Senest opdateret 29. juli
fra 1991 på forlaget Komma & Clausen
Oplag: active
ISBN: 87-7512-507-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
Laks & Skaldyr – 126 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. I denne bog er der vejledning i tilberedning og masser af opskrifter på supper, salater, pateer, pier, omeletter og suffleer, gryderetter og gratiner, kogt, stegt og grillet samt laks og skaldyr i gele. –Pris ex forsendelse -#1703
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
fra 1987 på Forlaget Komma
Oplag: active
ISBN: 87-7512-302-9
Kategorier: Billedbøger, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
De bedste opskrifter til OVNRETTER - Billedkogebog - 95 sider -Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Billedkogebog med lækre opskrifter på velsmagende og spændende ovnretter: gratiner og souffleer, lasagne, ovnbagte grønsagsretter, kødretter og desserter. Med Ex-libris. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
fra 2001 på forlaget Klematis – 2. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-7721-668-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
På Kro i Sønderho - 72 sider – Hardback– Sprog: Dansk – Foto: Hanne Stroyer. Tag med til Fanø og oplev stemningen på Sønderho Kro, der blev grundlagt for over 250 år siden. Birgit Sørensen er niende generation i den gamle kro – slægt, og sammen med sin mand Niels sørger hun for at holde traditioner i hævd i fornyet og tidsvarende form. Dedikation på titelblad. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
1. udgave fra 1995 på Netto og Forlaget D3 - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-90059-30-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 355 gram
Pastabogen ”al dente” - 84 sider – Hardback – Sprog: Dansk . Handler først og fremmest om pasta. Pasta i pastaretter i 10 italiensk inspirerede menuer med forslag til antipasti (appetitvækkere), pastaretter og italienske desserter med is, frugter og kage. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
1. udgave fra 2012 på Forlaget Globe -1. oplag
Oplag: active
ISBN: 978-87-7900-592-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 105 gram
Gæstemad – 48 sider – Papbind – Hæfte - Sprog: Dansk. Hvis du pludselig får gæster, der bliver til middag, kan der være svært lige at finde på en god menu. Med denne bog får du en række gode forslag, som kan hjælpe dig ud af den knibe på en lækker måde. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
2. udgave fra 2000 på Forlaget Klim
Oplag: active
ISBN: 87-7724-961-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Vinbøger
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Vin og helbred - myter og facts -320 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk - illustrationer af Villy Jakobsen. Handler om vin, øl og spiritus og de alkoholiske drikkes betydning for helbredet - med eftertryk på helbred i betydningen sundhed og velvære. - Pris ex forsendelse - B1712 –22 - 10305
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal - 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-00-49916-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 305 gram
Frøken Jensens danske Desserter - 55 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Frøken Jensens desserter spænder vidt. Denne bog er en samling af hendes bedste opskrifter på de gode gamle desserter, lige fra den enkelt tilberedte frugtdessert til den fyldige fromage, over is til tærter og dessertkager. - Pris ex forsendelse -B1716 -06 –10290.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
1. udgave fra 2005 på Kromans Forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Den dyre/Den billige/Den slanke/Den fede: 16 udvalgte kokke fra ”Kromans mad på 25 minutter” – 194 sider - Paperback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret med farvefotos af Martin Dyrløv. Kogebog med opskrifter fra TV2 Charlie-udsendelsen "Kromans Mad på 25 minutter" med 16 udvalgte kokke. - Pris ex forsendelse -B1720 - 04- 11421
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
fra 1979 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-07113-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Bogen om salater– 46 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1728– 02- 10605
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
fra 1981 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-07387-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Bogen om lammekød – 48 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1728– 02- 10608
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 29. juli
fra 1982 på Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
ISBN: 87-15-07624-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Mine 100 bedste opskrifter -De dejligste desserter –94 sider - Paperback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1728– 13- 10593
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 28. juli
2. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
Kategorier: Arkitektur, Historie:Kultur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
145 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT kvadratisk format - Fremstår som ny!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. juli
9. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 87-7680-472-5
Kategori: Kogebøger
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1215 gram
Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1930 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. juli
fra 1995 på forlaget Søren Fogtdal A/S København
Oplag: active
ISBN: 87-7807-315-4
Kategorier: Kogebøger, Kunst & kultur
pris: 109 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 886 gram
Hård eksemplar, 171 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-651 Til bords med skagensmalerne er en charmerende bog om kunstnermiljøet på Skagen omkring århundredskiftet. Lena Sewall skildrer nærværende de legendariske maleres værker og dagligliv med fokus på de måltider, de spiste til hverdag og fest. Også nulevende Skagenboere kommer til orde med deres fortællinger om de gamle mestre. Bogen er på samme tid en spændende kulturhistorie med gamle fotos og kuriøse detaljer, en kunstbog med smukke gengivelser af malernes værker, og en kogebog med både historisk interessante opskrifter og nutidige opskrifter, der er lige til at gå til.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. juli
fra 1998 på forlaget Bolig & Livsstil
Oplag: active
ISBN: 87-7807-806-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 605 gram
Pasta – 96 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind– Sprog: Dansk . Bogen indeholder mere end 70 inspirerende opskrifter på alt fra en lynhurtig gang pasta til raffinerede og mere tidskrævende gæsteretter. Alle opskrifter er nemme at følge og er ofte forsynet med variationsforslag. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. juli
fra 1998 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0180-0
Kategorier: Asien - Oceanien, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 285 gram
Lækre originalopskrifter fra Asien II – 64 sider – Papbind– Sprog: Dansk . Østens autentiske krydderier kombineret med kokosmælk og citrongræs eller andre aromatiske ingredienser giver dig en eksotisk krydret smagsoplevelse. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. juli
fra 1997 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0175-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 220 gram
Det bedste fra det italienske køkken- 64 sider – Paperback– Sprog: Dansk. Enhver der har været i Italien ved at italienerne elsker at spise, og derfor er det ikke så mærkeligt, at deres madkultur har bredt sig til hele verden. Italiensk mad er noget af det mest populære i verden, og denne bog indeholder dejlige opskrifter på nogle af de bedste traditionelle italienske retter. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 27. juli
fra 2007 på forlaget h.f. ulmann
Oplag: active
ISBN: 978-3-8331-4487-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter - 64 sider - Papbind med flapper- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
1. udgave fra 1999 på forlaget Høst & Søn
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
128 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
217 sider - ill. i farve - hardback - NY/ubrugt!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
1. udgave fra 2010 på forlaget POLITIKEN
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
212 sider - iIIustreret i farver - hardback - ny!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
fra 1989 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 87-00-87944-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Cranks grønne menubog – 132 sider – Hardback – Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
fra 1990 på forlaget Hernov
Oplag: active
ISBN: 87-590-2160-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 210 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden - 144 sider - Brunt lærredsbind -Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat fra engelsk af Anne Majgaard - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -04 –10640.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. juli
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0964-X
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2100 gram
Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Kolde Forretter – 327 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med omkring 150 opskrifter på kolde forretter er denne bog en opdagelsesrejse gennem det kulinariske Europa… - Pris ex forsendelse -B17106 -05– 10569
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. juli
fra 1999 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8290-0961-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2005 gram
Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Varme Forretter – 334 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk. Med omkring 150 opskrifter på varme forretter bliver de med denne bog taget med på en rejse gennem Europas mangfoldige gastronomi. Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. juli
fra 1999 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave
Oplag: active
ISBN: 87-00-65917-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1570 gram
Fedtfattig mad der smager – 253 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. Bogen her er simpelthen en samling af omhyggeligt udarbejdede opskrifter, der gør det muligt at kontrollere det fedt, som vi spiser, uden at de går ud over smagen… – Pris ex forsendelse - B1729 – 06 -10127.3
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. juli
fra 1994 på forlaget A J.B. Fairfax Press Publication
Oplag: active
ISBN: 1-86343-179-9
Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 790 gram
Low cholesterol, fat, salt recipes – 96 pages – Hardback med tilsvarende smudsbind (med lette brugsspor) –Sprog: Engelsk - Editors: Marian Broderidck and Ingaret Ward – Photography: Ashley Mackevicius, Andrew Elton, Michelle Gorry og Yanto Noerianto. The book is packed with all informations you need to know to achieve and maintain a healthy lifestyle, this book is a must for all those who want to live longer and enjoy life to the full. With more than 70 mouthwatering colour photographs. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. juli
1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendals Bogklub –– 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-03-00268-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1125 gram
Lev fedt – bliv slank året rundt – Omega- metoden – 201 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Fotos: Columbos Leth. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. juli
fra 2009 på Forlaget Winther Grafik
Oplag: active
ISBN: 978-87-993208-0-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 580 gram
Frugtbrændevin – En aquavitisk historie fra Sydfyn – 118 sider – Hardback – Sprog: Dansk. En tradition for frugtbrændevin har vi ikke i Danmark – den skal vi først til at skabe nu. Men en lang og begivenhedsrig tradition for indtagelse af brændevin har vi i høj grad…. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. juli
3. udgave fra 2003 på PP Forlag – 1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-90799-54-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 580 gram
Det er bar’ mad – 249 sider – Papbind – Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.