Senest opdateret 22. marts
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
ISBN: 87-15-07004-2
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse-B1708 -06– 10338.6
Senest opdateret 18. marts
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.8
Senest opdateret 18. marts
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
ISBN: 87-15-07004-2
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - opskrifter - 112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.7-
Senest opdateret 17. marts
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab - 1970
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Italiensk kogekunst - Alverdens kogekunst -204 sider - Hardback - Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The Cooking of Italy” - Rigt illustreret i s/h og i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -09– 10171.1
Senest opdateret 26. januar
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback uden smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -0
Senest opdateret 22. marts
fra 1967 på Chr. Erichsens Forlag -2.oplag
ISBN: 87-555-0103-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Conrads kogebog - En snak om mad - 196 sider - Kartonbind - Smudsbind med brugsspor -Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1714 - 03- 10081.1
Senest opdateret 20. marts
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 505 gram
Italiensk kogekunst - Opskrifter - Alverdens kogekunst -97 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The Cooking of Italy” . - Pris ex forsendelse -B1708 -09– 10171.2
Senest opdateret 17. marts
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1100 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h og farver. - Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.5
Senest opdateret 13. marts
fra 1970 på forlaget Gyldendals Bogklub
ISBN: 87-00-98221-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Conrads kogebog - En snak om mad - 196 sider - Orange lærredsbind med lette brugsspor -Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1714 - 03- 10081.2
Senest opdateret 9. marts
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.4