Se information om den valgte bog


Billede af bogen Gastronomien i Danmark - Historierne om de stærke kokke og bedste restauranter

Senest opdateret 28. april

Gastronomien i Danmark - Historierne om de stærke kokke og bedste restauranter

Af Bent Christensen

1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

Oplag: 1

ISBN: 9788711430712

pris: 319 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 2342 gram

Indbundet eksemplar, 285 sider, stor format, Arkivkode: Loft-1125 Dansk gastronomi har gennemgået en rivende udvikling de sidste tre årtier. Aldrig har der været så meget fokus på maden som kunstform som i dag, og aldrig har vi haft så mange gode restauranter og så mange dygtige og ambitiøse kokke i Danmark, som netop nu. Med Noma placeret som nummer ti på listen over verdens bedste restauranter, og med en stigende interesse for nordisk mad, har også udlandet fået øjnene op for, at vi i Danmark har en helt særlig status inden for det gastronomiske felt. I bogen fortæller Bent Christensen historien om gastronomiens udvikling, om de folk, fødevarer og tendenser, der har været med til at skabe den platform, som den danske gastronomi opererer ud fra i dag. Om hårdt arbejde, store ambitioner og krøllede personligheder, der til sammen har skabt en unik grobund for skaberglæder og velsmag rundt omkring på alle landets bedste restauranter.

Læg bogen i kurven Bemærk bogen har forlænget leveringstid

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort