Senest opdateret 12. marts
1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehough
Oplag: 1
ISBN: 978-87-11-31217-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1525 gram
En kogebog af Claus Meyer, der bygger på hans mad- og rejseprogram "Smag på Danmark". Gennem opskrifterne og de ledsagende personlige tekster fortæller Claus Meter den danske mads kulturhistorie, og han beskriver det moderne nordiske køkkens helt særlige muligheder og kvaliteter.
Senest opdateret 12. marts
1. udgave fra 2011 på forlaget People`s Press
Oplag: 1
ISBN: 978-87-7137-036-2
Kategorier: Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1850 gram
Kogebog af den engelske tv-kok Hugh Fearnley-Whittingstall. Bogen er en blanding af opskrifter, køkkentips, kulinariske debatindlæg og opfordringer til at spise bæredygtigt. Den har vundet et hav af priser, blandt andet fordi den har givet mennesker muligheden for at opleve glæden ved at at dyrke egne grønsager, holde høns og andre husdyr i baghaven. Den lærer os at købe fornuftigt ind, lave ordentlig mad og ikke mindst nyde maden med god samvittighed.