Senest opdateret 26. februar
1. udgave fra 1976 på forlaget NNF Arnold Bussck
Oplag: 2
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2300 gram
Fotografisk optryk af 1. udgaven fra 1944 1096 indb papbind
Senest opdateret 22. februar
2. udgave fra 2011 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: 1
ISBN: 978-87-17-04219-3
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1800 gram
Fotografisk genoptryk af den danske 1. udgave fra 1944. Indbundet, 1096 sider.
Senest opdateret 13. marts
1. udgave fra 1957
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 3000 gram
Fantastisk flot fransk kogebog.
Senest opdateret 19. januar
2. udgave fra 2011 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: 1
ISBN: 978-87-17-0419-3
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 98 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1885 gram
Hardback. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBD) Vejer 1685 gram.
Senest opdateret 13. februar
fra 1997 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 1096
Indbinding: Hardback med smudsomslag.
Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter , Nogle Ord om Sovser , Suppernes Definition og Klassificering , De bedste franske Vine , Mine Menuer , Opskrifter Oversat af James Price
Senest opdateret 1. februar
fra 1981 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 150 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser og andre
Senest opdateret 14. marts
fra 2011 på Nyt Nordisk Forlag
ISBN: 9,78872E+12
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 1096
Indbinding: Kartonbind
Oversat ved James Price.
Senest opdateret 14. marts
fra 1975 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
ISBN: 8717020131
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 1096
Indbinding: Kartonbind
Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne ; Maaltidets Servering ; En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning ; Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter ; Nogle Ord om Sovser ; Suppernes Definition og Klassificering ; De bedste franske Vine ; Mine Menuer ; Opskrifter
Senest opdateret 8. marts
fra 1981 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 1096
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Pænt eksemplar Originaltitel: Gastronomie Pratique.
Senest opdateret 8. marts
fra 1976 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 1096
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Pænt eksemplar Originaltitel: Gastronomie Pratique.