Senest opdateret 7. september
2. udgave fra 2010 på Politikens Forlag
Oplag: 4.
ISBN: 9788756792424
Kategorier: Historie:Kultur, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 545 gram
Mormors mad" er Camilla Plums kogebog, hvori hun har samlet sin families livretter. Opskrifterne i bogen byder på traditionelle retter, men opdateret så det passer med den madånd, som vi har i dag. I "Mormors mad" er der både gamle kendige, men i høj grad også mere ukendte klassikere, som har rod i den danske madkultur. Der er opskrifter til alle Danmarks fire årstider og der er fokus på, at ingredienserne passer naturligt ind med de forskellige sæsoner. Kylling om sommeren, svampe om efteråret, simremad om vinteren og så fremdeles. Hardback - 287 sider - smukt Illustreret med billeder af retterne ( 145 x 190 mm ) FIN stand.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger