Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 3154 bøger.



  • 811Billede af bogen Laks & Skaldyr

    Senest opdateret 29. juli

    Laks & Skaldyr

    Af Kerstin Sahlén og Birgitta Rasmusson - På dansk ved Nanna Saabye

    fra 1991 på forlaget Komma & Clausen

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-507-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 550 gram

    Laks & Skaldyr – 126 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. I denne bog er der vejledning i tilberedning og masser af opskrifter på supper, salater, pateer, pier, omeletter og suffleer, gryderetter og gratiner, kogt, stegt og grillet samt laks og skaldyr i gele. –Pris ex forsendelse -#1703

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 812Billede af bogen De bedste opskrifter til OVNRETTER - Billedkogebog

    Senest opdateret 29. juli

    De bedste opskrifter til OVNRETTER - Billedkogebog

    Af Christian Teubner

    fra 1987Forlaget Komma

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-302-9

    Kategorier: Billedbøger, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    De bedste opskrifter til OVNRETTER - Billedkogebog - 95 sider -Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Billedkogebog med lækre opskrifter på velsmagende og spændende ovnretter: gratiner og souffleer, lasagne, ovnbagte grønsagsretter, kødretter og desserter. Med Ex-libris. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 813Billede af bogen På Kro i Sønderho

    Senest opdateret 29. juli

    På Kro i Sønderho

    Af Birgit Sørensen

    fra 2001 på forlaget Klematis – 2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7721-668-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    På Kro i Sønderho - 72 sider – Hardback– Sprog: Dansk – Foto: Hanne Stroyer. Tag med til Fanø og oplev stemningen på Sønderho Kro, der blev grundlagt for over 250 år siden. Birgit Sørensen er niende generation i den gamle kro – slægt, og sammen med sin mand Niels sørger hun for at holde traditioner i hævd i fornyet og tidsvarende form. Dedikation på titelblad. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 814Billede af bogen Pastabogen  ”al dente”

    Senest opdateret 29. juli

    Pastabogen ”al dente”

    Af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm

    1. udgave fra 1995Netto og Forlaget D3 - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-30-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 355 gram

    Pastabogen ”al dente” - 84 sider – Hardback – Sprog: Dansk . Handler først og fremmest om pasta. Pasta i pastaretter i 10 italiensk inspirerede menuer med forslag til antipasti (appetitvækkere), pastaretter og italienske desserter med is, frugter og kage. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 815Billede af bogen Gæstemad

    Senest opdateret 29. juli

    Gæstemad

    Af Sascha Hoxfeldt Andersen

    1. udgave fra 2012Forlaget Globe -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7900-592-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 105 gram

    Gæstemad – 48 sider – Papbind – Hæfte - Sprog: Dansk. Hvis du pludselig får gæster, der bliver til middag, kan der være svært lige at finde på en god menu. Med denne bog får du en række gode forslag, som kan hjælpe dig ud af den knibe på en lækker måde. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 816Billede af bogen Vin og helbred - myter og facts

    Senest opdateret 29. juli

    Vin og helbred - myter og facts

    Af Læge Erik Skovenborg

    2. udgave fra 2000Forlaget Klim

    Oplag: active

    ISBN: 87-7724-961-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Vinbøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Vin og helbred - myter og facts -320 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk - illustrationer af Villy Jakobsen. Handler om vin, øl og spiritus og de alkoholiske drikkes betydning for helbredet - med eftertryk på helbred i betydningen sundhed og velvære. - Pris ex forsendelse - B1712 –22 - 10305

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 817Billede af bogen Frøken Jensens danske Desserter

    Senest opdateret 29. juli

    Frøken Jensens danske Desserter

    Af Kristine Marie Jensen

    1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-49916-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 305 gram

    Frøken Jensens danske Desserter - 55 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Frøken Jensens desserter spænder vidt. Denne bog er en samling af hendes bedste opskrifter på de gode gamle desserter, lige fra den enkelt tilberedte frugtdessert til den fyldige fromage, over is til tærter og dessertkager. - Pris ex forsendelse -B1716 -06 –10290.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 818Billede af bogen Den dyre/Den billige/Den slanke/Den fede: 16 udvalgte kokke fra ”Kromans mad på 25 minutter”

    Senest opdateret 29. juli

    Den dyre/Den billige/Den slanke/Den fede: 16 udvalgte kokke fra ”Kromans mad på 25 minutter”

    Af Jesper Trampe – Kenneth Lindner – Karsten Kroman (redaktion)

    1. udgave fra 2005Kromans Forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Den dyre/Den billige/Den slanke/Den fede: 16 udvalgte kokke fra ”Kromans mad på 25 minutter” – 194 sider - Paperback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret med farvefotos af Martin Dyrløv. Kogebog med opskrifter fra TV2 Charlie-udsendelsen "Kromans Mad på 25 minutter" med 16 udvalgte kokke. - Pris ex forsendelse -B1720 - 04- 11421

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 819Billede af bogen Bogen om salater

    Senest opdateret 29. juli

    Bogen om salater

    Af Lotte Haveman

    fra 1979 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07113-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Bogen om salater– 46 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1728– 02- 10605

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 820Billede af bogen Bogen om lammekød

    Senest opdateret 29. juli

    Bogen om lammekød

    Af Lotte Havema

    fra 1981 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07387-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Bogen om lammekød – 48 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1728– 02- 10608

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 821Billede af bogen Mine 100 bedste opskrifter -De dejligste desserter

    Senest opdateret 29. juli

    Mine 100 bedste opskrifter -De dejligste desserter

    Af Mona Giersing

    fra 1982Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07624-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Mine 100 bedste opskrifter -De dejligste desserter –94 sider - Paperback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. – Pris ex forsendelse -B1728– 13- 10593

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 822Billede af bogen SØNDERHO KRO * Maden og stedet

    Senest opdateret 28. juli

    SØNDERHO KRO * Maden og stedet

    Af Birgit Sørensen

    2. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    Kategorier: Arkitektur, Historie:Kultur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    145 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT kvadratisk format - Fremstår som ny!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 823Billede af bogen Spise med Price

    Senest opdateret 27. juli

    Spise med Price

    Af Adam Price, James Price

    9. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 87-7680-472-5

    Kategori: Kogebøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1215 gram

    Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1930 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 824Billede af bogen Til bords med Skagensmalerne

    Senest opdateret 27. juli

    Til bords med Skagensmalerne

    Af Lena Sewall

    fra 1995 på forlaget Søren Fogtdal A/S København

    Oplag: active

    ISBN: 87-7807-315-4

    Kategorier: Kogebøger, Kunst & kultur

    pris: 109 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 886 gram

    Hård eksemplar, 171 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-651 Til bords med skagensmalerne er en charmerende bog om kunstnermiljøet på Skagen omkring århundredskiftet. Lena Sewall skildrer nærværende de legendariske maleres værker og dagligliv med fokus på de måltider, de spiste til hverdag og fest. Også nulevende Skagenboere kommer til orde med deres fortællinger om de gamle mestre. Bogen er på samme tid en spændende kulturhistorie med gamle fotos og kuriøse detaljer, en kunstbog med smukke gengivelser af malernes værker, og en kogebog med både historisk interessante opskrifter og nutidige opskrifter, der er lige til at gå til.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 825Billede af bogen Pasta

    Senest opdateret 27. juli

    Pasta

    Af Sally Mansfield – På dansk ved Jan Friis - Mikkelsen

    fra 1998 på forlaget Bolig & Livsstil

    Oplag: active

    ISBN: 87-7807-806-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 605 gram

    Pasta – 96 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind– Sprog: Dansk . Bogen indeholder mere end 70 inspirerende opskrifter på alt fra en lynhurtig gang pasta til raffinerede og mere tidskrævende gæsteretter. Alle opskrifter er nemme at følge og er ofte forsynet med variationsforslag. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 826Billede af bogen Lækre originalopskrifter fra Asien II

    Senest opdateret 27. juli

    Lækre originalopskrifter fra Asien II

    Af Anne Wilson

    fra 1998 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0180-0

    Kategorier: Asien - Oceanien, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 285 gram

    Lækre originalopskrifter fra Asien II – 64 sider – Papbind– Sprog: Dansk . Østens autentiske krydderier kombineret med kokosmælk og citrongræs eller andre aromatiske ingredienser giver dig en eksotisk krydret smagsoplevelse. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 827Billede af bogen Det bedste fra det italienske køkken

    Senest opdateret 27. juli

    Det bedste fra det italienske køkken

    Af Anne Wilson

    fra 1997 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0175-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 220 gram

    Det bedste fra det italienske køkken- 64 sider – Paperback– Sprog: Dansk. Enhver der har været i Italien ved at italienerne elsker at spise, og derfor er det ikke så mærkeligt, at deres madkultur har bredt sig til hele verden. Italiensk mad er noget af det mest populære i verden, og denne bog indeholder dejlige opskrifter på nogle af de bedste traditionelle italienske retter. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 828Billede af bogen Le Cordon Bleu - Gourmetskolen -  Quiches & Tærter

    Senest opdateret 27. juli

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter

    Af Kay Halsey

    fra 2007 på forlaget h.f. ulmann

    Oplag: active

    ISBN: 978-3-8331-4487-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Quiches & Tærter - 64 sider - Papbind med flapper- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 829Billede af bogen FRUGT & SØDE SAGER - Opskrifter fra Italien - (kager, desserter, is, konfekt, pandekager, m.m.

    Senest opdateret 26. juli

    FRUGT & SØDE SAGER - Opskrifter fra Italien - (kager, desserter, is, konfekt, pandekager, m.m.

    Af Rosalba Gioffré

    1. udgave fra 1999 på forlaget Høst & Søn

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    128 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 830Billede af bogen SLIP FULDKORNET LØS

    Senest opdateret 26. juli

    SLIP FULDKORNET LØS

    Af Søren Damgaard

    1. udgave fra 2011 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

    217 sider - ill. i farve - hardback - NY/ubrugt!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 831Billede af bogen WASSIM UNPLUGGED - Cool hverdagsmad

    Senest opdateret 26. juli

    WASSIM UNPLUGGED - Cool hverdagsmad

    Af Wassim Hallal

    1. udgave fra 2010 på forlaget POLITIKEN

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★★

    212 sider - iIIustreret i farver - hardback - ny!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 832Billede af bogen Cranks grønne menubog

    Senest opdateret 26. juli

    Cranks grønne menubog

    Af Jette H. Hage – Lene Eriksen – Kirsten Skaarup

    fra 1989 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-87944-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Cranks grønne menubog – 132 sider – Hardback – Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 833Billede af bogen Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden

    Senest opdateret 26. juli

    Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden

    Af Jennifer Steel

    fra 1990 på forlaget Hernov

    Oplag: active

    ISBN: 87-590-2160-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Den store kartoffelbog - Kartoffelopskrifter fra hele verden - 144 sider - Brunt lærredsbind -Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat fra engelsk af Anne Majgaard - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -04 –10640.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 834Billede af bogen Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Kolde Forretter

    Senest opdateret 24. juli

    Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Kolde Forretter

    Af Fabien Bellahsen og Daniel Rouche

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0964-X

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2100 gram

    Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Kolde Forretter – 327 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Med omkring 150 opskrifter på kolde forretter er denne bog en opdagelsesrejse gennem det kulinariske Europa… - Pris ex forsendelse -B17106 -05– 10569

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 835Billede af bogen Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Varme Forretter

    Senest opdateret 24. juli

    Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Varme Forretter

    Af Fabien Bellahsen og Daniel Rouche

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8290-0961-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2005 gram

    Eurodélices: Europas mesterkokke byder til bords – Varme Forretter – 334 sider – Blåt lærredsbind– Smudsbind - Sprog: Dansk. Med omkring 150 opskrifter på varme forretter bliver de med denne bog taget med på en rejse gennem Europas mangfoldige gastronomi. Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 836Billede af bogen Fedtfattig mad der smager

    Senest opdateret 24. juli

    Fedtfattig mad der smager

    Af Jane Kjølbye

    fra 1999 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-65917-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1570 gram

    Fedtfattig mad der smager – 253 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. Bogen her er simpelthen en samling af omhyggeligt udarbejdede opskrifter, der gør det muligt at kontrollere det fedt, som vi spiser, uden at de går ud over smagen… – Pris ex forsendelse - B1729 – 06 -10127.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 837Billede af bogen Low cholesterol, fat, salt recipes

    Senest opdateret 23. juli

    Low cholesterol, fat, salt recipes

    Af Catherine Saxelby (Consultant Nutritionist)

    fra 1994 på forlaget A J.B. Fairfax Press Publication

    Oplag: active

    ISBN: 1-86343-179-9

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 790 gram

    Low cholesterol, fat, salt recipes – 96 pages – Hardback med tilsvarende smudsbind (med lette brugsspor) –Sprog: Engelsk - Editors: Marian Broderidck and Ingaret Ward – Photography: Ashley Mackevicius, Andrew Elton, Michelle Gorry og Yanto Noerianto. The book is packed with all informations you need to know to achieve and maintain a healthy lifestyle, this book is a must for all those who want to live longer and enjoy life to the full. With more than 70 mouthwatering colour photographs. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 838Billede af bogen Lev fedt – bliv slank året rundt – Omega- metoden

    Senest opdateret 23. juli

    Lev fedt – bliv slank året rundt – Omega- metoden

    Af Niels Ehler & Susanne Kjær

    1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendals Bogklub –– 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-03-00268-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1125 gram

    Lev fedt – bliv slank året rundt – Omega- metoden – 201 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Fotos: Columbos Leth. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 839Billede af bogen Frugtbrændevin – En aquavitisk historie fra Sydfyn

    Senest opdateret 23. juli

    Frugtbrændevin – En aquavitisk historie fra Sydfyn

    Af Karsten Kjer Michaelsen

    fra 2009Forlaget Winther Grafik

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-993208-0-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 580 gram

    Frugtbrændevin – En aquavitisk historie fra Sydfyn – 118 sider – Hardback – Sprog: Dansk. En tradition for frugtbrændevin har vi ikke i Danmark – den skal vi først til at skabe nu. Men en lang og begivenhedsrig tradition for indtagelse af brændevin har vi i høj grad…. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 840Billede af bogen Det er bar’ mad

    Senest opdateret 23. juli

    Det er bar’ mad

    Af Jamie Oliver

    3. udgave fra 2003PP Forlag – 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90799-54-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 580 gram

    Det er bar’ mad – 249 sider – Papbind – Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort