
Senest opdateret 16. marts
fra 1976 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1300 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Bind IV – Supper & Saucer – 219 sider – Bordeaux lærredsbind med sølvtryk på ryg – Smudsbind – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Supper og saucer rummer en righoldig samling af lækre og spændende opskrifter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse - B1720 -13 –11034.1
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. marts
fra 1977 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1300 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Bind VIII – Svinekød – 182 sider – Bordeaux lærredsbind med sølvtryk på ryg – Smudsbind – Rigt illustreret i farver. Svinekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende retter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse -B1755 -13 –10303.3
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Kogebog for Ungkarle har opskrifter på forretter, hovedretter og desserter samt bagning af brød. Opskrifterne er nemme og overskuelige med enkle beskrivelser og instruktive tegninger. Bogen indeholder også forslag til sammensætning af middage til hverdag og fest, og den rummer et væld af praktiske oplysning og tips. Indbundet, 124 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
Dette her er min families livretter, mad vi spiser igen og igen, når vi trænger til noget helt uden spidskommen og citrongræs. Det er mad med en traditionel tone, men i en udgave som vi har lyst til at spise i dag. Gamle kendinge og mere ukendte klassikere, som smager ufatteligt godt og minder os om, at vi faktisk har en madkultur i Danmark. Indbundet, 287 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
ISBN: 87-15-07004-2
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1300 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - 206 sider - Hardback - Smudsbind med lette brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1766 -06– 10338.13
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
"Fine, fede Fisk" indeholder over 80 forskellige opskrifter på laks, sild, sardin, makrel og foreller. Du finder både traditionelle retter og opskrifter med inspiration fra Middelhavet og Asien. Silden kan marineres, graves, koges, steges eller grilles. Makrel og sardiner kan spises på brød eller tages med på madpakken. Den populære laks kan spises til hverdag og fest, den kan koges, graves eller steges hel. Du kan også vælge at spise laksen rå eller grille den på spyd. Opskrifterne i bogen er alt du behøver for at få de nyttige omega-3 fedtsyrer på en enkel og velsmagende måde. Indbundet, 156 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1200 gram
t.Ernæringsmæssig konsulent: Suzannah Olivier. L&R Fakta, København 1999. 4°. Illustreret i farver. 160 sider. Orig. illustreret kartonbind med smudsomslag. 0325 kogebøger
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Jordbærbogen er en drømmebog - en drømmebog for jordbærelskere. Men bogen er også mere end det. Den er en sommerfortælling om jordbærrets historie, dyrkning og anvendelse. Igennem ideer og opskrifter til jordbær i menuer, desserter, drinks, kager, buffeter og hele fester, hvor gaverne har jordbærret som dekoration, slutter bogen med køkkenforslag til, hvordan sommerens smag og duft af jordbær kan gemmes. Indbundet, 84 sider. Personlig hilsen på titelblad, ellers som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
på Forlaget Poul Kristensen
Oplag: active
ISBN: 87-7468-420-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1800 gram
Omkring køkkenet i Henne -241 sider - Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1766 –15- 10332
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 13. marts
Oplag: active
Kategorier: Børn & forældre, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
Anemette Olesens have er til nytte. Men den er også vild og fyldt med rebstige-romantik. Der er kaniner - og georginer, huler i træerne og hønsemøg mellem tæerne. Med mange opskrifter og illustreret med forfatterens egne fotos. Indbundet, 141 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 11. marts
Oplag: active
Kategorier: Bolig, Botanik, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
Med Østens Urter er Anemette Olesen kommet ned til kineserne. Bogen præsenterer tre snese mere eller mindre kendte urter og grønsager fra Østen som alle kan dyrkes i danske haver og anvendes i madlavningen, hvis bare man lige ved hvordan ... Østens Urter i danske haver og køkkener giver læseren indblik i planternes kulturhistorie og deres brug i folke- og urtemedicinen; Anemette Olesen er også praktikeren, der giver læseren gode dyrkningsanvisninger og serverer en bred vifte af opskrifter fra de asiatiske køkkener for læseren. Opskrifter, der er så tilpas enkle og velsmagende at enhver kan lade sig inspirere. Anemette Olesens store engagement og glæde over havebrug og kogekunst sparer læseren for at grave sig ned til kineserne ... Hardback, 128 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. marts
fra 1994 på G.E.C. Gads Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-12-02409-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 2800 gram
Den klassiske køkkenskole – 526 sider – Bordeaux lærredsbind med guldtryk på ryg - Smudsbind med brugsspor – Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Bogen har en let lugt af røg! - Pris ex forsendelse -B1766 –04 – 12060
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. marts
fra u å på forlaget NGV
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 900 gram
Kartonbind, 160 s. 0325 kogebøger Kna
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 9. marts
1. udgave fra 2013 på forlaget Norstedts
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
Kartonbind, 124 s. 0325 kogebøger sundhed vægttab
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. marts
fra 1997 på G.E.C. Gads Forlag
Oplag: active
ISBN: 87-12-03005-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1400 gram
Vildt - og fiskekogebogen - 191 sider - Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Gennemgår, hvad der jages og fiskes i Norden, hvordan det gøres, og hvordan fangsten eller byttet håndteres. Desuden indeholder bogen mange inspirerende opskrifter skrevet af nogle af Skandinaviens førende kokke -fra Danmark medvirker Erwin Lauterbach og Bo Jacobsen. - Pris ex forsendelse - B1716 - 22 - 10332
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 4. marts
2. udgave fra 2003 på forlaget Lademann
Oplag: active
ISBN: 87-15-10669-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 159 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat fra engelsk af Dorte Andersson efter "Weber´s ultimate barbecue book (2001)". (2503-0388).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 3. marts
fra 1967 på forlaget Spektrum
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 205 gram
Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet - 111 sider – Paperback -Sprog: Dansk. Indeholder de bedste opskrifter fra den gamle samling samt adskillige nye, som vil glæde de tusinder af husmødre, der i årets løb vil sætte vildt -og fiskeretter på bordet tilberedt på den helt rigtige måde. Navn på for-titelblad. -Pris ex forsendelse -B1708 -22-10276.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 2. marts
1. udgave fra 2012 på forlaget Dragsbæk A/S
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 75 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Inge Skovdal. (2503-0323).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 1. marts
fra 1973 på forlaget Fogtdals Bøger
Oplag: active
ISBN: 87-427-0039-6
Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 430 gram
Antal sider: 130 Indbinding: Hardback Illustreret i farver. Oversat efter "Ät gott hela året (1973)" af Jette Bjernum. Små brugsspor på ryg-omslag ellers som ny
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 26. februar
4. udgave fra 1979 på Nyt Nordisk Forlag - Arnold Busck
Oplag: active
ISBN: 87-17-02013-1
Kategori: Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 2500 gram
Stift bind, pæn og velholdt stand. 1096 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 26. februar
fra 1998 på Forlaget Colibri
Oplag: active
ISBN: 87-90746-00-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 189 sider. Sprog: Dansk. Over 400 retter og tilbehør til kød, fisk og fjerkræ. Forord af Søren Ryge Petersen. Illustreret i farver. (2503-0238).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 23. februar
1. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1600 gram
336 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som nærmest NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 23. februar
1. udgave fra 2018 på forlaget Conditoriet La Glace
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 320 kr – stand: ★★★★★
85 sider - Illustreret i farver & s/h - Indbundet - STORT format - I meget fin stand!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 21. februar
1. udgave fra 2009 på Politikens Forlag
Oplag: active
ISBN: 9788756794039
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Hæftet. 267 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Tidligere ejersignatur i bog. (2503-0094).
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. februar
fra 1993 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 87-00-54464-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1600 gram
Gyldendals kogebog – 368 sider – Hardback med brugsspor - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. Med 2500 opskrifter og 300 illustrationer. - Pris ex forsendelse -B1715 - 07 - 10335.3
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. februar
fra 1970 på forlaget Gyldendals Bogklub
Oplag: active
ISBN: 87-00-98221-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 600 gram
Conrads kogebog - En snak om mad - 196 sider - Lærredsbind (solbleget) -Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1714 - 03- 10081.4
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. februar
fra 1992 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: active
ISBN: 87-00-52194-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 505 gram
Mysteriet om det tomme køleskab – 135 sider - Paperback – Sprog: Dansk - En kogebog for folk der gerne vil have et fyldt køleskab, men ikke vil bruge hele livet på indkøb. - Pris ex forsendelse - B1766 -13–11077
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. februar
1. udgave fra 2020 på Politikens Forlag
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
137 sider - Illustreret i farver - Indbundet / Hardback - Som nærmest NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. februar
fra 2006 på forlaget Könemann
Oplag: active
ISBN: 3-8331-3123-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 505 gram
Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Franske egnsretter – 64 sider – Papbind med flapper –Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Et knæk på omslaget. - Pris ex forsendelse *B1766 -12 –10597
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. februar
1. udgave fra 2012 på forlaget Paludan
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
176 sider - ill. i farve - som nærmest NY!
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.