Senest opdateret 12. september
fra 1952
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 570 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1200 gram
På Russisk. Mange flotte illustrationer af retter og madvarer.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. september
fra 2004 på Politikens Forlagshus A/S
Oplag: active
ISBN: 87-567-7192-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
Dr. Hertz’ slankebog - Slank næsten uden kulhydrater - Med 100 fantastiske slankeopskrifter - 152 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Fortæller, hvordan du kan tabe dig og blive sundere ved at undgå en del af de kulhydrater, der får dit blodsukker til at stige hurtigt derpå falde, så du igen bliver sulten og spiser mere. NOGLE BLÆKUNDERSTREGNINGER I BOGEN. – Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. september
fra 1975 på forlaget Wormianum
Oplag: active
ISBN: 87-85160-35-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 400 gram
Historisk Kogebog –– Postejer og Tærter– 75 sider – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Med Ex-libris. Enkelte notater med blæk i bogen. – Pris ex forsendelse -B1736- 08 - 10847
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. september
fra 1995 på forlaget Fisker & Schou
Oplag: active
ISBN: 8790057333
Kategorier: Kogebøger, Kunst & kultur, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 207 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid og farver. Fotograferet af Thomas Grøndahl. (2204-0055).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. september
fra 2006 på forlaget Aktium
Oplag: active
ISBN: 87-91296-44-7
Kategorier: Børnebøger, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 45 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Stor format. Oversat efter "The baking book (2006)". (2204-0061).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. september
fra 1991 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-08692-5
Kategorier: Historie:Danmark, Kogebøger, Mad & gastronomi, Topografi
pris: 155 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 215 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af michel Hjorth & Jan Samuelson. Dansk udgave ved Vivi Berendt efter "Dejlige danske kroer och deras bästa recept (1990)". (2204-0064).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 11. september
1. udgave fra 2012 på forlaget Dragsbæk A/S
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 75 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Inge Skovdal. (2309-0318).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. september
1. udgave fra 1986 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
69 sider - ill. - hft. - nærmest som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. september
fra 1980 på forlaget Forum - 1. oplag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 200 gram
Jomfru Jensens Opskrifter -126 sider - Hæftet - Sprog: Dansk. Den berømte Jomfru Jensen har samlet sine bedste opskrifter fra et langt liv i kogekunsten. Opskrifterne kan anvendes i den moderne husholdning,.. - Pris ex forsendelse -0
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. september
fra 1980 på forlaget Forum - 1. oplag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 200 gram
Jomfru Jensens Opskrifter -126 sider - Hæftet - Sprog: Dansk. Den berømte Jomfru Jensen har samlet sine bedste opskrifter fra et langt liv i kogekunsten. Opskrifterne kan anvendes i den moderne husholdning,.. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 10. september
fra 3 på PP Forlag - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-90799-67-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 645 gram
Det er mere bar’ mad – 285 sider - Papbind med brugsspor - Sprog: Dansk - Right illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 1999 på forlaget Bonner
Oplag: active
ISBN: 3-8290-1039-7
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger
pris: 67 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1430 gram
Klassiske italienske pastaretter
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711264621
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 192 sider. Sprog: Dansk. Weber præsenterer. Illustreret i farver. (2206-0238).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
fra 2018 på forlaget The Cookware Company Europe BVBA
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 211 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2206-0239).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
1. udgave fra 2003 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-7111-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 200 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Henrik Freek Christensen. (2206-0240).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 9. september
fra 1970 på forlaget Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-00-98221-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Conrads kogebog - En snak om mad - 196 sider - Orange lærredsbind med lette brugsspor -Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1714 - 03- 10081.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 8. september
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1045 gram
192s indb. Vegetar; vegetarisk
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
fra 2002 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 8711138599
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 39 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat af Hans Christian Fink efter "Sushi (2001)". (1711-0203).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
fra 2002 på forlaget Sesam
Oplag: active
ISBN: 87-11-13865-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 39 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat af Hans Christian Fink efter "Chocolade (2001)". (1711-0204).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2004 på Aschehoug Dansk Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-11-16808-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 130 kr – stand: ★★★★★
Hæftet med flapper. 191 sider. Sprog: Dansk. En gennemgang af principperne bag kuren samt nemme opskrifter på morgenmad, frokostretter, brød og pizza, hovedretter, desserter og dressinger. Med et 15 minutters motionsprogram. Illustreret i farver. (2203-0192).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 87-11-26462-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 192 sider. Sprog: Dansk. (2309-0264).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
fra 2005 på forlaget Parragon
Oplag: active
ISBN: 1405457651
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hardback med smudsomslag. 48 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter for hvidløgselskere. Illustreret i farver. Lille kvadratisk format. (2312-0122).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 1997 på Christian Ejler’s Forlag
Oplag: active
ISBN: 8772415045
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 200 gram
En klassiker i kogebogslitteraturen. ' ... den mest brugbare bog om grøn mad overhovedet.' - Camilla Plum, Politiken. Softback - 177 sider. Bogens bærende princip er enkelhed og raffinement i kombinationer der aldrig er blevet overgået.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 1991 på forlaget Klitrose
Oplag: active
ISBN: 8777280245
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Forfatteren, der er kinesisk/engelsk læge med speciale i integreret medicin, har skrevet en ernæringslære med fokus på vægttab ud fra holistiske principper, som bygger på over 6000 års gammeltaoistisk tradition. Strategien omfatter massage, yogaøvelser, grundviden om ernæring samt madlavning, som på flere områder divergerer fra den moderne grønne bølges sundhedsidealer. F.eks. serChang ingen forskel på at dræbe dyr eller planter til føde, han fraråder råkost og mener, at væskeindtagelse på over 5 kopper daglig er skadeligt. Men ellers kan man genfinde mange af princippernei den strenge makrobiotiske kostlære. Fin stand - let patineret/ gulnet papir Softback - 111 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2008 på forlaget Thanning & Appel
Oplag: active
ISBN: 9788741300559
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 850 gram
Den italienske kogebog her er resultatet af AH og hans families et år lange ophold tæt på den italienske del af familien på Sardinien. Her har han samlet ideer til opskrifterne, men bogen er, som titlen siger, ikke en bog om det sardiske køkken. AH medtager traditionelle yndlingsretter fra flere regioner. Der er tale om en allround kogebog med retter fra hele det italienske måltid. Af kendte hovedretter kan nævnes ossobuco, lasagne, saltimbocca m.fl. Men der er også enkelte opskrifter på retter med kanin, hare og vildsvin - kødtyper, der også vinder mere frem herhjemme. Det gælder også både antipasti og forretter med brødcrostini og fritterede grøntsager samt desserter som is, tiramisu og panna cotta. Alt er tilberedt enkelt og på den rigtige, velsmagende måde - ikke mindst mht. konsistens og krydring. Opskrifterne er lette og enkle at gå til, og der er særlige afsnit om nogle specialiteter som sardisk ost, brød, charcuteri og likører FLOT Hardback -.233 sider - fine illustrationer/ fotos i farver.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
2. udgave fra 2010 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756792424
Kategorier: Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 545 gram
Mormors mad" er Camilla Plums kogebog, hvori hun har samlet sin families livretter. Opskrifterne i bogen byder på traditionelle retter, men opdateret så det passer med den madånd, som vi har i dag. I "Mormors mad" er der både gamle kendige, men i høj grad også mere ukendte klassikere, som har rod i den danske madkultur. Der er opskrifter til alle Danmarks fire årstider og der er fokus på, at ingredienserne passer naturligt ind med de forskellige sæsoner. Kylling om sommeren, svampe om efteråret, simremad om vinteren og så fremdeles. Hardback - 287 sider - smukt Illustreret med billeder af retterne ( 145 x 190 mm ) FIN stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2012 på forlaget Gads
Oplag: active
ISBN: 9788712046844
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Krop & sind, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 490 gram
Ca. hver femte danske kvinde er i hormonel balance. Mange ved ikke, at det kan hænge sammen med PCO (Poly Cystiske Ovarier), his vagten driller, fedtet samler sig pà maven, humøret svinger, menstruationerne er uregelmæssige eller huden uren. Heldigvis er det muligt at spise sig i balance igen - og opskriften får du her. Spis dig i balance er spækket med praktiske tips til hverdagen Hvilke madvarer, du skal ga efter, hvordan du sammensatter din kost og hvad du kan spise, når du er i byen eller pa ferie. Mere end 10C delikate opskrifter gør det nemt og overskueligt at leve PCO-venligt uden at gå glip af alt det sjove. Softback -167 sider. Fin stand. ( 177 x 212 mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788700752948
Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 630 gram
En lang række af de velkendte klassiske retter fra Frøken Jensens Kogebog 1901 bliver her præsenteret i en ganske lidt revideret form og med fine farvefotos. Det er de evigtgyldige danske hverdags- og lidt mere festlige retter: bankekød, benløse fugle, forloren hare, karamelbudding. Andre er : Kalvebryst i karry : Kalvefrikassé : Gule Ærter : Arme Riddere : Sneboller : Fastelavnsboller : Brunsviger : Vandkringle og GRUNDOPSKRIFTER : bl. a. Suppevisk : Melboller : Kogning af hummere : Jævning af Saucer : Glasur : Vandbad : Husblas. Vidunderligt værk. Man er helt dækket ind. Hardback - 156 sider. Smukt fotograferede færdige retter. ( 17,8 x 25,1 cm ) FIN stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 8700767336
Kategorier: Historie:Kultur, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1518 gram
Hardback ( 28,5 x 21,5 cm ) 415 sider. Lette brugsspor; stadig i fin og god stand. I denne specialudgave af den solide klassiker er der bevaret så meget som muligt af det stof, som har gjort den værdsat gennem generationer. Opskrifter på alle de kendte danske retter såsom bankekød, stegt flæsk med persillesauce, rødgrød, is og karamelrand findes naturligvis i denne udgave, men for at bringe bogen i overensstemmelse med nutidens spisevaner og vareudbud, er en del af opskrifterne blevet ajourført og omarbejdet. Man vil derfor finde flere friske råvarer og mindre dybfrost og dåsemad end i tidligere udgaver. Desuden er koge- og stegetider justeret, fordi både råvarer, tilberedning og smag har forandret sig. Som en udvidelse er tilføjet en hel del nyere opskrifter, som siden Frøken Jensens tid er gået hen og blevet klassikere i det danske køkken. Desuden er er i denne særligt store udgave af kogebogen tilføjet ca. 150 af Frøkenens opskrifter på syltetøj og marmelade. Ideen er ikke ny - allerede i 1903 blev Frøken Jensens Kogebog udgivet i en særlig udgave - med Syltebog.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2011 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756798877
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Personlig udvikling, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm ) Bogen er især skrevet til folk, der lider af diabetes 2 (eller er i risikozonen), har for højt kolesteroltal eller vejer for meget. Videnskabelige undersøgelser dokumenterer nemlig, at kuren her er vejen ud af disse problemer. Her er ingen hokuspokus. Efter kort tid begynder de overskydende kilo at trille af til fordel for et stabilt blodsukker, et lavere kolesterolniveau og ikke mindst - et mindre medicinforbrug. Kuren introducerer masser af lækre, nye grønne retter, som ikke kun er en gevinst for sundheden og vægten, men også har en positiv indflydelse på husholdningsbudgettet! Forfatterne har ingen løftede pegefingre, men kommer med masser af gode råd og konkrete tip til, hvordan man holder motivationen højt under kuren og skaber et lettere liv med et bedre helbred. Flot Softback - 205 sider ( 25 x 20 cm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.