Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 3150 bøger.



  • 2161Billede af bogen Jamie Oliver - Den nakna kockens återkomst

    Senest opdateret 27. juli

    Jamie Oliver - Den nakna kockens återkomst

    Af Oliver, Jamie

    fra 2002 på forlaget Albert Bonniers Förlag

    Oplag: active

    ISBN: 9100100692

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 285 sider. Sprog: Svensk. Illustreret i sort-hvid og farver. Översättning av Kerstin Törngren efter "The return of the naked chef (2000)". Navn på friblad. (2005-0221).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2162Billede af bogen Afrodite - Opskrifter, fortællinger og andre afrodisitiske midler

    Senest opdateret 27. juli

    Afrodite - Opskrifter, fortællinger og andre afrodisitiske midler

    Af Allende, Isabel

    fra 1998 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-34666-7

    Kategorier: Erotik, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 326 sider. Sprog: Dansk. Isabel Allende fortæller om mad der efter sigende har en seksuelt stimulerende effekt. En tredjedel af bogen er opskrifter. Illustreret i farver. På dansk ved Iben Hasselbalch efter "Afrodita (1997)". (2402-0041).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2163Billede af bogen Cooking with Desserts (Microwave Library Series)

    Senest opdateret 27. juli

    Cooking with Desserts (Microwave Library Series)

    Af Veronica Bull

    fra 1988 på forlaget Magna Books

    Oplag: active

    ISBN: 0-948509-81-3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Cooking with Desserts (Microwave Library Series) – 72 sider – Helpluviusinbind - Sprog: Engelsk. Explains how to best use the microwave oven for cooking sweet dishes, and provides a varied selection of recipes including gingered pears, chocolate rum truffles, Jamaican bananas and orange ice cream crunch. Meget tæt på seks kvalitetsstjerner. B2211 – 03 - 10024 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2164Billede af bogen St. Michael Seasonal vegetarian

    Senest opdateret 27. juli

    St. Michael Seasonal vegetarian

    Af Sarah Bounds

    fra 1986 på forlaget The Hamlyn Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 0-600-32667-5

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 290 gram

    St. Michael Seasonal vegetarian - 80 sider – Paperback– Sprog: Engelsk. Sarah Bounds’ interest in healthy eating has resulted in this imaginative collection of mouthwatering vegetarian recipes. Sarah is a senior editor on Here’s Health magazine. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2165Billede af bogen A taste of Scotland in food and in pictures : Scottish traditional food

    Senest opdateret 27. juli

    A taste of Scotland in food and in pictures : Scottish traditional food

    Af Theodora Fitzgibbon

    fra 1970 på forlaget Pan Books London and Sydney

    Oplag: active

    ISBN: 0-330-02872-3

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 270 gram

    A taste of Scotland in food and in pictures : Scottish traditional food - 118 sider – Paperback– Sprog: Engelsk – Periods photographs specially prepared by George Morrison. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2166Billede af bogen Den gyldne kogebog - Køkken og bord

    Senest opdateret 27. juli

    Den gyldne kogebog - Køkken og bord

    Af R. Oest-Larsen

    fra 1943Skandinavisk Bogforlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 2600 gram

    Den gyldne kogebog - Køkken og bord - 640 sider - Halvlæderbind med guldtryk på ryg - Sprog: Dansk. Med Plancher i originale farver og i øvrigt et omfattende billedstof i saavel tekst som paa plancher i bogens forskellige afsnit. - Pris ex forsendelse - B1708 -04– 11099

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2167Billede af bogen Kogekunstens teknik og finesser

    Senest opdateret 27. juli

    Kogekunstens teknik og finesser

    Af Raymond Oliver

    Skandinavisk Bogforlag - uden år

    Oplag: active

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 2400 gram

    Kogekunstens teknik og finesser - 780 sider - Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk og Fransk -Fotografier: Ch. Affif. Ikke bare en kogebog, men en fransk madkunstners hele viden, som nu pludselig står til DERES rådighed. Med Raymond Oliver ved hånden har De eksperthjælp i køkkenet, hvad enten det gælder billig mad eller dyr mad, jævn hverdagsmad eller raffineret festmad. - Pris ex forsendelse -B1708 -11– 10533

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2168Billede af bogen DANSK MAD - fra hele verden

    Senest opdateret 26. juli

    DANSK MAD - fra hele verden

    Af Camilla Plum & Nanna Simonsen

    1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    235 sider - illustreret - i fin stand (navn i)

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2169Billede af bogen De fire årstider:  Vinter

    Senest opdateret 26. juli

    De fire årstider: Vinter

    Af Lise Lander

    fra 1977 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07281-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    De fire årstider: Vinter - 95 sider - Gråt lærredsbind med tryk uden farve i fronten - Smudsbind med brugsspor -- Sprog: Dansk – Rigt illustreret med tegninger og farvefotografier ved de enkelte opskrifter. – Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2170Billede af bogen Bogen om natmad, drinks og snacks

    Senest opdateret 26. juli

    Bogen om natmad, drinks og snacks

    Af Lotte Haveman

    fra 1978 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07374-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 195 gram

    Bogen om natmad, drinks og snacks – 46 sider – Hardback – Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2171Billede af bogen Bogen om grill – og bålmad

    Senest opdateret 26. juli

    Bogen om grill – og bålmad

    Af Lotte Haveman

    fra 1980Union håndboger /Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    ISBN: ingen

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 110 gram

    Bogen om grill – og bålmad – 47 sider – Paperback– Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2172Billede af bogen Det gode Middelhavskøkken

    Senest opdateret 26. juli

    Det gode Middelhavskøkken

    Af Jane Grigson

    fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-791-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 120 gram

    Det gode Middelhavskøkken– 72 sider – Paperback– Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. På kulinarisk rejse i Middelhavsområdet. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2173Billede af bogen De bedste lamme - specialiteter

    Senest opdateret 26. juli

    De bedste lamme - specialiteter

    Af Gunhild von der Recke

    fra 1986 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-561-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 140 gram

    De bedste lamme – specialiteter – 71 sider – Paperback– Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. Spændende opskrifter fra hele verden. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2174Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost

    Senest opdateret 26. juli

    MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost

    Af Ellis Tardini

    fra 1978 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-05963-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost – 127 sider – Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2175Billede af bogen Den store kyllingebog - kyllingeretter fra hele verden

    Senest opdateret 26. juli

    Den store kyllingebog - kyllingeretter fra hele verden

    Af Jette Røssel (red.)

    fra 1983Forlaget Danmark

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07723-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 655 gram

    Den store kyllingebog - kyllingeretter fra hele verden – 96 sider – lærredsbind - Smudsbind med lette brugsspor - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Denne bog bringer Dem vidt omkring i verden gennem en masse spændende opskrifter: Skandinavisk kylling, Kaukasisk kylling, Sydstatskylling, Tyrkisk og Libanesisk kylling og Kylling på kinesisk. - Pris ex forsendelse -B1708 –04- 10418.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2176Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Senest opdateret 26. juli

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Af M.F.K Fisher og bearbejdet af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1970Sesam Biblioteket /Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback med lette brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -06– 10338.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2177Billede af bogen Den lille bog om cola - 30 kultopskrifter

    Senest opdateret 26. juli

    Den lille bog om cola - 30 kultopskrifter

    Af Black, Keda

    1. udgave fra 2013 på forlaget Legind

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 65 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Billeder af Frédéric Lucano. Oversat af Christine Vinum efter "Le petit livre Coca-Cola (2012)". (1711-0357).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2178Billede af bogen Kernesund økomad

    Senest opdateret 26. juli

    Kernesund økomad

    Af Bjerge, Kirsten, Inger Liin Knudsen & Ninka-Bernadette Mauritson

    1. udgave fra 2009 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788756792578

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 247 sider. Sprog: Dansk. Spis dig smuk uden gluten, sukker og mælk. Illustreret i farver. (1908-0135).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2179Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Senest opdateret 26. juli

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2006 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833130687

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Finger food (1998)" af Birgitte Odgaard. (2005-0131).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2180Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Senest opdateret 26. juli

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833144905

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Seafood(1998)" af Ejler Hinge-Christensen. (2005-0132).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2181Billede af bogen Sushi - Smag og teknik

    Senest opdateret 26. juli

    Sushi - Smag og teknik

    Af Barber, Kimiko & Hiroki Takemure

    1. udgave fra 2004Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-03756-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 255 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotografier af Ian O`Leary. Oversat af Lars Thomas efter "Sushi - taste and technique (2002)". (2202-0082).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2182Billede af bogen DESPERATE HOUSEWIVES - Kogebogen - Saftige sager og lækre stege - (over 125 opkrifter!)

    Senest opdateret 25. juli

    DESPERATE HOUSEWIVES - Kogebogen - Saftige sager og lækre stege - (over 125 opkrifter!)

    Af Styler & Tobis

    1. udgave fra 2007TV2 forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Film/teater, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    276 sider - ill. i farve - indb. - nærmest som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2183Billede af bogen Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde

    Senest opdateret 25. juli

    Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde

    Af Grethe Petersen (red.)

    fra 1977 på forlaget Forum -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-553-0570-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde - 140 sider - Kartonbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. Mange kendte gårde som Egeskov, Dragsholm og Aalholm er repræsenteret, og opskrifterne spænder over både forretter, fiskeretter, vildt og fjerkræ, kødretter samt desserter og bagværk. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2184Billede af bogen Spansk og portugisisk kogekunst

    Senest opdateret 25. juli

    Spansk og portugisisk kogekunst

    Af Peter S. Feibleman - Bearbejdet af Ellis Tardini

    fra 1971 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1089 gram

    Indbundet med smudsbind, 208 sider, stort format (22x28 cm). Smudsbindet er beskadiget, men selve bogen er i fin stand. Illustreret med farvefotos. Bogen er den ene af to bøger, hvor denne beretter om det spanske og portugisiske køkken med dets rødder i lokale traditioner, der er dikteret af store landskabelige og geografiske forskelligeheder og et stærkt varieret klima. Bogen indholder 67 opskrifter fra supper til desserter og bagværk fra den Iberiske Halvø's forskellige egne. Den anden bog, der er en tilhørende opskriftbog, som mangler her, indeholder yderligere 33 opskrifter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2185Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter

    Senest opdateret 24. juli

    MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter

    Af Ellis Tardini

    fra 1976 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07220-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter – 95 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg – Smudsbind med brugsspor. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2186Billede af bogen Lev fedt bliv slank – En livsnyders guide til et sundere liv – Omega -metoden

    Senest opdateret 23. juli

    Lev fedt bliv slank – En livsnyders guide til et sundere liv – Omega -metoden

    Af Niels Ehler

    1. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal – 3. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-02-00957-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 455 gram

    Lev fedt bliv slank – En livsnyders guide til et sundere liv – Omega –metoden – 156 sider – Hardback - Sprog: Dansk . Vejer du for meget? Vil du gerne ned i vægt? Er du træt af slankekure, fedthysteri, mirakelpiller og kalorietælleri? Så er denne bog noget for dig. Omega-metoden er ikke en kur; det er en metode, der gør dig i stand til at styre din vægt. Bogen er fuld af råd til omlægning af kost samt masser af opskrifter, der følger Omega-metodens principper. Ejerstempel for friblad og titelblad og blyants understregninger. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2187Billede af bogen Latinamerikansk kogekunst

    Senest opdateret 23. juli

    Latinamerikansk kogekunst

    Af Ellis Tardini (bearbejdet af)

    fra 1972 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Latinamerikansk kogekunst -205 sider - Hardback - Smudsbind med brugsspor- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Redigeret af Jonathan Norton Leonard. Alverdens kogekunst. - Pris ex forsendelse-0

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2188Billede af bogen MIT VILDE VIKINGEKØKKEN

    Senest opdateret 22. juli

    MIT VILDE VIKINGEKØKKEN

    Af Jim Lyngvild

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-37569-3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 94 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 975 gram

    Hardback. Kun forflytningsspor på cover. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KVD138) Vejer 775 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2189Billede af bogen LCHQ - Low Carb High Quality

    Senest opdateret 22. juli

    LCHQ - Low Carb High Quality

    Af Fredrik Paulún

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711377482

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 74 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 770 gram

    Hardback. Lille plet på friblad. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K293) Vejer 570 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2190Billede af bogen Politikens grillkogebog

    Senest opdateret 22. juli

    Politikens grillkogebog

    Af Iuel-Brockdorff, Beagle

    1. udgave fra 2004 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-7121-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 165 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos Henrik Freek Christensen og Anders Schönemann. (2011-0008).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort