Senest opdateret 26. juli
fra 1970 på Sesam Biblioteket /Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1100 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback med lette brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -06– 10338.3
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
1. udgave fra 2013 på forlaget Legind
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 65 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Billeder af Frédéric Lucano. Oversat af Christine Vinum efter "Le petit livre Coca-Cola (2012)". (1711-0357).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
1. udgave fra 2009 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788756792578
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 180 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 247 sider. Sprog: Dansk. Spis dig smuk uden gluten, sukker og mælk. Illustreret i farver. (1908-0135).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
fra 2006 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 9783833130687
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Finger food (1998)" af Birgitte Odgaard. (2005-0131).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann
Oplag: active
ISBN: 9783833144905
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Seafood(1998)" af Ejler Hinge-Christensen. (2005-0132).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 26. juli
1. udgave fra 2004 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 87-17-03756-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 255 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotografier af Ian O`Leary. Oversat af Lars Thomas efter "Sushi - taste and technique (2002)". (2202-0082).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. juli
1. udgave fra 2007 på TV2 forlag
Oplag: active
Kategorier: Film/teater, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
276 sider - ill. i farve - indb. - nærmest som NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. juli
fra 1977 på forlaget Forum -1. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-553-0570-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde - 140 sider - Kartonbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. Mange kendte gårde som Egeskov, Dragsholm og Aalholm er repræsenteret, og opskrifterne spænder over både forretter, fiskeretter, vildt og fjerkræ, kødretter samt desserter og bagværk. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. juli
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711181435
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1700 gram
Ill. i farver - Om årets gang i Oxfordshire med inspiration til at bringe naturen indenfor i form af indretningsidéer og madopskrifter. Midt i det skønne landskab i det smukke Oxfordshire bor den danske designer Mette Maria Ahlefeldt-Laurvig. Hun har ladet sig inspirere til at bringe naturen indenfor i form af kreative ideer, indretning og fristende retter i køkkenet. Årstiderne bestemmer bogen igennem brugen af farver, materialer og måden, hvorpå en atmosfære skabes.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 25. juli
fra 1971 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1089 gram
Indbundet med smudsbind, 208 sider, stort format (22x28 cm). Smudsbindet er beskadiget, men selve bogen er i fin stand. Illustreret med farvefotos. Bogen er den ene af to bøger, hvor denne beretter om det spanske og portugisiske køkken med dets rødder i lokale traditioner, der er dikteret af store landskabelige og geografiske forskelligeheder og et stærkt varieret klima. Bogen indholder 67 opskrifter fra supper til desserter og bagværk fra den Iberiske Halvø's forskellige egne. Den anden bog, der er en tilhørende opskriftbog, som mangler her, indeholder yderligere 33 opskrifter.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 24. juli
fra 1976 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-07220-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 700 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter – 95 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg – Smudsbind med brugsspor. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. juli
1. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal – 3. oplag
Oplag: active
ISBN: 87-02-00957-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 455 gram
Lev fedt bliv slank – En livsnyders guide til et sundere liv – Omega –metoden – 156 sider – Hardback - Sprog: Dansk . Vejer du for meget? Vil du gerne ned i vægt? Er du træt af slankekure, fedthysteri, mirakelpiller og kalorietælleri? Så er denne bog noget for dig. Omega-metoden er ikke en kur; det er en metode, der gør dig i stand til at styre din vægt. Bogen er fuld af råd til omlægning af kost samt masser af opskrifter, der følger Omega-metodens principper. Ejerstempel for friblad og titelblad og blyants understregninger. - Pris ex forsendelse -1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 23. juli
fra 1972 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1200 gram
Latinamerikansk kogekunst -205 sider - Hardback - Smudsbind med brugsspor- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Redigeret af Jonathan Norton Leonard. Alverdens kogekunst. - Pris ex forsendelse-0
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
fra 2004 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-567-7199-1
Kategori: Kogebøger
pris: 62 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1325 gram
Hardback. Navn i. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KVD126) Vejer 1125 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 978-87-11-37569-3
Kategori: Kogebøger
pris: 94 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 975 gram
Hardback. Kun forflytningsspor på cover. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KVD138) Vejer 775 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711377482
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 74 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 770 gram
Hardback. Lille plet på friblad. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K293) Vejer 570 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
1. udgave fra 2004 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 87-567-7121-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 165 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos Henrik Freek Christensen og Anders Schönemann. (2011-0008).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
1. udgave fra 2010 på forlaget Amo
Oplag: active
ISBN: 9788799263615
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 97 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Lækre brød og boller, nemme kager, flotte desserter, jul og fastelavn. (2205-0022).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
1. udgave fra 2010 på forlaget Cofoco
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hardback med lærredsryg. 180 sider. Sprog: Dansk. Forfatterne har samlet de bedste opskrifter fra Cofocos restauranter og krydret dem med historierne og visionerne bag hver af restauranterne. Illustreret i farver. (2304-0272).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711266564
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 182 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2304-0275).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
1. udgave fra 2000 på forlaget Dansk Supermarked A/S
Oplag: active
ISBN: 1-84597-188-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver med fotos af Philip Webb. Oversat til dansk af Jane Kjølbye efter "Muffins and other morning bakes (2000/2003)". (2307-0071).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 22. juli
fra 2017 på forlaget GEMBA Innovation
Oplag: active
ISBN: 9788799630325
Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 91 sider. Sprog: Dansk. Passionerede lokale producenter, skønne opskrifter og smukke omgivelser. Illustreret i farver. (2311-0028).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. juli
fra 1972 på forlaget Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-00-99141-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 505 gram
Kammermad og Hybelkost – nem mad for alle –198 sider – Kartonbind (smudset) - Sprog: Dansk. Navn på indersiden af bindet. - Pris ex forsendelse -B1720 -11 -10686
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. juli
fra 1993 på Plakatforlaget
Oplag: active
ISBN: 87-984629-0-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Moster Milles hjemmelavede konfekt og desserter –64 sider – Paperback (smudset) - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. - Pris ex forsendelse -B1720 -13 -10785
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. juli
fra 1991 på Chr. Erichsens Forlag -3. danske oplag
Oplag: active
ISBN: 87-555-0336-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Georg Bernard Shaws vegetariske kogebog: bygget over George Bernard Shaws yndlingsretter – 93 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. Med lette brugsspor (sider 55&56). - Pris ex forsendelse -B1720 -07 -10371
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. juli
1. udgave
Oplag: active
ISBN: 8798754211
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1225 gram
OBS: Bogen er på engelsk - på dansk er bogen udkommet under titlen : "Ikke altid gåseleverpostej" Mange flotte farvefotos. Det er almindelig og grundlæggende kendt, at dronning Margrethe II's mand, prins Henrik, elsker god mad. Og de fleste danskere er også klar over, at Hans Kongelige Højhed ved noget om gastronomi. Men selv i Danmark er det de færreste, der kender ham som en meget kreativ gastronom, med base i det franske køkken, som han fornyer og forbedrer med inspiration fra verdens eksotiske køkkener og hvad der er tilovers fra i går i eget køleskab. Denne bog indeholder opskrifter på kongelige måltider, herunder Prinsgemalens meget personlige kommentarer og råd. Bogen indeholder også flere kapitler med Hans Kongelige Højheds meget personlige mening om emner som servering, køleskabe, hvordan man sammensætter en menu, vine, indkøb af mad, sennep, urter og glæden ved at dyrke, samle og skyde sin egen mad.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 21. juli
fra 1975 på Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 205 gram
Bogen om gryderetter – 46 sider – Foto-illustreret hardback – Sprog: Dansk – Små brugsspor - Alt om gryderetter! Ex forsendelser
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. juli
fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek
Oplag: active
ISBN: 87-7365-866-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 120 gram
Menuer til hverdag og fest 3 : Store fester og højtider – 71 sider – Paperback- Sprog: Dansk. Menuforslag og ideer til festlige anledninger. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. juli
fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek
Oplag: active
ISBN: 87-7365-853-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 120 gram
Menuer til hverdag og fest 2 : Fransk gourmetmad – 71 sider – Paperback- Sprog: Dansk. Ideer og inspiration til dem, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af gæstemaden. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 20. juli
fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek
Oplag: active
ISBN: 87-7365-845-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 120 gram
Menuer til hverdag og fest 1 : Nem og hurtig gæstemad – 72 sider – Paperback- Sprog: Dansk. Menuforslag og inspiration til travle mennesker. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.