Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2549 bøger.



  • 2251Billede af bogen Naturkøkkenet

    Senest opdateret 13. august

    Naturkøkkenet

    Af Christensen, Henrik Houborg & Preben Madsen

    1. udgave fra 2014Forlaget Tirslund

    Oplag: active

    ISBN: 8799049767

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Natur

    pris: 180 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 144 sider. Sprog: Dansk. Kogebog og guide til måltider tilberedt og nydt i naturen i alle årstider. Udover opskrifter indeholder bogen også gode råd og forholdsregler man skal tage når man laver mad i naturen. Illustreret i farver. (2308-0295).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2252Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon –  Vildt & Fjerkræ

    Senest opdateret 10. august

    MENU – Internationalt Madleksikon – Vildt & Fjerkræ

    Af Ellis Tardini

    fra 1976 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 1005 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Vildt & Fjerkræ – 191 sider – Bordeaux lærredsbind-Smudsbind med kraftige brugsspor. - Pris ex forsendelse -2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2253Billede af bogen God mad ved mave- og tarmsygdomme

    Senest opdateret 6. august

    God mad ved mave- og tarmsygdomme

    Af Ahlberg, Marianne & Marianne Wessman

    fra 1980 på forlaget Clausen bøger

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-03951-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed

    pris: 90 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 68 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid og farver. Bearbejdet af Alice Linning. Oversat af Otto Jacobsen efter "Bra mat vid mag- och tarmsjukdomar (1977)". (2003-0178).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2254Billede af bogen God mad ved mave- og tarmsygdomme

    Senest opdateret 6. august

    God mad ved mave- og tarmsygdomme

    Af Ahlberg, Marianne & Marianne Wessman

    fra 1980 på forlaget Clausen bøger

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-03951-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed

    pris: 90 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 68 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid og farver. Bearbejdet af Alice Linning. Oversat af Otto Jacobsen efter "Bra mat vid mag- och tarmsjukdomar (1977)". (2003-0178).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2255Billede af bogen Salatbogen

    Senest opdateret 6. august

    Salatbogen

    Af Bogø, Jette & Helge Stig

    1. udgave fra 2000 på forlaget Netto

    Oplag: active

    ISBN: 8790816021

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Lars Kaslov. (2311-0196).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2256Billede af bogen Vildt - og mere til

    Senest opdateret 6. august

    Vildt - og mere til

    Af Bogø, Jette & Helge Stig

    1. udgave fra 1998 på forlaget Netto

    Oplag: active

    ISBN: 8790059190

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 72 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2311-0197).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2257Billede af bogen Bogen om grønne og grove retter

    Senest opdateret 6. august

    Bogen om grønne og grove retter

    Af Haveman, Lotte

    fra 1985 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07909-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 48 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2311-0199).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2258Billede af bogen 100 SAUCER - Prøvede og samlede af:

    Senest opdateret 5. august

    100 SAUCER - Prøvede og samlede af:

    Af Esther Steen-Møller

    1. udgave fra 1931Jespersen og Pios Forlag

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★

    46 sider - hft. - i pæn stand (har rygskade).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2259Billede af bogen Bogen om desserter

    Senest opdateret 3. august

    Bogen om desserter

    Af Haveman, Lotte

    fra 1974 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 48 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2003-0109).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2260Billede af bogen Billig mad med sjov i

    Senest opdateret 3. august

    Billig mad med sjov i

    Af Thyregod, A.

    fra 1956Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★

    Hæftet med spiralryg. 58 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid af Ebba Schultz. (2003-0125).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2261Billede af bogen Brød og boller

    Senest opdateret 3. august

    Brød og boller

    Af Wilson, Anne

    fra 1997 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-89508-762-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Bread and buns (1995)" af Ejler Hinge-Christensen. (2102-0329).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2262Billede af bogen Vegetarisk køkken

    Senest opdateret 3. august

    Vegetarisk køkken

    Af Skaarup, Kirsten

    fra 1996 på forlaget Olivia

    Oplag: active

    ISBN: 8789019857

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 215 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort-hvid med tegninger af Sheila MacMahon. (2408-0156).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2263Billede af bogen Klima kogebogen

    Senest opdateret 3. august

    Klima kogebogen

    Af Engelstoft, Susanne

    fra 2009 på forlaget FDB Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 9788700795587

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 167 sider. Sprog: Dansk. Red lidt af verden mellem 5 og 7. Illustreret i farver. (2408-0166).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2264Billede af bogen Politikens nye Kogebog

    Senest opdateret 3. august

    Politikens nye Kogebog

    Af Josceline Dimbleby

    1. udgave fra 1992 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-5038-2

    Kategori: Kogebøger

    pris: 110 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 1414 gram

    Dansk bearbejdning Lilian Kaufman

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2265Billede af bogen Alle tiders slik VINGUMMI & CHOKOLADE

    Senest opdateret 1. august

    Alle tiders slik VINGUMMI & CHOKOLADE

    Af Helle Beisheim

    fra 2004 på forlaget Klematis

    Oplag: active

    ISBN: 87-7905-898-1

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 490 gram

    Hæftet. Begyndende æselører. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 290 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2266Billede af bogen Vegetarkogebog

    Senest opdateret 1. august

    Vegetarkogebog

    Af Sarah Browns

    fra 1986Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-05405-2

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 1060 gram

    Hardback m. smudsbind. Kun list skrammet på smudsbinds hjørne. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 860 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2267Billede af bogen DET ØKOLOGISKE KØKKEN - Økologiske opskrifter - Miljøvenlige køkkentips - Råvareleksikon

    Senest opdateret 1. august

    DET ØKOLOGISKE KØKKEN - Økologiske opskrifter - Miljøvenlige køkkentips - Råvareleksikon

    Af Merete Broksø & Asta Rasmussen

    4. udgave fra 2008 på forlaget Høst & Søn

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-638-0865-1

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 820 gram

    Hæftet. Kun lidt brugsspor udenpå. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 620 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2268Billede af bogen A Taste of Fame

    Senest opdateret 31. juli

    A Taste of Fame

    Af David Scott

    fra 1986 på forlaget Futura Publications

    Oplag: active

    ISBN: 0-7088-3183-4

    Kategori: Kogebøger

    pris: 109 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 419 gram

    Hæftet eksemplar, 144 sider, prisen er ex. forsendelse, Arkivkode: UH-474 Bogen er på engelsk! 200 Celebrities present their own favorite recipes including Terry Wogan, Bryan Robson, Paul Daniels, Christopher Reeve, Glenda Jackson, Paul Newman, Margaret Thatcher, Sebastian Coe, and Jack Charlton. Complied by David Scott.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2269Billede af bogen Slagterens nye kogebog

    Senest opdateret 30. juli

    Slagterens nye kogebog

    Af Grønlund, Yvonne (red.)

    fra u.årJ. Sjøgrens Forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★

    Hardback med spiralryg. 101 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Opskrifter fundet i samarbejde med hundredevis af slagtermestre fra hele landet. En klassisk kogebog. (2211-0105).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2270Billede af bogen Gastronomisk grundbog

    Senest opdateret 30. juli

    Gastronomisk grundbog

    Af Peterson, James

    fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833140082

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 299 sider. Sprog: Dansk. Den omfattende, illustrerede indføring i den finere madlavnings grundteknikker. Håndbog over madlavningens grundteknikker. Med basisopskrifter. Illustreret i farver. Oversat fra engelsk af Mikala Magnussen efter "Essentials of cooking (1999)". (2305-0028).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2271Billede af bogen Allergikogebogen

    Senest opdateret 30. juli

    Allergikogebogen

    Af Sherwood, Alice

    2. udgave fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711394663

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sygdom/sundhed

    pris: 155 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 224 sider. Sprog: Dansk. Lækker mad, som alle kan tåle. Uden æg, Uden gluten, Uden nødder, Uden mælk. Mere end 100 opskrifter som alle kan laves uden en eller flere af følgende ingredienser: æg, mælk, gluten og nødder. Oversat fra engelsk af Vibeke Fode efter "Allergy-free cookbook (2007)". Illustreret i farver. (2305-0029).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2272Billede af bogen Koge, stege, grille - Fakta om svinekød

    Senest opdateret 28. juli

    Koge, stege, grille - Fakta om svinekød

    Af Andersen, Frank, Grethe Andersen & Karin Fisker

    fra 1996 på forlaget Danske Slagterier

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hæftet med flapper. 36 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1911-0462).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2273Billede af bogen Fornuftige fristende fornyelser til det danske køkken

    Senest opdateret 28. juli

    Fornuftige fristende fornyelser til det danske køkken

    Af Bækgaard, Pernille

    på forlaget Hjerteforeningen

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 38 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (1911-0464).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2274Billede af bogen The American way - Et krydstogt gennem det amerikanske køkken

    Senest opdateret 28. juli

    The American way - Et krydstogt gennem det amerikanske køkken

    Af Boesen, Ulrik

    1. udgave fra 2001 på forlaget DR Multimedie

    Oplag: active

    ISBN: 87-7953-041-9

    Kategorier: Amerika/USA, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 155 kr – stand: ★★★★

    Hæftet med flapper. 208 side. Sprog: Dansk. Med udgangspunkt i en rejse med husbåd gennem Midtvesten gives opskrifter på klassiske retter samt lokale egneretter fra det multietniske amerikanske køkken. Illustreret i farver. (1911-0489).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2275Billede af bogen Bitz dit køkken

    Senest opdateret 28. juli

    Bitz dit køkken

    Af Bitz, Christian

    5. udgave fra 2010JP/Politikens Forlagshus

    Oplag: active

    ISBN: 9788740009620

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 253 side. Sprog: Dansk. 200 retter der strutter af smag og sundhed. Opskrifter på velsmagende og sunde middagsmåltider til hele familien, opdelt på ugedage af hensyn til indkøb. Illustreret i sort-hvid og farver. Læsestribe på ryg. (1911-0492).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2276Billede af bogen Sushi - råt for usødet

    Senest opdateret 28. juli

    Sushi - råt for usødet

    Af Rasmussen, Svend

    2. udgave fra 2007 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788759527580

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★

    Hæftet. 156 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter og instruktioner til sushiteknikken samt sushikulturens historie. Illustreret i farver. Knæk på bagside. Navn på titelblad. (2202-0155).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2277Billede af bogen Anne Larsens Madkort 1

    Senest opdateret 28. juli

    Anne Larsens Madkort 1

    Af Larsen, Anne

    1. udgave fra 2002 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711163698

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 176 sider. Sprog: Dansk. Fedtfattige opskrifter til hverdag og fest. Illustreret i farver. (2305-0012).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2278Billede af bogen Diabetesmad - sunde retter for alle

    Senest opdateret 27. juli

    Diabetesmad - sunde retter for alle

    Af Birte Grønfeldt (red.)

    fra 1989 på forlaget Diabetesforeningen

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed

    pris: 80 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 375 gram

    Diabetesmad - sunde retter for alle - 134 sider - Paperback med kraftige brugsspor (knæk på forsiden) - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Er sundt og velsmagende. Alle opskrifter er beregnet efter Diabetesforeningens portionssystem. NAVN PÅ INDERSIDEN AF BINDET. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2279Billede af bogen Jamies kogebog - Sådan bliver du en bedre kok

    Senest opdateret 26. juli

    Jamies kogebog - Sådan bliver du en bedre kok

    Af Oliver, Jamie

    1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711267720

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★

    Hardback. 446 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter suppleret med foreslag til udstyr man bør have i et køkken, med gode råd om hvordan man genkender og tilbereder forskellige kødudskæringer samt hvordan man finder madvarer af den bedste kvalitet. Illustreret i farver. Fotografier af David Loftus og Chris Terry. Oversat efter "Cook with Jamie (2006)" af Lene Ewald Hesel. Navn på titelblad. (2202-0128).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2280Billede af bogen Bag uden gluten

    Senest opdateret 26. juli

    Bag uden gluten

    Af Blohm, Maria & Jessica Frej

    1. udgave fra 2014 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 9788771417128

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 205 kr – stand: ★★★★

    Hardback med smudsomslag. 143 sider. Sprog: Dansk. Brød, Boller, Pizza og Dejligt Tilbehør. Glutenfri opskrifter med fx boghvedemel, rismel, kartoffelmel eller hybenmel. Med de rigtige ingredienser, koldt vand, og en lang hævetid er man næsten garanteret et godt brød, hvad enten det er til tortilla, croissanter, madbrød eller andet samt opskrifter på marmelade og andet tilbehør. Illustreret i farver. Fotos af Filippa Tredal. Mindre skade efter prismærke på forside af omslag. (2308-0088).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort