Senest opdateret 7. august
2. udgave fra 2002 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 2
ISBN: 8761403261
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 767 gram
Theobroma - gudernes føde - er kakaofrugten blevet døbt. Og gudeføde er hvad Morten Heiberg præsenterer os for i Heibergs Chokolade. Vi spiser chokolade, når vi skal have den rene nydelse. Og chokolade er det oplagte valg, når vi skal forkæle os selv og vores gæster. I Heibergs Chokolade serverer Morten Heiberg en lang række opskrifter på desserter med mørk, lys og hvid chokolade. Både chokoladeklassiskerne i de lækreste variationer og de nye frække kombinationer. Og med masser af forslag til tilbehøret, som løfter smagsoplevelsen til den sublime helhed. Kakaofrugtens fristelser kan spores mere end tusind år tilbage, og Morten Heiberg fortæller historien om, hvordan kakaobønnen fandt vej til Europa. Han beskriver kakaobønnens langsomme forvandling til chokolade, og afslører, hvorfor smagen af den ægte chokolade er så helt uimodståelig. For Morten Heiberg skal en dessert både være velsmagende og præsenteres smukt. Med sine forrygende billeder har fotograf Lars Ranek indfanget desserternes æstetiske nydelse.
Hurtigt overblik over andre bøger til salg
Titel | Stand | Pris |
---|---|---|
Heibergs chokolade | Pænt eksemplar | 95 kr |
Heibergs chokolade | 110 kr | |
HEIBERGS CHOKOLADE | 6 | 220 kr |
Heibergs chokolade | 6 | 80 kr |
Heibergs Chokolade | 6 | 115 kr |
Heibergs Chokolade | 6 | 100 kr |
Heibergs chokolade | 4 | 100 kr |
Heibergs chokolade | 110 kr |
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Find flere bøger fra samme bogsælger