Senest opdateret 18. april
2. udgave fra 2011 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: 1
ISBN: 978-87-17-0419-3
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 96 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1885 gram
Hardback. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBD) Vejer 1685 gram.
Senest opdateret 13. marts
1. udgave fra 1957
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 3000 gram
Fantastisk flot fransk kogebog.
Senest opdateret 27. marts
fra 1997 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 1096
Indbinding: Hardback med smudsomslag.
Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter , Nogle Ord om Sovser , Suppernes Definition og Klassificering , De bedste franske Vine , Mine Menuer , Opskrifter Oversat af James Price
Senest opdateret 26. marts
fra 1981 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 150 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser og andre
Senest opdateret 14. april
fra 1975 på Nyt Nordisk Forlag
ISBN: 8717020131
pris: 420 kr – stand: ★★★
Sideantal: 1096
Indbinding: Hardback i kasette
Stand: Velholdt eksemplar
Originaltitel: Gastronomie pratique - autoriseret Oversættelse ved Herman Dedichen. Originaltitel: Gastronomie pratique - autoriseret Oversættelse ved Herman Dedichen
Senest opdateret 26. april
fra 1981 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 1096
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Pænt eksemplar Originaltitel: Gastronomie Pratique.
Senest opdateret 26. april
fra 1976 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 1096
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Pænt eksemplar Originaltitel: Gastronomie Pratique.
Senest opdateret 14. marts
fra 2011 på Nyt Nordisk Forlag
ISBN: 9,78872E+12
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 1096
Indbinding: Kartonbind
Oversat ved James Price.
Senest opdateret 14. marts
fra 1975 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
ISBN: 8717020131
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 1096
Indbinding: Kartonbind
Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne ; Maaltidets Servering ; En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning ; Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter ; Nogle Ord om Sovser ; Suppernes Definition og Klassificering ; De bedste franske Vine ; Mine Menuer ; Opskrifter