Senest opdateret 17. januar
fra 2001 på forlaget Thaning & Appel
ISBN: 87-413-6369-8
Kategorier: Kogebøger, Sygdom/sundhed
pris: 108 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
På omslaget: "Gode råd fra specialister om hvilke fødevarer der er gode at spise, og hvilke man helst skal undgå". Bogen er oversat fra engelsk, Healthy Eating Library - The Diabetic CookBook, af Mogens Wenzel Andreasen. Kogebogsredaktør: Linda Fraser . Registerredaktør: Pat Coward. Omfang: 96 sider, illustreret i farver. Fotos: James Duncan. Indbinding: Indbundet.
Senest opdateret 15. januar
1. udgave fra 2001 på forlaget Thanning & Appel
ISBN: 87-413-6367-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1000 gram
Mere end 50 gode og sunde opskrifter for mennesker med gigt. Storformat (A4) 96 sider, Thanning & Appel 2001 Stødt øverste højre hjørne af bindet, ellers pæn stand.
Senest opdateret 22. marts
fra 2001 på Thaning & Appels Forlag
Kategori: Øvrige
pris: 150 kr
Sideantal: 96
Indhold fremtræder ubrugt. Ubetydelige lagerspor