
Senest opdateret 24. november
1. udgave fra 2000 på forlaget Berthold Caslon
Oplag: 3.
ISBN: 8758309136
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Fransk, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 140 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1372 gram
Parret bag bogen har været på nogle af de mest kendte restauranter i Århus, og de driver en køkkenskole i Provence. Der er lagt vægt på, at bogen og dens opskrifter skal kunne bruges, og omsættes til en lækker lørdags- eller gæstemiddag. Vi starter med små appetizere og slutter med desserter, mellem de enkelte afsnit er der gode råd om egnede vine. I bogen er der bevidst valgt råvarer, der kan købes herhjemme eller nemt erstattes af danske varer. Der er flotte farvefotos af alle de færdige retter. HARDBACK - en lille smule brugsspor på omslags ene kant - Fin stand ellers - 199 sider. ( 31 x 25 cm ).
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
| Titel | Stand | Pris |
|---|---|---|
| Vores køkken i Provence | 6 | 700 kr |
| Vores køkken i Provence | 470 kr | |
| Vores køkken i Provence | 4 | 250 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger