Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 3011 bøger.



  • 1981Billede af bogen Den gyldne kogebog - Køkken og bord

    Senest opdateret 27. juli

    Den gyldne kogebog - Køkken og bord

    Af R. Oest-Larsen

    fra 1943Skandinavisk Bogforlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 2600 gram

    Den gyldne kogebog - Køkken og bord - 640 sider - Halvlæderbind med guldtryk på ryg - Sprog: Dansk. Med Plancher i originale farver og i øvrigt et omfattende billedstof i saavel tekst som paa plancher i bogens forskellige afsnit. - Pris ex forsendelse - B1708 -04– 11099

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1982Billede af bogen Kogekunstens teknik og finesser

    Senest opdateret 27. juli

    Kogekunstens teknik og finesser

    Af Raymond Oliver

    Skandinavisk Bogforlag - uden år

    Oplag: active

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 2400 gram

    Kogekunstens teknik og finesser - 780 sider - Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk og Fransk -Fotografier: Ch. Affif. Ikke bare en kogebog, men en fransk madkunstners hele viden, som nu pludselig står til DERES rådighed. Med Raymond Oliver ved hånden har De eksperthjælp i køkkenet, hvad enten det gælder billig mad eller dyr mad, jævn hverdagsmad eller raffineret festmad. - Pris ex forsendelse -B1708 -11– 10533

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1983Billede af bogen DANSK MAD - fra hele verden

    Senest opdateret 26. juli

    DANSK MAD - fra hele verden

    Af Camilla Plum & Nanna Simonsen

    1. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    235 sider - illustreret - i fin stand (navn i)

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1984Billede af bogen De fire årstider:  Vinter

    Senest opdateret 26. juli

    De fire årstider: Vinter

    Af Lise Lander

    fra 1977 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07281-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    De fire årstider: Vinter - 95 sider - Gråt lærredsbind med tryk uden farve i fronten - Smudsbind med brugsspor -- Sprog: Dansk – Rigt illustreret med tegninger og farvefotografier ved de enkelte opskrifter. – Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1985Billede af bogen Bogen om natmad, drinks og snacks

    Senest opdateret 26. juli

    Bogen om natmad, drinks og snacks

    Af Lotte Haveman

    fra 1978 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07374-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 195 gram

    Bogen om natmad, drinks og snacks – 46 sider – Hardback – Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1986Billede af bogen Bogen om grill – og bålmad

    Senest opdateret 26. juli

    Bogen om grill – og bålmad

    Af Lotte Haveman

    fra 1980Union håndboger /Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    ISBN: ingen

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 110 gram

    Bogen om grill – og bålmad – 47 sider – Paperback– Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1987Billede af bogen Det gode Middelhavskøkken

    Senest opdateret 26. juli

    Det gode Middelhavskøkken

    Af Jane Grigson

    fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-791-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 120 gram

    Det gode Middelhavskøkken– 72 sider – Paperback– Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. På kulinarisk rejse i Middelhavsområdet. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1988Billede af bogen De bedste lamme - specialiteter

    Senest opdateret 26. juli

    De bedste lamme - specialiteter

    Af Gunhild von der Recke

    fra 1986 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-561-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 140 gram

    De bedste lamme – specialiteter – 71 sider – Paperback– Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. Spændende opskrifter fra hele verden. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1989Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost

    Senest opdateret 26. juli

    MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost

    Af Ellis Tardini

    fra 1978 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-05963-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost – 127 sider – Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1990Billede af bogen Den store kyllingebog - kyllingeretter fra hele verden

    Senest opdateret 26. juli

    Den store kyllingebog - kyllingeretter fra hele verden

    Af Jette Røssel (red.)

    fra 1983Forlaget Danmark

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07723-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 655 gram

    Den store kyllingebog - kyllingeretter fra hele verden – 96 sider – lærredsbind - Smudsbind med lette brugsspor - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Denne bog bringer Dem vidt omkring i verden gennem en masse spændende opskrifter: Skandinavisk kylling, Kaukasisk kylling, Sydstatskylling, Tyrkisk og Libanesisk kylling og Kylling på kinesisk. - Pris ex forsendelse -B1708 –04- 10418.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1991Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Senest opdateret 26. juli

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Af M.F.K Fisher og bearbejdet af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1970Sesam Biblioteket /Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback med lette brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -06– 10338.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1992Billede af bogen Den lille bog om cola - 30 kultopskrifter

    Senest opdateret 26. juli

    Den lille bog om cola - 30 kultopskrifter

    Af Black, Keda

    1. udgave fra 2013 på forlaget Legind

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 65 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Billeder af Frédéric Lucano. Oversat af Christine Vinum efter "Le petit livre Coca-Cola (2012)". (1711-0357).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1993Billede af bogen Kernesund økomad

    Senest opdateret 26. juli

    Kernesund økomad

    Af Bjerge, Kirsten, Inger Liin Knudsen & Ninka-Bernadette Mauritson

    1. udgave fra 2009 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788756792578

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 247 sider. Sprog: Dansk. Spis dig smuk uden gluten, sukker og mælk. Illustreret i farver. (1908-0135).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1994Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Senest opdateret 26. juli

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2006 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833130687

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Finger food (1998)" af Birgitte Odgaard. (2005-0131).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1995Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Senest opdateret 26. juli

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833144905

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Seafood(1998)" af Ejler Hinge-Christensen. (2005-0132).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1996Billede af bogen Sushi - Smag og teknik

    Senest opdateret 26. juli

    Sushi - Smag og teknik

    Af Barber, Kimiko & Hiroki Takemure

    1. udgave fra 2004Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-03756-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 255 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotografier af Ian O`Leary. Oversat af Lars Thomas efter "Sushi - taste and technique (2002)". (2202-0082).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1997Billede af bogen DESPERATE HOUSEWIVES - Kogebogen - Saftige sager og lækre stege - (over 125 opkrifter!)

    Senest opdateret 25. juli

    DESPERATE HOUSEWIVES - Kogebogen - Saftige sager og lækre stege - (over 125 opkrifter!)

    Af Styler & Tobis

    1. udgave fra 2007TV2 forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Film/teater, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    276 sider - ill. i farve - indb. - nærmest som NY.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1998Billede af bogen Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde

    Senest opdateret 25. juli

    Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde

    Af Grethe Petersen (red.)

    fra 1977 på forlaget Forum -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-553-0570-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde - 140 sider - Kartonbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. Mange kendte gårde som Egeskov, Dragsholm og Aalholm er repræsenteret, og opskrifterne spænder over både forretter, fiskeretter, vildt og fjerkræ, kødretter samt desserter og bagværk. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1999Billede af bogen De fire årstider

    Senest opdateret 25. juli

    De fire årstider

    Af Mette Maria Ahlefeldt-Laurvig

    1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 8711181435

    Kategorier: Bolig, Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1700 gram

    Ill. i farver - Om årets gang i Oxfordshire med inspiration til at bringe naturen indenfor i form af indretningsidéer og madopskrifter. Midt i det skønne landskab i det smukke Oxfordshire bor den danske designer Mette Maria Ahlefeldt-Laurvig. Hun har ladet sig inspirere til at bringe naturen indenfor i form af kreative ideer, indretning og fristende retter i køkkenet. Årstiderne bestemmer bogen igennem brugen af farver, materialer og måden, hvorpå en atmosfære skabes.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2000Billede af bogen Spansk og portugisisk kogekunst

    Senest opdateret 25. juli

    Spansk og portugisisk kogekunst

    Af Peter S. Feibleman - Bearbejdet af Ellis Tardini

    fra 1971 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1089 gram

    Indbundet med smudsbind, 208 sider, stort format (22x28 cm). Smudsbindet er beskadiget, men selve bogen er i fin stand. Illustreret med farvefotos. Bogen er den ene af to bøger, hvor denne beretter om det spanske og portugisiske køkken med dets rødder i lokale traditioner, der er dikteret af store landskabelige og geografiske forskelligeheder og et stærkt varieret klima. Bogen indholder 67 opskrifter fra supper til desserter og bagværk fra den Iberiske Halvø's forskellige egne. Den anden bog, der er en tilhørende opskriftbog, som mangler her, indeholder yderligere 33 opskrifter.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2001Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter

    Senest opdateret 24. juli

    MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter

    Af Ellis Tardini

    fra 1976 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07220-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter – 95 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg – Smudsbind med brugsspor. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2002Billede af bogen Lev fedt bliv slank – En livsnyders guide til et sundere liv – Omega -metoden

    Senest opdateret 23. juli

    Lev fedt bliv slank – En livsnyders guide til et sundere liv – Omega -metoden

    Af Niels Ehler

    1. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal – 3. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-02-00957-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 455 gram

    Lev fedt bliv slank – En livsnyders guide til et sundere liv – Omega –metoden – 156 sider – Hardback - Sprog: Dansk . Vejer du for meget? Vil du gerne ned i vægt? Er du træt af slankekure, fedthysteri, mirakelpiller og kalorietælleri? Så er denne bog noget for dig. Omega-metoden er ikke en kur; det er en metode, der gør dig i stand til at styre din vægt. Bogen er fuld af råd til omlægning af kost samt masser af opskrifter, der følger Omega-metodens principper. Ejerstempel for friblad og titelblad og blyants understregninger. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2003Billede af bogen Latinamerikansk kogekunst

    Senest opdateret 23. juli

    Latinamerikansk kogekunst

    Af Ellis Tardini (bearbejdet af)

    fra 1972 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Latinamerikansk kogekunst -205 sider - Hardback - Smudsbind med brugsspor- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Redigeret af Jonathan Norton Leonard. Alverdens kogekunst. - Pris ex forsendelse-0

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2004Billede af bogen Umoderne Mad

    Senest opdateret 22. juli

    Umoderne Mad

    Af Camilla Plum

    fra 2004Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-7199-1

    Kategori: Kogebøger

    pris: 62 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1325 gram

    Hardback. Navn i. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KVD126) Vejer 1125 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2005Billede af bogen MIT VILDE VIKINGEKØKKEN

    Senest opdateret 22. juli

    MIT VILDE VIKINGEKØKKEN

    Af Jim Lyngvild

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-37569-3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 94 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 975 gram

    Hardback. Kun forflytningsspor på cover. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KVD138) Vejer 775 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2006Billede af bogen LCHQ - Low Carb High Quality

    Senest opdateret 22. juli

    LCHQ - Low Carb High Quality

    Af Fredrik Paulún

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711377482

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 74 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 770 gram

    Hardback. Lille plet på friblad. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K293) Vejer 570 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2007Billede af bogen Politikens grillkogebog

    Senest opdateret 22. juli

    Politikens grillkogebog

    Af Iuel-Brockdorff, Beagle

    1. udgave fra 2004 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 87-567-7121-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 165 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos Henrik Freek Christensen og Anders Schönemann. (2011-0008).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2008Billede af bogen Den Store Bagebog 2

    Senest opdateret 22. juli

    Den Store Bagebog 2

    Af Mikkelsen, Nørgård & Helle B. Ågren (red.)

    1. udgave fra 2010 på forlaget Amo

    Oplag: active

    ISBN: 9788799263615

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 97 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Lækre brød og boller, nemme kager, flotte desserter, jul og fastelavn. (2205-0022).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2009Billede af bogen Cofoco - En kogebog

    Senest opdateret 22. juli

    Cofoco - En kogebog

    Af Klitbo, Torben & Christian Lytje

    1. udgave fra 2010 på forlaget Cofoco

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Hardback med lærredsryg. 180 sider. Sprog: Dansk. Forfatterne har samlet de bedste opskrifter fra Cofocos restauranter og krydret dem med historierne og visionerne bag hver af restauranterne. Illustreret i farver. (2304-0272).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 2010Billede af bogen I køkkenet med Brdr. Koch

    Senest opdateret 22. juli

    I køkkenet med Brdr. Koch

    Af Koch, Jesper & Michael Koch

    1. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711266564

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 182 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2304-0275).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort