Senest opdateret 3. april
1. udgave fra 1997 på forlaget Atelier
ISBN: 87-7857-141-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 270 kr – stand: ★★★★★★
146 sider - STORT kvadratisk format - ill. i farve - indbundet m.smudsomslag.
Senest opdateret 27. marts
fra [1998] på forlaget Bogklubben 12 Bøger
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 139
Indbinding: Illustreret karton
Redaktion Susanne Holte og Anette Betke - Stort format, ill. i farver
Senest opdateret 27. marts
fra 1997 på forlaget Atelier
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 139
Indbinding: Hardback
Stort format, illustreret i farver.
Senest opdateret 27. marts
fra 2005 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 179
Indbinding: Softcover
Illustreret i farver med fotos af John Bendtsen.
Senest opdateret 14. marts
fra 2005 på forlaget Politiken
ISBN: 8756774621
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 179
Indbinding: Heftet.
Præsentation af en række småretter og desserter med bær og frugter samt inspiration og tips til dessertelskere, der ønsker at fremtrylle noget sødt og sundt i en håndevending. Bogens desserter tilberedes uden smør og piskefløde og kan laves på under en halv time