Se information om den valgte bog


Intet billede af bogen

Senest opdateret 27. marts

Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier

Af Ali-Bab

fra 1997Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

Kategori: Øvrige

pris: 145 kr – stand: ★★★★

Sideantal: 1096
Indbinding: Hardback med smudsomslag.
Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter , Nogle Ord om Sovser , Suppernes Definition og Klassificering , De bedste franske Vine , Mine Menuer , Opskrifter Oversat af James Price

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort