
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2014 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788740017373
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 618 gram
Softback - 204 sider. De imponerende resultater af at spise mindre to dage om ugen har taget verden med storm. Den danske ernæringsterapeut Louise Bruun har i flere år arbejdet med det revolutionerende 5:2 princip, som i al sin enkelhed går ud på at spise normalt 5 dage om ugen og faste let de sidste 2 dage. 5:2 er en fleksibel og effektiv vej til en slank og velholdt krop og et langt liv. Oveni får du mere energi, stærkere hjerneceller og sundere kredsløb.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Legind
Oplag: active
ISBN: 9788771550597
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 888 gram
Caroline Hofberg viser, hvordan man kan sammensætte lakre og farverige salater med ärstidens gron-sager og frugter. Rodbede, pastinak og knoldselleri er fx glimrende ingredienser til robuste efterärs- og vintersalater. Det samme gælder de mange fine kảl-sorter, der findes. Forär og sommer kan vi glade os over nye, spade gronsager samt friske bar og frugter. Bogen har ogsà opskrifter pả velsmagende saucer, dip og dressinger, som passer til det meste. Bliv inspireret af de dejlige billeder og fristende sammensætninger! Hardback - 191 sider - FIN STAND
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på FADL’s Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788777497742
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 840 gram
Køkkenfest kan forstås på mange måder. Festen der ender i køkkenet, festen over det fantastiske mad man kan fremtrylle fra det tomme køleskab eller middags-festen med alt hvad hjertet begærer og en masse venner. Vores køkkenfest er ikke en lukket klub for dem som kan lave mad, men for alle – mad er mangfoldig. Der er ingen måltider som ”bare” skal overstås. Selv ens morgenmad kan med lidt fantasi blive en fest i sig selv. Køkkenfest er for alle madglade festaber. Folk i alle aldre, som er trætte af kurer og låste rammer og som gerne vil dyrke glæden ved at lave mad, og finde inspiration af de råvarer som findes i supermarkedernes køledisk. Til køkkenfesten sætter kun fantasien grænser. Hardback - 245 sider. Bogen ER en fest og en glæde.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2005 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 9783833116971
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hobby, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1540 gram
Ingredienser - Den store bog om råvarer Rigt illustreret i farver. Denne bog er tænkt som et grundlæggende opslagsværk til kokke, gastronomer og enhver med interesse for verdens store udbud af råvarer. I mere end 200 fotografier og kortfattede beskrivelser omtales produkter fra både den nordlige og sydlige halvkugle. Softback - stadig fint eksemplar / dog brugsspor og bøjet hjørner - på bogens sidste sider på bagsiden af omslag - 384 sider. ( 27,5 x 21 cm ) .
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2001 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711163070
Kategorier: Amerika/USA, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 350 gram
Softback - 143 sider. 2. Udg. 1. Opl. 2001 Med rockguitaristen på en meget personlig rejse gennem det amerikanske køkken, der er varieret og farvestrålende, og afspejler den rigdom af inspiration, der gennem tiderne er skyllet ind over Amerika fra alle verdenshjørner. Bogen spænder lige fra de traditionelle New England-opskrifter over hippietidens californiske nouvelle cuisine til det krydrede Caajun-køkken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 1995 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 8700577448
Kategorier: Faglitteratur, Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 960 gram
Hardback - 176 sider. Stort format. 1995 - FIN stand. Opskrifterne i Det Ægte Franske LandKøkken er ret detaljerede. Derfor også en hurtig gennemgang af teknikker, som ofte bruges af franske kokke. Som fx. Beurre manié - Blanchir -Liaidon med flere. Overskuelige nytte opskrifter på fx. fiskebouillon / Champignon-fumet og grøntsagsfond. Skønneste opskrifter - her findes : Fransk kødsuppe - Fyldig skaldyrssuppe - eller skøn Lys citron-sauce. For bare at nævne et par. En pragtbog indenfor det franske gourmet- køkken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 1999 på forlaget Brøndum
Oplag: active
Kategorier: Faglitteratur, Grafik, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 537 gram
Egnsspecialiteter fra Danmark, Grønland og Færøerne samlet og kommenteret af Søren Gericke. Softback - 205 sider. Bogens grafiske arbejder er udført af følgende billedkunstnere. Hver kunstner bidrager med 3 grafiske arbejder. Jens Birkmose / Henrik Have /Pernille Kløvedal Helweg / Aka Høegh / Bodil Kaalund / Bjørn Nørgaard / Knud Odde / Tryggvi Ólafsson/ Leif Sylvester / Arne Haugen Sørensen / Inge Lise Westman
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711167971
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 385 gram
Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 1991 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 8717023540
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2005 på Eget Forlag
Oplag: active
ISBN: 8791758041
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 200 gram
Hardback - upagineret. Ca. 40 sider. FIN stand. En lille og meget overskuelig kogebog med få men vidunderlige retter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra U å på forlaget NGV
Oplag: active
ISBN: 9783625010005
Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 900 gram
Uden år på NGV Forlag. 21x27 cm. 159 sider. hardback. ill. Et Lille bitte hjørnestød. Fin stand. Omslag er blåt - svensk blåt - inderperm - for og bagest er svensk gul. Kærnen - i det svenske køkken - er indbegrebet i denne bog. De svenske klassikere som "Köttbullar", "Pytt i panna" og "Lussekatter", som både store og små elsker at guffe i sig, er selvfølgelig også med i bogen. Lærer man køkkenet, landet og folket at kende, vil man også opdage svenskernes glade og løsslupne made at feste på og hvad man så absolut må spise ved disse leiligheder. Smaklig måltid!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 2011 på forlaget Saxo
Oplag: active
ISBN: 9788770810289
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1150 gram
Interessen for Raw Food vokser eksplosivt netop nu. Raw Food-livsstilen handler om både bæredygtighed og bevidsthed, men er samtidig også en "hip", social og afslappet livsstil med masser af farvestrålende og indbydende mad. Denne nye, smukt illustrerede bog henvender sig til alle med interesse for Raw Food. Bogen indeholder en grundig introduktion, personlige historier, masser af tips og teknikker - også til børnefamilier - og naturligvis et væld af lækre og sunde opskrifter. Softback - 288 sider ( 26 x 23 cm ) Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 8740011340
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 650 gram
Lykken er chokolade byder på 68 klassiske og nye, superinspirerende chokoladeopskrifter af både den enkle og den lidt mere avancerede slags. Bogen indeholder opskrifter på kager,tærter, is, desserter, mousser, cookies, macarons, flødeboller og meget mere og alle med samme fællesnævner – nemlig chokolade! Forfatterne deler gavmildt ud af hele deres smagfulde chokoladeunivers. Udover de lækre opskrifter får du også en lille rundtur i chokoladens historie, et indblik i dens tilblivelse, enguide til forskellige teknikker og chokoladesmagning, en liste over uundværligt grej samt forfatternes bedste tips i det søde chokoladekøkken. Hardback - 172 sider - med hilsen skrevet på titelblad - Pæn stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 1991 på forlaget Komma @ Clausen
Oplag: active
ISBN: 8775124998
Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 730 gram
Nye og klassiske opskrifter i mikroovn - med fisk og skaldyr. Alle opskrifter indledes med nyttige tips og variationsforslag. Alle er specielt tilrettelagte for mikro- og kombinationsovne. God indledning om indkob og klargoring af fi og frossen fisk. Sæerlige ekstra afsnit med et udvalg af okonomiske hverdagsmältider og dyrere selskabsretter. Hardback - 128 sider - fin stand ( 26 x 19,5 cm ). Vejer 730 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 1992 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 8778010284
Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Humor, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 504 gram
Denne bog omhandler retter, der er tilberedt af de dyrkede svampe, som vi kan købe i forretningerne i dag, og vi håber, at den kan give inspiration til nye svamperetter og nye måder at tilberede svampe på. Opskrifterne er indbydende og velsmagende og lige til at gå til, og ønsker man at tilberede svampene i mikroovn er der også et afsnit om denne tilberedningmetode. Hardback - flot eksemplar - 95 sider. Med forlagsstempel på omslags inderside bagest i bogen. ( 23,5 x 22 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2014 på forlaget Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 9788703065793
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Selvhjælp, Spiritualitet, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 459 gram
Målet er et bedre helbred, en udrensning af huden, leveren, nyreren, lungerne og tarmsystemet. Ved start skal du indtage alt hvad du kan og har lyst til, fra en vegetarisk buffet rig på vitaminer. Derefter går du på en "faste" hvor du kun drikker vand, urtete og grøntsagssaft i en, to eller fire dage. Softback - sidste side og bagklap er delvis limet sammen - fra bogens fødsel. Har ringe betydning. 167 sider. Flot stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2000 på forlaget Olivia
Oplag: active
ISBN: 8790181115
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 608 gram
VEGETARISK KØKKEN - også kaldet »den grønne frk. Jensen« - er med årene blevet en klassiker. Bogen fortæller om det grønne køkken, om råvarerne og deres behandling, om • næringsstofferne og om, hvorfor det er fornuftigt at spise grøn mad. VEGETARISK KØKKEN er desuden en økologisk kogebog med flere hundrede opskrifter pa sund og lækker mad - fra morgennadens müsli til den grønne frokostpakke og salater, supper, hovedretter, tilbehør, desserter etc. Softback : 216 sider. FIN stand ( 20 x 21 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
fra Uå på forlaget NGV
Oplag: active
ISBN: 9783625172697
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Medicin, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 445 gram
Her kommer dit daglige vitamintilskud! Bland og ryst dig noget godt, styrkende og opkvikkende at drikke. Vores smoothies og powershakes er lavet af frugt og grøntsager eller frisk saft. Pa den måde giver de din krop vigtige vitaminer, mineraler, fibre og vigtige stoffer. Med de grønne smoothies af sunde bladgrøntsager kommer du i ekstra god form! Vil du have smoothies udelukkende af frugt eller mœttende grøntsagssmoothies, moderne grønne smoothies eller forfriskende powershakes? Hvis du elsker noget friskt og saftigt, er denne bog det rigtige for dig. I en håndevending fär du noget godt at drikke mellem måltiderne. Softback - 192 sider. Gennemillustreret i farver. Flot stand ( 20,5 x 17 cm ). .
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2004 på forlaget Vandkunsten
Oplag: active
ISBN: 8791393051
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi, Mellemøsten
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Khankan stammer fra Damaskus med de rige madtraditioner og byder i denne bog på 30 velkrydrede opskrifter med udspring i det syrisk/libanesiske køkken. Det vil sige retter der primært er baseret på ingredienser som olivenolie, hvidløg og koriander og andre robuste grøntsager og krydderurter som kikærter, auberginer, bønner, bulgur, squash, tomater og peberfrugter. I mindre omfang indgår kød som ingrediens, og så er det lamme- og oksekød der er hovednumrene. Bogen er således god til vegetarer; retterne er oplagte at sammensætte til en farverig buffet. Hver ret har et opslag i funktionelt bredformat med en overskuelig opskrift på venstresiden og fine fotos på højresiden. Især ovngryderetten kawaj (blandede krydrede grøntsager med skært lammekød) og bamya (stegte okra med lammefilet i tomatsovs med hvidløg) og mashawi (marineret mixed grill) virker indbydende. Men man får også opskrifterne på kendte retter som hommus, falafel og shawarma. Hardback i tværformat ( 17 x 24,5 cm ) 64 sider. FIN stand. 350 gram. Forlaget Vandkunsten. Bogen er sjældent udbudt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2018 på Colombani Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788797080702
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 720 gram
Danskernes forbrug af olivenolie er steget markant. I dag bruger vi 5 gange mere olivenolie end for 20 år siden. Generel viden om olien er ikke vokset i samme grad. Det vil Jesper & Natascha Gyldendahl Colombani, gøre noget ved. Her får man deres personlige historie om vejen fra at være almindeligt interesseret til at være olivenolie-ekspert og indehaver af egen importvirksomhed af økologisk olivenolie. Samtidig får man olivenoliens historie, dyrkning og kendetegn. Bogens anden halvdel består af opskrifter med olivenolie, i alt fra pizza til pesto til søde sager og desserter. Hardback - 161 sider. ( 26,5 x 19,5 cm ).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
2. udgave fra 1988 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 8775609509
Kategorier: Dansk, Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Folklore, Historie:Kultur, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Håndbøger - Mad og drikke - Opskriftsbøger - Kogebøger - Kulturhistorie]. På én gang en omfattende bog om regional madlavning og madtraditioner i Danmark og en kombination af kulturhistorie, madlavningshistorie og kogebog med opskrifter på over 200 egnsrette. Sønderjylland : Klumper, boller - melbyttel - melbudding - brødbudding - ovnkage - skinkesuppe - Spajkål - Snysk - Syltet gås …. Andre lokaliteter: Ærø - Drejø. Lyø og Avernakø. Tåsinge og Thurø. Langeland og Strynø. Lolland - Fejø og Femø. Falster. Mon, Bogø og Nyord. Bornholm. Sjælland - det indre land - kysterne. Amager. Sejrø. Omø og Agersø. Fyn. Samsø. Østjylland. Fanø. Vestjylland. Limfjordens kyster og øer. Landet nord for Limfjorden - det indre land - de tre haves kyster. Læsø. Mad på søen. Med kilder, emneregister og personregister. Softback/ paperback - 261 sider. God og hel stand - gulnede sider også omslags inderside - papir og omslag er ej syrefrit.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. november
1. udgave fra 2007 på forlaget H.F. ullmann
Oplag: active
ISBN: 9783833123368
Kategori: Kogebøger
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1230 gram
Hardback med original dust cover. Meget velholdt, ren og tæt. 191 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. november
1. udgave fra 2007 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 8703008028
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Hæftet. 144 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2412-0035).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. november
2. udgave fra 2010 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740001952
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 975 gram
Fotografier af Anne-Li Engström
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. november
fra 1987 på forlaget Det Norske Samlaget, Oslo
Oplag: active
ISBN: 82-521-2910-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Norge
pris: 125 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 880 gram
Vestlandsmat – 200 sider -Hardback med lette brugsspor - Sprog: Norsk - Rigt illustreret i s/h og farver. – Pris ex forsendelse -B1741 –22 -10600
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. november
1. udgave fra 2006 på forlaget Parragon Books
Oplag: active
ISBN: 978-1-4075-0665-4
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 98 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 618 gram
Indbundet med smudsomslag, 80 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. november
2. udgave fra 1985 på forlaget Den Italienske Vinklub
Oplag: active
ISBN: 87-8241-526-6
Kategorier: Faglitteratur, Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 108 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 250 gram
2. udgave af Spaghettibogen. Hæftet, 96 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. november
fra 2006 på MM Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788791725067
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 750 gram
En samling opskrifter inspireret af årstiderne og baseret på en værktøjskasse af opfindsomme smagstilsætninger
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. november
fra 1979 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
Bogen om salater– 46 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1728– 02- 10605.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. november
fra 2007 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700793750
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 260 sider. Sprog: Dansk. 250 moderne opskrifter fra det klassiske danske køkken. Illustreret i farver. Fotografier af Lars Ranek. Stor format. (2511-0208).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.