Senest opdateret 11. april
1. udgave fra 2014 på Forlaget Længe Leve Livet
Oplag: 4
ISBN: 978-87-995089-3-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog – Vores allerbedste opskrifter -102 sider– Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Bogen er inspiration til dig, der har brug for at mindske eller helt at undvære gluten i hverdagen. Du kan stadig tilberede dine yndlingsretter, godt bagværk og andre lækkerier, selvom du lever glutenfri. - Pris ex forsendelse -B1719 -04 – 11393
Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 2014 på forlaget Længe Leve Livet
Oplag: 3.
ISBN: 9788799508938
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Den glutenfri kogebog tilbyder inspiration, viden og teknik til et liv uden gluten. Lækre og velsmagende opskrifter, revolutionerende bageteknik og viden om hvad gluten er, og hvad det kan gøre ved os. Du får oplyst gode erstatninger for gluten i dagligdagen og hvordan du bruger de nye melsorter i madlavningen. Opskrifterne er uden gluten, komælk, æg og gær, og sukker er kun anvendt i yderst begrænset omfang. Den glutenfri kogebog er bogen der viser dig vejen til en glutenfri levevis, let lækkert og ukompliceret. Hardback - 102 sider
Senest opdateret 14. april
fra 2014 på Forlaget Længe Leve Livet
pris: 95 kr – stand: ★★★
Sideantal: 105
Indbinding: Hardback
Stand: Fejlfrit eksemplar
Bogen er en isnpiration til dig, der har brug for at mindske eller helt at undvære gluten i hverdagen. Bogen viser dig hvordan, tilbyder teknikker og viden samt suverænt lækre og velsmagende opskrifter til en glutenfri levevis.. Bogen er en isnpiration til dig, der har brug for at mindske eller helt at undvære gluten i hverdagen. Bogen viser dig hvordan, tilbyder teknikker og viden samt suverænt lækre og velsmagende opskrifter til en glutenfri levevis.
Senest opdateret 14. marts
fra 2013 på forlaget Længe Leve Livet
ISBN: 9,7888E+12
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 102
Indbinding: Illustreret kartonbind.
Lidt information om gluten, reaktioner og symptomer, hvilke basisvarer kan erstatte gluten samt lidt om glutenfri bagning. Resten består af opskrifter, fx brød, madpakker og aftensmad. Også mulighed for tilberedning uden komælk, æg og gær