Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2995 bøger.



  • 1981Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Senest opdateret 26. juli

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Af M.F.K Fisher og bearbejdet af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1970Sesam Biblioteket /Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback med lette brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -06– 10338.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1982Billede af bogen Den lille bog om cola - 30 kultopskrifter

    Senest opdateret 26. juli

    Den lille bog om cola - 30 kultopskrifter

    Af Black, Keda

    1. udgave fra 2013 på forlaget Legind

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 65 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Billeder af Frédéric Lucano. Oversat af Christine Vinum efter "Le petit livre Coca-Cola (2012)". (1711-0357).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1983Billede af bogen Kernesund økomad

    Senest opdateret 26. juli

    Kernesund økomad

    Af Bjerge, Kirsten, Inger Liin Knudsen & Ninka-Bernadette Mauritson

    1. udgave fra 2009 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788756792578

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 247 sider. Sprog: Dansk. Spis dig smuk uden gluten, sukker og mælk. Illustreret i farver. (1908-0135).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1984Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Senest opdateret 26. juli

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2006 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833130687

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Finger food (1998)" af Birgitte Odgaard. (2005-0131).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1985Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Senest opdateret 26. juli

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833144905

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Seafood(1998)" af Ejler Hinge-Christensen. (2005-0132).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1986Billede af bogen Sushi - Smag og teknik

    Senest opdateret 26. juli

    Sushi - Smag og teknik

    Af Barber, Kimiko & Hiroki Takemure

    1. udgave fra 2004Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-03756-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 255 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotografier af Ian O`Leary. Oversat af Lars Thomas efter "Sushi - taste and technique (2002)". (2202-0082).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1987Billede af bogen DESPERATE HOUSEWIVES - Kogebogen - Saftige sager og lækre stege - (over 125 opkrifter!)

    Senest opdateret 25. juli

    DESPERATE HOUSEWIVES - Kogebogen - Saftige sager og lækre stege - (over 125 opkrifter!)

    Af Styler & Tobis

    1. udgave fra 2007TV2 forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Film/teater, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    276 sider - ill. i farve - indb. - nærmest som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1988Billede af bogen Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde

    Senest opdateret 25. juli

    Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde

    Af Grethe Petersen (red.)

    fra 1977 på forlaget Forum -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-553-0570-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde - 140 sider - Kartonbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. Mange kendte gårde som Egeskov, Dragsholm og Aalholm er repræsenteret, og opskrifterne spænder over både forretter, fiskeretter, vildt og fjerkræ, kødretter samt desserter og bagværk. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1989Billede af bogen De fire årstider

    Senest opdateret 25. juli

    De fire årstider

    Af Mette Maria Ahlefeldt-Laurvig

    1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711181435

    Kategorier: Bolig, Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1700 gram

    Ill. i farver - Om årets gang i Oxfordshire med inspiration til at bringe naturen indenfor i form af indretningsidéer og madopskrifter. Midt i det skønne landskab i det smukke Oxfordshire bor den danske designer Mette Maria Ahlefeldt-Laurvig. Hun har ladet sig inspirere til at bringe naturen indenfor i form af kreative ideer, indretning og fristende retter i køkkenet. Årstiderne bestemmer bogen igennem brugen af farver, materialer og måden, hvorpå en atmosfære skabes.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1990Billede af bogen Spansk og portugisisk kogekunst

    Senest opdateret 25. juli

    Spansk og portugisisk kogekunst

    Af Peter S. Feibleman - Bearbejdet af Ellis Tardini

    fra 1971 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1089 gram

    Indbundet med smudsbind, 208 sider, stort format (22x28 cm). Smudsbindet er beskadiget, men selve bogen er i fin stand. Illustreret med farvefotos. Bogen er den ene af to bøger, hvor denne beretter om det spanske og portugisiske køkken med dets rødder i lokale traditioner, der er dikteret af store landskabelige og geografiske forskelligeheder og et stærkt varieret klima. Bogen indholder 67 opskrifter fra supper til desserter og bagværk fra den Iberiske Halvø's forskellige egne. Den anden bog, der er en tilhørende opskriftbog, som mangler her, indeholder yderligere 33 opskrifter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1991Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter

    Senest opdateret 24. juli

    MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter

    Af Ellis Tardini

    fra 1976 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07220-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter – 95 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg – Smudsbind med brugsspor. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1992Billede af bogen Lev fedt bliv slank – En livsnyders guide til et sundere liv – Omega -metoden

    Senest opdateret 23. juli

    Lev fedt bliv slank – En livsnyders guide til et sundere liv – Omega -metoden

    Af Niels Ehler

    1. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal – 3. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-02-00957-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 455 gram

    Lev fedt bliv slank – En livsnyders guide til et sundere liv – Omega –metoden – 156 sider – Hardback - Sprog: Dansk . Vejer du for meget? Vil du gerne ned i vægt? Er du træt af slankekure, fedthysteri, mirakelpiller og kalorietælleri? Så er denne bog noget for dig. Omega-metoden er ikke en kur; det er en metode, der gør dig i stand til at styre din vægt. Bogen er fuld af råd til omlægning af kost samt masser af opskrifter, der følger Omega-metodens principper. Ejerstempel for friblad og titelblad og blyants understregninger. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1993Billede af bogen Latinamerikansk kogekunst

    Senest opdateret 23. juli

    Latinamerikansk kogekunst

    Af Ellis Tardini (bearbejdet af)

    fra 1972 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Latinamerikansk kogekunst -205 sider - Hardback - Smudsbind med brugsspor- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Redigeret af Jonathan Norton Leonard. Alverdens kogekunst. - Pris ex forsendelse-0

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1994Billede af bogen Umoderne Mad

    Senest opdateret 22. juli

    Umoderne Mad

    Af Camilla Plum

    fra 2004Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-7199-1

    Kategori: Kogebøger

    pris: 62 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1325 gram

    Hardback. Navn i. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KVD126) Vejer 1125 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1995Billede af bogen MIT VILDE VIKINGEKØKKEN

    Senest opdateret 22. juli

    MIT VILDE VIKINGEKØKKEN

    Af Jim Lyngvild

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-37569-3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 94 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 975 gram

    Hardback. Kun forflytningsspor på cover. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KVD138) Vejer 775 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1996Billede af bogen LCHQ - Low Carb High Quality

    Senest opdateret 22. juli

    LCHQ - Low Carb High Quality

    Af Fredrik Paulún

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711377482

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 74 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 770 gram

    Hardback. Lille plet på friblad. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K293) Vejer 570 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1997Billede af bogen Politikens grillkogebog

    Senest opdateret 22. juli

    Politikens grillkogebog

    Af Iuel-Brockdorff, Beagle

    1. udgave fra 2004 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-7121-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 165 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos Henrik Freek Christensen og Anders Schönemann. (2011-0008).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1998Billede af bogen Den Store Bagebog 2

    Senest opdateret 22. juli

    Den Store Bagebog 2

    Af Mikkelsen, Nørgård & Helle B. Ågren (red.)

    1. udgave fra 2010 på forlaget Amo

    Oplag: active

    ISBN: 9788799263615

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 97 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Lækre brød og boller, nemme kager, flotte desserter, jul og fastelavn. (2205-0022).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1999Billede af bogen Cofoco - En kogebog

    Senest opdateret 22. juli

    Cofoco - En kogebog

    Af Klitbo, Torben & Christian Lytje

    1. udgave fra 2010 på forlaget Cofoco

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Hardback med lærredsryg. 180 sider. Sprog: Dansk. Forfatterne har samlet de bedste opskrifter fra Cofocos restauranter og krydret dem med historierne og visionerne bag hver af restauranterne. Illustreret i farver. (2304-0272).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2000Billede af bogen I køkkenet med Brdr. Koch

    Senest opdateret 22. juli

    I køkkenet med Brdr. Koch

    Af Koch, Jesper & Michael Koch

    1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711266564

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 182 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2304-0275).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2001Billede af bogen Muffins og andet fristende brød

    Senest opdateret 22. juli

    Muffins og andet fristende brød

    Af Collister, Linda

    1. udgave fra 2000 på forlaget Dansk Supermarked A/S

    Oplag: active

    ISBN: 1-84597-188-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver med fotos af Philip Webb. Oversat til dansk af Jane Kjølbye efter "Muffins and other morning bakes (2000/2003)". (2307-0071).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2002Billede af bogen Smag på Sinatur

    Senest opdateret 22. juli

    Smag på Sinatur

    Af Martinson, Camila, m.fl.

    fra 2017 på forlaget GEMBA Innovation

    Oplag: active

    ISBN: 9788799630325

    Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 91 sider. Sprog: Dansk. Passionerede lokale producenter, skønne opskrifter og smukke omgivelser. Illustreret i farver. (2311-0028).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2003Billede af bogen Kammermad og Hybelkost – nem mad for alle

    Senest opdateret 21. juli

    Kammermad og Hybelkost – nem mad for alle

    Af Paul Erik Christiansen

    fra 1972 på forlaget Gyldendals Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-99141-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Kammermad og Hybelkost – nem mad for alle –198 sider – Kartonbind (smudset) - Sprog: Dansk. Navn på indersiden af bindet. - Pris ex forsendelse -B1720 -11 -10686

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2004Billede af bogen Moster Milles hjemmelavede konfekt og desserter

    Senest opdateret 21. juli

    Moster Milles hjemmelavede konfekt og desserter

    Af Inga Linde Jensen (tekst og tegninger)

    fra 1993Plakatforlaget

    Oplag: active

    ISBN: 87-984629-0-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Moster Milles hjemmelavede konfekt og desserter –64 sider – Paperback (smudset) - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. - Pris ex forsendelse -B1720 -13 -10785

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2005Billede af bogen Georg Bernard Shaws vegetariske kogebog: bygget over George Bernard Shaws yndlingsretter

    Senest opdateret 21. juli

    Georg Bernard Shaws vegetariske kogebog: bygget over George Bernard Shaws yndlingsretter

    Af Alice Laden & R.J. Minney – oversat af Kay Nielsen

    fra 1991Chr. Erichsens Forlag -3. danske oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-555-0336-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Georg Bernard Shaws vegetariske kogebog: bygget over George Bernard Shaws yndlingsretter – 93 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. Med lette brugsspor (sider 55&56). - Pris ex forsendelse -B1720 -07 -10371

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2006Billede af bogen Fit for a Royal Dane

    Senest opdateret 21. juli

    Fit for a Royal Dane

    Af Jakob Johannsen & Ole Raffel

    1. udgave

    Oplag: active

    ISBN: 8798754211

    Kategori: Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1225 gram

    OBS: Bogen er på engelsk - på dansk er bogen udkommet under titlen : "Ikke altid gåseleverpostej" Mange flotte farvefotos. Det er almindelig og grundlæggende kendt, at dronning Margrethe II's mand, prins Henrik, elsker god mad. Og de fleste danskere er også klar over, at Hans Kongelige Højhed ved noget om gastronomi. Men selv i Danmark er det de færreste, der kender ham som en meget kreativ gastronom, med base i det franske køkken, som han fornyer og forbedrer med inspiration fra verdens eksotiske køkkener og hvad der er tilovers fra i går i eget køleskab. Denne bog indeholder opskrifter på kongelige måltider, herunder Prinsgemalens meget personlige kommentarer og råd. Bogen indeholder også flere kapitler med Hans Kongelige Højheds meget personlige mening om emner som servering, køleskabe, hvordan man sammensætter en menu, vine, indkøb af mad, sennep, urter og glæden ved at dyrke, samle og skyde sin egen mad.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2007Billede af bogen Bogen om gryderetter

    Senest opdateret 21. juli

    Bogen om gryderetter

    Af Lotte Haveman

    fra 1975Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Bogen om gryderetter – 46 sider – Foto-illustreret hardback – Sprog: Dansk – Små brugsspor - Alt om gryderetter! Ex forsendelser

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2008Billede af bogen Menuer til hverdag og fest 3 : Store fester og højtider

    Senest opdateret 20. juli

    Menuer til hverdag og fest 3 : Store fester og højtider

    Af Grethe Pedersen

    fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-866-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 120 gram

    Menuer til hverdag og fest 3 : Store fester og højtider – 71 sider – Paperback- Sprog: Dansk. Menuforslag og ideer til festlige anledninger. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2009Billede af bogen Menuer til hverdag og fest 2 : Fransk gourmetmad

    Senest opdateret 20. juli

    Menuer til hverdag og fest 2 : Fransk gourmetmad

    Af Grethe Pedersen

    fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-853-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 120 gram

    Menuer til hverdag og fest 2 : Fransk gourmetmad – 71 sider – Paperback- Sprog: Dansk. Ideer og inspiration til dem, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af gæstemaden. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2010Billede af bogen Menuer til hverdag og fest 1 : Nem og hurtig gæstemad

    Senest opdateret 20. juli

    Menuer til hverdag og fest 1 : Nem og hurtig gæstemad

    Af Grethe Pedersen

    fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-845-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 120 gram

    Menuer til hverdag og fest 1 : Nem og hurtig gæstemad – 72 sider – Paperback- Sprog: Dansk. Menuforslag og inspiration til travle mennesker. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort