Senest opdateret 13. april
2. udgave fra 2010 på Politikens Forlag
Oplag: 1.
ISBN: 9788756799812
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Historie:Kultur, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 2050 gram
I denne moderne grundkogebog øser Kirk og Maarbjerg på de første 100 sider ud af deres viden om råvarer, tilberedningsmetoder og køkkenredskaber, og resten af kogebogen er helliget gode opskrifter på velkendte retter og kommende klassikere i det danske køkken. Der er næsten 300 opskrifter inden for kategorierne supper, grøntsager, skaldyr, bløddyr, rundbugede fisk, fladfisk, kalvekød, oksekød, svinekød, lammekød, hønsefugle, andefugle, hårvildt, fjervildt, brød, kager & desserter. Alt hvad der er værd at vide - indenfor madlavning - lige fra råvarer / udskæringer af hele dyr / køkkenredskaber / teknikker / tricks / opskrifter/ ord og begreber. Meget udtømmende og omfattende grundbog. Hardback med lærredsryg - illustreret på alle tænkelige måder med fotos og tavler - i fin brugt stand - 590 sider. ( 28,5 x 21 x 5,5 cm ) Bogen vejer 2030 gram.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Grundkøkken | 5 | 230 kr |
Grundkøkken | 5 | 160 kr |
Grundkøkken | 5 | 160 kr |
Grundkøkken | 6 | 170 kr |
Grundkøkken | 220 kr | |
Grundkøkken | 6 | 116 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger