hippietidens californiske nouvelle cuisine til det krydrede Caajun-køkken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 1995 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 8700577448
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 960 gram
Hardback - 176 sider. Stort format. 1995 - FIN stand. Opskrifterne i Det Ægte Franske LandKøkken er ret detaljerede. Derfor også en hurtig gennemgang af teknikker, som ofte bruges af franske kokke. Som fx. Beurre manié - Blanchir -Liaidon med flere. Overskuelige nytte opskrifter på fx. fiskebouillon / Champignon-fumet og grøntsagsfond. Skønneste opskrifter - her findes : Fransk kødsuppe - Fyldig skaldyrssuppe - eller skøn Lys citron-sauce. For bare at nævne et par. En pragtbog indenfor det franske gourmet- køkken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
fra 1999 på forlaget Brøndum
Oplag: active
Kategorier: Grafik, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 537 gram
Egnsspecialiteter fra Danmark, Grønland og Færøerne samlet og kommenteret af Søren Gericke. Softback - 205 sider. Bogens grafiske arbejder er udført af følgende billedkunstnere. Hver kunstner bidrager med 3 grafiske arbejder. Jens Birkmose / Henrik Have /Pernille Kløvedal Helweg / Aka Høegh / Bodil Kaalund / Bjørn Nørgaard / Knud Odde / Tryggvi Ólafsson/ Leif Sylvester / Arne Haugen Sørensen / Inge Lise Westman
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711167971
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 385 gram
Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 1991 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 8717023540
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2019 på forlaget Borgen/ Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788703090726
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 510 gram
Vor tids stærkest virkende og mest helbredende drik. DEN MEDICINSKE SEER I BLADSELLERIJUICE præsenterer den medicinske seer Anthony William dig for juicens utrolige evne til at skabe afgørende forbedringer for dit helbred: • Den helbreder tarmen og afhjælper fordøjelsesproblemer. • Den balancerer blodsukkeret, blodtrykket, vægten og binyrefunktionen • Den neutraliserer og fjerner giftstoffer fra leveren og hjernen • Den genopretter helbredet for mennesker, der lider af en lang række kroniske og uforklarlige sygdomme som f.eks. udmattelse, akne, eksem, ADHD, problemer med skjoldbruskkirtlen, sukkersyge, spise-forstyrrelser, autoimmune sygdomme og problemer med øjnene. Softback - Nærmest som NY
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2007 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788761404787
Kategorier: Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 570 gram
Før du begynder (Værd at vide om bagning med spelt) ; Opskrifter (Brød ; Lyst brød, boller og kiks ; Tærte, pizza og pirogger ; Kager) ; Fremgangsmåder (Brødbagning ved håndkraft ; Børdbagning i maskine ; Formning og bagning) ; Tillæg (Hel spelt brugt som ris ; Grød med spelt ; Saucer) ; Spelt - en sundere kornsort ALT kan bages med spelt: Grovbrøf, rugbrød og valnøddebrød, baguetter, pitabrød, focaccia og bagels, tarter, pizzaer og pirogger, chokoladekage, muffins, vandbakkelser og pebernødder! Det er ikke spor svært og du får sundere bagværk med mere smag. MONE SÆLAND er uddannet husholdningslærer og ernaringsfysiolog, og lektor ved Højskølen i Akershus i Oslo. Brugen af spelt i brøf og kager er en sag, hun brænder for. Hardback - 119 sider. Lidt ydre brugsspor - nederste hjørne af omslag - Flot ellers.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.