Senest opdateret 7. september
fra 2001 på forlaget Hovedland
Oplag: active
ISBN: 8777395085
Kategorier: Faglitteratur, Hus & have, Kogebøger, Landbrug & gartneri, Mad & gastronomi, Natur
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 700 gram
. Det er en praktisk og meget anvendelig bog med anvisninger på anlæg af højbede, hvordan sædskifte kan tilrettelægges, hvordan man kan bygge og anvende en mistbænk samt en beskrivelse af arbejdet i køkkenhaven året rundt. Hovedparten af bogen er en præsentation af de forskellige planter i køkkenhaven. For hver plante fortælles kulturhistorie, hvordan planten dyrkes og hvilke sorter der er på markedet. Dertil kommer nogle opskrifter, hvor planten er en hovedingrediens. Opskrifterne er på enkle, dagligdags retter, og der er en del, hvori der indgår kød. Retterne virker gennemprøvede. Bogen har et handigt format samt et flot og overskueligt layout, der signalerer brugsbog Hardback - 159 sider. Smukke farvefotos - med fokus på afgrøderne.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2008 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756790178
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Selvudvikling, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 820 gram
Uanset hvilken slags grøntsagspiser man er eller pønser pa at blive, er bogen snittet, kogt, stegt og bagt til inspiration og appetit. Ja; kartoffelpandekagerne smager uovertruffet. Softback - 232 sider - FIN stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2000 på Askholms Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788790721220
Kategorier: Dansk, Historie:Danmark, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 530 gram
DEN DANSKE KOGEBOG rummer over 200 forretter, hovedretter, desserter, klassisk tilbehør mv. Hver opskrift passer til en familie på fire medlemmer og kan uden problemer tilberedes af alle - hvad enten man har stor eller lille køkkenerfaring. Preben Møller Hansen har livet igennem interesseret sig for det traditionelle danske køkken. En smule ydre brugsspor på bogens snit. Hardback - 175 sider. Bogen er signeret af forfatteren selv.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2004 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788761403865
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Personlig udvikling
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
Mad skal være en oplevelse - så ofte som muligt, siger Nikolaj Kirk. Og nu er han her igen med herlig inspiration til hverdagens køkken. En lækker og værdig efterfølger til kæmpesuccesen Hverdagsmad. Nikolaj elsker at undersoge og udforske, når det gælder mad og råvarer, og en af hans evner er talentet for at videreudvikle traditionelle retter, give dem et lille twist' i råvarekombinationen - og en ny ret er blevet til! Selv retter med ris, kødsovs eller kyllingelår bliver spændende og eksotiske', når Nikolaj har kreeret dem. I sine opskrifter bruger han gode danske råvarer med lige så stor glæde som ingredienser fra fremmede køkkener. Softback - nærmest som ny - fin fin stand. 262 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
2. udgave fra 2001 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711163070
Kategorier: Amerika/USA, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 350 gram
Softback - 143 sider. 2. Udg. 1. Opl. 2001 Med rockguitaristen på en meget personlig rejse gennem det amerikanske køkken, der er varieret og farvestrålende, og afspejler den rigdom af inspiration, der gennem tiderne er skyllet ind over Amerika fra alle verdenshjørner. Bogen spænder lige fra de traditionelle New England-opskrifter over hippietidens californiske nouvelle cuisine til det krydrede Caajun-køkken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
fra 2009
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 980 gram
Stor hardback. 247 sider. 2009. 27 x 21,5 cm. 980 gram. Sideantal: 247 Indbinding: Illustreret kartonbind. Stort format Illustreret i farver - Indhold: Historien om Skærtoft Mølle ; Fra vision til virkelighed ; At bage brød ; Byg, hvede, spelt og rug ; Opskrifter ; Bagværk hævet med gær ; Surdeje ; Fordeje m.m. ; Bagværk med bagepulver ; Bagværk uden hævemiddel ; Rester. I denne dejlige bagebog har Hanne Risgaard, som ejer Skærtoft Mølle sammen med sin mand, udvalgt sine bedste opskrifter på brød og andet bagværk. Alt er udførligt forklaret og suppleret med alle fornødne oplysninger om bagning, udstyr, ingredienser, forskellige former for hævemidler og surdeje. Det er enkelt, udbytterigt og sjovt at bage, og grove bred giver os livsnadven-ge fibre, vitaminer og mineraler. När mel, vand, gar og salt transformeres til et iftende, sprodt og velsmagende bred - eller nar man med stolthed kan stille en fig, hjemmebagt kage pä bordet - er der magi i luften. FLOT eksemplar. Som Nyt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 1995 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 8700577448
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 960 gram
Hardback - 176 sider. Stort format. 1995 - FIN stand. Opskrifterne i Det Ægte Franske LandKøkken er ret detaljerede. Derfor også en hurtig gennemgang af teknikker, som ofte bruges af franske kokke. Som fx. Beurre manié - Blanchir -Liaidon med flere. Overskuelige nytte opskrifter på fx. fiskebouillon / Champignon-fumet og grøntsagsfond. Skønneste opskrifter - her findes : Fransk kødsuppe - Fyldig skaldyrssuppe - eller skøn Lys citron-sauce. For bare at nævne et par. En pragtbog indenfor det franske gourmet- køkken.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
fra 1999 på forlaget Brøndum
Oplag: active
Kategorier: Grafik, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 537 gram
Egnsspecialiteter fra Danmark, Grønland og Færøerne samlet og kommenteret af Søren Gericke. Softback - 205 sider. Bogens grafiske arbejder er udført af følgende billedkunstnere. Hver kunstner bidrager med 3 grafiske arbejder. Jens Birkmose / Henrik Have /Pernille Kløvedal Helweg / Aka Høegh / Bodil Kaalund / Bjørn Nørgaard / Knud Odde / Tryggvi Ólafsson/ Leif Sylvester / Arne Haugen Sørensen / Inge Lise Westman
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2001 på Gads Forlag
Oplag: active
ISBN: 8712033677
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 694 gram
Danmarks bedste spisesvampe forener glæden ved en fyldt svampekurv med de kulinariske glæder i køkkenet. Her beskrives de mest velsmagende spisesvampe, som kan findes i den danske natur. Alle er illustreret med farvefotos af friske svampe,både hele og gennemskårne, og de vigtigste kendetegn er fremhævet. Beskrivelser af forvekslinger og giftsvampe sikrer en tryg svampejagt. Halvtreds opskrifter giver inspiration til brugen af de indsamlede svampe. Der er lidt for enhver smag, fiske-, skaldyrs-, kød- og grønsagsretter, og opskrifterne er lige til at gå til for alle som har lyst. Opskrifterne er ledsaget af smukke fotos af retterne. Hardback - 191 sider - Flot stand ( 177 x 253mm )
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 8711167971
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 385 gram
Opskrifter med olivenolie fra middelhavslandene, samt beskrivelse af oliventræerne, brugen af frugterne og metoder til vurdering af olivenoliens kvalitet. • En hyldest til oliventraerne og til den alsidige brug af traet og dets frugt. En hyldest til olivenoliens centrale placering i middelhavskokkenet og middelhavsomrädets kultur. Og samtidig en indføring i, hvordan man vurderer kvaliteten pa olivenolien, fra den koldtpressede jomfruolivenolie til den almindelige olivenolie. Et spændende udvalg af opskrifter med olivenolie fra de lande, der dyrker og presser den, fra Italien, Grækenland og Spanien til den nordafrikanske kyst. FLOT hardback ( 21 x 24 cm ) 64 sider
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
fra 2001 på forlaget Gyldendal
Oplag: active
ISBN: 8700499463
Kategorier: Historie:Danmark, Historie:Kultur, Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 932 gram
Frøken Jensens Kogebog er udkommet i et utal af opdaterede udgaver, hvor man har forsøgt at tilpasse bogens opskrifter til tidens modeluner, men den har altid været kendetegnet ,ved at vare pålidelig og gennemprøvet. Denne jubilæums-udgave er et fotografisk genoptryk af den allerførste udgave fra 1901. Alle de gamle udtryk og måleenheder er bibeholdt. Her er tale om et stykke køkkenhistorie af den mest underholdende slags. Med masser af charmerende gamle danske opskrifter som er underholdende at læse - og fristende at afprøve. Hardback - 342 sider ( 18 x 25 cm ) - FIn stand med en smule farveforskel på forsiden - på grund af sollys.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 1991 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: active
ISBN: 8717023540
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 300 gram
Fiskeopskrifter – ikke kun med gængse fiskearter som torsk, ål og rødspætter, men også nogle mindre kendte – men ikke af den grund mindre velsmagende. Forord af Jon Pedersen Forord . ... Fisken og den forkælede mand Om østersæderne og Øresunds-sild Om at købe frisk fisk . ... Redskaberne - og hvordan man gør en fisk i stand ..... Gastro-teknikerens to ideelle pocherings-metoder for fisk . .... Andre tilberedningsmetoder . .......... Court-bouillon 54 Fiskefond (Fumet) 55 Damping 56 Dampning i tang 56 Tilberedning i papilotte 57 Braisering og bagning i ovn 57 Laserre-metoden 58 Pandestegning - paneret eller à la meunière 58 Friturestegning 59 Grillstegning 60 Nedsaltning 61 Gravad fisk 62 Koldkogning - sydamerikansk ceviche 62 Sovse til pocheret og stegt fisk - varme og kolde ... Farveplancher (mellem s. 72 og 73) Opskrifternes inddeling .. Opskrifter ........ Mange slags fisk (opskrifter i hvilke indgår flere slags fisk) . Litteraturhenvisninger Register. Softback - 154 sider. Fint eksemplar.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2007 på forlaget L & R
Oplag: active
ISBN: 9788761404787
Kategorier: Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 570 gram
Før du begynder (Værd at vide om bagning med spelt) ; Opskrifter (Brød ; Lyst brød, boller og kiks ; Tærte, pizza og pirogger ; Kager) ; Fremgangsmåder (Brødbagning ved håndkraft ; Børdbagning i maskine ; Formning og bagning) ; Tillæg (Hel spelt brugt som ris ; Grød med spelt ; Saucer) ; Spelt - en sundere kornsort ALT kan bages med spelt: Grovbrøf, rugbrød og valnøddebrød, baguetter, pitabrød, focaccia og bagels, tarter, pizzaer og pirogger, chokoladekage, muffins, vandbakkelser og pebernødder! Det er ikke spor svært og du får sundere bagværk med mere smag. MONE SÆLAND er uddannet husholdningslærer og ernaringsfysiolog, og lektor ved Højskølen i Akershus i Oslo. Brugen af spelt i brøf og kager er en sag, hun brænder for. Hardback - 119 sider. Lidt ydre brugsspor - nederste hjørne af omslag - Flot ellers.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
fra 2012 på forlaget TURBINE
Oplag: active
ISBN: 9788771418422
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 750 gram
Claus Holm skriver : En stegeso er fantastisk fordi man får lyst til at tage råvarer i hænderne og bare lægge i. Og blive ved med at lægge i. Flere råvarer. Duft, saft, smag og kraft. Sådan. BUM. 38 opskrifter til stegeso af jern, ler og keramik. Ved hver opskrift er angivet hvilken stegeso man skal bruge: Römertopfen, der er af uglaseret ler, varianten af glaseret ler eller støbejernssoen. Find den frem, hvor den end gemmer sig. Softback - 112 sider - FIN og FLOT stand.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 1990 på Hans Reitzels Forlag
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Sygdom/sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
144 sider - illustreret - i fin stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 1997 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
104 sider - ill. - nærmest som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 7. september
1. udgave fra 2003 på forlaget People'sPress
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
2 x 256 sider - Illustreret i farver - Indbundne m. henholdsvis SORT & HVID shirting - Begge bøger er i meget fin stand - Sælges samlet for 150,- kr.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 6. september
1. udgave fra 1991 på FISKERs FORLAG
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
167 sider - illustreret - Fremstår ULÆST!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. september
fra 1995 på forlaget Tørsleffs Husmoder Service - 74. oplag
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 125 gram
Den grønne syltebog - 300 opskrifter - 127 sider –Papbind - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. september
1. udgave fra 1984 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-07759-4
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★
71 sider - indbundet - illustreret - som nærmest NY.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. september
1. udgave fra 2006 på Politikens Forlag
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
303 sider - ill. i farve - indb. - som NY! (navn i)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. september
1. udgave fra 2006 på Politikens Forlag
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
303 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som nærmest ny!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. september
fra 1966 på forlaget Skrifola
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 260 gram
Forførerens Kogebog - 253 sider - Paperback - Sprog: Dansk. Rig illustreret af Paul Coker. Iscenesættelse af forførelsen, af - og påklædning, drinks og vidunderlige madopskrifter. B1713 - 06 – 10333.1 - Pris ex forsendelse
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. september
fra 1976 på forlaget Fogtdals Bøger
Oplag: active
ISBN: 87-427-0017-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Bo Bedre’s store Grill -og Fonduebog- 124 sider - Hardback med brugsspor(smudset) - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h og farver. Finder De en lang række opskrifter på de lækreste og kendteste gør-det-selv middage fra hele verden. Navn på for-titelblad. - Pris ex forsendelse - B1718 -02 -10533
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. september
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 325 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -112 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1708 -06– 10338.4
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 5. september
fra 1908 på Aktieselskabet Paprikompagniets Forlag
Oplag: active
Kategorier: Antikviteter, Erhverv, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 565 gram
Det moderne køkken -181s + tillæg med register og billeder fra royalt besøg 1907 på De danske Vin- og Konseres-Fabrikker A/S (Senere Beauvais). Hardback. Opskrift- og kogebog. Hertil firmahistorie, royal historie mv. B2024-04-634 - Pris ex forsendelse.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. september
fra 1992 på forlaget Komma & Clausen
Oplag: active
ISBN: 87-7512-589-7
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 730 gram
Hardback. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K350) Vejer 530 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. september
1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711424384
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1135 gram
Hardback. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (P78a)) Vejer 935 gram.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. september
1. udgave fra 1979 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
154 sider - ill. i farve & s/h - som ny indeni (omslag m. let slitage)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.Senest opdateret 4. september
2. udgave fra 1994 på forlaget PianoForte/Bogklubben
Oplag: active
ISBN: 87-604-0167-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
154 sider - Stort, indbundet format - ill.i faver - nærmest som NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.