Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 3042 bøger.



  • 1831Billede af bogen  De  bedste æggeretter -Fra det enkleste til det mest raffinerede

    Senest opdateret 20. september

    De bedste æggeretter -Fra det enkleste til det mest raffinerede

    Af Veronika Müller

    fra 1985 på forlaget Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-028-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 150 gram

    De bedste æggeretter -Fra det enkleste til det mest raffinerede - 72 sider - Paperback - Sprog: Dansk- Oversat af Vivi Berendt. De lækreste æggeretter- pocherede æg, fyldte æg, saucer, souffleer og omeletter, alle vil kunne lave efter bogens udførlige og letforståelige opskrifter, som gør det muligt for enhver at sætte nye, delikate æggeretter på menuen. –Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1832Billede af bogen Spis på Fransk

    Senest opdateret 20. september

    Spis på Fransk

    Af Susi Piroué

    fra 1986 på forlaget Peter Aschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-680-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 140 gram

    Spis på Fransk – 72 sider – Paperback– Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. Den franske madlavning er fantastisk varieret – hver egn har sine specialiteter. Denne kulinariske rundrejse i Frankrig er et sandt festfyrværkeri af skønne originalopskrifter. Alle er hentet hos familie og venner – og de repræsenterer ikke det nye, franske køkken. Det er tværtimod retter, som ”madame” selv laver dem. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1833Billede af bogen Den store kokkeskole - En kokkeworkshop for begyndere

    Senest opdateret 20. september

    Den store kokkeskole - En kokkeworkshop for begyndere

    Af Anne Iburg - På dansk ved B.K.N. Torsen

    på forlaget Naumann & Göbel Verlagsgesellschaft - uden år

    Oplag: active

    ISBN: 978-3-625-12655-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 85 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 2005 gram

    Den store kokkeskole - En kokkeworkshop for begyndere - 256 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotos: TLC Fotostudio. Enhver kan lære at lave mad! Det er denne overskuelige og let forståelige kokkeskole et tydeligt bevis på. Med vore ukomplicerede opskrifter, den udførlige indledning med solid indføring i varekundskab er også nybegyndere i kogekunsten godt rustet til indsatsen i køkkenet. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1834Billede af bogen DRONNINGENS LIVRETTER - og prinsernes favoritmad - fortalt til Mugge Hansen

    Senest opdateret 19. september

    DRONNINGENS LIVRETTER - og prinsernes favoritmad - fortalt til Mugge Hansen

    Af Jesper Vinding

    2. udgave fra 1992Chr. Erichsens Forlag / Bogklubben

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    111 sider - ill. i farve & s/h - indb.m.smudsomsl. - nærmest som ny.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1835Billede af bogen Boserup's KÆRLIGHED - en kogebog til baglommen - Brug den i køkkenet og når du køber ind.

    Senest opdateret 19. september

    Boserup's KÆRLIGHED - en kogebog til baglommen - Brug den i køkkenet og når du køber ind.

    Af Henrik Boserup - (Lommeformat)

    1. udgave fra 1994 på forlaget PianoForte

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    42 sider - ill. - hft. - i flot stand!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1836Billede af bogen FYNSKE EGNSRETTER

    Senest opdateret 19. september

    FYNSKE EGNSRETTER

    Af Lissy Rasmussen

    1. udgave fra 2005 på forlaget Odense Bys Museum / Fynske Fortællinger

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★

    132 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Fremstår som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1837Billede af bogen EROTISK KOGEBOG

    Senest opdateret 19. september

    EROTISK KOGEBOG

    Af Simon Bang & Helene Deden

    1. udgave fra 2001 på forlaget MULTIVERS

    Oplag: active

    Kategorier: Erotik, Kogebøger

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★

    143 sider med 'saftige' tegninger og opskrifter - fotos i farver - indbundet - som nærmest ny!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1838Billede af bogen EROTISK KOGEBOG

    Senest opdateret 19. september

    EROTISK KOGEBOG

    Af Simon Bang & Helene Deden

    1. udgave fra 2001 på forlaget MULTIVERS

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★

    143 sider med 'saftige' tegninger og opskrifter - fotos i farver - indbundet - som nærmest ny!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1839Billede af bogen EROTISK KOGEBOG

    Senest opdateret 19. september

    EROTISK KOGEBOG

    Af Simon Bang & Helene Deden

    1. udgave fra 2001 på forlaget MULTIVERS

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★

    143 sider med 'saftige' tegninger og opskrifter - fotos i farver - indbundet - som nærmest ny!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1840Billede af bogen EROTISK KOGEBOG

    Senest opdateret 19. september

    EROTISK KOGEBOG

    Af Simon Bang & Helene Deden

    1. udgave fra 2001 på forlaget MULTIVERS

    Oplag: active

    Kategori: Kogebøger

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★

    143 sider med 'saftige' tegninger og opskrifter - fotos i farver - indbundet - som nærmest ny!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1841Billede af bogen DET ÆGTE FRANSKE KØKKEN

    Senest opdateret 19. september

    DET ÆGTE FRANSKE KØKKEN

    Af Marie-Pierre Moine / dansk udg. v. Hanne Bloch

    1. udgave fra 1995 på forlaget GYLDENDALS BOGKLUBBER

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    176 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT format - Fremstår som nærmest NY!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1842Billede af bogen Årstiderne i mit køkken

    Senest opdateret 19. september

    Årstiderne i mit køkken

    Af Lene Hannestad

    fra 1997 på forlaget Fisker & Schou

    Oplag: active

    ISBN: 87-9005-773-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1300 gram

    Årstiderne i mit køkken -274 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Illustrationer af Birte Mølgaard. Her præsenteres 48 middagsmenuer som i råvarer og sammensætning afspejler årets gang i køkkenet. - Pris ex forsendelse -B1714-29-10017

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1843Billede af bogen Conrads kogebog - En snak om mad

    Senest opdateret 19. september

    Conrads kogebog - En snak om mad

    Af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1967Chr. Erichsens Forlag -2.oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-555-0103-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Conrads kogebog - En snak om mad - 196 sider - Kartonbind - Smudsbind med brugsspor -Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1714 - 03- 10081.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1844Billede af bogen Mad til mig og mine

    Senest opdateret 18. september

    Mad til mig og mine

    Af Grumme, Grete

    fra 1986Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-05428-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 255 gram

    Mad til mig og mine - 170 sider - Paperback - Sprog: Dansk. Er en kogebog for dem, der til daglig kun skal lave mad til sig selv - men sommetider også til et par gæster. Mad til mig og mine rummer mange muligheder for at lave god og varieret mad i små portioner… - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1845Billede af bogen Mors mad

    Senest opdateret 18. september

    Mors mad

    Af Bang, Asta

    fra 1963Jul Gjellerups Forlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 180 gram

    Mors mad - 79 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Opskrifter fra Edith Rodes køkken - Tegninger af Kirsten Rode. Bogen er både en idérig opskriftsbog og en smuk lille minderune over mennesket og personligheden Edith Rode. Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1846Billede af bogen Mad for mænd

    Senest opdateret 18. september

    Mad for mænd

    Af Conrad Bjerre -Christensen

    fra 1971Chr. Erichsens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-555-0116-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Mad for mænd -222 sider – Hardback - Smudsbind er repareret - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h af Vibe Vestergaard. Som man(d) kan li’ at gøre for gæster. - Pris ex forsendelse -B1714-13-10691

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1847Billede af bogen Den Store Bagebog 3 – året rundt

    Senest opdateret 18. september

    Den Store Bagebog 3 – året rundt

    Af AMO - red. af Helle B. Ågren og Nørgård Mikkelsen

    1. udgave fra 2013 på forlaget Amo/Lantmännen Cerealia A/S

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-992636-2-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Den Store Bagebog 3 – året rundt –97 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Nørgård Mikkelsen. Bogen indeholder lækre opskrifter til hele året, så det er nemt at bage med årstidens råvarer. MED GAVEDEDIKATION PÅ FRIBLAD. - Pris ex forsendelse - B1786 -04 – 11835

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1848Billede af bogen Loving Breton Cuisine

    Senest opdateret 18. september

    Loving Breton Cuisine

    Af Jacques Thorel

    fra 1995 på forlaget Éditions Quest – France

    Oplag: active

    ISBN: 2-7373-1755.X

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Loving Breton Cuisine –127 sider – Paperback - Sprog: Engelsk – Photographs by Claude Herlédan. - Pris ex forsendelse - B1797 -12 – 10524

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1849Billede af bogen Gyldendals kogebog

    Senest opdateret 17. september

    Gyldendals kogebog

    Af Hanne Bloch-Grete Grumme og Esther Jegind (red.)

    fra 1993 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-54464-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Gyldendals kogebog – 368 sider – Hardback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. Med brugsspor. - Pris ex forsendelse -B1715 - 07 - 10335.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1850Billede af bogen BØRNENES STORE KOGEBOG

    Senest opdateret 17. september

    BØRNENES STORE KOGEBOG

    Af Katrine Klinken

    1. udgave fra 2006 på forlaget POLITIKEN

    Oplag: active

    Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    320 sider - iIIustreret - indbundet - nærmest som ny!

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1851Billede af bogen Nordisk Tang - En Kogebog fra havet

    Senest opdateret 17. september

    Nordisk Tang - En Kogebog fra havet

    Af Heine Max Olesen og Gorm Wisweh

    1. udgave fra 2016 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-406-0923-3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1200 gram

    Hardback bind, fin og velholdt stand. Indeholder mange billeder. 153 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1852Billede af bogen Nemmere og lækre weekendretter med fisk #2

    Senest opdateret 17. september

    Nemmere og lækre weekendretter med fisk #2

    Af Christine Bille Nielsen og Kim Kubel

    fra 2007 på forlaget Fiskebranchens Oplysningsudvalg

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 125 gram

    Nemmere og lækre weekendretter med fisk #2 - 127 sider – Paperback - Sprog: Dansk. I denne kogebog kan du hente inspiration til 56 nemme og lækre weekendretter med fisk. Retterne er opdelt på fire årstider – forår, sommer, efterår og vinter – og både fisk, tilbehør og tilberedningsform er afstemt efter sæsonen. Spis fisk 2 gange om ugen. – Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1853Billede af bogen Georg Bernard Shaws vegetariske kogebog: bygget over George Bernard Shaws yndlingsretter

    Senest opdateret 16. september

    Georg Bernard Shaws vegetariske kogebog: bygget over George Bernard Shaws yndlingsretter

    Af Alice Laden & R.J. Minney – oversat af Kay Nielsen

    fra 1972Chr. Erichsens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-555-0336-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Georg Bernard Shaws vegetariske kogebog: bygget over George Bernard Shaws yndlingsretter – 93 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1720 -07 -10371.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1854Billede af bogen Italiensk kogekunst - Opskrifter - Alverdens kogekunst

    Senest opdateret 16. september

    Italiensk kogekunst - Opskrifter - Alverdens kogekunst

    Af Conrad Bjerre - Christensen (bearbejdet af)

    fra 1970Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Italiensk kogekunst - Opskrifter - Alverdens kogekunst -97 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The Cooking of Italy” . - Pris ex forsendelse -B1708 -09– 10171.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1855Billede af bogen Bær & frugt fra den gamle skole

    Senest opdateret 16. september

    Bær & frugt fra den gamle skole

    Af Jensen, Inga Linde

    fra 1985 på forlaget De Danske Haveselskaber

    Oplag: active

    ISBN: 8774640194

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet. 94 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter på kager og desserter samt syltning og henkogning af havens bær og frugter. Illustreret i farver af forfatteren. (2304-0019).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1856Billede af bogen Dejlige danske kroer och deras bästa recept

    Senest opdateret 16. september

    Dejlige danske kroer och deras bästa recept

    Af Christine & Jan Samuelson

    fra 1990 på forlaget Wiken

    Oplag: active

    ISBN: 91-7024-518-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1400 gram

    Dejlige danske kroer och deras bästa recept – 223 sider – Lærredsbind - Smudsbind med brugsspor - Sprog: Svensk - Foto: Michel Hjorth och Jan Samuelson. –Pris ex forsendelse - B1730 - 04 - 11618

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1857Billede af bogen Ernæringslære og diætetik

    Senest opdateret 16. september

    Ernæringslære og diætetik

    Af Agnete Vermehren

    3. udgave fra 1963 på forlaget Nyt Nordisk Arnold Busck

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Ernæringslære og diætetik –150 sider – Kunstlæderbind forstærket med plast - Sprog: Dansk. Navn på friblad. - Pris ex forsendelse - B1775 - 05– 10534

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1858Billede af bogen Krydderier i maden

    Senest opdateret 16. september

    Krydderier i maden

    Af Rigmor Bagger

    fra 1963Nyt Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: ingen

    Kategori: Kogebøger

    pris: 55 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 130 gram

    Krydderier i maden – 59 sider – Paperback - Hæftet, opskåret - Sprog: Dansk. En masse spændende og nye opskrifter, hvor krydderierne indgår – retter der er tilpasset mad af i dag – nogle til små gæstebud og andre der kan gør hverdagsmaden festligere… Med brugsspor. – Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1859Billede af bogen Mit eget køkken

    Senest opdateret 15. september

    Mit eget køkken

    Af Régine Deforges

    2. udgave fra 2001Forlaget Per Kofod – 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-90724-20-8

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 510 gram

    Mit eget køkken – 183 sider – Paperback - Sprog: Dansk -Oversat fra fransk efter ”Ma cuisine” af Benedicte Wern – Faglig redaktion ved Anne Skovgaard – Petersen. Er en meget personlig kogebog, spækket med minder og anekdoter og et væld af inspirerende og velsmagende retter fra det franske landkøkken. Bogen er gennemillustreret i farve og sort/hvid. Navn på friblad. – Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1860Billede af bogen Kendte kokkes franske landkøkken

    Senest opdateret 15. september

    Kendte kokkes franske landkøkken

    Af Les Maîtres Cuisiniers de France i samarbejde med Céline Vence

    fra 1987 på forlaget Forum - 1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-553-1545-3

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 410 gram

    Kendte kokkes franske landkøkken - 180 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk - Oversat af Dorte Remaoun og redigeret af Marianne Stürup - Rigt illustreret i s/h og farver . Bogen er en rejse fra Alsace og Lorraine over Bourgogne, France-Comté og Savojen videre til Lyonnais og Dauphiné for at ende i Provence og på Korsika. Og man nærmest fornemmer duften og smagen af et af verdens bedste køkkener. Meget tæt på seks kvalitetsstjerner. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort