
Senest opdateret 29. september
2. udgave fra 2001 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711163070
Kategorier: Amerika/USA, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 350 gram
Softback - 143 sider. 2. Udg. 1. Opl. 2001 Med rockguitaristen på en meget personlig rejse gennem det amerikanske køkken, der er varieret og farvestrålende, og afspejler den rigdom af inspiration, der gennem tiderne er skyllet ind over Amerika fra alle verdenshjørner. Bogen spænder lige fra de traditionelle New England-opskrifter over hippietidens californiske nouvelle cuisine til det krydrede Caajun-køkken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 1995 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 8700577448
Kategorier: Faglitteratur, Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 960 gram
Hardback - 176 sider. Stort format. 1995 - FIN stand. Opskrifterne i Det Ægte Franske LandKøkken er ret detaljerede. Derfor også en hurtig gennemgang af teknikker, som ofte bruges af franske kokke. Som fx. Beurre manié - Blanchir -Liaidon med flere. Overskuelige nytte opskrifter på fx. fiskebouillon / Champignon-fumet og grøntsagsfond. Skønneste opskrifter - her findes : Fransk kødsuppe - Fyldig skaldyrssuppe - eller skøn Lys citron-sauce. For bare at nævne et par. En pragtbog indenfor det franske gourmet- køkken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 1999 på forlaget Brøndum
Oplag: active
Kategorier: Faglitteratur, Grafik, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 537 gram
Egnsspecialiteter fra Danmark, Grønland og Færøerne samlet og kommenteret af Søren Gericke. Softback - 205 sider. Bogens grafiske arbejder er udført af følgende billedkunstnere. Hver kunstner bidrager med 3 grafiske arbejder. Jens Birkmose / Henrik Have /Pernille Kløvedal Helweg / Aka Høegh / Bodil Kaalund / Bjørn Nørgaard / Knud Odde / Tryggvi Ólafsson/ Leif Sylvester / Arne Haugen Sørensen / Inge Lise Westman
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711167971
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 385 gram
Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 1991 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 8717023540
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2005 på Eget Forlag
Oplag: active
ISBN: 8791758041
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 200 gram
Hardback - upagineret. Ca. 40 sider. FIN stand. En lille og meget overskuelig kogebog med få men vidunderlige retter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra U å på forlaget NGV
Oplag: active
ISBN: 9783625010005
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 900 gram
Uden år på NGV Forlag. 21x27 cm. 159 sider. hardback. ill. Et Lille bitte hjørnestød. Fin stand. Omslag er blåt - svensk blåt - inderperm - for og bagest er svensk gul. Kærnen - i det svenske køkken - er indbegrebet i denne bog. De svenske klassikere som "Köttbullar", "Pytt i panna" og "Lussekatter", som både store og små elsker at guffe i sig, er selvfølgelig også med i bogen. Lærer man køkkenet, landet og folket at kende, vil man også opdage svenskernes glade og løsslupne made at feste på og hvad man så absolut må spise ved disse leiligheder. Smaklig måltid!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
2. udgave fra 2011 på forlaget Saxo
Oplag: active
ISBN: 9788770810289
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1150 gram
Interessen for Raw Food vokser eksplosivt netop nu. Raw Food-livsstilen handler om både bæredygtighed og bevidsthed, men er samtidig også en "hip", social og afslappet livsstil med masser af farvestrålende og indbydende mad. Denne nye, smukt illustrerede bog henvender sig til alle med interesse for Raw Food. Bogen indeholder en grundig introduktion, personlige historier, masser af tips og teknikker - også til børnefamilier - og naturligvis et væld af lækre og sunde opskrifter. Softback - 288 sider ( 26 x 23 cm ) Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 8740011340
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 650 gram
Lykken er chokolade byder på 68 klassiske og nye, superinspirerende chokoladeopskrifter af både den enkle og den lidt mere avancerede slags. Bogen indeholder opskrifter på kager,tærter, is, desserter, mousser, cookies, macarons, flødeboller og meget mere og alle med samme fællesnævner – nemlig chokolade! Forfatterne deler gavmildt ud af hele deres smagfulde chokoladeunivers. Udover de lækre opskrifter får du også en lille rundtur i chokoladens historie, et indblik i dens tilblivelse, enguide til forskellige teknikker og chokoladesmagning, en liste over uundværligt grej samt forfatternes bedste tips i det søde chokoladekøkken. Hardback - 172 sider - med hilsen skrevet på titelblad - Pæn stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 1991 på forlaget Komma @ Clausen
Oplag: active
ISBN: 8775124998
Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 730 gram
Nye og klassiske opskrifter i mikroovn - med fisk og skaldyr. Alle opskrifter indledes med nyttige tips og variationsforslag. Alle er specielt tilrettelagte for mikro- og kombinationsovne. God indledning om indkob og klargoring af fi og frossen fisk. Sæerlige ekstra afsnit med et udvalg af okonomiske hverdagsmältider og dyrere selskabsretter. Hardback - 128 sider - fin stand ( 26 x 19,5 cm ). Vejer 730 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
fra 2013 på forlaget De Danske Vægtkonsulenter
Oplag: active
ISBN: 9788792487476
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 480 gram
Hvad enten du spiser måltidet ude eller hjemme, kan du lade dig friste af de nemme opskrifter på sund mad, der tilfredsstiller både din sult og dine smagsløg. Lad bogens enkle og lækre opskrifter på sunde små måltider vinde over usunde og fedende snacks i løbet af dagen. Alle opskrifter har tilhørende kalorieberegning og afkrydsning i henhold til Vægtkonsulenternes kostprogram. Men bogens opskrifter kan bruges af alle, der ønsker en sund og slank hverdag uden sult. Bogen indeholder: • Sandwich, wraps & smørrebrød • Salater & råkost • Tærter, pizzaer & andet lunt • Nemme mellemmåltider. Softback - 141 sider - fin stand - med navn på første blad.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2017 på forlaget Olufsen
Oplag: active
ISBN: 9788793331327
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Det er nemt. Det er sjovt. Vi gennemgår i tekst og instruktive farvefotos, hvordan du kommer godt i gang. Og resultatet: det smager helt anderledes lækkert.Her er også opskriften på 10 lækre dips, du kan lave til dine fritter - også nogle, der ikke feder.Endelig indeholder bogen masser af kulturhistorie og rejsetips.Kom med på Pommes Frites Museet i Brügge og tag med på besøg i Walloniens hovedstad, Namur, hvor du kan smage verdens bedste pommes frites ved floden Meuse, hvor pommes frites kom til verden i 1650erne. Gennemillustreret med farvefotos. 300 gram - Hardcover 108 sider ( 2- 5 x 14,5 cm ) Sachiyo & Peter Olufsen - Pommes frites frem! GOD og pæn stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 1992 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 8778010284
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Humor, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 504 gram
Denne bog omhandler retter, der er tilberedt af de dyrkede svampe, som vi kan købe i forretningerne i dag, og vi håber, at den kan give inspiration til nye svamperetter og nye måder at tilberede svampe på. Opskrifterne er indbydende og velsmagende og lige til at gå til, og ønsker man at tilberede svampene i mikroovn er der også et afsnit om denne tilberedningmetode. Hardback - flot eksemplar - 95 sider. Med forlagsstempel på omslags inderside bagest i bogen. ( 23,5 x 22 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 9788703065793
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Selvhjælp, Spiritualitet, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 459 gram
Målet er et bedre helbred, en udrensning af huden, leveren, nyreren, lungerne og tarmsystemet. Ved start skal du indtage alt hvad du kan og har lyst til, fra en vegetarisk buffet rig på vitaminer. Derefter går du på en "faste" hvor du kun drikker vand, urtete og grøntsagssaft i en, to eller fire dage. Softback - sidste side og bagklap er delvis limet sammen - fra bogens fødsel. Har ringe betydning. 167 sider. Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2007 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788761404787
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 570 gram
Før du begynder (Værd at vide om bagning med spelt) ; Opskrifter (Brød ; Lyst brød, boller og kiks ; Tærte, pizza og pirogger ; Kager) ; Fremgangsmåder (Brødbagning ved håndkraft ; Børdbagning i maskine ; Formning og bagning) ; Tillæg (Hel spelt brugt som ris ; Grød med spelt ; Saucer) ; Spelt - en sundere kornsort ALT kan bages med spelt: Grovbrøf, rugbrød og valnøddebrød, baguetter, pitabrød, focaccia og bagels, tarter, pizzaer og pirogger, chokoladekage, muffins, vandbakkelser og pebernødder! Det er ikke spor svært og du får sundere bagværk med mere smag. MONE SÆLAND er uddannet husholdningslærer og ernaringsfysiolog, og lektor ved Højskølen i Akershus i Oslo. Brugen af spelt i brøf og kager er en sag, hun brænder for. Hardback - 119 sider. Lidt ydre brugsspor - nederste hjørne af omslag - Flot ellers.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 26. september
1. udgave fra 1984 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-07759-4
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
71 sider - indbundet - illustreret - som nærmest NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 25. september
1. udgave fra 2019 på Politikens forlag
Oplag: active
ISBN: 97887400560068
Kategori: Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 627 gram
Denne brødbog gør det nemt og overskueligt at bage sit eget brød. Med mel, salt, vand og gær eller surdej kan man bage et godt brød. Altså et rigtig godt brød, faktisk. Resten – krumme, skorpe og smag – er noget, man kan hjælpe dejen til at udvikle gennem æltning, hævning og bagning. Mere langhåret behøver det ikke at være. Men hvorfor søren er det så, at det brød, man bager derhjemme, ikke altid er helt så lækkert, som det man køber til overpris hos bageren eller nyder på dyre restauranter? Det forklarer Annemette Voss i denne bog uden at fortabe sig i kemi, nørderi og indviklede bageprocesser. Hun viser, hvor nemt det faktisk kan være at bage brød med de rigtige kneb, og hvordan man med ro i maven ved at følge bogens opskrifter kan lave hjemmebagt brød, der er så godt, at man efterfølgende ikke har lyst til at spise andet. Opskrifterne er for overskuelighedens skyld baseret på en lille håndfuld af de allervigtigste meltyper, som kan fås overalt. Derudover indeholder bogen en grundig og letforståelig gennemgang af tilblivelsen af ens egen surdej. Der er gode tips til æltning, hævning, konsistens, drys, bagning, opbevaring og holdbarhed, og bogen kommer omkring emner som boller (med og uden frø og kerner), brød (fra rugbrød til grydebrød til knækbrød) og sødt brød (fra fødselsdagsboller til tebirkes). I alt indeholder bogen 50 nemme opskrifter på godt brød, der er bagt på enten gær eller surdej, og som vil få det til at dufte i hele hjemmet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. september
fra 2004 på forlaget Feierabend
Oplag: active
ISBN: 3-89985-268-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1330 gram
Indbunden med smudsomslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. september
1. udgave fra 1991 på forlaget SESAM
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
207 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT format - Som nærmest NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 22. september
1. udgave fra 1991 på forlaget SESAM
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
207 sider - illustreret i farver - Indbundet - STORT format - Som nærmest NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
3. udgave på Forlaget Edito – uden år
Oplag: active
ISBN: 87-7433-151-5
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Nem fransk mad -500 opskrifter – 173 sider – Kunstlæderbind med guldtryk på front og ryg - Sprog: Dansk – - Pris ex forsendelse - B1737 - 14 - 10353.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2005 på Ekstrabladets Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788777312014
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 448 gram
Omsider en slankebog, der for alvor skiller sig ud fra mængden. Bogen indeholder bl.a. en velargumenteret kritik af de kulhydratfattige kure, der de senere år ellers har været løsningen på den omsiggribende fedmeepidemi. Den proteinrige, fiberfattige kost ødelægger fordøjelsen og gør mennesker alt for følsomme overfor vægtstigninger. Forfatteren, der er professor og diætist har udviklet en udrensningskur, der varer sammenlagt et par uger. Først en uge med en lever- og tyktarmsstyrkende kost. Kulminationen er en fastedag, hvor man drikker vand og en særlig krydret tranebærdrik. Herefter 3-4 dage med yderligere diæt. Nu skulle kroppen være godt renset for uvedkommende stoffer og befriet for 2-4 kg. Trangen til dårlig kost er forsvundet og man er klar til yderligere vægttab. Bogen argumenterer overbevisende og indeholder grundige beskrivelser af, hvordan man griber udrensningen an. Softback - 236 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 20. september
1. udgave fra 2004 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 8791393051
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mellemøsten
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Khankan stammer fra Damaskus med de rige madtraditioner og byder i denne bog på 30 velkrydrede opskrifter med udspring i det syrisk/libanesiske køkken. Det vil sige retter der primært er baseret på ingredienser som olivenolie, hvidløg og koriander og andre robuste grøntsager og krydderurter som kikærter, auberginer, bønner, bulgur, squash, tomater og peberfrugter. I mindre omfang indgår kød som ingrediens, og så er det lamme- og oksekød der er hovednumrene. Bogen er således god til vegetarer; retterne er oplagte at sammensætte til en farverig buffet. Hver ret har et opslag i funktionelt bredformat med en overskuelig opskrift på venstresiden og fine fotos på højresiden. Især ovngryderetten kawaj (blandede krydrede grøntsager med skært lammekød) og bamya (stegte okra med lammefilet i tomatsovs med hvidløg) og mashawi (marineret mixed grill) virker indbydende. Men man får også opskrifterne på kendte retter som hommus, falafel og shawarma. Hardback i tværformat ( 17 x 24,5 cm ) 64 sider. FIN stand. 350 gram. Forlaget Vandkunsten. Bogen er sjældent udbudt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
2. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740017373
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 618 gram
Softback - 204 sider. De imponerende resultater af at spise mindre to dage om ugen har taget verden med storm. Den danske ernæringsterapeut Louise Bruun har i flere år arbejdet med det revolutionerende 5:2 princip, som i al sin enkelhed går ud på at spise normalt 5 dage om ugen og faste let de sidste 2 dage. 5:2 er en fleksibel og effektiv vej til en slank og velholdt krop og et langt liv. Oveni får du mere energi, stærkere hjerneceller og sundere kredsløb.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
fra 1978 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 87-17-02436-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 200 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1100 gram
Gaston Lenotre’s dessert-og kogebog – 277 sider – Lærredsbind – Smudsbind med lette brugsspor - I kassette - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1737- 07- 10535
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. september
1. udgave fra 2000 på forlaget Olivia
Oplag: active
ISBN: 8790181115
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 608 gram
VEGETARISK KØKKEN - også kaldet »den grønne frk. Jensen« - er med årene blevet en klassiker. Bogen fortæller om det grønne køkken, om råvarerne og deres behandling, om • næringsstofferne og om, hvorfor det er fornuftigt at spise grøn mad. VEGETARISK KØKKEN er desuden en økologisk kogebog med flere hundrede opskrifter pa sund og lækker mad - fra morgennadens müsli til den grønne frokostpakke og salater, supper, hovedretter, tilbehør, desserter etc. Softback : 216 sider. FIN stand ( 20 x 21 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. september
fra 1956 på Nordens Bogforlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 210 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1700 gram
Den danske mad - 367 sider - Hardback (smudset) - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver - Tegninger af Erik Nielsen & Ib Hartvig. - Pris ex forsendelse -B1730 – 04 -11623
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
1. udgave fra 2007 på forlaget Paragon
Oplag: active
ISBN: 9781407570440
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 991 gram
Nyd de skønneste friske grøntsager året rundt. Her er maser af gode ideer at hente til både forretter, hovedretter og salater, som vil glæde både vegetarer og kødspisere. Mange smukke inspirerende farvefotos.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
1. udgave fra 1957
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 3000 gram
Fantastisk flot fransk kogebog.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. september
1. udgave fra 2014 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 9788771417845
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 119 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 961 gram
Sådan laver du familiens favoritter Rigtige mænd sjusker ikke med deres fastfood til ungerne - de laver den selv, gør de. Det er både sundere og smager meget bedre. I “Fars gryder” viser Per A. Risnes vejen med opskrifter på tacoskaller, hjemmerullet pasta og hjemmebagte burgerboller. Du får også hemmeligheden bag en god, hjemmelavet Southern Fried Chicken, Club Sandwich, ægte italiensk pizza, hjemmelavede fish ‘n’ chips og meget mere. Per A. Risnes genskaber familiens favoritter fra bunden, med gode råvarer, grønt tilbehør og masser af kærlighed. Spørger du børnene, hvad de allerhelst vil have, svarer de hjemmelavet pizza, pasta, burger og pandekager. Fars liste er ikke meget anderledes ... Med “fars gryder” får du fastfood med feelgood.God fornøjelse.Bogens forfatter er en far-stjerne i Norge med 30.000 solgte eksemplarer af håndbogen “Verdens bedste Pappa” og “Pappa kan alt”. “Fars Gryder” vandt prisen for bedste kogebog i Norge 2013 og deltager i hovedkonkurrencen “Gourmand International Cookbook Award” sommer 2014. Antal sider: 188 - Indbinding: Illustreret kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.