Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2776 bøger.



  • 1441Billede af bogen Mit amerikanske køkken

    Senest opdateret 29. september

    Mit amerikanske køkken

    Af Billy Cross

    2. udgave fra 2001 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711163070

    Kategorier: Amerika/USA, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Softback - 143 sider. 2. Udg. 1. Opl. 2001 Med rockguitaristen på en meget personlig rejse gennem det amerikanske køkken, der er varieret og farvestrålende, og afspejler den rigdom af inspiration, der gennem tiderne er skyllet ind over Amerika fra alle verdenshjørner. Bogen spænder lige fra de traditionelle New England-opskrifter over hippietidens californiske nouvelle cuisine til det krydrede Caajun-køkken.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1442Billede af bogen Det Ægte Franske Landkøkken

    Senest opdateret 29. september

    Det Ægte Franske Landkøkken

    Af Marie-Pierre Moine

    1. udgave fra 1995 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 8700577448

    Kategorier: Faglitteratur, Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 960 gram

    Hardback - 176 sider. Stort format. 1995 - FIN stand. Opskrifterne i Det Ægte Franske LandKøkken er ret detaljerede. Derfor også en hurtig gennemgang af teknikker, som ofte bruges af franske kokke. Som fx. Beurre manié - Blanchir -Liaidon med flere. Overskuelige nytte opskrifter på fx. fiskebouillon / Champignon-fumet og grøntsagsfond. Skønneste opskrifter - her findes : Fransk kødsuppe - Fyldig skaldyrssuppe - eller skøn Lys citron-sauce. For bare at nævne et par. En pragtbog indenfor det franske gourmet- køkken.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1443Billede af bogen Vandheste fra Rømø

    Senest opdateret 29. september

    Vandheste fra Rømø

    Af Søren Gericke

    fra 1999 på forlaget Brøndum

    Oplag: active

    Kategorier: Faglitteratur, Grafik, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 537 gram

    Egnsspecialiteter fra Danmark, Grønland og Færøerne samlet og kommenteret af Søren Gericke. Softback - 205 sider. Bogens grafiske arbejder er udført af følgende billedkunstnere. Hver kunstner bidrager med 3 grafiske arbejder. Jens Birkmose / Henrik Have /Pernille Kløvedal Helweg / Aka Høegh / Bodil Kaalund / Bjørn Nørgaard / Knud Odde / Tryggvi Ólafsson/ Leif Sylvester / Arne Haugen Sørensen / Inge Lise Westman

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1444Billede af bogen Olivenolie

    Senest opdateret 29. september

    Olivenolie

    Af Beverley Jollands

    fra 2004 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711167971

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 385 gram

    Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1445Billede af bogen Kringelbachs fiske-bog

    Senest opdateret 29. september

    Kringelbachs fiske-bog

    Af Kringelbach

    1. udgave fra 1991Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8717023540

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1446Billede af bogen TRE I ÉN

    Senest opdateret 29. september

    TRE I ÉN

    Af Jan Hurtigkarl

    1. udgave fra 2005Eget Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8791758041

    Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 200 gram

    Hardback - upagineret. Ca. 40 sider. FIN stand. En lille og meget overskuelig kogebog med få men vidunderlige retter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1447Billede af bogen Det Svenske Køkken

    Senest opdateret 29. september

    Det Svenske Køkken

    Af NGV

    fra U å på forlaget NGV

    Oplag: active

    ISBN: 9783625010005

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Uden år på NGV Forlag. 21x27 cm. 159 sider. hardback. ill. Et Lille bitte hjørnestød. Fin stand. Omslag er blåt - svensk blåt - inderperm - for og bagest er svensk gul. Kærnen - i det svenske køkken - er indbegrebet i denne bog. De svenske klassikere som "Köttbullar", "Pytt i panna" og "Lussekatter", som både store og små elsker at guffe i sig, er selvfølgelig også med i bogen. Lærer man køkkenet, landet og folket at kende, vil man også opdage svenskernes glade og løsslupne made at feste på og hvad man så absolut må spise ved disse leiligheder. Smaklig måltid!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1448Billede af bogen Glød & Glæde med RAW FOOD

    Senest opdateret 29. september

    Glød & Glæde med RAW FOOD

    Af Vibeke Amdisen

    2. udgave fra 2011 på forlaget Saxo

    Oplag: active

    ISBN: 9788770810289

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1150 gram

    Interessen for Raw Food vokser eksplosivt netop nu. Raw Food-livsstilen handler om både bæredygtighed og bevidsthed, men er samtidig også en "hip", social og afslappet livsstil med masser af farvestrålende og indbydende mad. Denne nye, smukt illustrerede bog henvender sig til alle med interesse for Raw Food. Bogen indeholder en grundig introduktion, personlige historier, masser af tips og teknikker - også til børnefamilier - og naturligvis et væld af lækre og sunde opskrifter. Softback - 288 sider ( 26 x 23 cm ) Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1449Billede af bogen Lykken er chokolade

    Senest opdateret 29. september

    Lykken er chokolade

    Af Maja Ambeck

    1. udgave fra 2014 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 8740011340

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 650 gram

    Lykken er chokolade byder på 68 klassiske og nye, superinspirerende chokoladeopskrifter af både den enkle og den lidt mere avancerede slags. Bogen indeholder opskrifter på kager,tærter, is, desserter, mousser, cookies, macarons, flødeboller og meget mere og alle med samme fællesnævner – nemlig chokolade! Forfatterne deler gavmildt ud af hele deres smagfulde chokoladeunivers. Udover de lækre opskrifter får du også en lille rundtur i chokoladens historie, et indblik i dens tilblivelse, enguide til forskellige teknikker og chokoladesmagning, en liste over uundværligt grej samt forfatternes bedste tips i det søde chokoladekøkken. Hardback - 172 sider - med hilsen skrevet på titelblad - Pæn stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1450Billede af bogen Fisk i Mikroovn

    Senest opdateret 29. september

    Fisk i Mikroovn

    Af Kate Whiteman

    1. udgave fra 1991 på forlaget Komma @ Clausen

    Oplag: active

    ISBN: 8775124998

    Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 730 gram

    Nye og klassiske opskrifter i mikroovn - med fisk og skaldyr. Alle opskrifter indledes med nyttige tips og variationsforslag. Alle er specielt tilrettelagte for mikro- og kombinationsovne. God indledning om indkob og klargoring af fi og frossen fisk. Sæerlige ekstra afsnit med et udvalg af okonomiske hverdagsmältider og dyrere selskabsretter. Hardback - 128 sider - fin stand ( 26 x 19,5 cm ). Vejer 730 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1451Billede af bogen Spis dig sund Frokoster & mellemmåltider

    Senest opdateret 29. september

    Spis dig sund Frokoster & mellemmåltider

    Af Inge Kauffeldt

    fra 2013 på forlaget De Danske Vægtkonsulenter

    Oplag: active

    ISBN: 9788792487476

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 480 gram

    Hvad enten du spiser måltidet ude eller hjemme, kan du lade dig friste af de nemme opskrifter på sund mad, der tilfredsstiller både din sult og dine smagsløg. Lad bogens enkle og lækre opskrifter på sunde små måltider vinde over usunde og fedende snacks i løbet af dagen. Alle opskrifter har tilhørende kalorieberegning og afkrydsning i henhold til Vægtkonsulenternes kostprogram. Men bogens opskrifter kan bruges af alle, der ønsker en sund og slank hverdag uden sult. Bogen indeholder: • Sandwich, wraps & smørrebrød • Salater & råkost • Tærter, pizzaer & andet lunt • Nemme mellemmåltider. Softback - 141 sider - fin stand - med navn på første blad.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1452Billede af bogen Pommes Frites Frem !

    Senest opdateret 29. september

    Pommes Frites Frem !

    Af Sachiyo & Peter Olufsen

    1. udgave fra 2017 på forlaget Olufsen

    Oplag: active

    ISBN: 9788793331327

    Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Det er nemt. Det er sjovt. Vi gennemgår i tekst og instruktive farvefotos, hvordan du kommer godt i gang. Og resultatet: det smager helt anderledes lækkert.Her er også opskriften på 10 lækre dips, du kan lave til dine fritter - også nogle, der ikke feder.Endelig indeholder bogen masser af kulturhistorie og rejsetips.Kom med på Pommes Frites Museet i Brügge og tag med på besøg i Walloniens hovedstad, Namur, hvor du kan smage verdens bedste pommes frites ved floden Meuse, hvor pommes frites kom til verden i 1650erne. Gennemillustreret med farvefotos. 300 gram - Hardcover 108 sider ( 2- 5 x 14,5 cm ) Sachiyo & Peter Olufsen - Pommes frites frem! GOD og pæn stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1453Billede af bogen Den Store Svampekogebog

    Senest opdateret 29. september

    Den Store Svampekogebog

    Af Victoria Lloyd-Davies

    1. udgave fra 1992 på forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 8778010284

    Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Humor, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 504 gram

    Denne bog omhandler retter, der er tilberedt af de dyrkede svampe, som vi kan købe i forretningerne i dag, og vi håber, at den kan give inspiration til nye svamperetter og nye måder at tilberede svampe på. Opskrifterne er indbydende og velsmagende og lige til at gå til, og ønsker man at tilberede svampene i mikroovn er der også et afsnit om denne tilberedningmetode. Hardback - flot eksemplar - 95 sider. Med forlagsstempel på omslags inderside bagest i bogen. ( 23,5 x 22 cm ).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1454Billede af bogen Den fede FASTE din smutvej til sundhed

    Senest opdateret 29. september

    Den fede FASTE din smutvej til sundhed

    Af Martin Bonde Mogensen

    1. udgave fra 2014 på forlaget Gyldendals Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 9788703065793

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Selvhjælp, Spiritualitet, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 459 gram

    Målet er et bedre helbred, en udrensning af huden, leveren, nyreren, lungerne og tarmsystemet. Ved start skal du indtage alt hvad du kan og har lyst til, fra en vegetarisk buffet rig på vitaminer. Derefter går du på en "faste" hvor du kun drikker vand, urtete og grøntsagssaft i en, to eller fire dage. Softback - sidste side og bagklap er delvis limet sammen - fra bogens fødsel. Har ringe betydning. 167 sider. Flot stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1455Billede af bogen Bag med spelt - Både brød og kager

    Senest opdateret 29. september

    Bag med spelt - Både brød og kager

    Af Mine Sæland

    1. udgave fra 2007 på forlaget L & R

    Oplag: active

    ISBN: 9788761404787

    Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 570 gram

    Før du begynder (Værd at vide om bagning med spelt) ; Opskrifter (Brød ; Lyst brød, boller og kiks ; Tærte, pizza og pirogger ; Kager) ; Fremgangsmåder (Brødbagning ved håndkraft ; Børdbagning i maskine ; Formning og bagning) ; Tillæg (Hel spelt brugt som ris ; Grød med spelt ; Saucer) ; Spelt - en sundere kornsort ALT kan bages med spelt: Grovbrøf, rugbrød og valnøddebrød, baguetter, pitabrød, focaccia og bagels, tarter, pizzaer og pirogger, chokoladekage, muffins, vandbakkelser og pebernødder! Det er ikke spor svært og du får sundere bagværk med mere smag. MONE SÆLAND er uddannet husholdningslærer og ernaringsfysiolog, og lektor ved Højskølen i Akershus i Oslo. Brugen af spelt i brøf og kager er en sag, hun brænder for. Hardback - 119 sider. Lidt ydre brugsspor - nederste hjørne af omslag - Flot ellers.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1456Billede af bogen RØGNING af FISK

    Senest opdateret 26. september

    RØGNING af FISK

    Af Edmund Rehbronn & Franz Rutkowski - (Dansk udgave v. Willy Sylvester Thomsen

    1. udgave fra 1984 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07759-4

    Kategori: Kogebøger

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★

    71 sider - indbundet - illustreret - som nærmest NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1457Billede af bogen Brødbogen - få luksus i hverdagen med nemt godt brød

    Senest opdateret 25. september

    Brødbogen - få luksus i hverdagen med nemt godt brød

    Af Annemette Voss Fridthjof

    1. udgave fra 2019Politikens forlag

    Oplag: active

    ISBN: 97887400560068

    Kategori: Kogebøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 627 gram

    Denne brødbog gør det nemt og overskueligt at bage sit eget brød. Med mel, salt, vand og gær eller surdej kan man bage et godt brød. Altså et rigtig godt brød, faktisk. Resten – krumme, skorpe og smag – er noget, man kan hjælpe dejen til at udvikle gennem æltning, hævning og bagning. Mere langhåret behøver det ikke at være. Men hvorfor søren er det så, at det brød, man bager derhjemme, ikke altid er helt så lækkert, som det man køber til overpris hos bageren eller nyder på dyre restauranter? Det forklarer Annemette Voss i denne bog uden at fortabe sig i kemi, nørderi og indviklede bageprocesser. Hun viser, hvor nemt det faktisk kan være at bage brød med de rigtige kneb, og hvordan man med ro i maven ved at følge bogens opskrifter kan lave hjemmebagt brød, der er så godt, at man efterfølgende ikke har lyst til at spise andet. Opskrifterne er for overskuelighedens skyld baseret på en lille håndfuld af de allervigtigste meltyper, som kan fås overalt. Derudover indeholder bogen en grundig og letforståelig gennemgang af tilblivelsen af ens egen surdej. Der er gode tips til æltning, hævning, konsistens, drys, bagning, opbevaring og holdbarhed, og bogen kommer omkring emner som boller (med og uden frø og kerner), brød (fra rugbrød til grydebrød til knækbrød) og sødt brød (fra fødselsdagsboller til tebirkes). I alt indeholder bogen 50 nemme opskrifter på godt brød, der er bagt på enten gær eller surdej, og som vil få det til at dufte i hele hjemmet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1458Billede af bogen Fisk og skaldyr - Alt fra kaviar og laks til rejer og tunfisk

    Senest opdateret 22. september

    Fisk og skaldyr - Alt fra kaviar og laks til rejer og tunfisk

    Af Patrik Jaros og Günter Beer

    fra 2004 på forlaget Feierabend

    Oplag: active

    ISBN: 3-89985-268-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1330 gram

    Indbunden med smudsomslag.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1459Billede af bogen ALT GODT FRA HAVET - en beskrivelse af alverdens spiselige fisk og skaldyr

    Senest opdateret 22. september

    ALT GODT FRA HAVET - en beskrivelse af alverdens spiselige fisk og skaldyr

    Af Alan Davidson & Charlotte Knox

    1. udgave fra 1991 på forlaget SESAM

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★

    207 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT format - Som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1460Billede af bogen ALT GODT FRA HAVET - en beskrivelse af alverdens spiselige fisk og skaldyr

    Senest opdateret 22. september

    ALT GODT FRA HAVET - en beskrivelse af alverdens spiselige fisk og skaldyr

    Af Alan Davidson & Charlotte Knox

    1. udgave fra 1991 på forlaget SESAM

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★

    207 sider - illustreret i farver - Indbundet - STORT format - Som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1461Billede af bogen Nem fransk mad -500 opskrifter

    Senest opdateret 20. september

    Nem fransk mad -500 opskrifter

    Af H.P. Pellaprat - oversat og bearbejdet af Sonja Rindom

    3. udgave på Forlaget Edito – uden år

    Oplag: active

    ISBN: 87-7433-151-5

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Nem fransk mad -500 opskrifter – 173 sider – Kunstlæderbind med guldtryk på front og ryg - Sprog: Dansk – - Pris ex forsendelse - B1737 - 14 - 10353.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1462Billede af bogen Ekspres SLANK  En Udrensningskur

    Senest opdateret 20. september

    Ekspres SLANK En Udrensningskur

    Af Ann Louise Gittleman

    1. udgave fra 2005Ekstrabladets Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788777312014

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 448 gram

    Omsider en slankebog, der for alvor skiller sig ud fra mængden. Bogen indeholder bl.a. en velargumenteret kritik af de kulhydratfattige kure, der de senere år ellers har været løsningen på den omsiggribende fedmeepidemi. Den proteinrige, fiberfattige kost ødelægger fordøjelsen og gør mennesker alt for følsomme overfor vægtstigninger. Forfatteren, der er professor og diætist har udviklet en udrensningskur, der varer sammenlagt et par uger. Først en uge med en lever- og tyktarmsstyrkende kost. Kulminationen er en fastedag, hvor man drikker vand og en særlig krydret tranebærdrik. Herefter 3-4 dage med yderligere diæt. Nu skulle kroppen være godt renset for uvedkommende stoffer og befriet for 2-4 kg. Trangen til dårlig kost er forsvundet og man er klar til yderligere vægttab. Bogen argumenterer overbevisende og indeholder grundige beskrivelser af, hvordan man griber udrensningen an. Softback - 236 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1463Billede af bogen Khankans Køkken

    Senest opdateret 20. september

    Khankans Køkken

    Af Khankan

    1. udgave fra 2004 på forlaget Vandkunsten

    Oplag: active

    ISBN: 8791393051

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mellemøsten

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Khankan stammer fra Damaskus med de rige madtraditioner og byder i denne bog på 30 velkrydrede opskrifter med udspring i det syrisk/libanesiske køkken. Det vil sige retter der primært er baseret på ingredienser som olivenolie, hvidløg og koriander og andre robuste grøntsager og krydderurter som kikærter, auberginer, bønner, bulgur, squash, tomater og peberfrugter. I mindre omfang indgår kød som ingrediens, og så er det lamme- og oksekød der er hovednumrene. Bogen er således god til vegetarer; retterne er oplagte at sammensætte til en farverig buffet. Hver ret har et opslag i funktionelt bredformat med en overskuelig opskrift på venstresiden og fine fotos på højresiden. Især ovngryderetten kawaj (blandede krydrede grøntsager med skært lammekød) og bamya (stegte okra med lammefilet i tomatsovs med hvidløg) og mashawi (marineret mixed grill) virker indbydende. Men man får også opskrifterne på kendte retter som hommus, falafel og shawarma. Hardback i tværformat ( 17 x 24,5 cm ) 64 sider. FIN stand. 350 gram. Forlaget Vandkunsten. Bogen er sjældent udbudt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1464Billede af bogen Sund og Slank med 5 : 2

    Senest opdateret 19. september

    Sund og Slank med 5 : 2

    Af Louise & Birdie

    2. udgave fra 2014Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740017373

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 618 gram

    Softback - 204 sider. De imponerende resultater af at spise mindre to dage om ugen har taget verden med storm. Den danske ernæringsterapeut Louise Bruun har i flere år arbejdet med det revolutionerende 5:2 princip, som i al sin enkelhed går ud på at spise normalt 5 dage om ugen og faste let de sidste 2 dage. 5:2 er en fleksibel og effektiv vej til en slank og velholdt krop og et langt liv. Oveni får du mere energi, stærkere hjerneceller og sundere kredsløb.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1465Billede af bogen Gaston Lenotre’s dessert-og kogebog

    Senest opdateret 19. september

    Gaston Lenotre’s dessert-og kogebog

    Af Gert Sørensen (dansk redaktion)

    fra 1978Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-02436-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 200 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Gaston Lenotre’s dessert-og kogebog – 277 sider – Lærredsbind – Smudsbind med lette brugsspor - I kassette - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1737- 07- 10535

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1466Billede af bogen Vegetarisk køkken

    Senest opdateret 19. september

    Vegetarisk køkken

    Af Kirsten Skaarup

    1. udgave fra 2000 på forlaget Olivia

    Oplag: active

    ISBN: 8790181115

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 608 gram

    VEGETARISK KØKKEN - også kaldet »den grønne frk. Jensen« - er med årene blevet en klassiker. Bogen fortæller om det grønne køkken, om råvarerne og deres behandling, om • næringsstofferne og om, hvorfor det er fornuftigt at spise grøn mad. VEGETARISK KØKKEN er desuden en økologisk kogebog med flere hundrede opskrifter pa sund og lækker mad - fra morgennadens müsli til den grønne frokostpakke og salater, supper, hovedretter, tilbehør, desserter etc. Softback : 216 sider. FIN stand ( 20 x 21 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1467Billede af bogen Den danske mad

    Senest opdateret 18. september

    Den danske mad

    Af Girly Skodshøj

    fra 1956Nordens Bogforlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1700 gram

    Den danske mad - 367 sider - Hardback (smudset) - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver - Tegninger af Erik Nielsen & Ib Hartvig. - Pris ex forsendelse -B1730 – 04 -11623

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1468Billede af bogen Vegetariske retter

    Senest opdateret 17. september

    Vegetariske retter

    Af Graimes og Biggs

    1. udgave fra 2007 på forlaget Paragon

    Oplag: active

    ISBN: 9781407570440

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 991 gram

    Nyd de skønneste friske grøntsager året rundt. Her er maser af gode ideer at hente til både forretter, hovedretter og salater, som vil glæde både vegetarer og kødspisere. Mange smukke inspirerende farvefotos.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1469Billede af bogen L´art culinaire Francais

    Senest opdateret 17. september

    L´art culinaire Francais

    Af Ali-Bab

    1. udgave fra 1957

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 3000 gram

    Fantastisk flot fransk kogebog.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1470Billede af bogen Fars gryder

    Senest opdateret 17. september

    Fars gryder

    Af Per A. Risnes

    1. udgave fra 2014 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788771417845

    Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 119 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 961 gram

    Sådan laver du familiens favoritter Rigtige mænd sjusker ikke med deres fastfood til ungerne - de laver den selv, gør de. Det er både sundere og smager meget bedre. I “Fars gryder” viser Per A. Risnes vejen med opskrifter på tacoskaller, hjemmerullet pasta og hjemmebagte burgerboller. Du får også hemmeligheden bag en god, hjemmelavet Southern Fried Chicken, Club Sandwich, ægte italiensk pizza, hjemmelavede fish ‘n’ chips og meget mere. Per A. Risnes genskaber familiens favoritter fra bunden, med gode råvarer, grønt tilbehør og masser af kærlighed. Spørger du børnene, hvad de allerhelst vil have, svarer de hjemmelavet pizza, pasta, burger og pandekager. Fars liste er ikke meget anderledes ... Med “fars gryder” får du fastfood med feelgood.God fornøjelse.Bogens forfatter er en far-stjerne i Norge med 30.000 solgte eksemplarer af håndbogen “Verdens bedste Pappa” og “Pappa kan alt”. “Fars Gryder” vandt prisen for bedste kogebog i Norge 2013 og deltager i hovedkonkurrencen “Gourmand International Cookbook Award” sommer 2014. Antal sider: 188 - Indbinding: Illustreret kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort