
Senest opdateret 11. december
fra 1999 på forlaget Könemann
ISBN: 9783829015509
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Europa, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hobby, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1887 gram
Europas Mesterkokke Udsøgt Bagværk kogebog med opskrifter på forskellige bagværk som kager og tærter. Indeholder billeder og trin-for-trin vejledninger til bagning af blandt andet Schwarzwälder kirschtorte og spekulatius. Lübecker hasselnøddekage - Havnelagkage- Bryllup i Caracas - Jordbærdrøm - Mango roulade - Sacher torte - Rom- baba - Cassata - Dürnsteiner-lagkage - Brioche fletbrød - Vanille - horn - Kipferl-æg -Amadeuskager - Jordbærcremelagkage - Krokant-biskuitrand med vanillecreme - Pæreweggli - Mandarinkagkage med appelsincreme - Mandel - madeleinekager - Citronlagkage - Kirsch-pudding - Karamellagkage ala Baumann - Zuger Kirsch lagkage - Kiwilagkage med passionsfrugterne - L’ambassadeur - Chokolade træstamme - Elysée Lagkage - Krokantkurv med vandbakkelser - Kastanje Lagkage - Caracao Lagkage - ja og mange flere……. Med omkring 150 opskrifter med europæisk konditorkunst - har vi ikke mindre end 16 mesterkonditorier fra 8 lande repræsenteret. Stor Flot hardback - 304 sider ( 31 x 24 cm ) - med navn skrevet på omslags inderside - vejer 1887 gram.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger