Kategorien: KogebøgerDenne kategori indeholder 3151 bøger.



  • 1771Billede af bogen Fairtrade Kogebogen

    Senest opdateret 8. januar

    Fairtrade Kogebogen

    Af Sophie Grigson (red.)

    fra 2008Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-17-04011-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Fairtrade Kogebogen - 224 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Kogebog, hvor nogle af opskrifterne er doneret af kendte mennesker (i England). Flere opskrifter har et etnisk islæt, men alle opskrifterne har mindst en Fairtrade-ingrediens for at støtte Fairtrade bønder og arbejdere. BOGEN har en let lugt af røg! - Pris ex forsendelse -B1735 –06- 10965

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1772Billede af bogen Provencekøkkenet – Nøjsomhedens køkken – Opskrifter fra provencalske bondefamilier

    Senest opdateret 8. januar

    Provencekøkkenet – Nøjsomhedens køkken – Opskrifter fra provencalske bondefamilier

    Af Marianne Zenius Kreutzmann

    fra 2002 på forlaget Hovedland

    Oplag: active

    ISBN: 87-7739-574-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 200 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1500 gram

    Provencekøkkenet – Nøjsomhedens køkken – Opskrifter fra provencalske bondefamilier- 324 sider – Hardback - Smudsbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Provencalske opskrifter suppleret med kulturhistorisk og etnologisk gennemgang af Provences traditionelle køkken med historiske og nutidige oplysninger om madvarerne. BOGEN har en let lugt af røg! - Pris ex forsendelse -B1755 –16- 10750

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1773Billede af bogen The Sopranos Family Cookbook

    Senest opdateret 7. januar

    The Sopranos Family Cookbook

    Af Artie Bucco, Allen Rucker, Michele Scicolone, David Chase

    1. udgave fra 2002-09-24 på forlaget Grand Central Publishing

    Oplag: active

    ISBN: 04-4653-057-3

    Kategorier: Film/teater, Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 851 gram

    Nuovo Vesuvio. The "family" restaurant, redefined. Home to the finest in Napolitan' cuisine and Essex County's best kept secret. Now Artie Bucco, la cucina's master chef and your personal host, invites you to a special feast...with a little help from his friends. From arancini to zabaglione, from baccala to Quail Sinatra-style, Artie Bucco and his guests, the Sopranos and their associates, offer food lovers one hundred Avellinese-style recipes and valuable preparation tips. But that's not all! Artie also brings you a cornucopia of precious Sopranos artifacts that includes photos from the old country; the first Bucco's Vesuvio's menu from 1926; AJ's school essay on "Why I Like Food"; Bobby Bacala's style tips for big eaters, and much, much more. So share the big table with: Tony Soprano, waste management executive "Most people soak a bagful of discount briquettes with lighter fluid and cook a pork chop until it's shoe leather and think they're Wolfgang Puck." Enjoy his tender Grilled Sausages sizzling with fennel or cheese. Warning: Piercing the skin is a fire hazard. Corrado "Junior" Soprano, Tony's uncle "Mama always cooked. No one died of too much cholesterol or some such crap." Savor his Pasta Fazool, a toothsome marriage of cannellini beans and ditalini pasta, or Giambott', a grand-operatic vegetable medley. Carmela Soprano, Tony's wife "If someone were sick, my inclination would be to send over a pastina and ricotta. It's healing food." Try her Baked Ziti, sinfully enriched with three cheeses, and her earthy 'Shcarole with Garlic. Peter Paul "Paulie Walnuts" Gualtieri, associate of Tony Soprano "I have heard that Eskimos have fifty words for snow. We have five hundred words for food." Sink your teeth into his Eggs in Purgatory-eight eggs, bubbling tomato sauce, and an experience that's pure heaven. As Artie says, "Enjoy, with a thousand meals and a thousand laughs. Buon' appetito!"

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1774Billede af bogen Pasta Basta – anderledes pastaretter

    Senest opdateret 6. januar

    Pasta Basta – anderledes pastaretter

    Af Tine Tholstrup

    fra 1988Gyldendalske Boghandel Nordisk Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-24362-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Pasta Basta – anderledes pastaretter - 95 sider – Papbind– Sprog: Dansk . Ideen er nytænkning inden for pasta. Den tager sit udgangspunkt i det italienske køkken, men har hentet inspiration fra store dele af verden – og omfatter således hovedsagelig anderledes pastaretter end de traditionelle italienske. Bogen har en let lugt af røg! - Forlagseksemplar. - Pris ex forsendelse - B1735 -16 –10180.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1775Billede af bogen PARIS – Drøm eller realitet?

    Senest opdateret 6. januar

    PARIS – Drøm eller realitet?

    Af Lennart Lynge Andersen

    fra 1992G.E.C. Gads Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-12-02327-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Rejsebøger/guides, Vinbøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    PARIS – Drøm eller realitet? – 144 sider– Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Illustreret af Jens Hage. Bogen har en let lugt af røg! – Pris ex forsendelse -B1735 –16 -10749

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1776Billede af bogen God mad fra ovn og fad

    Senest opdateret 4. januar

    God mad fra ovn og fad

    Af Nanna Saabye

    fra 1982 på forlaget Clausen bøger - Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-04093-9

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 65 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    God mad fra ovn og fad – 128 sider– Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h og farver. Bogen har en let lugt af røg! – Pris ex forsendelse -B1735 –07 -10601

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1777Billede af bogen Kongelige livretter 1

    Senest opdateret 3. januar

    Kongelige livretter 1

    Af Grethe Pedersen

    fra 1988Peter Asschenfeldt’s Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-7365-233-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Kongelige livretter 1 – 93 sider– Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Udvalgte stjernemenuer af Kongehusets første køkkenchef. Bogen har en let lugt af røg! – Pris ex forsendelse -B1735 – 11 -10920

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1778Billede af bogen Let og lækkert fra JAPAN

    Senest opdateret 2. januar

    Let og lækkert fra JAPAN

    Af Marie Louise Telegin & Jan Tennek

    fra 1998 på forlaget Borgen

    Oplag: active

    ISBN: 87-21-00911-2

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Let og lækkert fra JAPAN – 87 sider– Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Indeholder både opskrifter på en lang række af de traditionelle japanske retter, som sushi, tempura, sukiyaki og misosuppe og enkelte nyskabelser inspireret af det japanske køkken. Bogen har en let lugt af røg! – Pris ex forsendelse -B1735 – 12 -10588

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1779Billede af bogen TAVERNA: Det klassiske middelhavskøkken

    Senest opdateret 2. januar

    TAVERNA: Det klassiske middelhavskøkken

    Af Joyce Goldstein – Oversat og bearbejdet af Winnie From Thesbøl

    fra 1999Gads Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 87-12-03292-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 900 gram

    TAVERNA: Det klassiske middelhavskøkken – 128 sider– Hardback – Smudsbind - Kvadratformat - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Bogen har en let lugt af røg! – Pris ex forsendelse -B1735 – 20 -11118

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1780Billede af bogen Et bord i PROVENCE - Klassiske opskrifter fra Sydfrankrig

    Senest opdateret 2. januar

    Et bord i PROVENCE - Klassiske opskrifter fra Sydfrankrig

    Af Leslie Forbes (Indsamlet og illustreret af)

    4. udgave fra 2000 på forlaget Gyldendal

    Oplag: active

    ISBN: 87-00-48314-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Et bord i PROVENCE - Klassiske opskrifter fra Sydfrankrig - 157 sider – Paperback - Sprog: Dansk - Oversat af Ole Husted Jensen – Rigt illustreret i farver. Bogen har en let lugt af røg! - Pris ex forsendelse -B1711 - 05- 10199. 3

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1781Billede af bogen MENU - Internationalt Madleksikon - Vildt

    Senest opdateret 2. januar

    MENU - Internationalt Madleksikon - Vildt

    Af Ellis Tardini

    fra 1979 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07929-5

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon -Vildt – 80 sider – Lærredsbind – Smudsbind –Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1755 -13 –11042

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1782Billede af bogen Til bords med din slagter – Inspiration og information om god mad og kvalitetsråvarer

    Senest opdateret 1. januar

    Til bords med din slagter – Inspiration og information om god mad og kvalitetsråvarer

    Af Søren Lehmann

    fra 2008 på forlaget Mad med mere

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 700 gram

    Til bords med din slagter – Inspiration og information om god mad og kvalitetsråvarer - 107 sider – Hardback - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Bogen har en let lugt af røg! – Pris ex forsendelse -B1735 – 20 -11117

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1783Billede af bogen VILDT- og mere til

    Senest opdateret 1. januar

    VILDT- og mere til

    Af Jette Bogø og Helge Stig

    1. udgave fra 1998 på forlaget Netto & D3

    Oplag: active

    ISBN: 87-90059-19-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 505 gram

    VILDT- og mere til - 72 – Hardback - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Bogen har en let lugt af røg! – Pris ex forsendelse -B1735 – 22 -10503

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1784Billede af bogen Bo Bedre’s kogebog: Nye og festlige retter

    Senest opdateret 1. januar

    Bo Bedre’s kogebog: Nye og festlige retter

    Af Fritze Juel

    fra 1972Forlaget Palle Fogtdal

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Bo Bedre’s kogebog: Nye og festlige retter - 152 – Rødt lærredsbind - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Bo Bedre’s Håndbøger nr.2. Bogen har en let lugt af røg! – Pris ex forsendelse -B1735 – 02 -10261.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1785Billede af bogen Bo Bedre’s kogebog: Nye og festlige retter

    Senest opdateret 1. januar

    Bo Bedre’s kogebog: Nye og festlige retter

    Af Fritze Juel

    fra 1972Forlaget Palle Fogtdal

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Bo Bedre’s kogebog: Nye og festlige retter - 152 – Rødt lærredsbind - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Bo Bedre’s Håndbøger nr. 2 – Pris ex forsendelse -B2132 – 02 -10261

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1786Billede af bogen Bo Bedre’s Nye Kogebog: Fremmed mad - Opskrifter fra 15 lande

    Senest opdateret 1. januar

    Bo Bedre’s Nye Kogebog: Fremmed mad - Opskrifter fra 15 lande

    Af Lilian Kaufmann

    fra 1972Forlaget Palle Fogtdal

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Bo Bedre’s Nye Kogebog: Fremmed mad - Opskrifter fra 15 lande - 144 – Rødt lærredsbind - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Bo Bedre’s Håndbøger nr.11. Bogen har en let lugt af røg! Med brugsspor – Pris ex forsendelse - B1735 – 02 -10262.1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1787Billede af bogen Bo Bedre’s Nye Kogebog: Fremmed mad - Opskrifter fra  15 lande

    Senest opdateret 1. januar

    Bo Bedre’s Nye Kogebog: Fremmed mad - Opskrifter fra 15 lande

    Af Lilian Kaufmann

    fra 1972Forlaget Palle Fogtdal

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Bo Bedre’s Nye Kogebog: Fremmed mad - Opskrifter fra 15 lande - 144 – Rødt lærredsbind - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Bo Bedre’s Håndbøger nr.11. – Pris ex forsendelse

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1788Billede af bogen Ali-Bab Gastronomisk Haandbog

    Senest opdateret 30. december

    Ali-Bab Gastronomisk Haandbog

    Af Herman Dedichen (Autoriseret oversættelse ved)

    fra 1979Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: active

    ISBN: 87-17-02013-1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 2300 gram

    Ali-Bab Gastronomisk Haandbog - 1096 sider – illustreret hardback -Sprog: Dansk – Originaltitel: Gastronomie pratique - Kulinariske studier med en grundig gennemgang af alle franske vines historie, fremstilling aargange og behandling. Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser Bogen har en let lugt af røg! - Pris ex forsendelse - B1745-01 –10604

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1789Billede af bogen MENU - Internationalt Madleksikon - Bagværk

    Senest opdateret 29. december

    MENU - Internationalt Madleksikon - Bagværk

    Af Ellis Tardini

    fra 1979 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1160 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bagværk – 203 sider – Bordeaux lærredsbind – Smudsbind –Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse -1

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1790Billede af bogen Lystfiskerkogebogen

    Senest opdateret 18. december

    Lystfiskerkogebogen

    Af Egil Larsen og Preben Madsen

    2. udgave fra 1996 på forlaget Aschehoug

    Oplag: active

    ISBN: 87-11-12274-9

    Kategori: Kogebøger

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Hardback bind, fin og velholdt stand. 176 sider. Indeholder billeder.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1791Billede af bogen I køkkenet med Dukan diæten - 200 opskrifter

    Senest opdateret 17. december

    I køkkenet med Dukan diæten - 200 opskrifter

    Af Pierre Dukan

    1. udgave fra 2013Politikens Forlag

    Oplag: active

    ISBN: 978-87-400-0994-1

    Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 800 gram

    Mange kender til bestselleren “Dukan Diæten”, der har hjulpet rigtigt mange med at tabe sig, og nu er Pierre Dukan klar med dens efterfølger: "Les recettes Dukan". Oversat til dansk. Indbundet, 238 sider.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1792Billede af bogen Vejen til din nye livsstil – Livet er for kort til slankekure

    Senest opdateret 17. december

    Vejen til din nye livsstil – Livet er for kort til slankekure

    Af Birgit Kannegaard

    fra 2003 på forlaget Ny Livsstil

    Oplag: active

    ISBN: 87-91096-07-3

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 600 gram

    Vejen til din nye livsstil – Livet er for kort til slankekure – 216 sider – Paperback - Sprog: Dansk. Bogen indeholder en kostplan til 8 uger, som hele din familie kan spise efter. – Pris ex forsendelse -B1755 -22 -10495

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1793Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Bind IV – Supper & Saucer

    Senest opdateret 9. december

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bind IV – Supper & Saucer

    Af Ellis Tardini

    fra 1976 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1300 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bind IV – Supper & Saucer – 219 sider – Bordeaux lærredsbind med sølvtryk på ryg – Smudsbind – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Supper og saucer rummer en righoldig samling af lækre og spændende opskrifter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse -B1720 -13 –11034

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1794Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Bind III - Grønsager

    Senest opdateret 9. december

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bind III - Grønsager

    Af Ellis Tardini

    fra 1976 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1300 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon –Bind III - Grønsager – 212 sider – Bordeaux lærredsbind med sølvtryk på ryg – Smudsbind – Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Grønsager rummer en righoldig samling af lækre og spændende grønsagsretter fra det danske og det internationale køkken. Notat på sidste side. - Pris ex forsendelse-B1720 -13 –10072.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1795Billede af bogen MENU – Internationalt Madleksikon – Bind VIII - Svinekød

    Senest opdateret 9. december

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bind VIII - Svinekød

    Af Ellis Tardini

    fra 1977 på forlaget Lademann

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1300 gram

    MENU – Internationalt Madleksikon – Bind VIII – Svinekød – 182 sider – Bordeaux lærredsbind med sølv tryk på ryg – Smudsbind – Rigt illustreret i farver. Svinekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende retter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse - B1755 -13 –10303.2

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1796Billede af bogen Søren Gerickes køkken-skole

    Senest opdateret 9. december

    Søren Gerickes køkken-skole

    Af Søren Gericke

    Oplag: active

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 520 gram

    Spiralryg Søren Gerickes køkkenskole

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1797Billede af bogen Lademanns Madvareleksikon

    Senest opdateret 8. december

    Lademanns Madvareleksikon

    Af Helle Lange

    1. udgave fra 1980Forlaget Danmark

    Oplag: active

    ISBN: 87-15-07720-9

    Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1433 gram

    Leksikon over alverdens madvarer. Frugter, grøntsager og kød (indvolde af forskellige dyr). Dejlig opslagsbog. Indb flot, med slidt smudsomslag, kan sendes m DAO for ca 52 kr oveni til nærmeste udleveringssted

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1798Billede af bogen MK bootcamp - 2 str. ned på 9 uger

    Senest opdateret 4. december

    MK bootcamp - 2 str. ned på 9 uger

    Af Kristensen, Michelle

    fra 2014 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711348154

    Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet. 229 sider. Sprog: Dansk. Tab dig, kom i bedre form og få mere energi. Illustreret i farver. (2412-0270).

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1799Billede af bogen den store bagedyst jul og nytår

    Senest opdateret 3. december

    den store bagedyst jul og nytår

    Af Diverse

    1. udgave fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: active

    ISBN: 9788711564974

    Kategori: Kogebøger

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 497 gram

    Her er de bedste jule opskrifter fra deltagerne i "Den store bagedyst". Her er både konfekt, sprøde småkager, julekager og nytårskager.

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
  • 1800Billede af bogen Nässlor - Nælder

    Senest opdateret 30. november

    Nässlor - Nælder

    Af Astrid Uddeholt

    fra 1977 på forlaget Uddeholts Förlag

    Oplag: active

    ISBN: 91-971815-3-6

    Kategorier: Botanik, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 250 gram

    64 sider - Klammehæftet - Sprog: Svensk - Ex-libris Nässlor - (Dansk oversættelse: Nælder) og deres anvendelse. Ex forsendelse/1755-14-180

    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog
betalings kort