
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Følg bogens enkle råd, og indfør nogle få, nye rutiner ved indkøb og madlavning, så kan du undgå madspild. Se, hvordan du bade kan lave bedre mad og udnytte dine råvarer 100% Du kan fx koge en fin suppe på et kyllingeskrog samt grønsagsrester, som du ellers ville have kasseret. Eller lave en skøn og billig pesto på de gulerodstoppe, der ellers bare ryger pa komposten. Prøv også, hvordan æble- og kartoffelskræller kan blive til skønne lækkerier, samtidig med at du sparer mange penge. Her er også et afsnit med ideer til, hvordan du bruger rester fra den færdige mad på nye, velsmagende måder. Indbundet, 141 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I Gæstemad med SOUS VIDE får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. Gæstemad med SOUS VIDE har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket. De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet. Eksempler på menuer er: • Efterårsmenu bestående af: Kalvecuvette med tunmousse og syltede tomater. Vildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovs. Pocheret pære med espressois og hvid chokoladesovs. • Prisbevidst menu bestående af: Muslingesuppe med porreolie. Fyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovs. Æblekage med æblesirup og Mascarpone. Gæstemad med SOUS VIDE er den selvstændige efterfølger til bestsellerne Grundbogen i SOUS VIDE og SOUS VIDE i hverdagen, af sous vide-specialisten Peter Friehling. Indbundet, 148 sider. Helt ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
En kulinarisk oplevelsesrejse i det danske spisekammer spækket med smagfulde historier om det danske køkkens skatte: kartoflerne fra Samsø, silden fra Bornholm, saltet fra Læsø, gulerødderne fra Lammefjorden - listen er lang. Med smittende entusiasme fortæller kogekonen Nanna Simonsen om de 'glemte retter' fra det traditionelle, danske køkken. Fyldt med Lars Raneks smukke fotos af fiskekuttere, marker og æbletræer m.m. Indbundet, 260 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene. Bogen til kvinden, der desperat og uden den store succes, har prøvet at indføre mere sundhed til familiemåltiderne. Her er den ultimative sunde måltidsbog, der har opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene. Bogen giver på snedigste vis kvinden et "værk" af en værktøjskasse til at smugle mere sundhed ind i mandens og børnenes liv uden, at de aner det: Nye sunde hakkebøffer, ny sauce, grøntsager forklædt som syndigheder, "grønt-forlænget kød" forklædt som kød, kager i nye formler, og brød med kloge krummer. Alt i alt en hverdags-platform, der giver mening hele vejen rundt. Med en humoristisk Mande-hørme-box får du til hver opskrift ideer til at præsentere måltidet på mandens præmisser, hvor kødet og mormor-faktoren er i fokus. Bl.a. vil du score mange kokke-point på intelligent brug af fløde, smør, bacon og bøf - i moderate mængder (efter de 8 kostråd). Og hvilken lettelse det også er for de mange mænd og kvinder, der i de seneste år har oplevet en kvælende sundhedsfanatisme. Kort sagt Kloge kvinder kræsne mænd er kalorier, hvor sidste ny forskning om gastronomi, ernæring, smag og økologi går direkte ind i mande-dna’et til stor sansefryd for alle om bordet. Softcover, 221 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
At praktisere 5:2 diæten er simpelt. Det eneste du skal gøre er, at reducere dit kalorieindtag til 500/600 kalorier to dage om ugen og så ellers spise som du plejer, de resterende 5 dage! Ved at faste 2 dage ugentligt reducerer du din vægt, forbedrer din helbred og føler dig generelt bedre tilpas. Det kan ikke gøres meget lettere end med disse lækre kaloriefattige opskrifter til både morgenmad, frokost og middag. 5:2 Kogebogen indeholder 100 opskrifter med præcise kalorieberegninger, forslag til en 4 ugers madplan, gode ideer til kaloriefattige snacks, nem og tilgængelig kalorietæller, samt gode råd og teknikker til alt fra portionskontrol til at fastholde den fastende livsstil. Indbundet, 144 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
5:2 kuren er på ganske kort tid blevet utrolig populær. Denne bog indeholder alt, hvad du behøver for at få succes med kuren: Fakta, tips, råd, motivation og 100 kalorieberegnede og nemt tilberedte opskrifter til fastedagene. Ulrika er en af Sveriges mest produktive kogebogsforfattere. Hun har inspireret og hjulpet tusinder til en sundere livsstil. Indbundet, 182 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Yd dit måltid respekt! Mad skal kæle for øje, smagsløg og helbred. Grøntsager spiller hovedrollen, når kok og ernæringsterapeut Ginda Hirslund komponerer retter, som balancerer kroppen og sætter mundvandet på overarbejde. Opskrifterne er nøje sammensat af fødevarer med særligt gode egenskaber, som fremmer din sundhed og beskytter mod sygdomme. Faktabokse fodrer dig med viden om de levende råvarer, som har vigtige støttefunktioner i det store, fine maskineri, vi kalder vores krop. 51 % raw er et koncept, som ifølge ernæringseksperter og medicinske specialister sikrer os den mest optimale kostfordeling. "Grove, rå grøntsager indeholder vigtige næringsstoffer og enzymer, som nedbrydes ved tilberedning. De er en hjælp til din krop, hvis du vil have mere energi og forebygge kronisk sygdom. 100 % raw kan være både vanskeligt at opnå og hårdt for fordøjelsen – 51 % er optimalt.” - Mia Damhus, ernæringsterapeut DET og farmaceut. Indbundet, 171 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi, Ungdom
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Gennem Food Maker er det lykkedes at nå ud til 'unge, inddrage unge - og endda gøre det attraktivt for unge at være med til selv at lave mad. En målgruppe, der ellers kan være svær at nå ud til. Det er lykkedes at skabe et projekt, hvor unge ikke blot er modtagerne, men er en stor del af projektets ånd. Det, er med andre ord et projekt for, med af unge. Vi vil gerne give et så godt indblik i Food Maker som muligt, uden at du som læser selv er direkte til stede. Det er selvfølgelig svært, fordi en stor del af Food Maker er stemningen, samtalerne imellem de unge, og det at se og opleve på egen krop, hvor meget de unge udvikler sig både i og uden for køkkenet. Vi forsøger at komme så tæt på, som det er muligt i ord og billeder. Det er derfor, vi har valgt at lave denne bog om projektet. Vi vil gerne vise dig, at selvom Food Maker ikke kan redde verden, så kan projektet inddrage, tiltrække og samskabe med unge - og derigennem være med til at skabe gode fællesskaber, medborgerskab og større madglæde. Det er med disse ønsker, denne bog er blevet til. Vi håber, at du vil sidde tilbage med en masse ny viden om både Food Maker og en nysgerrighed på at vide endnu mere - og måske endda lyst til (i fællesskab med dine kollegaer) at reproducere nogle af de succeser, vi har oplevet i Food Maker-projektet. Indbundet, 198 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Det er en bog om, hvordan man ved at kombinere de rigtige oste, charcuteri, drikkevarer og tilbehør kan lave fantastisk mad uden at stå i køkkenet i flere timer. Og det er en bog om, hvad man kan bruge den sparede tid til. Men det er også en førstehjælpsbog. Til de dage, hvor du er kommet til at invitere gæster uden at tage højde for, at Emil skulle til fodbold, at toget var aflyst, eller hvad der nu kan forhindre dig i at bruge tre-fire timer i køkkenet. Kort sagt, når du har brug for et måltid, der kan anrettes på en halv time og ikke vil gå på kompromis med den gastronomiske kvalitet. Softcover, 95 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
En gammel gastronomisk leveregel siger at ”pølse ska’ spises med føl’se”, en opfordring der desværre sjældent efterleves. Bogens forfatter ønsker med denne kogebog om danskerne foretrukne kødspise, at slå et slag for en mere alsidig og raffineret omgang med pølser, dog uden at forbigå hæderkronede traditioner. Indbundet, 151 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Passion for Pizza er en bredtfavnende pizzakogebog med opskrifter på velkendte og nye pizzaer - udviklet af en af verdens førende pizzabagere, australieren John Lanzafame. Ud over klassikere fra det italienske køkken giver Lanzafame sine egne kreative bud på alverdens former for pizza. Prøv f.eks. en indbydende pizza med laks og oliventapenade eller nyd den prisvindende pizza med fyldte calamari, frisk basilikum og solmodne tomater - eller lav en dessertpizza med blåbær og chokolade. Opskrifterne er nemme og inspirerende for såvel nye som øvede pizzabagere. Softcover, 192 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 12. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Det thailandske køkken er varieret, enkelt og altid baseret på friske råvarer. Opskrifterne i denne bog er en invitation til at gå på opdagelse i Thailands kulinariske historie. Thaikøkkenets eksotiske dufte, pikante og krydrede smage og farvestrålende anretninger kan ikke undgå at få en plads på menuen. Indbundet, 256 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2015 på forlaget Turbine
Oplag: active
ISBN: 978-87-406-0164-0
Kategori: Kogebøger
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 420 gram
Kogebog med veganske opskrifter; og de erstatninger der skal bruges hertil. Med fotos af mange af retterne. 272 sider. Paperback. Meget velholdt - fremstår som ulæst
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711380833
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1072 gram
Hvis du kan grille, kan du OGSÅ røge. Det er slet ikke svært, og med Webers Røg ved hånden lærer du hurtigt de helt basale teknikker, der sætter dig i stand til at tilberede de lækreste, røgede grillretter på din egen grill. Det får du · Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder · 87 spændende opskrifter som fx letsaltet, ahornrøget bacon og plankerøget brie med kirsebærchutney og ristede mandler · Karakteristikker af de forskellige røgflis-aromaer samt masser af fifs og fiduser til, hvilke typer røg der passer til forskellige slags mad · Webers 10 bedste tips til, hvordan du får succes med brug af røg Røg er skrevet af Jamie Purviance, der også er forfatter til en lang række andre Weber-udgivelser bl.a. Så er det grilltid (2012) Antal sider: 191 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
"Cocktails og Drinks" er en rigt illustreret bog, der i en enkel og underholdende stil serverer alle de nødvendige oplysninger og fremgangsmåder til fremstilling af festlige og velsmagende cocktails, alt krydret med tips, vitser og anekdoter fra cocktailens vidunderlige verden. Bogen indeholder mindst 300 forskellige opskrifter alle udførlige med oplysninger om glas, metode, pynt etc. Desuden brugervenlige introduktioner til hjemmebaren, til de forskellige spiritustyper, til miksere med eller uden alkohol - og tips til, hvordan man afholder et vellykket cocktailparty. Indbundet, 270 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Der er dem, der mener, at chili er bedst til at tage maling af gamle havemøbler. Andre oplever mødet med chili som et vidunderligt, langt og hedt kys. Denne lille bog er fyldt med eksotiske opskrifter med chili. Her er det ikke nødvendigt med det store kørekort til potter og pander — man skal bare have det sjovt i køkkenet og omkring spisebordet. Glæd dig til: Klassisk salsa, Amerikansk barbecue sauce, Vietnamesisk chili sauce, Chilibrød, Bagte kreoler rejer, Chili con carne, Buffalo kyllingevinger, Tortillas med fyld, Chili brownies — og skyl efter med en Margarita eller en Bloody Mary. Indbundet, 86 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Pust nyt liv i madlavningen! Den engelske chiliguru Dan May giver dig sine favoritter med chili i alle sorter og styrkegrader - fra let krydret til virkelig hot! Disse opskrifter vil med garanti sættre kulør på ethvert måltid. Indbundet, 159 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
ADVARSEL! - Denne bog vil sætte ild til din madlavning! Er du klar til et frontalt capsaicin-angreb? Det her er hot stuff - verdens vildeste chiliopskrifter for første gang samlet på et sted. Siger færdiglavet chilisauce dig ikke længere noget? Så lær at lave din helt egen sprængfarlige udgave. Nyd opskrifterne fra den vildeste Jamaica jerk kylling til den mest insisterende indiske chilibombe samt andre gode sager og læs om de forskellige chilityper. Her er noget for enhver - bare man elsker sin chili! Hardback, 192 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Det gode Køkken er en kogebog for kræftramte og deres familier, som gerne via kosten vil gøre noget selv for at øge sundheden og forebygge ny kræft, men den kan bruges af alle, der gerne vil spise sund, spændende og forebyggende mad. Vi kan ikke beskytte os 100 procent imod kræft, men vi kan mindske risikoen for at blive ramt – f.eks. ved at blive mere bevidste om det, vi putter i munden. Bogens opskrifter er baseret på research i den seneste forskning om kost og kræft og på baggrund af samtaler med de nogle af de førende danske forskere inden for feltet. I valget af råvarer til opskrifterne er forfatterne derfor helt bevidst gået uden om mejeriprodukter, rødt kød og de fleste forarbejdede fødevarer. Softcover, 214 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Softcover, 384 sider i storformat. Med den nemmere adgang til alverdens markeder, de stærkt forbedrede produktions-former og den kortere fragttid bugner supermarkeder og etniske specialforretninger i dag af lækre delikatesser fra nær og fjern. Det kan ikke undre, at der med denne eksplosion i udvalget af fødevarer er fulgt en del forvirring om, hvordan og til hvad de forskellige ingredienser kan bruges. Denne bog er tænkt som et grundlæggende opslagsværk til kokke, gastronomer og enhver med interesse for verdens store udbud af råvarer. I mere end 2000 fotografier og kortfattede beskrivelser omtales produkter fra både den nordlige og sydlige halvkugle.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. marts
Oplag: active
Kategorier: Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 270 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Softcover, 224 sider. Helt ny og ubrugt. Bogen der hjælper dig, når hjemmebrygningen driller. Kvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler i nye retninger. Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllen brygges i små portioner af høj kvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Softcover, 159 sider. Tapas - på den nemme måde er en anderledes kogebog, der med sine enkle og let tilgængelige opskrifter kombineret med en helt unik og nyskabende fotostil og styling appellerer til madelskere på alle niveauer. Bogens 60 opskrifter dækker et bredt sortiment af råvarer og ingredienser, og spænder lige fra spændende vegetarretter over små retter med æg, fisk, fjerkræ og kød til diverse små, søde dessertindslag.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 8. marts
1. udgave fra 2015 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: active
ISBN: 9788711440308
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 601 gram
Opskrifter fra Meyers eget kageværksted og om kagebagningens råvarer, redskaber og grundprincipper. Antal sider: 134 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Energi, næring, detox og heling. Hardback, 110 sider. Elektriske saftpressere er kendt for at kunne levere sund juice ud fra et stort udvalg af friske varer på få sekunder. Ikke alene kan disse juicere pulverisere dine yndlingsfrugter, grønsager og nødder til behagelige, velsmagende drikke, de hjælper også med til at frigive råvarernes næringsindhold. Når man får disse i juiceform, bevarer man næringsstoffer, som ellers ville være gået tabt i madlavningen. Det er altså en hurtig og nem vej til at skaffe den daglige dosis frugt og grønt og sørge for din krop med mængder af vitaminer, mineraler og enzymer. Bogen her omfatter opskrifter, som kan bruges dagen lang. Den er opdelt i fire afsnit, som svarer til forskellige behov, sådan som man også oplever det på en professionel juicebar. Her er energi-juicer, som kvikker dine systemer op uden brug af stimulanser som fx koffein. De er bl.a. gode eftermiddags-opkvikkere. Der er nærende juicer lavet på råvarer med mange fibre og sunde fedtstoffer. De holder dig mæt og kan nydes som lette måltider. Detox-juicer renser din krop for affaldsstoffer ved at frigøre de naturlige, antibakterielle stoffer, som findes i mange frugter og grønsager. De helende juicer fokuserer på visse råvarers evne til at styrke dit immunforsvar. Uanset om du er juice-begynder, ihærdig juice-udrenser eller blot på udkig efter nye og spændende måder at udnytte din saftpresser på, så er der noget for dig i denne bog. Der er vejledning i valg af det rigtige udstyr og beskrivelser af råvarer, som modsvarer de sundhedsaspekter, der er vigtige for dig. Her er også tips & tricks, så du får mest muligt ud af din maskine, og farvefotos så fristende, at man næsten kan smage de skønne juicer.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
For dig der ønsker at spise mindre kød. Hardback, 64 sider. Som ny. Grønt er godt og både sundt og bæredygtigt. Men det betyder ikke, at man behøver at ændre alle sine madvaner. Man kan gøre det gradvist som flexitar med masser af grønt, men også lidt kød og fisk, når man har lyst til det.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 7. marts
1. udgave fra 2014 på forlaget KageButikken.dk
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
167 sider - Illustreret i farver - STORT format - NY/uåbnet! (i org. folie)
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 6. marts
1. udgave fra 1989 på forlaget KOMMA
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
64 sider - Illustreret - Kvadratisk format - Som NY/læst!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 5. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Softcover, 189 sider. Dette er Suzy Wengels populære grundbog i helt ny version - med al den opdaterede viden og alle de værktøjer, der baner vej for et succesrigt vægttab, samt masser af nye opskrifter, både i en version til kvinder og en version til mænd. Med Sense er det slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed og slut med kure, der ikke virker på lang sigt. Suzy Wengel og hendes Sense-metode viser en anden vej - med sund fornuft og hænderne som de vigtigste redskaber. For ja, man måler sin mad i håndfulde. Man kan spise tre sunde og velsmagende hovedmåltider hver dag. Tre til fire håndfulde mad per måltid er nok til at gøre én mæt. Man taber sig, fordi man kommer i kalorieunderskud på fornuftig vis. Der gælder ingen forbud, men man lærer at sætte sine måltider sammen på den rigtige måde og lytte til kroppens naturlige appetitsignaler. Herved får man meget lettere ved at styre trangen til mad og søde sager - og komme videre, hvis man er faldet i. Derfor kan man holde sin nye vægt resten af livet. Tusindvis af danskere har allerede afprøvet metoden med stor succes. Fire af dem fortæller i denne bog, hvordan Sense fik alle deres overflødige kilo til at forsvinde, og hvorfor metoden virker så effektivt for dem.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. marts
fra 2001 på G.E.C. Gads Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-12-03005-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Fiskeri - Lystfisker
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Vildt - og fiskekogebogen - 191 sider - Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Gennemgår, hvad der jages og fiskes i Norden, hvordan det gøres, og hvordan fangsten eller byttet håndteres. Desuden indeholder bogen mange inspirerende opskrifter skrevet af nogle af Skandinaviens førende kokke -fra Danmark medvirker Erwin Lauterbach og Bo Jacobsen. - Pris ex forsendelse - B1716 - 22 - 10332.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. marts
fra 1972 på forlaget Palle Fogtdal
Oplag: active
Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 620 gram
BO BEDRE's HÅNDBØGER NR.2 Udgivet til Bogklubben Unionen Antal sider : 152 sider Illustreret med farvefotos
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.