Senest opdateret 8. april
fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 9788711325346
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 155 kr – stand: ★★★★
Hæftet. 104 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat af Bolette Rud Pallesen efter "Weber´s on the grill: chicken & sides". (1810-0481).
Senest opdateret 14. april
fra 2007 på forlaget Lindhardt & Ringhof
pris: 120 kr – stand: ★★★
Sideantal: 211
Indbinding: Kartonbind
Stand: Meget velholdt
.
Senest opdateret 7. maj
fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 46 kr
Uindb. m/fotos og opskrifter ( de bedste grønsags-grillopskrifter ) Bogen indeholder 90 opskrifter, gode tips om grillteknik og trin for trin-guides til både grill og råvarer ( Pletspor på bagside ellers flot )
Senest opdateret 2. maj
fra 2013 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 191
Sprog: Dansk Indbinding: Illustreret hardback (stort format) Tilstand: . Udgået biblioteksbog - pænt eksemplar Teknikker og opskrifter til tilberedelse af røgede retter på grill. Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder. 87 spæ
Senest opdateret 14. marts
fra 2013 på forlaget Lindhardt & Ringhof
ISBN: 9,78871E+12
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 191
Indbinding: Illustreret kartonbind. Kvadratformat
Teknikker og opskrifter til tilberedelse af røgede retter på grill
Senest opdateret 14. marts
fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 8711320396
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 320
Indbinding: Illustreret kartonbind. Stort format
Opskrifter på nærmest alt, der kan grilles. Der indledes med en generel introduktion til grillning, så som rengøring og anbringelse af briketter. Derefter følger afsnit med opskrifter inddelt efter type af kød, grøntsager og frugt
Senest opdateret 14. april
fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof
pris: 215 kr – stand: ★★★
Sideantal: 320
Indbinding: Illustreret kartonbind, stort format
Stand: Velholdt eksemplar
Opskrifter på nærmest alt, der kan grilles. Der indledes med en generel introduktion til grillning, så som rengøring og anbringelse af briketter. Derefter følger afsnit med opskrifter inddelt efter type af kød, grøntsager og frugt. Opskrifter på nærmest alt, der kan grilles. Der indledes med en generel introduktion til grillning, så som rengøring og anbringelse af briketter. Derefter følger afsnit med opskrifter inddelt efter type af kød, grøntsager og frugt