Senest opdateret 20. juli
fra 2006 på forlaget Bogpa
ISBN: 8791398096
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 900 gram
En dejlig bog om den fortræffelige Middelhavskost. Den gode lækre mad, som gennem tiderne har bevirket at folk omkring det blå hav har levet sundere end andre, Stjernekokken Örjan Klein var en af de første i Sverige, som for alvor indså fordelene ved Middelhavskosten: Olivenolien, grønsagerne, frugterne .fisken, vinen og den stærke sammenhæng, der præger måltiderne. Ingen kan være bedre egnet til at stå bag opskrifterne til denne bog. Docenten Mai-Lis Hellenius skriver om de medicinske fordele. Skønt værk om Middelhavslandenes køkken. Enkelt og sofistikeret på samme tid. Hardback 143 sider - stort format - 900 gram. ( 28 x 24 cm ).
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger