Se information om den valgte bog


Billede af bogen Fynske egnsretter - En kulturhistorisk kogebog

Senest opdateret 15. juli

Fynske egnsretter - En kulturhistorisk kogebog

Af Lissy Rasmussen

fra 1987 på forlaget Odense Bys Museer

ISBN: 87-87162-25-3

Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

pris: 110 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 400 gram

Fynske egnsretter - En kulturhistorisk kogebog - 84 sider - Paperback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h af Pia Vallø. Beskriver den fynske madkultur ud fra en kulturhistorisk synsvinkel. Til de enkelte afsnit er knyttet en række opskrifter - i alt 100 - på daglig mad fra forskellige egne på Fyn. I bogens sidste kapitel fortæller desuden om festskikke og madlavning i forbindelse med barsel, konfirmation, bryllup og begravelse. - Pris ex forsendelse - B1702 -06- 10430.1

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort