Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 3118 bøger.



  • 2851Billede af bogen Bogen om grønne og grove retter

    Senest opdateret 11. august

    Bogen om grønne og grove retter

    Af Haveman, Lotte

    fra 1985 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07909-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 48 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2311-0199).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2852Billede af bogen Bogen om desserter

    Senest opdateret 8. august

    Bogen om desserter

    Af Haveman, Lotte

    fra 1974 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 48 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2003-0109).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2853Billede af bogen Billig mad med sjov i

    Senest opdateret 8. august

    Billig mad med sjov i

    Af Thyregod, A.

    fra 1956Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★

    Hæftet med spiralryg. 58 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid af Ebba Schultz. (2003-0125).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2854Billede af bogen Brød og boller

    Senest opdateret 8. august

    Brød og boller

    Af Wilson, Anne

    fra 1997 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-89508-762-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Bread and buns (1995)" af Ejler Hinge-Christensen. (2102-0329).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2855Billede af bogen Klima kogebogen

    Senest opdateret 7. august

    Klima kogebogen

    Af Engelstoft, Susanne

    fra 2009 på forlaget FDB Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700795587

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 167 sider. Sprog: Dansk. Red lidt af verden mellem 5 og 7. Illustreret i farver. (2408-0166).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2856Billede af bogen Politikens nye Kogebog

    Senest opdateret 7. august

    Politikens nye Kogebog

    Af Josceline Dimbleby

    1. udgave fra 1992 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-5038-2

    Kategori: Kogebøger

    pris: 110 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 1414 gram

    Dansk bearbejdning Lilian Kaufman

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2857Billede af bogen 100 SAUCER - Prøvede og samlede af:

    Senest opdateret 7. august

    100 SAUCER - Prøvede og samlede af:

    Af Esther Steen-Møller

    1. udgave fra 1931Jespersen og Pios Forlag

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★

    46 sider - hft. - i pæn stand (har rygskade).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2858Billede af bogen Vegetarkogebog

    Senest opdateret 6. august

    Vegetarkogebog

    Af Sarah Browns

    fra 1986Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-05405-2

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 1060 gram

    Hardback m. smudsbind. Kun list skrammet på smudsbinds hjørne. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 860 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2859Billede af bogen DET ØKOLOGISKE KØKKEN - Økologiske opskrifter - Miljøvenlige køkkentips - Råvareleksikon

    Senest opdateret 6. august

    DET ØKOLOGISKE KØKKEN - Økologiske opskrifter - Miljøvenlige køkkentips - Råvareleksikon

    Af Merete Broksø & Asta Rasmussen

    4. udgave fra 2008 på forlaget Høst & Søn

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-638-0865-1

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 820 gram

    Hæftet. Kun lidt brugsspor udenpå. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 620 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2860Billede af bogen Alle tiders slik VINGUMMI & CHOKOLADE

    Senest opdateret 6. august

    Alle tiders slik VINGUMMI & CHOKOLADE

    Af Helle Beisheim

    fra 2004 på forlaget Klematis

    Oplag: active

    ISBN: 87-7905-898-1

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 490 gram

    Hæftet. Begyndende æselører. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 290 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2861Billede af bogen Vegetarisk køkken

    Senest opdateret 6. august

    Vegetarisk køkken

    Af Skaarup, Kirsten

    fra 1996 på forlaget Olivia

    Oplag: active

    ISBN: 8789019857

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 215 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid med tegninger af Sheila MacMahon. (2408-0156).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2862Billede af bogen Kinesisk kogekunst

    Senest opdateret 5. august

    Kinesisk kogekunst

    Af Hahn, Emily

    1. udgave fra 1971 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★

    Selv om bogen er næsten 50 år gammel, er den stadig central med sin grundige beskrivelse af kulturen omkring maden, - i alle dens forskellige aspekter. Ikke meget brugt. Omslaget let revet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2863Billede af bogen Slagterens nye kogebog

    Senest opdateret 4. august

    Slagterens nye kogebog

    Af Grønlund, Yvonne (red.)

    fra u.årJ. Sjøgrens Forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★

    Hardback med spiralryg. 101 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Opskrifter fundet i samarbejde med hundredevis af slagtermestre fra hele landet. En klassisk kogebog. (2211-0105).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2864Billede af bogen Gastronomisk grundbog

    Senest opdateret 4. august

    Gastronomisk grundbog

    Af Peterson, James

    fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833140082

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 299 sider. Sprog: Dansk. Den omfattende, illustrerede indføring i den finere madlavnings grundteknikker. Håndbog over madlavningens grundteknikker. Med basisopskrifter. Illustreret i farver. Oversat fra engelsk af Mikala Magnussen efter "Essentials of cooking (1999)". (2305-0028).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2865Billede af bogen Allergikogebogen

    Senest opdateret 4. august

    Allergikogebogen

    Af Sherwood, Alice

    2. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711394663

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed

    pris: 155 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 224 sider. Sprog: Dansk. Lækker mad, som alle kan tåle. Uden æg, Uden gluten, Uden nødder, Uden mælk. Mere end 100 opskrifter som alle kan laves uden en eller flere af følgende ingredienser: æg, mælk, gluten og nødder. Oversat fra engelsk af Vibeke Fode efter "Allergy-free cookbook (2007)". Illustreret i farver. (2305-0029).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2866Billede af bogen Koge, stege, grille - Fakta om svinekød

    Senest opdateret 1. august

    Koge, stege, grille - Fakta om svinekød

    Af Andersen, Frank, Grethe Andersen & Karin Fisker

    fra 1996 på forlaget Danske Slagterier

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hæftet med flapper. 36 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1911-0462).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2867Billede af bogen Fornuftige fristende fornyelser til det danske køkken

    Senest opdateret 1. august

    Fornuftige fristende fornyelser til det danske køkken

    Af Bækgaard, Pernille

    på forlaget Hjerteforeningen

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 38 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1911-0464).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2868Billede af bogen The American way - Et krydstogt gennem det amerikanske køkken

    Senest opdateret 1. august

    The American way - Et krydstogt gennem det amerikanske køkken

    Af Boesen, Ulrik

    1. udgave fra 2001 på forlaget DR Multimedie

    Oplag: active

    ISBN: 87-7953-041-9

    Kategorier: Amerika/USA, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 155 kr – stand: ★★★★

    Hæftet med flapper. 208 side. Sprog: Dansk. Med udgangspunkt i en rejse med husbåd gennem Midtvesten gives opskrifter på klassiske retter samt lokale egneretter fra det multietniske amerikanske køkken. Illustreret i farver. (1911-0489).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2869Billede af bogen Bitz dit køkken

    Senest opdateret 1. august

    Bitz dit køkken

    Af Bitz, Christian

    5. udgave fra 2010JP/Politikens Forlagshus

    Oplag: active

    ISBN: 9788740009620

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 253 side. Sprog: Dansk. 200 retter der strutter af smag og sundhed. Opskrifter på velsmagende og sunde middagsmåltider til hele familien, opdelt på ugedage af hensyn til indkøb. Illustreret i sort-hvid og farver. Læsestribe på ryg. (1911-0492).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2870Billede af bogen Sushi - råt for usødet

    Senest opdateret 1. august

    Sushi - råt for usødet

    Af Rasmussen, Svend

    2. udgave fra 2007 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788759527580

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 156 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter og instruktioner til sushiteknikken samt sushikulturens historie. Illustreret i farver. Knæk på bagside. Navn på titelblad. (2202-0155).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2871Billede af bogen Anne Larsens Madkort 1

    Senest opdateret 1. august

    Anne Larsens Madkort 1

    Af Larsen, Anne

    1. udgave fra 2002 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711163698

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 176 sider. Sprog: Dansk. Fedtfattige opskrifter til hverdag og fest. Illustreret i farver. (2305-0012).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2872Billede af bogen Diabetesmad - sunde retter for alle

    Senest opdateret 1. august

    Diabetesmad - sunde retter for alle

    Af Birte Grønfeldt (red.)

    fra 1989 på forlaget Diabetesforeningen

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 375 gram

    Diabetesmad - sunde retter for alle - 134 sider - Paperback med kraftige brugsspor (knæk på forsiden) - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Er sundt og velsmagende. Alle opskrifter er beregnet efter Diabetesforeningens portionssystem. NAVN PÅ INDERSIDEN AF BINDET. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2873Billede af bogen Jamies kogebog - Sådan bliver du en bedre kok

    Senest opdateret 31. juli

    Jamies kogebog - Sådan bliver du en bedre kok

    Af Oliver, Jamie

    1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711267720

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 446 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter suppleret med foreslag til udstyr man bør have i et køkken, med gode råd om hvordan man genkender og tilbereder forskellige kødudskæringer samt hvordan man finder madvarer af den bedste kvalitet. Illustreret i farver. Fotografier af David Loftus og Chris Terry. Oversat efter "Cook with Jamie (2006)" af Lene Ewald Hesel. Navn på titelblad. (2202-0128).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2874Billede af bogen Bag uden gluten

    Senest opdateret 31. juli

    Bag uden gluten

    Af Blohm, Maria & Jessica Frej

    1. udgave fra 2014 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788771417128

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 205 kr – stand: ★★★★

    Hardback med smudsomslag. 143 sider. Sprog: Dansk. Brød, Boller, Pizza og Dejligt Tilbehør. Glutenfri opskrifter med fx boghvedemel, rismel, kartoffelmel eller hybenmel. Med de rigtige ingredienser, koldt vand, og en lang hævetid er man næsten garanteret et godt brød, hvad enten det er til tortilla, croissanter, madbrød eller andet samt opskrifter på marmelade og andet tilbehør. Illustreret i farver. Fotos af Filippa Tredal. Mindre skade efter prismærke på forside af omslag. (2308-0088).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2875Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Bind III - Grønsager

    Senest opdateret 30. juli

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bind III - Grønsager

    Af Ellis Tardini

    fra 1976 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 55 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 1300 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon –Bind III - Grønsager – 212 sider – Bordeaux lærredsbind med sølvtryk på ryg – Smudsbind med kraftige brugsspor. Grønsager rummer en righoldig samling af lækre og spændende grønsagsretter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse -B1720 -13 –10072.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2876Billede af bogen Si` Omelet - også til din ovn

    Senest opdateret 28. juli

    Si` Omelet - også til din ovn

    Af ?

    fra u.år på forlaget Det Danske Fjerkræraad

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 128 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2005-0251).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2877Billede af bogen 200 nemme middage

    Senest opdateret 28. juli

    200 nemme middage

    Af McAuley, Jo

    1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711430255

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 240 sider. Sprog: Dansk. 200 nemme og hurtige retter. De fleste er færdige på under en halv time fra start til slut, og de, der tager længere tid, skal stå og passe sig selv, så man kan slappe af, mens maden bliver færdig. Illustreret i farver. Oversat efter "200 easy suppers (2008)" af Inge Bielefeldt. Knæk på forside. (2005-0252).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2878Billede af bogen Lækkert Fjerkræ

    Senest opdateret 28. juli

    Lækkert Fjerkræ

    Af Bundgaard, Rikke, m.fl. (red.)

    fra 2010 på forlaget WeightWatchers

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 120 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat af Vibeke Sandberg. (2005-0254).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2879Billede af bogen Lækkert Fjerkræ

    Senest opdateret 28. juli

    Lækkert Fjerkræ

    Af Bundgaard, Rikke, m.fl. (red.)

    fra 2010 på forlaget WeightWatchers

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 120 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat af Vibeke Sandberg. (2005-0255).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2880Billede af bogen Franske hvide vine

    Senest opdateret 28. juli

    Franske hvide vine

    Af Clarke, Oz

    fra 1991 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-01-44742-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 128 sider. Sprog: Dansk. Gyldendals Vinbøger. Illustreret i farver. Oversat og bearbejdet fra engelsk af Søren Søndergaard efter "French white wines (1989)". (2211-0051).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort