Senest opdateret 10. september
fra 1990 på forlaget Klitrose
ISBN: 87-7728-140-3
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Studiebøger, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 520 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 3300 gram
Bøgerne samler og gennemgår nye og gamle landvindinger indenfor ernæringslære, kostterapi og kostsammensætning. Bind 1: OPTIMAL NÆRING: Indtagelse, Optagelse, Omsætning. Omhandler filosofi, teori og praksis i forhold til den helbredorienterede ernæringslære. 621 sider. Bind 2: NY NÆRING: Allergi og overfølsomhed, Blodsukker, Immunsystem, Stress. Beskriver levende væseners reaktion på stress og belastning. 380 sider. Bind 3: Tungmetaller, Svampe og candidiasis, Kræft. Gennemgang af problemer som er mere degenerative og potentielt alvorligere. 271 sider.
Senest opdateret 10. september
1. udgave fra 1996 på forlaget Klitrose
ISBN: 87-7728-078-4
Kategorier: Studiebøger, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 450 gram
Grundig indsigt i brogede symptombilleder. hjælp til identifikation af eventuelle provokerende fødemidler. vejledning til udelukkelseskost og provokationsforsøg. hjælp til sammensætning af en balanceret hverdagskost. Hjælp til brug af kosttilskud. 276 sider
Senest opdateret 10. september
1. udgave fra 1999 på forlaget Klitrose
ISBN: 87-7728-121-7
Kategorier: Studiebøger, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 200 gram
Beskrivelse af hvordan miljømæssige problemer, sygdom og sundhed. Et opslagsværk som på en anderledes måde beskriver de kendte infektionssygdomme og børnesygdomme. 118 sider
Senest opdateret 10. september
16. udgave fra 2005 på forlaget Politisk revy
ISBN: 87-7378-232-7
Kategorier: Studiebøger, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Videnskabelig grundbog om fedtstoffers betydning for krop og helse. 482 sider
Senest opdateret 10. september
1. udgave fra 2012 på forlaget L&R Fakta
ISBN: 87-614-0192-7
Kategori: Sygdom/sundhed
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 840 gram
Dr. Peter D'Adamos forskning har vist, at der er en betydningsfuld sammenhæng mellem blodtype, kost og helbred. Bogen opfordrer ikke til fanatisme. Der er ikke tale om en mirakelkur, men om logiske forklaringer på, hvordan vi bør spise og leve. 447 sider
Senest opdateret 10. september
1. udgave fra 2003 på forlaget Klitrose
ISBN: 87-7728-153-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 480 gram
For alle som har interesse i sund og spændende mad, der kan give liv og næring. Kogebogen kan læses som et bidrag til en positiv udvikling af dansk madkultur i retning af, hvordan dansk kost var tidligere, bl.a. med grove kornprodukter, uraffinerede fødevarer og danske grøntsager. Desuden ønsker man at udbrede kendskabet til sund mad, som kan være med til, at forebygge livsstilssygdomme som hjerte-kar-sygsomme, kræft, sukkersyge, overvægt, allergi mm. 156 sider
Senest opdateret 10. september
6. udgave fra 2004 på forlaget Sund og Rask
ISBN: 87-7739-749-5
Kategori: Sygdom/sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 480 gram
Et omfattende indhold af gode råd fra den schweiziske folke- og naturmedicin. 474 sider