Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 3025 bøger.



  • 391Billede af bogen Køkken revolution på høje hæle

    Senest opdateret 8. februar

    Køkken revolution på høje hæle

    Af Oscar Umahro Cadogan

    fra 2007 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-03-02709-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Køkken revolution på høje hæle – 271 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Med fotos af Line Thit Klein. Med 110 fabelagtige opskrifter til travle kvinder, der vil spise sundt. Dette er kogebogen, som viser dig, hvordan du nemt laver supersund, velsmagende og nærende mad – også i dine allertravleste hverdage. – Pris ex forsendelse - B1766 – 11 -10163.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 392Billede af bogen Umoderne Mad

    Senest opdateret 4. februar

    Umoderne Mad

    Af Camilla Plum

    fra 2005 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 87-03-00575-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1300 gram

    Umoderne Mad - 287 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Foto: Anne – Li Engström. Bogen er til folk, der ved alt om wok og pasta, men savner mors gryder. - Pris ex forsendelse -B1746 -21 -10215

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 393Billede af bogen En bid af USA…

    Senest opdateret 3. februar

    En bid af USA…

    Af Birgitte Vedel Viltoft (red.)

    fra 1994 på forlaget Pfizer A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-985297-0-6

    Kategorier: Erhverv, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 200 gram

    En bid af USA… -23 sider – Paperback - Sprog: Dansk – illustrationer af Ulla de Frey. - Pris ex forsendelse -B1746 -05 -10632

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 394Billede af bogen Et nip af USA…

    Senest opdateret 3. februar

    Et nip af USA…

    Af Erik Skovenborg & Birgitte Vedel Viltoft

    fra 1996 på forlaget Pfizer A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-986202-0-7

    Kategorier: Erhverv, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 200 gram

    Et nip af USA… -24 sider – Paperback - Sprog: Dansk – illustrationer af Ulla De Frey. - Pris ex forsendelse -B1746 -05 -10631

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 395Billede af bogen Lyst til fisk

    Senest opdateret 3. februar

    Lyst til fisk

    Af Ida Holm Pedersen og Per Jacobsen

    Forlaget Perida - uden år

    Oplag: active

    ISBN: 87-88408-15-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Lyst til fisk - 62 sider – Papbind -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. En ny, spændende og inspirerende fiskekogebog- til hverdag og fest – året rundt.. Bogen indeholder opskrifter på velsmagende retter både til hverdag og fest – selv til natmad, og opbygningen af bogen gør det nemt overskueligt at vælge den rigtige ret til lejligheden. Bogen har en let lugt af røg! - Pris ex forsendelse - B1746 -12 - 10120.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 396Billede af bogen Grill til hverdag og fest

    Senest opdateret 31. januar

    Grill til hverdag og fest

    Af Helle Brønnum Carlsen

    fra 2004 på forlaget Bo Bedre

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Grill til hverdag og fest –81 sider – Paperback – Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. I denne kogebog få du masser af inspiration til ny og spændende grillmad-både til hverdag og fest. - Pris ex forsendelse -B1746 –07 – 10614

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 397Billede af bogen Hakketkød fra Brugsen

    Senest opdateret 31. januar

    Hakketkød fra Brugsen

    Af Hanne Flensborg Thomsen og Anne Skovgaard-Petersen (red.)

    fra 1986 på forlaget FDB og KOMMA A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-066-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 200 gram

    Hakketkød fra Brugsen – 62 sider – Paperback – Sprog: Dansk -Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1746 –08 – 10898

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 398Billede af bogen Spis bedre fra Brugsen – flere kartofler og grønsager – mere brød og mindre kød

    Senest opdateret 29. januar

    Spis bedre fra Brugsen – flere kartofler og grønsager – mere brød og mindre kød

    Af Hanne Flensborg Thomsen og Anne Skovgaard-Petersen (red.)

    fra 1986 på forlaget FDB og Komma A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-186-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 200 gram

    Spis bedre fra Brugsen – flere kartofler og grønsager – mere brød og mindre kød -62 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1746 -19– 11486

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 399Billede af bogen Spis bedre fra Brugsen – flere kartofler og grønsager – mere brød og mindre kød

    Senest opdateret 29. januar

    Spis bedre fra Brugsen – flere kartofler og grønsager – mere brød og mindre kød

    Af Hanne Flensborg Thomsen og Anne Skovgaard-Petersen (red.)

    fra 1986 på forlaget FDB og Komma A/S

    Oplag: active

    ISBN: 87-7512-186-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 200 gram

    Spis bedre fra Brugsen – flere kartofler og grønsager – mere brød og mindre kød -62 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1746 -19– 11486

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 400Billede af bogen Middelhavskøkkenet – Lev længere og sundere med VIN, PASTA OG OLIVENOLIE

    Senest opdateret 29. januar

    Middelhavskøkkenet – Lev længere og sundere med VIN, PASTA OG OLIVENOLIE

    Af Carol og Malcolm McConnell, red. og bearbejdet af læge Francesco Vitagliano

    fra 1989Forlaget Sesam

    Oplag: active

    ISBN: 87-7258-439-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Middelhavskøkkenet – Lev længere og sundere med VIN, PASTA OG OLIVENOLIE - 203 sider - Hardback - Sprog: Dansk - - Pris ex forsendelse - B1746 -13– 11065

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 401Billede af bogen Sommermad

    Senest opdateret 29. januar

    Sommermad

    Af Elizabeth David

    fra 1980 på forlaget Gyldendals Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 87-01-06091-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Sommermad - 258 sider - Hardback med lærredsryg - Sprog: Dansk - - Pris ex forsendelse - B1720 -19– 11009.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 402Billede af bogen Med vinger til solens køkken

    Senest opdateret 28. januar

    Med vinger til solens køkken

    Af Kirsten Skaarup

    fra 1987 på forlaget Olivia

    Oplag: active

    ISBN: 87-89019-08-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Opdagelsesrejser - ekspeditioner

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Med vinger til solens køkken – 227 sider – Hardback – Kvadratformat - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. En rejse-og madbog fra det gamle Ægypten til Tibets tinder og Aztekernes rige. - Pris ex forsendelse - B1746 –13 – 11064

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 403Billede af bogen I køkkenet med Danmarks bedste kokke – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør

    Senest opdateret 28. januar

    I køkkenet med Danmarks bedste kokke – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør

    Af René Bolvig, Søren Gericke, Jonna Hald, Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach, Daniel Letz, Jean - Louis Lieffroy, Jan Pedersen, Arne Fusager Rasmussen og Hans Beck Thomsen

    2. udgave fra 1994Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-5430-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    I køkkenet med Danmarks bedste kokke - – 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør 192 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Illustreret af Anne - Marie Steen Petersen - Redigeret af Lilian Kaufmann. Er en samling af de bedste opskrifter fra 10 af landets bedste køkkenchefer. Bogen indeholder 500 opskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør. - Pris ex forsendelse - B1746 - 09- 10101.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 404Billede af bogen Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion

    Senest opdateret 28. januar

    Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion

    Af Anne Larsen

    fra 2000 på forlaget Bogklubben – 1. bogklubudgave

    Oplag: active

    ISBN: 87-604-0837-5

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sundhed

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion – 255 sider – Hardback - Sprog: Dansk. Der er ikke ret mange madopskrifter i vejen til hjertet. Til gengæld rummer bogen – meget detaljeret og meget personligt … – Pris ex forsendelse - B1746 -22 -10079.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 405Billede af bogen Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion

    Senest opdateret 28. januar

    Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion

    Af Anne Larsen

    1. udgave fra 2000 på forlaget Hovedland – 2. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7739-418-6

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sundhed

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Vejen til hjertet: Kostomlægning, selvindsigt og motion – 255 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Der er ikke ret mange madopskrifter i vejen til hjertet. Til gengæld rummer bogen – meget detaljeret og meget personligt … – Pris ex forsendelse -B2218 -22 -10079

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 406Billede af bogen Brødrene Price – Maden, musikken, livet & kærligheden

    Senest opdateret 27. januar

    Brødrene Price – Maden, musikken, livet & kærligheden

    Af Lone Kühlmann

    fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-03-04307-4

    Kategorier: Biografier, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Brødrene Price – Maden, musikken, livet & kærligheden – 211 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i s/h. Brødrene Price er blevet verdensberømte i Danmark, efter de har fornyet både måden at lave mad og tv på med udsendelsen Spise med Price. Bogen er rigt ill. med billeder fra familiealbummet og krydret med en række saftige opskrifter på familiens livretter. -Pris ex forsendelse -B1746 -02-10021.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 407Billede af bogen Det ny Franske køkken – kulinarisk slankemad

    Senest opdateret 27. januar

    Det ny Franske køkken – kulinarisk slankemad

    Af Michel Guérard – På dansk ved Lene Grønlykke

    fra 1978 på forlaget Gyldendals Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 87-01-02041-9

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 540 gram

    Det ny Franske køkken – kulinarisk slankemad – 230 sider – Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse – B1746 -04 - 10456.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 408Billede af bogen Smagen af tomat

    Senest opdateret 27. januar

    Smagen af tomat

    Af Tvedegaard & Juul

    1. udgave fra 2016 på forlaget Koustrup & Co.

    Oplag: active

    ISBN: 9788793159174

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 808 gram

    SMAGEN AF TOMAT er ikke en gentagelse af Lene Tvedgaards DEN NYE RØDE OM TOMATER, der især er en dyrkningsvejledning, men et selvstændigt værk, der lægger hovedvægten på den mange forskellige tomaters anvendelse i madlavningen. En af vejene til himlen er smagen af en solmoden tomat, nyplukket og fortættet i sødme og aroma. De mange tomatsorter giver vidt forskellige oplevelser af syrlighed, sødme, frugtaromaer, kødfuldhed, saftighed samt farvespil, og de tilfører gastronomien fantastiske muligheder. Tomater er rene umami-bomber. De er kalorie- og fedtfattige, indeholder antioxidanter og vitaminer, alt sammen helt i trend med nutidens ønsker om sunde fødevarer. Vi har udvalgt nogle af de bedste og mest spektakulære tomatsorter og anbefaler dem til forskellig brug. Derfor er her masser af opskrifter, herunder ideer til konservering, frysning, tørring, syltning mv. Mange dedikerede kokke har bidraget til bogen med deres passion for tomater: Matt Orlando, Jan Friis Mikkelsen, Mikkel Hevring Sørensen, Toni Leichtle, Martin Haugaard Zielke og Carsten Lunding. Gunvor Marie Juul har skrevet et medrivende historisk afsnit og kapitler om smag, kemi og meget andet.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 409Billede af bogen ASCHEHOUGS KAGEBOG - (Syv slags kager) - Boller, tvebakker, wienerbrød, formkager, roulader, småkager, konditorkager, tærter og lagkager

    Senest opdateret 26. januar

    ASCHEHOUGS KAGEBOG - (Syv slags kager) - Boller, tvebakker, wienerbrød, formkager, roulader, småkager, konditorkager, tærter og lagkager

    Af Britta Olsson - (oversat af) Vibeke Fode

    1. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★★

    Denne udgave opdateret, nyoversat og udvidet udgave af SYV SLAGS KAGER, 1986 og 1994 - 188 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Fremstår som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 410Billede af bogen Prinsens lette livretter

    Senest opdateret 24. januar

    Prinsens lette livretter

    Af Prins Henrik

    fra 2004 på forlaget Hjerteforeningen

    Oplag: active

    ISBN: 9788798975663

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Prinsens lette livretter – 87 sider - Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Susanne Volqvartz (ansvarshavende udgiver) - Lone Kjær og Christine Nielsen (bearbejdning af opskrifter). – Pris ex forsendelse -B1736- 16 - 10714.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 411Billede af bogen Prinsens lette livretter

    Senest opdateret 24. januar

    Prinsens lette livretter

    Af Prins Henrik

    1. udgave fra 2004 på forlaget Hjerteforeningen

    Oplag: active

    ISBN: 87-989756-7-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Prinsens lette livretter – 87 sider - Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. –Susanne Volqvartz (ansvarshavende udgiver) - Lone Kjær og Christine Nielsen (bearbejdning af opskrifter) - Pris ex forsendelse - B1736- 16 - 10714

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 412Billede af bogen Spise med Price

    Senest opdateret 22. januar

    Spise med Price

    Af Adam og John Price

    1. udgave fra 2010 på forlaget DR

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-7680-472-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1228 gram

    176 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Kogebogen fra DR2 festlige madprogram "Spise med Prise" Sæson 1 og en masse historier fra Pricernes liv. Ex forsendelse/1746-19733

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 413Billede af bogen Mit Fynske køkken

    Senest opdateret 20. januar

    Mit Fynske køkken

    Af Thomas Pasfall

    fra 2007 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-03-02536-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 200 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1700 gram

    Mit Fynske køkken –240 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Kogebog med opskrifter på hvad Thomas Pasfall på Munkebo Kro og det fynske køkken formår med de råvarer, der gror lige uden for køkkendøren. - Pris ex forsendelse- B1735 - 13 –11050

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 414Billede af bogen Kogebog for grønland

    Senest opdateret 19. januar

    Kogebog for grønland

    Af Canadas Hansen

    fra 1985 på forlaget

    Oplag: active

    Kategorier: Grønland, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

    Nerisassiornermik ilitsersuutit kalaallit nunaannut tnngatitat

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 415Billede af bogen Havtorn - Nordens citron til forretter, hovedretter, desserter & drikke

    Senest opdateret 17. januar

    Havtorn - Nordens citron til forretter, hovedretter, desserter & drikke

    Af Kim Gravenhorst & Jacob Ljørring

    1. udgave fra 2014

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Bogen er i meget fin stand og fremtræder nærmest som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 416Billede af bogen Vegansk bagebog - Lækkert bagværk uden smør, æg, gluten og sukker

    Senest opdateret 17. januar

    Vegansk bagebog - Lækkert bagværk uden smør, æg, gluten og sukker

    Af Meet Ganic

    1. udgave fra 2017

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 140 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Bogen fremstår som ny og ubrugt.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 417Billede af bogen Smagens fysiologi – Bind 1 & 2

    Senest opdateret 15. januar

    Smagens fysiologi – Bind 1 & 2

    Af Brillat – Savarin – På dansk ved Verner Seemann

    fra 1947 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 225 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2200 gram

    Smagens fysiologi – Bind 1 & 2 – 291 + 319 sider – Halvlærredsbind - Sprog: Dansk. – illustrationer af Bertall – Forord af Erik Begtrup – Med en biografisk indledning af Honoré - Pris ex forsendelse - B1755 -19 - 10364.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 418Billede af bogen Mit italienske køkken

    Senest opdateret 14. januar

    Mit italienske køkken

    Af Hanne Bloch, Foto: Thomas Hergaard

    fra 2008 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-03-02819-4

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1500 gram

    Mit italienske køkken – 288 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. INDHOLD: Forretter; Mellemretter ; Pizza ; Hovedretter ; Tilbehør ; Desserter ; Ost ; Brød og tærter ; Kager ; Vin ; Oliven ; Konservering. - Pris ex forsendelse - B1735 -13 – 11054

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 419Billede af bogen Svinkløv Badehotel: Maden og stedet

    Senest opdateret 12. januar

    Svinkløv Badehotel: Maden og stedet

    Af Mikael Christensen

    1. udgave fra 2001Aschehoug Dansk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-16290-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 275 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Svinkløv Badehotel: Maden og stedet – 137 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Forord af Henrik Sten Møller - Fotos af Poul Ib Henriksen. Denne bog er skrevet som en hyldest til Svinkløv Badehotel af hotellets køkkenchef Mikael Christensen. Køkkenet indtager nemlig en yderst central plads i den smukke, historiske træbygning med den enestående beliggenhed ved Vesterhavet… - Pris ex forsendelse - B1755 -19– 10395.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 420Billede af bogen Jul

    Senest opdateret 12. januar

    Jul

    Af Camilla Plum

    2. udgave fra 2007politikens forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1280 gram

    Vores elskede kogekone Camilla Plum bringer i sin nye kogebog en hyldest til julen og dens traditioner. Måske den sidste rigtige danske madtradition. I sin sædvanligt veloplagte stil og med velrettede kommentarer til både højre og venstre, får hun sat både maden og vores handlinger i perspektiv. indb., lidt hyldespor, ellers flot, 2007, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort