Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2774 bøger.



  • 1951Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Bind IV – Supper & Saucer

    Senest opdateret 16. marts

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bind IV – Supper & Saucer

    Af Ellis Tardini

    fra 1976 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1300 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bind IV – Supper & Saucer – 219 sider – Bordeaux lærredsbind med sølvtryk på ryg – Smudsbind – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Supper og saucer rummer en righoldig samling af lækre og spændende opskrifter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse - B1720 -13 –11034.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1952Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Bind VIII - Svinekød

    Senest opdateret 16. marts

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bind VIII - Svinekød

    Af Ellis Tardini

    fra 1977 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1300 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bind VIII – Svinekød – 182 sider – Bordeaux lærredsbind med sølvtryk på ryg – Smudsbind – Rigt illustreret i farver. Svinekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende retter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse -B1755 -13 –10303.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1953Billede af bogen Kogebog for Ungkarle

    Senest opdateret 15. marts

    Kogebog for Ungkarle

    Af Karen Hare

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Kogebog for Ungkarle har opskrifter på forretter, hovedretter og desserter samt bagning af brød. Opskrifterne er nemme og overskuelige med enkle beskrivelser og instruktive tegninger. Bogen indeholder også forslag til sammensætning af middage til hverdag og fest, og den rummer et væld af praktiske oplysning og tips. Indbundet, 124 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1954Billede af bogen Mormors Mad

    Senest opdateret 15. marts

    Mormors Mad

    Af Camilla Plum

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Dette her er min families livretter, mad vi spiser igen og igen, når vi trænger til noget helt uden spidskommen og citrongræs. Det er mad med en traditionel tone, men i en udgave som vi har lyst til at spise i dag. Gamle kendinge og mere ukendte klassikere, som smager ufatteligt godt og minder os om, at vi faktisk har en madkultur i Danmark. Indbundet, 287 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1955Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Senest opdateret 14. marts

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Af M.F.K. Fisher og bearbejdet af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1970Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07004-2

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1300 gram

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - 206 sider - Hardback - Smudsbind med lette brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1766 -06– 10338.13

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1956Billede af bogen Fine, fede Fisk - Lækkerier fra havet — fyldt med omega-3

    Senest opdateret 14. marts

    Fine, fede Fisk - Lækkerier fra havet — fyldt med omega-3

    Af Klara Desser

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    "Fine, fede Fisk" indeholder over 80 forskellige opskrifter på laks, sild, sardin, makrel og foreller. Du finder både traditionelle retter og opskrifter med inspiration fra Middelhavet og Asien. Silden kan marineres, graves, koges, steges eller grilles. Makrel og sardiner kan spises på brød eller tages med på madpakken. Den populære laks kan spises til hverdag og fest, den kan koges, graves eller steges hel. Du kan også vælge at spise laksen rå eller grille den på spyd. Opskrifterne i bogen er alt du behøver for at få de nyttige omega-3 fedtsyrer på en enkel og velsmagende måde. Indbundet, 156 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1957Billede af bogen   Cranks light

    Senest opdateret 14. marts

    Cranks light

    Af ABENSUR, NADINE.

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    t.Ernæringsmæssig konsulent: Suzannah Olivier. L&R Fakta, København 1999. 4°. Illustreret i farver. 160 sider. Orig. illustreret kartonbind med smudsomslag. 0325 kogebøger

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1958Billede af bogen Jordbær

    Senest opdateret 13. marts

    Jordbær

    Af Jette Bogø, Helge Stig & Svend Ahnstrøm

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Jordbærbogen er en drømmebog - en drømmebog for jordbærelskere. Men bogen er også mere end det. Den er en sommerfortælling om jordbærrets historie, dyrkning og anvendelse. Igennem ideer og opskrifter til jordbær i menuer, desserter, drinks, kager, buffeter og hele fester, hvor gaverne har jordbærret som dekoration, slutter bogen med køkkenforslag til, hvordan sommerens smag og duft af jordbær kan gemmes. Indbundet, 84 sider. Personlig hilsen på titelblad, ellers som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1959Billede af bogen Omkring køkkenet i Henne

    Senest opdateret 13. marts

    Omkring køkkenet i Henne

    Af Hans Beck Thomsen

    Forlaget Poul Kristensen

    Oplag: active

    ISBN: 87-7468-420-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1800 gram

    Omkring køkkenet i Henne -241 sider - Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1766 –15- 10332

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1960Billede af bogen Min Have er den rene Barnemad

    Senest opdateret 13. marts

    Min Have er den rene Barnemad

    Af Anemette Olesen

    Oplag: active

    Kategorier: Børn & forældre, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Anemette Olesens have er til nytte. Men den er også vild og fyldt med rebstige-romantik. Der er kaniner - og georginer, huler i træerne og hønsemøg mellem tæerne. Med mange opskrifter og illustreret med forfatterens egne fotos. Indbundet, 141 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1961Billede af bogen Østens Urter i danske haver og køkkener

    Senest opdateret 11. marts

    Østens Urter i danske haver og køkkener

    Af Anemette Olesen

    Oplag: active

    Kategorier: Bolig, Botanik, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Med Østens Urter er Anemette Olesen kommet ned til kineserne. Bogen præsenterer tre snese mere eller mindre kendte urter og grønsager fra Østen som alle kan dyrkes i danske haver og anvendes i madlavningen, hvis bare man lige ved hvordan ... Østens Urter i danske haver og køkkener giver læseren indblik i planternes kulturhistorie og deres brug i folke- og urtemedicinen; Anemette Olesen er også praktikeren, der giver læseren gode dyrkningsanvisninger og serverer en bred vifte af opskrifter fra de asiatiske køkkener for læseren. Opskrifter, der er så tilpas enkle og velsmagende at enhver kan lade sig inspirere. Anemette Olesens store engagement og glæde over havebrug og kogekunst sparer læseren for at grave sig ned til kineserne ... Hardback, 128 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1962Billede af bogen Den klassiske køkkenskole

    Senest opdateret 9. marts

    Den klassiske køkkenskole

    Af Anne Willan, oversat og bearbejdet af Suhr’s Husholdningsskole

    fra 1994G.E.C. Gads Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-12-02409-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 2800 gram

    Den klassiske køkkenskole – 526 sider – Bordeaux lærredsbind med guldtryk på ryg - Smudsbind med brugsspor – Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen har en let lugt af røg! - Pris ex forsendelse -B1766 –04 – 12060

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1963Billede af bogen De bedste opskrifter fra Kina

    Senest opdateret 9. marts

    De bedste opskrifter fra Kina

    Af Jutta Gay

    fra u å på forlaget NGV

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 900 gram

    Kartonbind, 160 s. 0325 kogebøger Kna

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1964Billede af bogen Naturlig & nærende LCHF6 ugers menuer med vægttab og bedre helbred

    Senest opdateret 9. marts

    Naturlig & nærende LCHF6 ugers menuer med vægttab og bedre helbred

    Af Klara Desser

    1. udgave fra 2013 på forlaget Norstedts

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Kartonbind, 124 s. 0325 kogebøger sundhed vægttab

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1965Billede af bogen Vildt - og fiskekogebogen

    Senest opdateret 4. marts

    Vildt - og fiskekogebogen

    Af Siri Reuterstrand(red.)

    fra 1997G.E.C. Gads Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-12-03005-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Vildt - og fiskekogebogen - 191 sider - Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Gennemgår, hvad der jages og fiskes i Norden, hvordan det gøres, og hvordan fangsten eller byttet håndteres. Desuden indeholder bogen mange inspirerende opskrifter skrevet af nogle af Skandinaviens førende kokke -fra Danmark medvirker Erwin Lauterbach og Bo Jacobsen. - Pris ex forsendelse - B1716 - 22 - 10332

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1966Billede af bogen Webers store grillkogebog

    Senest opdateret 4. marts

    Webers store grillkogebog

    Af Drennan, Matthew

    2. udgave fra 2003 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-10669-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 159 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat fra engelsk af Dorte Andersson efter "Weber´s ultimate barbecue book (2001)". (2503-0388).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1967Billede af bogen Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet

    Senest opdateret 3. marts

    Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet

    Af Arne Rosted

    fra 1967 på forlaget Spektrum

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 205 gram

    Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet - 111 sider – Paperback -Sprog: Dansk. Indeholder de bedste opskrifter fra den gamle samling samt adskillige nye, som vil glæde de tusinder af husmødre, der i årets løb vil sætte vildt -og fiskeretter på bordet tilberedt på den helt rigtige måde. Navn på for-titelblad. -Pris ex forsendelse -B1708 -22-10276.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1968Billede af bogen Det sprøde køkken - Mere ros til kokken

    Senest opdateret 2. marts

    Det sprøde køkken - Mere ros til kokken

    Af Harboe, Casper, Hanne K. Nielsen & Inger Skovdal

    1. udgave fra 2012 på forlaget Dragsbæk A/S

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 75 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Inge Skovdal. (2503-0323).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1969Billede af bogen God mad året rundt - Opskrifter til aktuel mad måned for måned

    Senest opdateret 1. marts

    God mad året rundt - Opskrifter til aktuel mad måned for måned

    Af Agnete Lampe

    fra 1973 på forlaget Fogtdals Bøger

    Oplag: active

    ISBN: 87-427-0039-6

    Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 430 gram

    Antal sider: 130 Indbinding: Hardback Illustreret i farver. Oversat efter "Ät gott hela året (1973)" af Jette Bjernum. Små brugsspor på ryg-omslag ellers som ny

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1970Billede af bogen Gastronomisk Haandbog

    Senest opdateret 26. februar

    Gastronomisk Haandbog

    Af Ali-Bab

    4. udgave fra 1979Nyt Nordisk Forlag - Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-02013-1

    Kategori: Kogebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 2500 gram

    Stift bind, pæn og velholdt stand. 1096 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1971Billede af bogen Den store grønne kogebog

    Senest opdateret 26. februar

    Den store grønne kogebog

    Af Jakobsen, Henrik (red.)

    fra 1998Forlaget Colibri

    Oplag: active

    ISBN: 87-90746-00-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 189 sider. Sprog: Dansk. Over 400 retter og tilbehør til kød, fisk og fjerkræ. Forord af Søren Ryge Petersen. Illustreret i farver. (2503-0238).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1972Billede af bogen Mere af DET GODE BRØD - 100% Fuldkorn

    Senest opdateret 23. februar

    Mere af DET GODE BRØD - 100% Fuldkorn

    Af CHAD Robertson

    1. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt & Ringhof

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1600 gram

    336 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1973Billede af bogen Conditoriet LA GLACE - Kager, Kunst og kærlighed Kvæler al Besværlighed - En rejse gennem de første 140 år

    Senest opdateret 23. februar

    Conditoriet LA GLACE - Kager, Kunst og kærlighed Kvæler al Besværlighed - En rejse gennem de første 140 år

    Af Marianne Stagetorn Kolos

    1. udgave fra 2018 på forlaget Conditoriet La Glace

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★

    85 sider - Illustreret i farver & s/h - Indbundet - STORT format - I meget fin stand!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1974Billede af bogen Mad til folket

    Senest opdateret 21. februar

    Mad til folket

    Af Kirk, Nikolaj

    1. udgave fra 2009Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 9788756794039

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet. 267 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Tidligere ejersignatur i bog. (2503-0094).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1975Billede af bogen Gyldendals kogebog

    Senest opdateret 19. februar

    Gyldendals kogebog

    Af Hanne Bloch-Grete Grumme og Esther Jegind (red.)

    fra 1993 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-54464-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1600 gram

    Gyldendals kogebog – 368 sider – Hardback med brugsspor - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. Med 2500 opskrifter og 300 illustrationer. - Pris ex forsendelse -B1715 - 07 - 10335.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1976Billede af bogen Conrads kogebog - En snak om mad

    Senest opdateret 18. februar

    Conrads kogebog - En snak om mad

    Af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1970 på forlaget Gyldendals Bogklub

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-98221-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Conrads kogebog - En snak om mad - 196 sider - Lærredsbind (solbleget) -Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1714 - 03- 10081.4

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1977Billede af bogen Mysteriet om det tomme køleskab

    Senest opdateret 18. februar

    Mysteriet om det tomme køleskab

    Af Helle Brønnum Carlsen

    fra 1992 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-52194-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Mysteriet om det tomme køleskab – 135 sider - Paperback – Sprog: Dansk - En kogebog for folk der gerne vil have et fyldt køleskab, men ikke vil bruge hele livet på indkøb. - Pris ex forsendelse - B1766 -13–11077

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1978Billede af bogen KAGEBOGEN - Nemme skærekager til enhver lejlighed

    Senest opdateret 18. februar

    KAGEBOGEN - Nemme skærekager til enhver lejlighed

    Af Annemette Voss Fridthjof

    1. udgave fra 2020Politikens Forlag

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    137 sider - Illustreret i farver - Indbundet / Hardback - Som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1979Billede af bogen Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Franske egnsretter

    Senest opdateret 15. februar

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Franske egnsretter

    Af Birgitte Odgaard (oversat af)

    fra 2006 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 3-8331-3123-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Franske egnsretter – 64 sider – Papbind med flapper –Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Et knæk på omslaget. - Pris ex forsendelse *B1766 -12 –10597

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1980Billede af bogen Lækre opskrifter FRI FOR GLUTEN og MEJERIPRODUKTER - Morgenmad - Frokoster - Lækkerier - Middage - Desserter

    Senest opdateret 15. februar

    Lækre opskrifter FRI FOR GLUTEN og MEJERIPRODUKTER - Morgenmad - Frokoster - Lækkerier - Middage - Desserter

    Af Grace Cheetham

    1. udgave fra 2012 på forlaget Paludan

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    176 sider - ill. i farve - som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort