Se information om den valgte bog


Billede af bogen Æg - Alt hvad du behøver at (h)vide

Senest opdateret 30. juni

Æg - Alt hvad du behøver at (h)vide

Af Christopher Sjuve

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 795 gram

Den ultimative kogebog om æg af bestsellerforfatteren Christopher Sjuve. Nu kommer endelig historien om ægget. Hvem kom først? Hønen eller ægget? Få opskriften på, hvordan du koger det perfekte æg og 85 andre uimodståelige opskrifter om og med æg. Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien. Læs her, hvordan det er gået til, at det lille jungledyr, med meget dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over. Hvordan menneskets utrættelige eventyrlyst, nysgerrighed og handels evner, har flyttet hønen fra jungle til hønsegård. I Alt bliver bare bedre med æg fortælles historien om hønen og ægget med masser af både bløde og hårde fakta som; hvor mange æg lægger en høne på et år? Hvor mange æg spiser vi om året? Hvor mange høns er der i Danmark?, Påsketraditionen. Og meget, meget mere. Opskrifterne spænder vidt fra klassikere som saltede æggeblommer (som så rives over fx fisk) og til lækre desserter. Altså alt, hvad der er værd at (h)vide om æg. Hardback, 221 sider.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort