
Senest opdateret 19. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
60 kompromisløse opskrifter til stabilt blodsukker, solid sundhed og god smag. Er du ofte træt, vejer du for meget eller skranter dit helbred? Få dit blodsukker på ret køl igen og styr udenom overvægt, kroniske sygdomme og træthed. Du kender måske bestselleren Sandheden om Sukker, der har hjulpet mange med at tabe sig, styre uden om kroniske sygdomme og opretholde en positiv sundhedsspiral med masser af energi. Nu går Sandheden om Sukker i køkkenet og giver dig 60 kompromisløse opskrifter, der sikrer dig et stabilt blodsukker og fantastiske smagsoplevelser. I bogen får du opskrifter til de tre hovedmåltider: morgenmad, middagsmad og aftensmad til hele familien, hvor næringsstofferne er pakket rigtigt ind til det stabile blodsukker. Du får også en 7 dages guide med opskrifter fra bogen, så du kan afprøve, hvordan et kompromisløst stabilt blodsukker giver dig masser af energi og overskud. Opskrifterne er sammensat af Majbritt Louring Engell, professionsbachelor i ernæring og sundhed og master i fitness og træning. Majbritt er madkreativ og energisk, og hun brænder for en kompromisløs kombination af BIOLOGIK, råvarer og smag. Opskrifterne varierer fra nemme smagfulde salater til nyfortolkninger af klassiske retter som spaghetti med kødsovs, boller i karry og smørrebrød. Og der er selvfølgelig kålhydrater hver dag. Alle opskrifter er i øvrigt forsynet med forslag til lækre kulhydrattilskud til de familiemedlemmer, der foretrækker lidt mere kulhydrat til hovedmåltiderne. Kan du lide kød, æg og bacon eller salat, kål og rodfrugter, så dæk bordet med de lækreste retter fra bogen og spis dig mæt, slank og sund. Velbekomme! Hardback, 252 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 710 gram
I denne bog præsenterer Sveriges helseguru, Sanna Ehdin Anandala, dig for farverig og smagfuld mad, der styrker kroppen og hjernen, og som dæmper kroppens tilstand af inflammation. Du er, hvad du spiser, og ved at vælge en livsstil og fødevarer, der påvirker kroppen positivt, vil du kunne afhjælpe og forebygge livsstilssygdomme, og sygdomme som Alzheimer og kræft. Du vil samtidig føle dig mere åndrig og få mere energi, da kroppens antiinflammatoriske forsvar styrkes. Forfatteren giver dig her 140 opskrifter på retter, der alle er inflammationsdæmpende, og som ikke kræver lang tid at forberede. Der er alt fra sunde morgenmadsretter og mættende hovedretter til boller og desserter. Det afgørende for resultatet er din indstilling, da det gode måltid kræver nærvær og nydelse. I bogens anden del beskriver forfatteren, hvordan kost og livsstil påvirker din krop og sundhed, og hvordan du ved hjælp af inflammationsdæmpende kost kan styrke dit immunforsvar og øge din modstandskraft overfor infektioner og sygdomme. Softcover, 184 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Læsø Jomfruhummerfestival har været en tilbagevendende begivenhed på øen siden 2004. Et af feativalens faste og fornøjelige programpunkter er kampen om den gyldne jomfruhummerklo, en kokkekonkurence, hvor fire-fem kokke dyster i smagfulde retter med jomfruhummer som hovedingrediens. Helle Brønnum Carlsen har indsamlet og redigeret et udsnit af de deltagende retter, så vi nu kan fa opskrifter og inspiration til anvendelse af jomfruhummer. Alt dette suppleret med lokale opskrifter samt opskrifter af Helle Bronnum Carlsen og en grundig vejledning i håndtering af jomfruhummer. Indbundet, 143 sider.1005
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1325 gram
I ét samlet værk får du Karolines Køkkens største hits fra 1960’erne til 2001 smukt nyfotograferet og krydret med nostalgi, muntre erindringsbilleder og facts, der sætter retten i madhistorisk perspektiv. Et must for alle nuværende og forhenværende Karoline-fans og madkultur-nørder. En oplagt gavebog og forlængst selv et hit! Indbundet, 331 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. oktober
1. udgave fra 2012 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 978-87-0210072-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 300 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1212 gram
FØRSTE UDGAVE 134 sider - Hardback - Sprog: Dansk. De enkelte retter er farvefotodokumenteret. Mad og mandehørm. En rigtig herreret er tung, smagfuld og rigelig, ikke noget tallerkenmaleri med lidt skum. Gerne tilberedt i en stor gryde eller stegeso. Her kan man være drengerøv i køkkenet, spilde ned ad trøjen og komme i tanke om, hvorfor det er så fedt at lave mad! Ex forsendelse/1738-04-1043
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. oktober
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug Egmomt
Oplag: active
ISBN: 87-11-26644-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
FØRSTE UDGAVE 265 sider - Hardback - Sprog: Dansk. Hver ret eller råvare er gengivet i farvefotografi ved Peter Kam. Ex forsendelse/1738-11-450
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. oktober
1. udgave fra 2013 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 978-87-02-128093
Kategorier: Afrika, Kogebøger, Mad & gastronomi, Opdagelsesrejser - ekspeditioner
pris: 300 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Beretninger fra fremmede køkkener – en rejseskildring med opskrifter –247 sider + register – Papbind med flapper – Hæftet, uopskåret - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Nikolaj Kirks (f. 1975) gastronomiske rejser fra nomader på Afrikas savanne til fangere i Østgrønland. Fra grød-opskrifter, larver og græshopper til narhvalhale og råsyltede søkonge. - Pris ex forsendelse -B1738-02 –10760
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. oktober
1. udgave fra 2019 på Kristeligt Dagblads Forlag
Oplag: active
ISBN: 978-87-7467-390-3
Kategorier: Historie:Kultur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 175 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Grisen – En kulturhistorisk og gastronomisk fortælling –233 sider – Lærredsbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. Forfatteren behandler grisen fra et kulturhistorisk og gastronomisk perspektiv, samt ser på dens kulturelle betydning i litteratur, kunst og film. Hun kommer omkring vores enorme produktion og den tilhørende dårlige behandling af dyrene. Med kapitler om udskæringer og enkelte opskrifter. - Pris ex forsendelse -B1738-07 –10545
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. oktober
fra 1975 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 960 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Oksekød –128 sider – Lærredsbind - Smudsbind -Sprog: Dansk. Oksekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende oksekødretter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse-B1766 -13 –10066.3
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. oktober
fra 1978 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-07297-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost – 127 sider – Bordeaux lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse-B1740 -13 –10450.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-76512-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Let og lækkert Fjerkræ – 61 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Tine Duch. - Pris ex forsendelse - B1738 -12 –10568
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 87-00-48564-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Politikens visuelle håndbog for rygsækrejsende – 61 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Tine Duch. - Pris ex forsendelse -B1738 -12 –10567
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2007 på forlaget TV2
Oplag: active
ISBN: 9788792121486
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 708 gram
Kostplaner med opskrifter og motionsprogrammer til forebyggelse af de ti største livsstilssygdomme, f.eks. allergi, astma, diabetes, forhøjet blodtryk og stress. Antal sider: 277 - Indbinding: Halvshirting.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788770990172
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 767 gram
Sunde - men også enkelte "usunde" - opskrifter fra kokken fra DR's projekt "By på skrump", hvor hele Ebeltoft blev vejledt i motion, kost og sund livsstil. Antal sider: 132 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. oktober
1. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711408414
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 119 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1545 gram
Mere end 200 opskrifter på kød-, fisk- og grønsagretter til gas- og kuglegrill. Med gode råd og fotos der viser de grundlæggende teknikker i grillning med trækul og gas. Antal sider: 303 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. oktober
fra 2011 på forlaget DR, Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711398906
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1140 gram
Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser. Antal sider: 183 - Indbinding: Orig. illustreret kartonbind.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 470 gram
Hvad gør nogle af os mere modtagelige over for sygdom, hvad enten der er tale om noget alvorligt eller mere harmløst? Hvordan undgår vi at blive syge, når vores kollegaer, børn og øvrige nære familiemedlemmer bliver forkølede og får influenza? Forfatteren og lægen Joel Fuhrman er en ledende ekspert i at forebygge og modvirke sygdomme og helbrede gennem naturens skatkammer af næringsstoffer. I Optimalt immunforsvar præsenterer han den nyeste viden om vores kost og ernærings indflydelse på vores helbred og viser, hvordan vi kan styrke immunforsvaret, så det beskytter kroppen mod sygdom – lige fra en almindelig forkølelse til cancer. Ernæringsvidenskaben har gjort en række fantastiske opdagelser i de senere år, og når denne nye forskning tages i anvendelse, bliver vi i stand til at kontrollere vores helbredstilstand som aldrig før. Bogen forsyner læseren med alt, hvad der er brug for, for at omsætte den nyeste viden til praksis og opnå optimalt helbred. Den sidste tredjedel af bogen indeholder en række lækre og indbydende opskrifter på styrkende måltider. Softcover, 290 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
Oplag: active
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1160 gram
Hemmeligheden bag det perfekte måltid. Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os? Og hvorfor taler vi så meget om smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser? Det giver denne bog dig svaret på. Den tager dig med på en rejse ind i den hjerne, der fuldstændigt styrer alt, hvad der foregår, når du bliver sulten, og mens du spiser. Bogen har en let og legende tilgang til et stofområde, der ofte bliver gjort nørdet og selvhøjtideligt. Man bliver på én gang underholdt, oplyst og inspireret. Den kombinerer videnskabelig indsigt med eksempler, som læseren vil genkende og anviser konkrete måder at bruge denne indsigt på i eksempelvis opskrifter. Alt sammen krydres med små eksperimenter, læseren kan gennemføre, for at opleve virkningen af de mekanismer, der afdækkes. Der er ca. 50 opskrifter, der viser, hvordan du konkret kan bruge principperne, når du laver mad, men bogen ruster dig i sidste ende til at kunne lave mad uden opskrift ved at forstå grundprincipperne for den fuldendte spiseoplevelse. Indbundet, 259 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 9788702175875
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 817 gram
72 opskrifter på kager og brød fra Tobias Hamann, som vandt tv-programmet "Den store bagedyst" i 2014. Antal sider: 201. Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 1993 på forlaget Kræftens Bekæmpelse, Gad
Oplag: active
ISBN: 9788712026259
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1025 gram
Med baggrund i erfaringer fra Kræftens Bekæmpelses kantine videregives foruden mere end 200 opskrifter praktiske anvisninger på menuplaner og tilberedning af sund mad i store køkkener. Antal sider: 304 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2012 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740004946
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1033 gram
En inspirerende bog med opskrifter på over 80 lækre retter af råvarer, som dine gener oprindeligt var designet til at leve af. I tillæg får du forklaringen på, hvorfor denne kost er så sund, ligesom forfatteren deler ud af sine bedste tips til fysisk træning. Illustreret med flotte farvefotos og s/h vignetter. Med register. Antal sider: 261 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2006 på forlaget Bolig & Livsstil
Oplag: active
ISBN: 9788750779590
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 934 gram
Inspiration til samvær og selskabelighed med familie og venner. Med gode råd om husholdning samt tips, anekdoter, huskelister og opskrifter. Antal sider: 284 - Indbinding: Hardback.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2000 på Team Danmark og Aschehoug Dansk Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-11-12899-2
Kategorier: Idræt, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Spis og vind -energi og velvære – 96 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver -Madfotos: Jes Buusmann. Giver inspiration til god mad døgnet rundt, og er skrevet til eliteidrætsudøvere, som gerne vil bruge kosten til at forbedre idrætspræstationerne eller blot vil leve sundt. - Pris ex forsendelse - B1738 -19 –11424
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711182192
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1208 gram
Middag med Jamie ligner ikke nogen anden kogebog. Lige bortset fra en ovn er den det væsentligste element i køkkenet. Og hvorfor nu det? Fordi man ved at anskaffe denne bog ikke bare har fået 120 nye suveræne opskrifter - man har også foretaget et valg. Denne bog handler nemlig ikke om at lave mad som på restauranterne. Den handler om den mad, de fleste af os spiser hver dag med ingredienser, der kan købes lige henne om hjørnet. Der er masser af spændende variationer over kendte temaer - supper, salater, pasta, kød, fisk, desserter og vegetarretter - men også helt nye og banebrydende ideer. Fx er der et helt kapitel om noget så almindeligt som sandwich, som ikke behøver at være så almindeligt endda. Der er det geniale kapitel, Stamtræ, der viser, hvordan man ud fra en grundopskrift kan udvide sit madrepertoire og gå helt nye veje. Der er også Top Ti listen over de bedste opskrifter på ti af verdens mest populære retter, som besøgende på Jamies hjemmeside har stemt om. Bogen indeholder også tips og ideer til smart og funktionel køkkenindretning. Middag med Jamie indeholder alt hvad man overhovedet behøver for at lave god mad til sig selv og sin familie. Og hvad er egentlig vigtigere? Jamie Oliver begyndte i en alder af otte år at lave mad i sine forældres pub, »The Cricketers«, i Clavering, Essex. Han har siden arbejdet sammen med nogle af verdens største køkkenchefer. Han driver nu sin egen restaurant Fifteen, der er en af de bedste i London og som dannede baggrund for den meget roste tv-dokumentarserie og ikke mindst kogebogen Jamies køkken (dansk udg. 2002). Han startede og er fortsat involveret i Cheeky Chops Charity, et projekt som støtter unge arbejdsløse og giver dem en mulighed for at realisere drømmen om at blive kokke. Antal sider: 321 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788761404930
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1211 gram
Antal sider: 255 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
fra 2003 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 978876173224
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1853 gram
Antal sider: 333 - Indbinding: Hardback med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2005 på Netto og Forlaget D3
Oplag: active
ISBN: 87-90816-44-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Bær – 72 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1738 -02 –10758
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2015 på forlaget Samvirke, Strandberg Publishing
Oplag: active
ISBN: 9788792894847
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 8595 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 595 gram
Sund mad på grillen ; Gas, kul eller bål? ; Så går vi i gang ; Måltiderne (Snack og småretter ; Fisk ; Vegetar ; Fjerkræ ; Vildt ; Lam ; Okse ; Kalv ; Gris) ; Desserter ; Dip, dyp og dressinger ; Marinader. Antal sider: 151 - Indbinding: Kartonbind.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 2000 på forlaget Klim
Oplag: active
ISBN: 87-7724-930-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Vinbøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 911 gram
Alkohols rejse i kroppen ; Når vinen er rød ; Det franske paradoks ; Alkohol - en hjertestyrkning? ; Vin som lægemiddel ; Ønsket om et langt liv ; Vin - de gamles mælk ; Vin - en elskovsdrik ; Ved livets begyndelse ; Kvinder og alkohol ; Nogle advarsler og myter ; Tømmermænd ; Alkohol er en streng herre ; Det gyldne mådehold ; Lægens råd ; Feder alkohol? ; Vinen til maden Antal sider: 320 - Indbinding: Hæftet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. oktober
1. udgave fra 1995 på Netto og Forlaget D3
Oplag: active
ISBN: 87-90059-32-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Grill- & Picnicbogen –”Frokost I det grønne” – 88 sider - Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1723 -07 –10463.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.