Se information om den valgte bog


Billede af bogen Gastronomien i Danmark - Historierne om de største kokke og de bedste restauranter

Senest opdateret 20. februar

Gastronomien i Danmark - Historierne om de største kokke og de bedste restauranter

Af Bent Christensen

1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

Oplag: 1

ISBN: 978-87-11-43071-2

Kategori: Mad & gastronomi

pris: 210 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 2500 gram

Gastronomien i Danmark - Historierne om de største kokke og de bedste restauranter – 287 sider – Hardback med lærredsryg - Stor format - Sprog: Dansk -Rigt illustreret med s/h og farvefotografier. Om gastronomiens udvikling i Danmark, om hårdt arbejde, store ambitioner og krøllede personligheder, der til sammen har skabt en unik grobund for skaberglæde og velsmag. – Pris ex forsendelse - B1721 -07 -10385

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort