Senest opdateret 5. august
1. udgave fra 1998 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1.
ISBN: 8700352586
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Etnografi og Antropologi, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi, Samfund & historie
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Om svinehold gennem tiderne og danskernes splittede syn på svinet. Svinets plads i madlavningen de sidste 400 år uddybes via en præsentation af en række typiske opskrifter fra 1581 til i dag. Her er svinets og svinekødets historie, tilberedningen, dets plads og betydning i bondekøkkenet, herskabskøkkenet, det borgerlige køkken, hos viktualiehandleren og i frysedisken, og her er en samling retter med svinekød fra Max Rumpolts pressede svinehoved og andre opskrifter fra 1581 frem til moderne kogebøgers flæskekød i wok eller med eksotiske krydderier. FLOT og perfekt hardback - 120 sider, illustreret.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger