Senest opdateret 1. april
1. udgave fra 2004 på forlaget D3 / Netto
Oplag: 1
ISBN: 87-90816-39-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Helge Stig. (2007-0180).
Senest opdateret 22. marts
1. udgave fra 2008 på Forlaget d3
Oplag: 1
ISBN: 8790816595
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2007-0121).
Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 2001 på forlaget Frolaget d3 / Netto
ISBN: 87-90816-14-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Lars Kaslov. (1707-0463).
Senest opdateret 25. april
1. udgave fra 2001 på Forlaget d3 / Netto
Oplag: 1
ISBN: 87-90816-10-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Lars Kaslov. (2005-0130).
Senest opdateret 22. april
1. udgave fra 2006 på Forlaget d3
Oplag: 1
ISBN: 87-90816-54-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★
Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2307-0075).
Senest opdateret 1. april
1. udgave fra 2003 på Forlaget d3 / Netto
Oplag: 1
ISBN: 87-90816-35-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★
Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2204-0144).
Senest opdateret 1. april
1. udgave fra 2008 på Forlaget d3 / Netto
Oplag: 1
ISBN: 8790816609
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★
Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2204-0145).
Senest opdateret 1. april
1. udgave fra 2003 på Forlaget d3 / Netto
Oplag: 1
ISBN: 8790816317
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2204-0142).
Senest opdateret 1. april
1. udgave fra 2004 på Forlaget d3 / Netto
Oplag: 1
ISBN: 87-90816-38-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Hardback. 73 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter der bruger grønne ingredienser: grøntsager, krydderurter, salater og frugter og supplerer med kød, fisk mv. Illustreret i farver. (2204-0143).
Senest opdateret 1. april
1. udgave fra 2002 på forlaget d3
Oplag: 1
ISBN: 87-90816-25-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★
Hardback. 73 sider. Sprog: Dansk. Beskrivelser af grundlæggende principper i et basiskøkken med letforståelige madopskifter og oplysninger om køkkenredskaber. Illustreret i farver. (2007-0168).