Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 2774 bøger.



  • 1771Billede af bogen Gastronomisk rejse i Søhøjlandet

    Senest opdateret 22. juli

    Gastronomisk rejse i Søhøjlandet

    Af Breindahl, Kirsten

    fra 2003 på forlaget Kirsten Breindahl

    Oplag: active

    ISBN: 87-91355-00-1

    Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 157 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Portræt af forskelligartede, midtjyske spisesteder, cafeer, restauranter, kroer og hoteller med opskrifter fra deres køkken. (1707-0129).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1772Billede af bogen Dansk højtidsmad

    Senest opdateret 22. juli

    Dansk højtidsmad

    Af Peuckert, Claus & Marianne Storgaard

    1. udgave fra 2004 på forlaget Turbine

    Oplag: active

    ISBN: 87-91415-06-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 85 sider. Sprog: Dansk. Traditionel dansk mad til ¨årets små og store højtider. Illustreret i farver. (2005-0192).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1773Billede af bogen Brunch på 100 måder

    Senest opdateret 22. juli

    Brunch på 100 måder

    Af Andersen, Lynn

    1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-34066-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 84 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Birger J. Storm. Navn på friblad. (2005-0195).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1774Billede af bogen Jamie Oliver - Den nakna kockens återkomst

    Senest opdateret 22. juli

    Jamie Oliver - Den nakna kockens återkomst

    Af Oliver, Jamie

    fra 2002 på forlaget Albert Bonniers Förlag

    Oplag: active

    ISBN: 9100100692

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 285 sider. Sprog: Svensk. Illustreret i sort-hvid og farver. Översättning av Kerstin Törngren efter "The return of the naked chef (2000)". Navn på friblad. (2005-0221).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1775Billede af bogen Afrodite - Opskrifter, fortællinger og andre afrodisitiske midler

    Senest opdateret 22. juli

    Afrodite - Opskrifter, fortællinger og andre afrodisitiske midler

    Af Allende, Isabel

    fra 1998 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-34666-7

    Kategorier: Erotik, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 326 sider. Sprog: Dansk. Isabel Allende fortæller om mad der efter sigende har en seksuelt stimulerende effekt. En tredjedel af bogen er opskrifter. Illustreret i farver. På dansk ved Iben Hasselbalch efter "Afrodita (1997)". (2402-0041).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1776Billede af bogen Dejligt - med Æbler: 227 opskrifter fra 27 lande

    Senest opdateret 22. juli

    Dejligt - med Æbler: 227 opskrifter fra 27 lande

    Af Vibeke Warberg (samlet af)

    fra 1976Strubes Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7508-200-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Dejligt - med Æbler: 227 opskrifter fra 27 lande – 143 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Kogt, skrællet, uskrællet, syltet, til saft, til vin, selvstændigt eller som tilbehør til retter, der ellers ville mangle prikken over i’et. Det er bogen med Deres kommende livretter. – Pris ex forsendelse -B1728– 04- 11579

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1777Billede af bogen Kartoffelmad

    Senest opdateret 22. juli

    Kartoffelmad

    Af Grete Grumme

    fra 1979 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-01-73101-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 300 gram

    Kartoffelmad – 100 sider - Paperback- Sprog: Dansk. Bogen giver læseren gode ideer og inspiration til at anvender kartofler i den daglige madlavning - i supper, salater, brød og kager, som garniture til fiske -og kødretter o.m.m. Alt sammen på en ny og lidt utraditionel måde. – Pris ex forsendelse -B1728– 11- 10735

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1778Billede af bogen Den lille bog om cola - 30 kultopskrifter

    Senest opdateret 22. juli

    Den lille bog om cola - 30 kultopskrifter

    Af Black, Keda

    1. udgave fra 2013 på forlaget Legind

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 65 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Billeder af Frédéric Lucano. Oversat af Christine Vinum efter "Le petit livre Coca-Cola (2012)". (1711-0357).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1779Billede af bogen Kernesund økomad

    Senest opdateret 22. juli

    Kernesund økomad

    Af Bjerge, Kirsten, Inger Liin Knudsen & Ninka-Bernadette Mauritson

    1. udgave fra 2009 på forlaget Politiken

    Oplag: active

    ISBN: 9788756792578

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 247 sider. Sprog: Dansk. Spis dig smuk uden gluten, sukker og mælk. Illustreret i farver. (1908-0135).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1780Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Senest opdateret 22. juli

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2006 på forlaget Könemann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833130687

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Finger food (1998)" af Birgitte Odgaard. (2005-0131).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1781Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Senest opdateret 22. juli

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann

    Oplag: active

    ISBN: 9783833144905

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Seafood(1998)" af Ejler Hinge-Christensen. (2005-0132).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1782Billede af bogen Sushi - Smag og teknik

    Senest opdateret 22. juli

    Sushi - Smag og teknik

    Af Barber, Kimiko & Hiroki Takemure

    1. udgave fra 2004Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-03756-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 105 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 255 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotografier af Ian O`Leary. Oversat af Lars Thomas efter "Sushi - taste and technique (2002)". (2202-0082).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1783Billede af bogen Cooking with Desserts (Microwave Library Series)

    Senest opdateret 22. juli

    Cooking with Desserts (Microwave Library Series)

    Af Veronica Bull

    fra 1988 på forlaget Magna Books

    Oplag: active

    ISBN: 0-948509-81-3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Cooking with Desserts (Microwave Library Series) – 72 sider – Helpluviusinbind - Sprog: Engelsk. Explains how to best use the microwave oven for cooking sweet dishes, and provides a varied selection of recipes including gingered pears, chocolate rum truffles, Jamaican bananas and orange ice cream crunch. Meget tæt på seks kvalitetsstjerner. B2211 – 03 - 10024 - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1784Billede af bogen St. Michael Seasonal vegetarian

    Senest opdateret 22. juli

    St. Michael Seasonal vegetarian

    Af Sarah Bounds

    fra 1986 på forlaget The Hamlyn Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 0-600-32667-5

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 290 gram

    St. Michael Seasonal vegetarian - 80 sider – Paperback– Sprog: Engelsk. Sarah Bounds’ interest in healthy eating has resulted in this imaginative collection of mouthwatering vegetarian recipes. Sarah is a senior editor on Here’s Health magazine. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1785Billede af bogen A taste of Scotland in food and in pictures : Scottish traditional food

    Senest opdateret 22. juli

    A taste of Scotland in food and in pictures : Scottish traditional food

    Af Theodora Fitzgibbon

    fra 1970 på forlaget Pan Books London and Sydney

    Oplag: active

    ISBN: 0-330-02872-3

    Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 270 gram

    A taste of Scotland in food and in pictures : Scottish traditional food - 118 sider – Paperback– Sprog: Engelsk – Periods photographs specially prepared by George Morrison. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1786Billede af bogen Den gyldne kogebog - Køkken og bord

    Senest opdateret 22. juli

    Den gyldne kogebog - Køkken og bord

    Af R. Oest-Larsen

    fra 1943Skandinavisk Bogforlag

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 2600 gram

    Den gyldne kogebog - Køkken og bord - 640 sider - Halvlæderbind med guldtryk på ryg - Sprog: Dansk. Med Plancher i originale farver og i øvrigt et omfattende billedstof i saavel tekst som paa plancher i bogens forskellige afsnit. - Pris ex forsendelse - B1708 -04– 11099

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1787Billede af bogen Kogekunstens teknik og finesser

    Senest opdateret 22. juli

    Kogekunstens teknik og finesser

    Af Raymond Oliver

    Skandinavisk Bogforlag - uden år

    Oplag: active

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 2400 gram

    Kogekunstens teknik og finesser - 780 sider - Lærredsbind - Smudsbind - Sprog: Dansk og Fransk -Fotografier: Ch. Affif. Ikke bare en kogebog, men en fransk madkunstners hele viden, som nu pludselig står til DERES rådighed. Med Raymond Oliver ved hånden har De eksperthjælp i køkkenet, hvad enten det gælder billig mad eller dyr mad, jævn hverdagsmad eller raffineret festmad. - Pris ex forsendelse -B1708 -11– 10533

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1788Billede af bogen LCHQ - Low Carb High Quality

    Senest opdateret 21. juli

    LCHQ - Low Carb High Quality

    Af Fredrik Paulún

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711377482

    Kategorier: Kogebøger, Sundhed

    pris: 74 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 770 gram

    Hardback. Lille plet på friblad. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K293) Vejer 570 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1789Billede af bogen MIT VILDE VIKINGEKØKKEN

    Senest opdateret 21. juli

    MIT VILDE VIKINGEKØKKEN

    Af Jim Lyngvild

    1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-11-37569-3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 94 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 975 gram

    Hardback. Kun forflytningsspor på cover. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KVD138) Vejer 775 gram.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1790Billede af bogen De fire årstider:  Vinter

    Senest opdateret 21. juli

    De fire årstider: Vinter

    Af Lise Lander

    fra 1977 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07281-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    De fire årstider: Vinter - 95 sider - Gråt lærredsbind med tryk uden farve i fronten - Smudsbind med brugsspor -- Sprog: Dansk – Rigt illustreret med tegninger og farvefotografier ved de enkelte opskrifter. – Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1791Billede af bogen Bogen om natmad, drinks og snacks

    Senest opdateret 21. juli

    Bogen om natmad, drinks og snacks

    Af Lotte Haveman

    fra 1978 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07374-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 195 gram

    Bogen om natmad, drinks og snacks – 46 sider – Hardback – Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1792Billede af bogen Bogen om grill – og bålmad

    Senest opdateret 21. juli

    Bogen om grill – og bålmad

    Af Lotte Haveman

    fra 1980Union håndboger /Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    ISBN: ingen

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 110 gram

    Bogen om grill – og bålmad – 47 sider – Paperback– Sprog: Dansk . - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1793Billede af bogen Det gode Middelhavskøkken

    Senest opdateret 21. juli

    Det gode Middelhavskøkken

    Af Jane Grigson

    fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-791-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 120 gram

    Det gode Middelhavskøkken– 72 sider – Paperback– Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. På kulinarisk rejse i Middelhavsområdet. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1794Billede af bogen De bedste lamme - specialiteter

    Senest opdateret 21. juli

    De bedste lamme - specialiteter

    Af Gunhild von der Recke

    fra 1986 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-561-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 140 gram

    De bedste lamme – specialiteter – 71 sider – Paperback– Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. Spændende opskrifter fra hele verden. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1795Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost

    Senest opdateret 21. juli

    MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost

    Af Ellis Tardini

    fra 1978 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-05963-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – æg og ost – 127 sider – Hardback - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1796Billede af bogen Den store kyllingebog - kyllingeretter fra hele verden

    Senest opdateret 21. juli

    Den store kyllingebog - kyllingeretter fra hele verden

    Af Jette Røssel (red.)

    fra 1983Forlaget Danmark

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07723-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 655 gram

    Den store kyllingebog - kyllingeretter fra hele verden – 96 sider – lærredsbind - Smudsbind med lette brugsspor - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Denne bog bringer Dem vidt omkring i verden gennem en masse spændende opskrifter: Skandinavisk kylling, Kaukasisk kylling, Sydstatskylling, Tyrkisk og Libanesisk kylling og Kylling på kinesisk. - Pris ex forsendelse -B1708 –04- 10418.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1797Billede af bogen Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Senest opdateret 21. juli

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst

    Af M.F.K Fisher og bearbejdet af Conrad Bjerre - Christensen

    fra 1970Sesam Biblioteket /Lademann Forlagsaktieselskab

    Oplag: active

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1100 gram

    Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst -206 sider - Hardback med lette brugsspor - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse- B1708 -06– 10338.3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1798Billede af bogen Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde

    Senest opdateret 20. juli

    Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde

    Af Grethe Petersen (red.)

    fra 1977 på forlaget Forum -1. oplag

    Oplag: active

    ISBN: 87-553-0570-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Fra danske herregårdskøkkener - Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde - 140 sider - Kartonbind - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h. Mange kendte gårde som Egeskov, Dragsholm og Aalholm er repræsenteret, og opskrifterne spænder over både forretter, fiskeretter, vildt og fjerkræ, kødretter samt desserter og bagværk. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1799Billede af bogen Honung, Natur og kultur

    Senest opdateret 20. juli

    Honung, Natur og kultur

    Af Eva Crane

    1. udgave fra 1985 på forlaget Bokförlaget Natur og Kultur

    Oplag: active

    ISBN: 91-27-01489-4

    Kategorier: Biologi, Kogebøger

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Navnestemplet på s. 1 -ellers som ny

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1800Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter

    Senest opdateret 19. juli

    MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter

    Af Ellis Tardini

    fra 1976 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07220-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Slankeretter – 95 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg – Smudsbind med brugsspor. - Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort