Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 3154 bøger.



  • 1621Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. juli

    HAMLETS BOG OM KAFFE

    Af HELLE LANGE

    1. udgave fra 1985 på forlaget HAMLET

    Oplag: active

    ISBN: 877321239

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★★

    ALT OM KAFFE OG KAGE.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1622Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. juli

    HAMLETS BOG OM IS OG SORBET

    Af HELLE LANGE

    1. udgave fra 1985 på forlaget HAMLET

    Oplag: active

    ISBN: 8773212504

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★★

    DET' BARE IS !

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1623Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. juli

    HAMLETS BOG OM ÆG

    Af RUTH GUNNARSEN

    1. udgave fra 1984 på forlaget HAMLET

    Oplag: active

    ISBN: 8773212334

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    ALT OM ÆG OG MERE TIL.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1624Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. juli

    SPIS DIG SLANK MAND

    Af Inge Kauffeldt

    1. udgave fra 2003 på forlaget De Danske Vægtkonsulenter

    Oplag: active

    ISBN: 87-988293-9-4

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    99 sider - som NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1625Intet billede af bogen

    Senest opdateret 18. juli

    Rie Møllers FASTEBOG

    Af Rie Møller

    1. udgave fra 1995 på forlaget Olivia

    Oplag: active

    ISBN: 87-89019-87-3

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    48 sider - ill. - som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1626Intet billede af bogen

    Senest opdateret 13. juli

    KORNKOGEBOGEN

    Af ANNELIES SCHÖNECK

    1. udgave fra 1984 på forlaget HØST & SØN

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    SOM NY - ILLUSTRERET

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1627Intet billede af bogen

    Senest opdateret 12. juli

    KÆRLIGHED ved første bid - ASTROLOGISK KOGEBOG - 2 x sex erotiske stjernemåltider

    Af Adam & Eva

    1. udgave fra 1989 på forlaget Olivia

    Oplag: active

    Kategorier: Erotik, Kogebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    50 sider - ill. - som NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1628Intet billede af bogen

    Senest opdateret 12. juli

    SPIS HINANDEN i kærlighedens navn - 2 x sex menuer

    Af Adam & Eva

    1. udgave fra 1988 på forlaget Olivia

    Oplag: active

    Kategorier: Erotik, Kogebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    50 sider - ill. - som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1629Intet billede af bogen

    Senest opdateret 7. juli

    WHISKY KOGEBOGEN

    Af Tage la Cour

    1. udgave fra 1970 på forlaget Thejls

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

    96 sider - som NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1630Intet billede af bogen

    Senest opdateret 4. juli

    Flyttehjemmefrakogebogen

    Af Sebastian Randrup Winter Nielsen

    3. udgave fra 2020 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-53385-7

    Kategori: Kogebøger

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 549 gram

    Hardback.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1631Intet billede af bogen

    Senest opdateret 2. juli

    Guide til DETOX-KOST - Mad der glæder din krop

    Af Norberg, Damore & Damore

    1. udgave fra 2007 på forlaget Høst & Søn

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1632Billede af bogen Det toscanske Grønsags-køkken

    Senest opdateret 22. april

    Det toscanske Grønsags-køkken

    Af Janet Ross

    1. udgave fra 1997Christian Ejler’s Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8772415045

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 200 gram

    En klassiker i kogebogslitteraturen. ' ... den mest brugbare bog om grøn mad overhovedet.' - Camilla Plum, Politiken. Softback - 177 sider. Bogens bærende princip er enkelhed og raffinement i kombinationer der aldrig er blevet overgået.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1633Billede af bogen TAO om afbalanceret kost

    Senest opdateret 22. april

    TAO om afbalanceret kost

    Af Stephen T. Chang

    1. udgave fra 1991 på forlaget Klitrose

    Oplag: active

    ISBN: 8777280245

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sygdom/sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Forfatteren, der er kinesisk/engelsk læge med speciale i integreret medicin, har skrevet en ernæringslære med fokus på vægttab ud fra holistiske principper, som bygger på over 6000 års gammeltaoistisk tradition. Strategien omfatter massage, yogaøvelser, grundviden om ernæring samt madlavning, som på flere områder divergerer fra den moderne grønne bølges sundhedsidealer. F.eks. serChang ingen forskel på at dræbe dyr eller planter til føde, han fraråder råkost og mener, at væskeindtagelse på over 5 kopper daglig er skadeligt. Men ellers kan man genfinde mange af princippernei den strenge makrobiotiske kostlære. Fin stand - let patineret/ gulnet papir Softback - 111 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1634Billede af bogen Mine italienske køkkener

    Senest opdateret 22. april

    Mine italienske køkkener

    Af Andreas Harder

    1. udgave fra 2008 på forlaget Thanning & Appel

    Oplag: active

    ISBN: 9788741300559

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 850 gram

    Den italienske kogebog her er resultatet af AH og hans families et år lange ophold tæt på den italienske del af familien på Sardinien. Her har han samlet ideer til opskrifterne, men bogen er, som titlen siger, ikke en bog om det sardiske køkken. AH medtager traditionelle yndlingsretter fra flere regioner. Der er tale om en allround kogebog med retter fra hele det italienske måltid. Af kendte hovedretter kan nævnes ossobuco, lasagne, saltimbocca m.fl. Men der er også enkelte opskrifter på retter med kanin, hare og vildsvin - kødtyper, der også vinder mere frem herhjemme. Det gælder også både antipasti og forretter med brødcrostini og fritterede grøntsager samt desserter som is, tiramisu og panna cotta. Alt er tilberedt enkelt og på den rigtige, velsmagende måde - ikke mindst mht. konsistens og krydring. Opskrifterne er lette og enkle at gå til, og der er særlige afsnit om nogle specialiteter som sardisk ost, brød, charcuteri og likører FLOT Hardback -.233 sider - fine illustrationer/ fotos i farver.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1635Billede af bogen Klassisk italiensk køkken

    Senest opdateret 22. april

    Klassisk italiensk køkken

    Af Neumann

    på forlaget NGV

    Oplag: active

    ISBN: 9783625110606

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1050 gram

    Varekundskab Forretter .. Salater, grøntsager og svampe Supper og gryderetter Pizza, pasta, gnocchi og risotto Kød, fjerkræ og vildt Med overskuelige, letlæselige opskrifter og praktiske trin-for-trin-anvisninger har også for uøvede kokke chancen for at tilberede selv vanskelige retter uden større besvær. . Desuden gives talrige anbetalinger til valget at passende drikkevarer til de forskellige retter. Ingen fiskespiser vil kunne modstå en toscansk tiskepande eller kamperejer i basilikumsauce, og de fleste vil falde for de mangeFisk og skaldyr. Desserter Register Den bedste bog om det italienske køkken. Hardback - 160 sider ( 29,5!x 22 cm ). Swipe - og se annoncens fotos. Fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1636Billede af bogen Spis dig i balance

    Senest opdateret 22. april

    Spis dig i balance

    Af Majbritt Engell

    1. udgave fra 2012 på forlaget Gads

    Oplag: active

    ISBN: 9788712046844

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 490 gram

    Ca. hver femte danske kvinde er i hormonel balance. Mange ved ikke, at det kan hænge sammen med PCO (Poly Cystiske Ovarier), his vagten driller, fedtet samler sig pà maven, humøret svinger, menstruationerne er uregelmæssige eller huden uren. Heldigvis er det muligt at spise sig i balance igen - og opskriften får du her. Spis dig i balance er spækket med praktiske tips til hverdagen Hvilke madvarer, du skal ga efter, hvordan du sammensatter din kost og hvad du kan spise, når du er i byen eller pa ferie. Mere end 10C delikate opskrifter gør det nemt og overskueligt at leve PCO-venligt uden at gå glip af alt det sjove. Softback -167 sider. Fin stand. ( 177 x 212 mm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1637Billede af bogen Frøken Jensens Klassikere

    Senest opdateret 22. april

    Frøken Jensens Klassikere

    Af Bente Nissen ( red.)

    1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700752948

    Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 630 gram

    En lang række af de velkendte klassiske retter fra Frøken Jensens Kogebog 1901 bliver her præsenteret i en ganske lidt revideret form og med fine farvefotos. Det er de evigtgyldige danske hverdags- og lidt mere festlige retter: bankekød, benløse fugle, forloren hare, karamelbudding. Andre er : Kalvebryst i karry : Kalvefrikassé : Gule Ærter : Arme Riddere : Sneboller : Fastelavnsboller : Brunsviger : Vandkringle og GRUNDOPSKRIFTER : bl. a. Suppevisk : Melboller : Kogning af hummere : Jævning af Saucer : Glasur : Vandbad : Husblas. Vidunderligt værk. Man er helt dækket ind. Hardback - 156 sider. Smukt fotograferede færdige retter. ( 17,8 x 25,1 cm ) FIN stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1638Billede af bogen Det helbredende køkken

    Senest opdateret 22. april

    Det helbredende køkken

    Af Michael Bitsch

    1. udgave fra 2011Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788756798877

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm ) Bogen er især skrevet til folk, der lider af diabetes 2 (eller er i risikozonen), har for højt kolesteroltal eller vejer for meget. Videnskabelige undersøgelser dokumenterer nemlig, at kuren her er vejen ud af disse problemer. Her er ingen hokuspokus. Efter kort tid begynder de overskydende kilo at trille af til fordel for et stabilt blodsukker, et lavere kolesterolniveau og ikke mindst - et mindre medicinforbrug. Kuren introducerer masser af lækre, nye grønne retter, som ikke kun er en gevinst for sundheden og vægten, men også har en positiv indflydelse på husholdningsbudgettet! Forfatterne har ingen løftede pegefingre, men kommer med masser af gode råd og konkrete tip til, hvordan man holder motivationen højt under kuren og skaber et lettere liv med et bedre helbred. Flot Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1639Billede af bogen Køkkenhavekogebogen

    Senest opdateret 22. april

    Køkkenhavekogebogen

    Af Anemette Olesen

    fra 2001 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 8777395085

    Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Landbrug & gartneri, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    . Det er en praktisk og meget anvendelig bog med anvisninger på anlæg af højbede, hvordan sædskifte kan tilrettelægges, hvordan man kan bygge og anvende en mistbænk samt en beskrivelse af arbejdet i køkkenhaven året rundt. Hovedparten af bogen er en præsentation af de forskellige planter i køkkenhaven. For hver plante fortælles kulturhistorie, hvordan planten dyrkes og hvilke sorter der er på markedet. Dertil kommer nogle opskrifter, hvor planten er en hovedingrediens. Opskrifterne er på enkle, dagligdags retter, og der er en del, hvori der indgår kød. Retterne virker gennemprøvede. Bogen har et handigt format samt et flot og overskueligt layout, der signalerer brugsbog Hardback - 159 sider. Smukke farvefotos - med fokus på afgrøderne.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1640Billede af bogen Vegetarisk Vellyst Find dit grønne punkt

    Senest opdateret 22. april

    Vegetarisk Vellyst Find dit grønne punkt

    Af Christine Bille Nielsen

    1. udgave fra 2008Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788756790178

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling, Sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 820 gram

    Uanset hvilken slags grøntsagspiser man er eller pønser pa at blive, er bogen snittet, kogt, stegt og bagt til inspiration og appetit. Ja; kartoffelpandekagerne smager uovertruffet. Softback - 232 sider - FIN stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1641Billede af bogen Blomstrende Mad

    Senest opdateret 22. april

    Blomstrende Mad

    Af Camilla Plum

    1. udgave fra 2008 på forlaget Politikens Firlsg

    Oplag: active

    Kategorier: Botanik, Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 351 gram

    Blomster i maden er noget, vi kvinder gør for hinandens skyld. Ligesom nyt tøj og mascara, nye vattæpper og gardiner nok heller ikke er for mænds og børns skyld. Ren, uforfalsket æstetik, som er så nødvendig for at synes, at livet er godt. Smagen er en anden lykkelig dimension ved at spise blomster. De kan smage engleagtigt godt, dufte så maden bliver liflig helt ud i kanterne, de kan få mad og bagværk til at vibrere, eller de kan nøjes med at være fine at se på. Man skal ikke rynke på næsen af noget af det. Blomster er vidunderlige, de gør os glade helt ned i tæerne. Man har lov til at føle sig både klog, smuk og fyldt med overskud; og det føler man virkelig, man er, når man ikke bare nøjes med at kigge på, men også spiser blomster. Fin lille hardback ( 19,5 x 14,5 cm ) i FIN stand- - 122 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1642Billede af bogen ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON

    Senest opdateret 22. april

    ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON

    Af Christopher Sjuve

    2. udgave fra 2018 på forlaget HarperCollins

    Oplag: active

    ISBN: 9788771910407

    Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 879 gram

    Bogen ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON er en super god guide til dig, der gerne vil vide alt om bacon. Læs om historien om bacon og om hvordan man steger bacon, så det bliver helt perfekt. Find tips til hvilken øl og vin der går godt sammen med bacon samt mange andre nyttige og spændende facts om bacon i bogen. Bogen indeholder hele 75 opskrifter med bacon og er skrevet af nordmanden Christopher Sjuve, som er kok, tv-vært og madredaktør. Forfatteren elsker mad og især bacon, og han har et motto, der lyder ”Du kan aldrig bruge for meget bacon!” Meget FLOT stand hardback - 263 sider. Rigt og alsidigt illustreret. ( 26 x 21 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1643Billede af bogen Desserter

    Senest opdateret 22. april

    Desserter

    Af Gourmetskolen

    fra 2007 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 9783829018302

    Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 270 gram

    LE CORDON BLEU: GOURMETSKOLEN Endelig kom den; den verdensberømte kokkeskole udgiver nu en serie kogebøger, der henvender sig til alle amatørkokke. Le Cordon Bleu deler ud af sin enestående opskriftssamling, hvor kendte og estimerede klassikere optræder sammen med friske, nye opskrifter og gastronomiske tips. Le Cordon Bleu Gourmetskolen er en samling af gennemarbejdede og afprøvede opskrifter, der er enkelt og elegant formidlet. De smukke fotografier tjener til vejledning såvel som til inspiration. Le Cordon Bleu Desserter Giv smagsløgene en oplevelse med disse pragtfulde desserter, som er gennemarbejdet i Le Cordon Bleus køkkener. Fråds i lækre frugter, souffleer og sorbeter og giv den klassiske vanilleis en ny chance. Denne samling opskrifter bugner af velsmagende ideer, fra lette og forfriskende sommerdesserter til lækre, kalorierige vinterdesserter. Det er gourmet desserter - ud over hverdags niveau. Softback - fin stand - 64 sider. ( 24,5 x 21 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1644Billede af bogen Mit amerikanske køkken

    Senest opdateret 22. april

    Mit amerikanske køkken

    Af Billy Cross

    2. udgave fra 2001 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711163070

    Kategorier: Amerika/USA, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Softback - 143 sider. 2. Udg. 1. Opl. 2001 Med rockguitaristen på en meget personlig rejse gennem det amerikanske køkken, der er varieret og farvestrålende, og afspejler den rigdom af inspiration, der gennem tiderne er skyllet ind over Amerika fra alle verdenshjørner. Bogen spænder lige fra de traditionelle New England-opskrifter over hippietidens californiske nouvelle cuisine til det krydrede Caajun-køkken.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1645Billede af bogen Det Ægte Franske Landkøkken

    Senest opdateret 22. april

    Det Ægte Franske Landkøkken

    Af Marie-Pierre Moine

    1. udgave fra 1995 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 8700577448

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 960 gram

    Hardback - 176 sider. Stort format. 1995 - FIN stand. Opskrifterne i Det Ægte Franske LandKøkken er ret detaljerede. Derfor også en hurtig gennemgang af teknikker, som ofte bruges af franske kokke. Som fx. Beurre manié - Blanchir -Liaidon med flere. Overskuelige nytte opskrifter på fx. fiskebouillon / Champignon-fumet og grøntsagsfond. Skønneste opskrifter - her findes : Fransk kødsuppe - Fyldig skaldyrssuppe - eller skøn Lys citron-sauce. For bare at nævne et par. En pragtbog indenfor det franske gourmet- køkken.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1646Billede af bogen Vandheste fra Rømø

    Senest opdateret 22. april

    Vandheste fra Rømø

    Af Søren Gericke

    fra 1999 på forlaget Brøndum

    Oplag: active

    Kategorier: Grafik, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 537 gram

    Egnsspecialiteter fra Danmark, Grønland og Færøerne samlet og kommenteret af Søren Gericke. Softback - 205 sider. Bogens grafiske arbejder er udført af følgende billedkunstnere. Hver kunstner bidrager med 3 grafiske arbejder. Jens Birkmose / Henrik Have /Pernille Kløvedal Helweg / Aka Høegh / Bodil Kaalund / Bjørn Nørgaard / Knud Odde / Tryggvi Ólafsson/ Leif Sylvester / Arne Haugen Sørensen / Inge Lise Westman

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1647Billede af bogen Olivenolie

    Senest opdateret 22. april

    Olivenolie

    Af Beverley Jollands

    fra 2004 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711167971

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 385 gram

    Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1648Billede af bogen Kringelbachs fiske-bog

    Senest opdateret 22. april

    Kringelbachs fiske-bog

    Af Kringelbach

    1. udgave fra 1991Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8717023540

    Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1649Billede af bogen Bladselleri Juice

    Senest opdateret 22. april

    Bladselleri Juice

    Af Anthony William

    1. udgave fra 2019 på forlaget Borgen/ Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788703090726

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 510 gram

    Vor tids stærkest virkende og mest helbredende drik. DEN MEDICINSKE SEER I BLADSELLERIJUICE præsenterer den medicinske seer Anthony William dig for juicens utrolige evne til at skabe afgørende forbedringer for dit helbred: • Den helbreder tarmen og afhjælper fordøjelsesproblemer. • Den balancerer blodsukkeret, blodtrykket, vægten og binyrefunktionen • Den neutraliserer og fjerner giftstoffer fra leveren og hjernen • Den genopretter helbredet for mennesker, der lider af en lang række kroniske og uforklarlige sygdomme som f.eks. udmattelse, akne, eksem, ADHD, problemer med skjoldbruskkirtlen, sukkersyge, spise-forstyrrelser, autoimmune sygdomme og problemer med øjnene. Softback - Nærmest som NY

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1650Billede af bogen Bag med spelt - Både brød og kager

    Senest opdateret 22. april

    Bag med spelt - Både brød og kager

    Af Mine Sæland

    1. udgave fra 2007 på forlaget L & R

    Oplag: active

    ISBN: 9788761404787

    Kategorier: Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 570 gram

    Før du begynder (Værd at vide om bagning med spelt) ; Opskrifter (Brød ; Lyst brød, boller og kiks ; Tærte, pizza og pirogger ; Kager) ; Fremgangsmåder (Brødbagning ved håndkraft ; Børdbagning i maskine ; Formning og bagning) ; Tillæg (Hel spelt brugt som ris ; Grød med spelt ; Saucer) ; Spelt - en sundere kornsort ALT kan bages med spelt: Grovbrøf, rugbrød og valnøddebrød, baguetter, pitabrød, focaccia og bagels, tarter, pizzaer og pirogger, chokoladekage, muffins, vandbakkelser og pebernødder! Det er ikke spor svært og du får sundere bagværk med mere smag. MONE SÆLAND er uddannet husholdningslærer og ernaringsfysiolog, og lektor ved Højskølen i Akershus i Oslo. Brugen af spelt i brøf og kager er en sag, hun brænder for. Hardback - 119 sider. Lidt ydre brugsspor - nederste hjørne af omslag - Flot ellers.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort