Se information om den valgte bog


Intet billede af bogen

Senest opdateret 29. december

Gastronomisk Haandbog - Kulinariske Studier. Med en grundig gennemgang af alle franske vines historie, fremstilling, aargange og behandling

Af Ali-Bab

fra 1975Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

ISBN: 8717020131

Kategori: Øvrige

pris: 135 kr

Sideantal: 1096
Indbinding: Kartonbind
Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne ; Maaltidets Servering ; En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning ; Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter ; Nogle Ord om Sovser ; Suppernes Definition og Klassificering ; De bedste franske Vine ; Mine Menuer ; Opskrifter

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger