Senest opdateret 20. maj
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 978-87-11-43071-2
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 210 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2500 gram
Gastronomien i Danmark - Historierne om de største kokke og de bedste restauranter – 287 sider – Hardback med lærredsryg - Stor format - Sprog: Dansk -Rigt illustreret med s/h og farvefotografier. Om gastronomiens udvikling i Danmark, om hårdt arbejde, store ambitioner og krøllede personligheder, der til sammen har skabt en unik grobund for skaberglæde og velsmag. – Pris ex forsendelse - B1721 -07 -10385
Senest opdateret 30. april
fra 1977 på forlaget Gyldendals grønne håndbøger
ISBN: 87-01-24862-6
Kategori: Biologi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 305 gram
Fiskeliv i Nordsøen – 128 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h og farver. Denne bog er en skildring af, hvordan fiskene i Nordsøen lever. - Pris ex forsendelse -1
Senest opdateret 28. april
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 9788711430712
pris: 319 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2342 gram
Indbundet eksemplar, 285 sider, stor format, Arkivkode: Loft-1125 Dansk gastronomi har gennemgået en rivende udvikling de sidste tre årtier. Aldrig har der været så meget fokus på maden som kunstform som i dag, og aldrig har vi haft så mange gode restauranter og så mange dygtige og ambitiøse kokke i Danmark, som netop nu. Med Noma placeret som nummer ti på listen over verdens bedste restauranter, og med en stigende interesse for nordisk mad, har også udlandet fået øjnene op for, at vi i Danmark har en helt særlig status inden for det gastronomiske felt. I bogen fortæller Bent Christensen historien om gastronomiens udvikling, om de folk, fødevarer og tendenser, der har været med til at skabe den platform, som den danske gastronomi opererer ud fra i dag. Om hårdt arbejde, store ambitioner og krøllede personligheder, der til sammen har skabt en unik grobund for skaberglæder og velsmag rundt omkring på alle landets bedste restauranter.
Senest opdateret 19. april
fra 1994 på Forlaget Centrum
ISBN: 87-583-0852-0
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Stadig en rejse værd …En gastronomisk ekspedition til de tyve trestjernede franske restauranter ifølge guide Michelin - 207 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk & fransk. Bogen vil være en kilde til stadig inspiration for alle med tilknytning til hotel -og restaurationsbranchen, idet den giver en fin fornemmelse af trenden i de franske madtempler. Notat på indersiden af bindet af Bent Christensen. Pris ex forsendelse -B1707 -19 -10762
Senest opdateret 10. april
1. udgave fra 2001 på forlaget Halfdan – 1.oplag
ISBN: 87-7961-004-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1010 gram
En gastronomisk rejse 1 – Jylland og Fyn – 160 sider – Sort lærredsbind med hvidt tryk på front og ryg – Smudsbind - Sprog: Dansk –Rigt illustreret med Claes Bech-Poulsens flotte billeder, som viser menneskerne, stederne og ikke mindst stemningen på rejsen. Bogen beskriver i billeder og ord en fantastisk rejse til nogle af de dygtigste kokke og vinentusiaster i Jylland og på Fyn. Gave dedikation på titelblad. –Pris ex forsendelse
Senest opdateret 8. april
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 9788711430712
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 185 kr – stand: ★★★★★★
287 Sider. Halvlærredsbind. Stort format. Rigtig flot stand.
Senest opdateret 1. juni
1. udgave fra 1985 på forlaget Historiestudiet, Aalborg Universitetscenter
Kategorier: Antologier, Historie:Danmark, Samfund & historie
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 165 gram
259 sider, Orig. heftet. Illustr. s/h. En antologi om dansk kvindehistorie belyst fra forskellige vinkler af en række kvindelige historikere. Bidrag af: Bente Rosenbeck, Grethe C. Petersen, Dorthea Skadhauge, Lisbeth Jensen, Birgitte Possing, Lene Jørgensen, Marianne Rostgård, Dorthe Christensen, Gudrun Breidahl, Anne-Birte Ravn. Særtryk af Hæfter for Historie nr. 1. Navn på friblad. Samling (HRN). Pænt eksemplar.
Senest opdateret 1. juni
1. udgave fra 1985 på forlaget Hæfter for Historie - Aalborg Universitetscenter
Oplag: 1
ISBN: 87-982062-1-4
Kategorier: Antologier, Historie:Danmark, Historie:Kultur, Samfund & historie
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 350 gram
259 sider. Orig. heftet. Forsideillustration Anna Ancher: Kvinder plukker høne, ca. 1900. Illustr. s/h. Antologi omkring kvindefællesskaber i historisk kvindeforskning. Indhold: Bente Rosenbeck: På sporet af kvindernes historie. Grethe C. Petersen: Forsvaret for kernefamilien - kritiske noter om familieforskning. Dorthe Skadhauge: Kvindefællesskaber og troldkvinder. Lisbeth Jensen: Kvindefællesskabet omkring fødslen. Birgitte Possing: Inde i varmen eller ude i kulden. Lene Jørgensen: Kvindemagt på Læsø - myte eller realitet?. Marianne Rostgård: Kønsarbejdsdeling og kvindefællesskaber på landet i 1800-tallet. Dorte Christensen: Kvinder i det grundtvigianske miljø i Vrå. Gudrun Breidahl: Husmandskoner 1900-1930. Anna-Birte Ravn: Kvindefællesskaber under kapitalismen. Navn på friblad. Samling (HRN)
Senest opdateret 15. maj
fra 1977 på forlaget Gyldendals grønne håndbøger
ISBN: 87-01-24862-6
Kategori: Biologi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 305 gram
Fiskeliv i Nordsøen – 128 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Denne bog er en skildring af, hvordan fiskene i Nordsøen lever. Med aldersrelateret brugsspor. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 25. april
fra 2007 på forlaget Nørgård Mikkelsen / Gudme Raaschou
ISBN: 9788799114122
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hæftet med flapper. 179 sider. Sprog: Dansk. Den Danske Spiseguide 31. årgang. Illustreret i farver. (2005-0094).