Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 3088 bøger.



  • 1651Billede af bogen Mine europæiske fristelser (Signeret)

    Senest opdateret 22. juni

    Mine europæiske fristelser (Signeret)

    Af Freddy Blak

    1. udgave fra 1995 på forlaget Dansk Mercur

    Oplag: active

    ISBN: 87-85010-50-2

    Kategori: Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Heftet bind, fin og velholdt stand. Illustreret af Lis Bo Signeret af Freddy Blak.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1652Billede af bogen Weight Watchers - Dejlig mad

    Senest opdateret 21. juni

    Weight Watchers - Dejlig mad

    Af Becky Johnson & Joy Skipper

    fra 2006 på forlaget B. Wahlströms

    Oplag: active

    ISBN: 978-91-32-33346-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Weight Watchers - Dejlig mad - 143 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Oversat af Vibeke Sandberg -Rigt illustreret i farver. Opskrifterne er samlet i forskellige temaer, så du let kan finde den type mad, der passer dig. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1653Billede af bogen Det Ægte Franske Landkøkken

    Senest opdateret 18. juni

    Det Ægte Franske Landkøkken

    Af Marie-Pierre Moine

    1. udgave fra 1995 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 8700577448

    Kategorier: Faglitteratur, Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 960 gram

    Hardback - 176 sider. Stort format. 1995 - FIN stand. Opskrifterne i Det Ægte Franske LandKøkken er ret detaljerede. Derfor også en hurtig gennemgang af teknikker, som ofte bruges af franske kokke. Som fx. Beurre manié - Blanchir -Liaidon med flere. Overskuelige nytte opskrifter på fx. fiskebouillon / Champignon-fumet og grøntsagsfond. Skønneste opskrifter - her findes : Fransk kødsuppe - Fyldig skaldyrssuppe - eller skøn Lys citron-sauce. For bare at nævne et par. En pragtbog indenfor det franske gourmet- køkken.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1654Billede af bogen A Passage to Chinese Tea

    Senest opdateret 17. juni

    A Passage to Chinese Tea

    Af Editorial Board

    fra 1999 på forlaget Purpur Cane Group

    Oplag: active

    ISBN: 9839948806

    Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Kogebøger, Kunst & kultur, Orientalsk Filosofi og Livskunst

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    A Passage to Chinese Tea Book Here for the first time is a well researched book explaining tea classification, tea preparation, tea accessories and even tea history. Beautifully illustrated this is an essential book in preparing for the tea ceremony. Hard cover measuring seven and three quarter inches wide and 10 and half inches long with 121 color filled pages. Content: Chapter 1 The Origin of Tea It traces the history of tea for an understanding of the past as well as its latest art. Chapter 2 Classification of Tea Familiarize oneself with the method of classification is the foundation of making tea. Chapter 3 Tea Making Accessories A full understanding of each accessory facilitates the process of brewing tea. Chapter 4 The Art of Tea-making From the practice of gestures to the perception and observation embodies the beauty of tea art. Chapter 5 Tea Talk The benefits of Chinese tea, recipes of tea cuisine and the method of making iced-tea are introduced. Language : English and Chinese ///Hardback - 121 sider. Appendix 1; Appendix 2 Smukt eksemplar. Et lille x er sat på første blads øverste hjørne. Bogen fremstår som NY og er en æstetisk nydelse.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1655Billede af bogen Vegetarisk Vellyst Find dit grønne punkt

    Senest opdateret 17. juni

    Vegetarisk Vellyst Find dit grønne punkt

    Af Christine Bille Nielsen

    1. udgave fra 2008Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788756790178

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling, Sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 820 gram

    Uanset hvilken slags grøntsagspiser man er eller pønser pa at blive, er bogen snittet, kogt, stegt og bagt til inspiration og appetit. Ja; kartoffelpandekagerne smager uovertruffet. Softback - 232 sider - FIN stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1656Billede af bogen Spis dig i balance

    Senest opdateret 17. juni

    Spis dig i balance

    Af Majbritt Engell

    1. udgave fra 2012 på forlaget Gads

    Oplag: active

    ISBN: 9788712046844

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Krop & sind, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 490 gram

    Ca. hver femte danske kvinde er i hormonel balance. Mange ved ikke, at det kan hænge sammen med PCO (Poly Cystiske Ovarier), his vagten driller, fedtet samler sig pà maven, humøret svinger, menstruationerne er uregelmæssige eller huden uren. Heldigvis er det muligt at spise sig i balance igen - og opskriften får du her. Spis dig i balance er spækket med praktiske tips til hverdagen Hvilke madvarer, du skal ga efter, hvordan du sammensatter din kost og hvad du kan spise, når du er i byen eller pa ferie. Mere end 10C delikate opskrifter gør det nemt og overskueligt at leve PCO-venligt uden at gå glip af alt det sjove. Softback -167 sider. Fin stand. ( 177 x 212 mm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1657Billede af bogen Frøken Jensens Klassikere

    Senest opdateret 17. juni

    Frøken Jensens Klassikere

    Af Bente Nissen ( red.)

    1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700752948

    Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 630 gram

    En lang række af de velkendte klassiske retter fra Frøken Jensens Kogebog 1901 bliver her præsenteret i en ganske lidt revideret form og med fine farvefotos. Det er de evigtgyldige danske hverdags- og lidt mere festlige retter: bankekød, benløse fugle, forloren hare, karamelbudding. Andre er : Kalvebryst i karry : Kalvefrikassé : Gule Ærter : Arme Riddere : Sneboller : Fastelavnsboller : Brunsviger : Vandkringle og GRUNDOPSKRIFTER : bl. a. Suppevisk : Melboller : Kogning af hummere : Jævning af Saucer : Glasur : Vandbad : Husblas. Vidunderligt værk. Man er helt dækket ind. Hardback - 156 sider. Smukt fotograferede færdige retter. ( 17,8 x 25,1 cm ) FIN stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1658Billede af bogen Det helbredende køkken

    Senest opdateret 17. juni

    Det helbredende køkken

    Af Michael Bitsch

    1. udgave fra 2011Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788756798877

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm ) Bogen er især skrevet til folk, der lider af diabetes 2 (eller er i risikozonen), har for højt kolesteroltal eller vejer for meget. Videnskabelige undersøgelser dokumenterer nemlig, at kuren her er vejen ud af disse problemer. Her er ingen hokuspokus. Efter kort tid begynder de overskydende kilo at trille af til fordel for et stabilt blodsukker, et lavere kolesterolniveau og ikke mindst - et mindre medicinforbrug. Kuren introducerer masser af lækre, nye grønne retter, som ikke kun er en gevinst for sundheden og vægten, men også har en positiv indflydelse på husholdningsbudgettet! Forfatterne har ingen løftede pegefingre, men kommer med masser af gode råd og konkrete tip til, hvordan man holder motivationen højt under kuren og skaber et lettere liv med et bedre helbred. Flot Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1659Billede af bogen Blomstrende Mad

    Senest opdateret 17. juni

    Blomstrende Mad

    Af Camilla Plum

    1. udgave fra 2008 på forlaget Politikens Firlsg

    Oplag: active

    Kategorier: Botanik, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 351 gram

    Blomster i maden er noget, vi kvinder gør for hinandens skyld. Ligesom nyt tøj og mascara, nye vattæpper og gardiner nok heller ikke er for mænds og børns skyld. Ren, uforfalsket æstetik, som er så nødvendig for at synes, at livet er godt. Smagen er en anden lykkelig dimension ved at spise blomster. De kan smage engleagtigt godt, dufte så maden bliver liflig helt ud i kanterne, de kan få mad og bagværk til at vibrere, eller de kan nøjes med at være fine at se på. Man skal ikke rynke på næsen af noget af det. Blomster er vidunderlige, de gør os glade helt ned i tæerne. Man har lov til at føle sig både klog, smuk og fyldt med overskud; og det føler man virkelig, man er, når man ikke bare nøjes med at kigge på, men også spiser blomster. Fin lille hardback ( 19,5 x 14,5 cm ) i FIN stand- - 122 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1660Billede af bogen Olivenolie

    Senest opdateret 17. juni

    Olivenolie

    Af Beverley Jollands

    fra 2004 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711167971

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 385 gram

    Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1661Billede af bogen Mit amerikanske køkken

    Senest opdateret 17. juni

    Mit amerikanske køkken

    Af Billy Cross

    2. udgave fra 2001 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711163070

    Kategorier: Amerika/USA, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Softback - 143 sider. 2. Udg. 1. Opl. 2001 Med rockguitaristen på en meget personlig rejse gennem det amerikanske køkken, der er varieret og farvestrålende, og afspejler den rigdom af inspiration, der gennem tiderne er skyllet ind over Amerika fra alle verdenshjørner. Bogen spænder lige fra de traditionelle New England-opskrifter over hippietidens californiske nouvelle cuisine til det krydrede Caajun-køkken.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1662Billede af bogen Kringelbachs fiske-bog

    Senest opdateret 17. juni

    Kringelbachs fiske-bog

    Af Kringelbach

    1. udgave fra 1991Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8717023540

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1663Billede af bogen Bag med spelt - Både brød og kager

    Senest opdateret 17. juni

    Bag med spelt - Både brød og kager

    Af Mine Sæland

    1. udgave fra 2007 på forlaget L & R

    Oplag: active

    ISBN: 9788761404787

    Kategorier: Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 570 gram

    Før du begynder (Værd at vide om bagning med spelt) ; Opskrifter (Brød ; Lyst brød, boller og kiks ; Tærte, pizza og pirogger ; Kager) ; Fremgangsmåder (Brødbagning ved håndkraft ; Børdbagning i maskine ; Formning og bagning) ; Tillæg (Hel spelt brugt som ris ; Grød med spelt ; Saucer) ; Spelt - en sundere kornsort ALT kan bages med spelt: Grovbrøf, rugbrød og valnøddebrød, baguetter, pitabrød, focaccia og bagels, tarter, pizzaer og pirogger, chokoladekage, muffins, vandbakkelser og pebernødder! Det er ikke spor svært og du får sundere bagværk med mere smag. MONE SÆLAND er uddannet husholdningslærer og ernaringsfysiolog, og lektor ved Højskølen i Akershus i Oslo. Brugen af spelt i brøf og kager er en sag, hun brænder for. Hardback - 119 sider. Lidt ydre brugsspor - nederste hjørne af omslag - Flot ellers.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1664Billede af bogen Veganske kålhydrater

    Senest opdateret 15. juni

    Veganske kålhydrater

    Af Anette & Celine Sams

    1. udgave fra 2023 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788727018614

    Kategori: Kogebøger

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 807 gram

    "Veganske kålhydrater" er Celine Sams Nielsen, Anette Sams og Morten Fengers oplysende, inspirerende og indbydende kogebog om, hvorfor vi ud fra videnskabelige perspektiver bør spise flere uforarbejdede grøntsager. Anette Sams har gennem en årrække forsket i, hvorfor vi mennesker bør spise flere uforarbejdede grøntsager og mindre sukker og kød. Hun har sammen med sin veganske datter, Celine Sams Nielsen, skrevet "Veganske kålhydrater", der fortæller, hvorfor og ikke mindst hvordan, vi kan med leve med en kost udelukkende baseret på planter. I bogen bliver du også klogere på, hvordan raffinerede kulhydrater fra bl.a. pasta, brød og sukker skaber ravage i vores kroppen, og hvordan uforarbejdede grøntsager modsat styrker kroppens blodsukker, immun- og hormonsystem. Ved at skære ned på kødforbruget og spise mere plantebaseret styrker vi samtidens klodens klimasystemer og mangfoldige natur. Slutteligt får du med "Veganske kålhydrater" også 25 super lækre veganske opskrifter, som kokken Morten Fenger har udviklet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1665Billede af bogen Genfundne måltider fra den fortabte generation - opskrifter og anekdoter fra 1920'rnes Paris

    Senest opdateret 15. juni

    Genfundne måltider fra den fortabte generation - opskrifter og anekdoter fra 1920'rnes Paris

    Af Suzanne Rodriguez-Hunter

    1. udgave fra 1996 på forlaget Holkenfeldt 3

    Oplag: active

    ISBN: 9788789906942

    Kategorier: Fransk, Historie:Europa, Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 551 gram

    Genfundne måltider fra den fortabte generation - opskrifter og anekdoter fra 1920'rnes Paris. Indhold: 1900-1909 (Picasso, Gertrude Stein og Henri Rousseau : festmåltidet begynder) ; 1910-1919 (Gertrude Stein og Alice B. Toklas :landevejsdrabet ; John Dos Passos : på orlov fra ambulancekorpset) ; 1920 (Sylvia Beach og James Joyce : et litterært møde) ; 1921 (Robert McAlmon : møde med svigerfamilien ; Nina Hamnett og Jean Cocteau : et teselskab) ; 1922 (Ernest Hemingway I : sulten ; James Joyce : en vantro forfriskning) ; 1923 ; Kiki og Man Ray : Kiki laver mad ; Tout le Monde : løgsuppe, Les Halles og daggryet ; Natalie Clifford Barney : i Natalie Barneys salon ; John Dos Passos og Ernest Hemingway : til cykelløb ; Jimmie Bartender : afrodisia ; Djuna Barnes : salad days) ; 1924 (Langston Hughes : på kvistkammeret ; Gertrude Stein : I Gertrude Steins salon) ; 1900-1909 (Picasso, Gertrude Stein og Henri Rousseau : festmåltidet begynder) ; 1910-1919 (Gertrude Stein og Alice B. Toklas :landevejsdrabet ; John Dos Passos : på orlov fra ambulancekorpset) ; 1920 (Sylvia Beach og James Joyce : et litterært møde) ; 1921 (Robert McAlmon : møde med svigerfamilien ; Nina Hamnett og Jean Cocteau : et teselskab) ; 1922 (Ernest Hemingway I : sulten ; James Joyce : en vantro forfriskning) ; 1923 ; Kiki og Man Ray : Kiki laver mad ; Tout le Monde : løgsuppe, Les Halles og daggryet ; Natalie Clifford Barney : i Natalie Barneys salon ; John Dos Passos og Ernest Hemingway : til cykelløb ; Jimmie Bartender : afrodisia ; Djuna Barnes : salad days) ; 1924 (Langston Hughes : på kvistkammeret ; Gertrude Stein : I Gertrude Steins salon)1925 (Josephine Baker : nøgen frokostConstantin Brancusi : det hvide stenatelier ; Ernest Hemingway og F. Scott Fitzgerald : middag uden for Paris ; Bricktop og Cole Porter : hachis og vin ; F. Scott Fitzgerald og Sara Murphy : på stranden) ; 1926 (Isadora Duncan : kaviar nok? ; Ernest Hemingway II : middag på Rendezvous-des-Marniers ; Tout le Monde : Welsh Rarebit på Select) ; 1927 (Harry og Caresse Crosby : pompejanske nætter) ; 1928 (Gerald og Sara Murphy : skattejagten ; Zelda Fitzgerald : perlesuppe) ; 1929 (Kay Boyle : vegetarpjat ; Elmer Rice : candides have med majroer) Antal sider: 277 - Indbinding: Illustreret kartonbind

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1666Billede af bogen Mad uden mælk

    Senest opdateret 11. juni

    Mad uden mælk

    Af Signe Lykke Skonnord

    1. udgave fra 2011 på forlaget signelykke

    Oplag: active

    ISBN: 87-9946-990-1

    Kategori: Kogebøger

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 300 gram

    inspiration til en hverdag helt uden mælkeprodukter fra pizza til ris a l´mende

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1667Billede af bogen Smag på Hvide Sande

    Senest opdateret 9. juni

    Smag på Hvide Sande

    Af Forskellige

    1. udgave fra 2014Forlaget Vita

    Oplag: active

    ISBN: 97887899474653

    Kategorier: Historie:Danmark, Kogebøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 774 gram

    ”Smag på Hvide Sande og omegn” Ved du, hvad ”Sakkuk” er? Det er en ret, som tømrermester Hans Lodberg husker fra sin barndom på Klitten, og han har valgt at dele opskriften med dig. Du finder denne og mange andre lækre opskrifter på både snacks, forretter, hovedretter, desserter, brød og kager inde i bogen. Et udpluk af områdets firmaer, deler nemlig deres yndlingsopskrifter med dig – mange af disse er naturligvis baseret på gode, lokale råvarer. Inspirerende tekster om området giver dig et grundig indføring i byens og egnens kultur og historie samt den barske natur og livsbetingelserne hér langt mod vest. Alt er krydret med smukke fotos.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1668Billede af bogen ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON

    Senest opdateret 4. juni

    ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON

    Af Christopher Sjuve

    2. udgave fra 2018 på forlaget HarperCollins

    Oplag: active

    ISBN: 9788771910407

    Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 879 gram

    Bogen ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON er en super god guide til dig, der gerne vil vide alt om bacon. Læs om historien om bacon og om hvordan man steger bacon, så det bliver helt perfekt. Find tips til hvilken øl og vin der går godt sammen med bacon samt mange andre nyttige og spændende facts om bacon i bogen. Bogen indeholder hele 75 opskrifter med bacon og er skrevet af nordmanden Christopher Sjuve, som er kok, tv-vært og madredaktør. Forfatteren elsker mad og især bacon, og han har et motto, der lyder ”Du kan aldrig bruge for meget bacon!” Meget FLOT stand hardback - 263 sider. Rigt og alsidigt illustreret. ( 26 x 21 cm )

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1669Billede af bogen Low Fodmap Diet 2. Basiskøkkenet og flere opskrifter. Irritabel tarm.

    Senest opdateret 22. maj

    Low Fodmap Diet 2. Basiskøkkenet og flere opskrifter. Irritabel tarm.

    Af Stine Junge Albrechtsen, Mette Borre, Lisbeth Jensen, Marianne Lundsteen Jacobsen og Cecilie Gamsgaard Seidel

    1. udgave fra 2014 på forlaget Muusmann

    Oplag: active

    ISBN: 9788792746481

    Kategorier: Kogebøger, Sygdom/sundhed

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Irritabel tarm low fodmap diet giver ro i maven 2. 319 sider, illustreret i farver, heftet, der er kommet en fold hen over foromslaget ellers i rigtig fin stand.. Har også bog 1 grundbog. Søg evt. i denne sælger.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1670Billede af bogen Den gyldne kogebog - Køkken og bord

    Senest opdateret 15. maj

    Den gyldne kogebog - Køkken og bord

    Af R. Oest-Larsen

    fra 1948Skandinavisk Bogforlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1900 gram

    Den gyldne kogebog - Køkken og bord - 561 sider - Halvlæderbind med guldtryk på ryg - Sprog: Dansk. Med Plancher i originale farver og i øvrigt et omfattende billedstof i saavel tekst som paa plancher i bogens forskellige afsnit. Notat på friblad. - Pris ex forsendelse - B1708 -04– 11099.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1671Billede af bogen Spændende mad fra hele verden

    Senest opdateret 15. maj

    Spændende mad fra hele verden

    Af Lotte Havemann

    fra 1967Forlaget Union

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1300 gram

    Spændende mad fra hele verden - 292 sider - Hardback - Smudsbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. I denne kogebog er samlet et meget bredt udsnit af opskrifter fra hele verden. Bogen er skrevet for husmødre og husfædre som interesserer sig for at variere den daglige menu og ønsker at byde gæster på noget lækkert og spændende. –Pris ex forsendelse -B1715 -19 -10912.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1672Billede af bogen Spis dig uden om type 2-diabetes med Sense

    Senest opdateret 15. maj

    Spis dig uden om type 2-diabetes med Sense

    Af Suzy Wengel, Lisa Heidi Witt og Susanne Elman Pedersen

    1. udgave fra 2018Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788740041835

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 768 gram

    Er du klar til at tage med på en rejse mod et sundere og slankere liv? Så stig ombord i denne bog, der er blevet til gennem et målrettet samarbejde mellem kvinden bag kostredskabet Sense, Suzy Wengel, og erfarne diætister fra Diabetesforeningen. Resultatet er 81 opskrifter på nemme og velsmagende retter, der sikrer dig mæthed og et stabilt blodsukker. Mange overvægtige danskere lever med let forhøjet blodsukker (prædiabetes). Dermed har de en øget risiko for at udvikle type 2-diabetes, der er en livslang diagnose. Der er tæt sammenhæng mellem forhøjet blodsukker og for meget fedt på kroppen, og vægttab er derfor et af de bedste steder at sætte ind for at undgå eller udskyde udviklingen af type 2-diabetes. Sense er et effektivt redskab til at få styr på portionsstørrelser og spisevaner, så du taber dig, mens du spiser helt almindelig mad. Tusindvis af danskere har allerede tabt sig med Sense. 81 opskrifter Komplet ugeplan Sense-metodens enkle værktøjer: Håndfulde og spisekasser Sådan ændrer du vaner med vanetræet

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1673Billede af bogen Billedkogebogen

    Senest opdateret 15. maj

    Billedkogebogen

    Af Ellis Tardini (red. af)

    fra 1969 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1600 gram

    Billedkogebogen - Lærredsbind - Sprog: Dansk. Er en idébog, den har i modsætning til andre kogebøger strålende farvebilleder til alle retter. –Pris ex forsendelse - B1729 -02 -10611.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1674Billede af bogen Komma’s bog om drinks og cocktails - 260 opskrifter med og uden alkohol

    Senest opdateret 13. maj

    Komma’s bog om drinks og cocktails - 260 opskrifter med og uden alkohol

    Af Lars Schrøder & Mariann Erlandsson

    fra 1986Forlaget Komma

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-263-4

    Kategorier: Kogebøger, Vinbøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Komma’s bog om drinks og cocktails - 260 opskrifter med og uden alkohol - 187 sider – Hardback - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1748 -11-10959

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1675Billede af bogen Det Svenske Køkken

    Senest opdateret 11. maj

    Det Svenske Køkken

    Af NGV

    fra U å på forlaget NGV

    Oplag: active

    ISBN: 9783625010005

    Kategorier: Faglitteratur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Uden år på NGV Forlag. 21x27 cm. 159 sider. hardback. ill. Et Lille bitte hjørnestød. Fin stand. Omslag er blåt - svensk blåt - inderperm - for og bagest er svensk gul. Kærnen - i det svenske køkken - er indbegrebet i denne bog. De svenske klassikere som "Köttbullar", "Pytt i panna" og "Lussekatter", som både store og små elsker at guffe i sig, er selvfølgelig også med i bogen. Lærer man køkkenet, landet og folket at kende, vil man også opdage svenskernes glade og løsslupne made at feste på og hvad man så absolut må spise ved disse leiligheder. Smaklig måltid!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1676Billede af bogen Bladselleri Juice

    Senest opdateret 11. maj

    Bladselleri Juice

    Af Anthony William

    1. udgave fra 2019 på forlaget Borgen/ Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788703090726

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Natur, Selvhjælp, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 510 gram

    Vor tids stærkest virkende og mest helbredende drik. DEN MEDICINSKE SEER I BLADSELLERIJUICE præsenterer den medicinske seer Anthony William dig for juicens utrolige evne til at skabe afgørende forbedringer for dit helbred: • Den helbreder tarmen og afhjælper fordøjelsesproblemer. • Den balancerer blodsukkeret, blodtrykket, vægten og binyrefunktionen • Den neutraliserer og fjerner giftstoffer fra leveren og hjernen • Den genopretter helbredet for mennesker, der lider af en lang række kroniske og uforklarlige sygdomme som f.eks. udmattelse, akne, eksem, ADHD, problemer med skjoldbruskkirtlen, sukkersyge, spise-forstyrrelser, autoimmune sygdomme og problemer med øjnene. Softback - Nærmest som NY

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1677Billede af bogen Det toscanske Grønsags-køkken

    Senest opdateret 4. maj

    Det toscanske Grønsags-køkken

    Af Janet Ross

    1. udgave fra 1997Christian Ejler’s Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 8772415045

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 200 gram

    En klassiker i kogebogslitteraturen. ' ... den mest brugbare bog om grøn mad overhovedet.' - Camilla Plum, Politiken. Softback - 177 sider. Bogens bærende princip er enkelhed og raffinement i kombinationer der aldrig er blevet overgået.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1678Billede af bogen TAO om afbalanceret kost

    Senest opdateret 4. maj

    TAO om afbalanceret kost

    Af Stephen T. Chang

    1. udgave fra 1991 på forlaget Klitrose

    Oplag: active

    ISBN: 8777280245

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sygdom/sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Forfatteren, der er kinesisk/engelsk læge med speciale i integreret medicin, har skrevet en ernæringslære med fokus på vægttab ud fra holistiske principper, som bygger på over 6000 års gammeltaoistisk tradition. Strategien omfatter massage, yogaøvelser, grundviden om ernæring samt madlavning, som på flere områder divergerer fra den moderne grønne bølges sundhedsidealer. F.eks. serChang ingen forskel på at dræbe dyr eller planter til føde, han fraråder råkost og mener, at væskeindtagelse på over 5 kopper daglig er skadeligt. Men ellers kan man genfinde mange af princippernei den strenge makrobiotiske kostlære. Fin stand - let patineret/ gulnet papir Softback - 111 sider

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1679Billede af bogen Klassisk italiensk køkken

    Senest opdateret 4. maj

    Klassisk italiensk køkken

    Af Neumann

    på forlaget NGV

    Oplag: active

    ISBN: 9783625110606

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1050 gram

    Varekundskab Forretter .. Salater, grøntsager og svampe Supper og gryderetter Pizza, pasta, gnocchi og risotto Kød, fjerkræ og vildt Med overskuelige, letlæselige opskrifter og praktiske trin-for-trin-anvisninger har også for uøvede kokke chancen for at tilberede selv vanskelige retter uden større besvær. . Desuden gives talrige anbetalinger til valget at passende drikkevarer til de forskellige retter. Ingen fiskespiser vil kunne modstå en toscansk tiskepande eller kamperejer i basilikumsauce, og de fleste vil falde for de mangeFisk og skaldyr. Desserter Register Den bedste bog om det italienske køkken. Hardback - 160 sider ( 29,5!x 22 cm ). Swipe - og se annoncens fotos. Fin stand.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1680Billede af bogen Køkkenhavekogebogen

    Senest opdateret 4. maj

    Køkkenhavekogebogen

    Af Anemette Olesen

    fra 2001 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 8777395085

    Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Landbrug & gartneri, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    . Det er en praktisk og meget anvendelig bog med anvisninger på anlæg af højbede, hvordan sædskifte kan tilrettelægges, hvordan man kan bygge og anvende en mistbænk samt en beskrivelse af arbejdet i køkkenhaven året rundt. Hovedparten af bogen er en præsentation af de forskellige planter i køkkenhaven. For hver plante fortælles kulturhistorie, hvordan planten dyrkes og hvilke sorter der er på markedet. Dertil kommer nogle opskrifter, hvor planten er en hovedingrediens. Opskrifterne er på enkle, dagligdags retter, og der er en del, hvori der indgår kød. Retterne virker gennemprøvede. Bogen har et handigt format samt et flot og overskueligt layout, der signalerer brugsbog Hardback - 159 sider. Smukke farvefotos - med fokus på afgrøderne.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort