
Senest opdateret 19. marts
fra 1962 på M. Normanns Forlag A/S
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Mesterkokkens Idébog - 320 sider - Rødt kunstlæderbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h fotografier. - Pris ex forsendelse -B1717 - 13 - 10736.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 19. marts
fra 1962 på M. Normanns Forlag A/S
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1400 gram
Mesterkokkens Idébog - 320 sider - Rødt kunstlæderbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h fotografier. - Pris ex forsendelse -B1717 - 13 - 10736.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 18. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Johanne Mosgaard jonglerer hjemmevant med råvarer og tilberedningsmetoder i det veganske køkken, som hun selv har levet af de seneste 3 år. Som fuldtidsveganer har hun en dyb og inderlig passion for sund og smagsfuld mad. Hun er hele tiden på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser, opskrifter og interessante måder at udforske – og udfordre – det traditionelle veganske køkken på. Denne bog er fuld af spændende veganske opskrifter og gør op med det lidt triste og til tider nærmest frelste ry, det veganske køkken har. Her er fuld tryk på farver, smagsoplevelser og spændende konsistenser. Hvad enten du ønsker at leve den veganske livsstil fuldt ud eller bare ønsker at spise grønnere og sundere, så er der masser af inspiration at hente her. Alle retterne er nemme at lave med en smule køkkensnilde – og med råvarer, som kan købes i de fl este velassorterede dagligvarebutikker. Om forfatteren: Johanne Moesgaard har i en årrække udbredt sin store viden om og passion for vegansk mad på sin blog Englerod. Her deler hun ivrigt opskrifter og spændende tilberedningsmetoder. Det er her, hendes mange følgere dagligt henter inspiration til en mere farverig og livsglad version af en vegansk livsstil. Indbundet, 185 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. marts
fra 2004 på forlaget Den Grafiske Højskole
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Det illustrerede køkken - Mad fra den grafiske højskole - 147 sider – Paperback med spiralryg- Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. – Pris ex forsendelse - B1766 – 04 -12062
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. marts
fra 1970 på Lademann Forlagsaktieselskab
Oplag: active
ISBN: 87-15-07004-2
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
Fransk kogekunst - Alverdens kogekunst - 206 sider - Hardback - Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The cooking of Provincial France” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1766 -06– 10338.14
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 17. marts
fra 1978 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
MENU - Internationalt Madleksikon -Bind XI- Frugt – 184 sider – Bordeaux lærredsbind – Smudsbind –Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse -B1766 -13 –11083
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 1996
Oplag: active
Kategori: Kogebøger
pris: 250 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2000 gram
Bogen er ubrugt og fremstår som ny. I kassette.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: active
ISBN: 9788711182192
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Øvrige
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1208 gram
Middag med Jamie ligner ikke nogen anden kogebog. Lige bortset fra en ovn er den det væsentligste element i køkkenet. Og hvorfor nu det? Fordi man ved at anskaffe denne bog ikke bare har fået 120 nye suveræne opskrifter - man har også foretaget et valg. Denne bog handler nemlig ikke om at lave mad som på restauranterne. Den handler om den mad, de fleste af os spiser hver dag med ingredienser, der kan købes lige henne om hjørnet. Der er masser af spændende variationer over kendte temaer - supper, salater, pasta, kød, fisk, desserter og vegetarretter - men også helt nye og banebrydende ideer. Fx er der et helt kapitel om noget så almindeligt som sandwich, som ikke behøver at være så almindeligt endda. Der er det geniale kapitel, Stamtræ, der viser, hvordan man ud fra en grundopskrift kan udvide sit madrepertoire og gå helt nye veje. Der er også Top Ti listen over de bedste opskrifter på ti af verdens mest populære retter, som besøgende på Jamies hjemmeside har stemt om. Bogen indeholder også tips og ideer til smart og funktionel køkkenindretning. Middag med Jamie indeholder alt hvad man overhovedet behøver for at lave god mad til sig selv og sin familie. Og hvad er egentlig vigtigere? Jamie Oliver begyndte i en alder af otte år at lave mad i sine forældres pub, »The Cricketers«, i Clavering, Essex. Han har siden arbejdet sammen med nogle af verdens største køkkenchefer. Han driver nu sin egen restaurant Fifteen, der er en af de bedste i London og som dannede baggrund for den meget roste tv-dokumentarserie og ikke mindst kogebogen Jamies køkken (dansk udg. 2002). Han startede og er fortsat involveret i Cheeky Chops Charity, et projekt som støtter unge arbejdsløse og giver dem en mulighed for at realisere drømmen om at blive kokke. Antal sider: 321 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Over 100 velkomponerede opskrifter på forretter, hovedretter, kød og fjerkræ, grønsager, salater m.m. Indbundet, 128 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Slankekur Nr. 1 i USA. Har du prøvet mange slankekure, men endnu ikke nået dit mål? Så er det tid til at prøve noget nyt! Ketokurener den nye slankekur, som hitter stort i USA. Ketokuren er en striks udgave af LCHF-kuren og bygger på de samme grundprincipper. Følger du ketokuren, får du max 5% af dit kalorieindtag fra kulhydrater. Når kroppen får så få kulhydrater, begynder den at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater… og så rasler kiloene af! God introduktion til ketokurens principper60 nemme og spændende opskrifter – så gode at du ikke savner kulhydraterneDe fleste opskrifter kan tilberedes på mindre end 30 minutterDu kan stadig nyde bacon, æg og flødeKetokuren stabiliserer dit blodsukker og nedsætter appetittenMed opskrifter til alle dagens måltider. Indbundet, 139 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
fra 2010 på forlaget Gyldendals Bogklubber - 1.bogklubudgave
Oplag: active
ISBN: 978-87-03-04390-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Hjemmebagt - Korn, mel og bagværk fra Skærtoft Mølle - 243 sider – Hardback –Sprog: Dansk - Fotograf: Thomas Tolstrup. Historien om Skærtoft Mølle ; Fra vision til virkelighed ; At bage brød ; Byg, hvede, spelt og rug ; Opskrifter ; Bagværk hævet med gær ; Surdeje ; Fordeje m.m. ; Bagværk med bagepulver ; Bagværk uden hævemiddel ; Rester. - Pris ex forsendelse -B1766 -08 –10913
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
1. udgave fra 2013 på forlaget Muusmann
Oplag: active
ISBN: 9788792746276
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed, Øvrige
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 679 gram
Low fodmap diet. - Del 1 af Low FODMAP diet. I Low FODMAP diet – giver ro i maven formidler fem danske diætister den nyeste viden om irritabel tarm. De beskriver de grundlæggende præmisser for low FODMAP diet og præsenterer en række nemme, overskuelige opskrifter til hverdagsmad, som er velegnet, når man følger low FODMAP diæten. Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermetable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyoles), der giver problemer, når man har irritabel tarm. Ved at følge en low FODMAP diet vil de fleste opleve mindre oppustethed, færre mavesmerter, mindre maverumlen og luftudvikling i tarmen. Symptomer, som for de fleste medfører en række begrænsninger, fx i det sociale liv. Low FODMAP diet henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk, der vejleder patienter med diagnosen, kan med fordel anvende bogen. Antal sider: 256 - Indbinding: Hæftet
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
1. udgave fra 2014 på forlaget High on Life
Oplag: active
ISBN: 9788799266784
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 703 gram
Mød 9 spændende personligheder og hør deres farverige og reflekterende beretninger om en livsstil helt eller delvist uden kød. I denne bog kan du blandt andre møde Ole Henriksen, Sys Bjerre, Chris MacDonald og Bjørn Lomborg, der åbent fortæller om deres tanker og overvejelser, når det gælder sammenhængen mellem kød, etik, miljø og sundhed. Her er ingen løftede pegefingre - kun ønsket om at dele begejstringen for et liv med masser af energi. De giver dig også deres favoritopskrifter - uden kød, naturligvis. Har du nogensinde overvejet en eller flere kødfrie dage? Og mangler du inspiration til, hvad der skal på tallerkenen? Eller til at forklare dit valg overfor omverdenen? Så er denne bog skrevet til dig! Læs den og tag stilling til, hvad der er bedst for dig. Kom med – go green! “Som fysiolog er jeg på ret sikker grund, når jeg siger, at den gennemsnitlige dansker ville gøre noget rigtig godt for deres helbredsmæssige tilstand, hvis han eller hun reducerede sit daglige indtag af kød.” Sundhedsinspirator Chris MacDonald “Det er jo vildt ugennemsigtigt som bybo at gennemskue, hvor maden kommer fra. Her er der ingen dyr i sigte, ud over duerne på Rådhuspladsen, og på den måde slipper vi for at tage stilling.” Sangerinde Sys Bjerre “Tag 10 dage uden kød, og se hvad der sker. Jeg er overbevist om, at du mærker en forskel i dit energiniveau og din fordøjelse – for slet ikke at tale om din mentale tilstand, dit fokus og humør. Just do it!” Juicemester Mads Bo “Det er ikke min mission at overbevise folk om noget, men jeg vil gerne inspirere gennem min mad.” Michelin kok Rasmus Kofoed Antal sider: 163 - Indbinding: Hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Med denne bog giver Jane Faerber en forståelse for kostmodellen LCHF - Low Carb High Fat. Med mad rigt på gode fedtstoffer og få kulhydrater, kan du spise dig mæt og samtidigt tabe dig. Ved at følge denne kostmodel får du din krop til at fungere optimalt og derved opnå de resultater som du drømmer om. Bogen hjælper dig i gang med LCHF og giver dig råd til hvordan du fastholder de nye vaner. For at opnå de bedste resultater bliver du også forsynet med forslag til hvordan du kombinerer LCHF med din træning. Softcover, 248 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
I "Stærk, let og mæt" løfter Anne Hjernøe sløret for hemmeligheden bag sit vægttabt på 20 kilo med kostplaner, sunde og skønne opskrifter samt praktiske råd. Vægttab er lige dele snilde og lige dele benhårdt arbejde. Det har Anne Hjernøe på et personligt plan måtte sande, og i denne bog deler hun ud af alle sine egne erfaringer. "Stærk, let og mæt" indeholder en kostplan for 14 dage, som Anne Hjernøe selv har tilrettelagt med fokus på sundhed og vægttab. Kostplanen inkluderer 50 dejlige opskrifter, hvor velsmag og sundhed går op i en højere enhed. Dertil følger også et let, styrkende træningsprogram, som Anne Hjernøe har udviklet til vægttab og en stærkere krop. Anne Hjernøe giver i bogen alle sine bedste tips og opskrifter videre fra sit eget vægttabsforløb mens hun opmuntrer og motivere til en sundere livsstil. Måske behøver det slet ikke at være så kedeligt at leve sundt? Hardback, 211 sider. Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Selvhjælp, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
I "Ligevægt – Stærk, let og mæt" disker tv-kok og kogebogsforfatteren Anne Hjernøe op med lækre, kalorielette opskrifter samt en hel masse gode råd til vægttab – og til at holde fast i sin idealvægt. Med ”Ligevægt” har Anne Hjernøe skabt en bog ud fra ønsker og respons fra de problemer folk har oplevet i forbindelse med vægttab. Hvad virker? Og hvilken tilgang kan man holde fast ved over længere tid? Med bogen ønsker Anne at hjælpe andre til at finde deres egen ligevægt: at blive en gladere, sundere og mæt udgave af sig selv. "Ligevægt – Stærk, let og mæt" er en fantastisk bog om at skifte livsstil og skille sig af med dårlige vaner, der både indeholder praktiske råd, forslag til effektiv kredsløbstræning og 63 sunde og lækre opskrifter. Takket været bogens foreslåede 3 ugers madplan og kalorieangivelserne ud for alle opskrifter, vil det desuden blive dejligt nemt selv at strikke mættende madprogrammer sammen. Indbundet, 234 sider. Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Denne bog kunne også have heddet ”Annes køkken – helt fra bunden”. Den handler om alt det gode, man kan lave i løbet af hele året og stille på hylderne til travlere tider, og det som vi ofte køber i dyre domme, men som det meget bedre kan betale sig at lave selv, også smagsmæssigt. Om ting, man kan samle i naturen og bruge til noget godt - og hvordan man så bruger det. nordisk mysli, ramsløgssalt, Forårspesto med skvalderkål og løgkarse, hyldeblomst-te, tørrede svampe, æblesnaps med hyben og enebær og hjemmelavede rosiner er bare nogle af de opskrifter, Anne deler ud af på ting, der spicer maden og tilværelsen op. Det er hyggeligt og livsbekræftende at lave disse ting fra bunden, og det giver en god fornemmelse at være selvforsynende. Mange af alle de gode sager kan laves sammen med husets børn, for det er nemlig også hyggeligt. Indbundet, 151 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
50 opskrifter der giver "homerun" på første date. Scorekogebogen gør det muligt for alle at lave super lækker og nem scoremad, der ikke tager længere tid at tilberede end den tid, der tager at bestille take-out. Alle opskrifterne er lige til at gå til og hjælper dig med at give din date det perfekte førstehåndsindtryk. Bogen indeholder 50 lækre opskrifter og masser af tips, som hjælper dig med at nå ”third base” på første date. Der er opskrifter til alle datingsituationer lige fra en romantisk picnic i det fri, en hyggelig middag derhjemme til lækker mad på sengen næste morgen. Opskrifterne er ikke bare nemme at lave. De er alle sammen udviklet med det formål, at du skal tage dig godt ud. Der er ingen risiko for hvidløgsånde eller kødtrevler mellem tænderne. Du skal heller ikke være nervøs for, at opskrifterne kikser eller at din date ikke kan lide maden. Opskrifterne er nemlig lavet 100% efter de unges smag, og så er de fri for kød, så du ikke risikerer at fornærme nogen. Celine Lærke Hansen ved hvad hun taler om – hun er 18 år og lige i målgruppen. Hun ved, hvad der kræves for at gøre et godt indtryk blandt unge i dag. Celine har lavet mad siden hun kunne nå op til køkkenbordet. Hun har eksperimenteret med sine egne opskrifter i flere år og udgav allerede som 14-årig sin egen kogebog. Softcover, 144 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
I bogen Mad og Mennesker fortæller Søren Ryge og James Price deres personlige historier om måltider gennem tiden – tilbage fra deres barndom og frem til i dag. James Price voksede op med reducerede saucer, gastronomi og et internationalt køkken i København i 60’erne, Søren Ryge med svinekød, sovs og kartofler og klassisk dansk bondekost på landet i Sydslesvig i 40’erne og 50’erne. De to samlinger af meget forskellige fortællinger bliver dermed også et billede på maden og måltidets regionale forskelle, historie og udvikling i Danmark. Hardback, 247 sider. Ny og ubrugt.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1500 gram
Mors mad er en dejlig kogebog af Camilla Plum, hvor hun tager os ved hånden, når vi året rundt køber ind til familiens måltider - og lærer os, hvordan vi får et forrygende måltid ud af de skiftende årstiders helt enkle råvarer. Indbundet, 472 sider. Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er - præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang. Indbundet, 272 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
1. udgave fra 2015 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740019209
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 140 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 927 gram
Spis og træn dig slank, stærk og sund på bare fire uger med denne anderledes trænings- og opskriftsbog. Kan man opnå en slank, sund og tonet krop uden at træne til et maraton, have en personlig træner eller følge en streng diæt? JA - kodeordet er FOKUS. Med fire årlige sundhedsboosts på hver blot fire uger kan du sagtens få den krop, du gerne vil have - uden at leve ekstremt. Med en minimal indsats kan du få maksimal effekt, så du kan opnå både vægttab, mere tonede muskler og større sundhed - uden at skulle omlægge dit og familiens liv. Du spiser sunde og velsmagende måltider, som kan tilberedes på et kvarters tid samtidig med, at du træner kort, men ultraintensivt i 20 minutter ad gangen, seks gange om ugen. Og følger du anvisningerne, er du garanteret resultater. I bogen får du alt, hvad du har brug for til de fire årlige sundhedsboosts:- En komplet madplan med lækre opskrifter, der er hurtige og lette at lave.- En træningsplan til hvert boost med nemme og effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet eller i haven, skoven eller parken. Antal sider: 254 - Indbinding: Illustreret kartonbind
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 15. marts
1. udgave fra 2017 på forlaget Politiken
Oplag: active
ISBN: 9788740044164
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Sygdom/sundhed
pris: 165 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 642 gram
Skal jeg skære ned på fedt eller kulhydrater, når jeg vil tabe mig og holde vægten bagefter? Det har forskerne skændtes om de sidste 30 år, så der er ikke noget at sige til, hvis du er forvirret. Især hvis du har prøvet kur efter kur uden at opnå de resultater, du drømte om. Endelig har videnskaben fundet forklaringen: Hvem du er, og hvordan dit personlige sukkerstofskifte er indrettet, er helt afgørende for, hvilken kur der virker for dig. Vælger man den forkerte strategi, bliver man skuffet. I bedste fald virker den ikke, i værste fald tager man ligefrem på. Men nu er det slut med at spilde tiden på fejlslagne slankekure. Find ud af, om du er Type A eller B ved at måle dit blodsukker. Så skal vi vise dig vejen til den rette kost for netop dig. Tit skal der ganske få ændringer til for at opnå dramatisk effekt. TYPE A Hvis du kæmper med din vægt og ved, at du har et normalt blodsukker. Du får: • Guide: Gode og dårlige madvarer for dig • Sådan bliver Type A bedst mæt • Forslag til dagens måltider • Testpersoner: Så godt virker det for os • Lækre opskrifter til Type A. Antal sider: 151 - Indbinding: Illustreret hardback
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Økologisk køkken året rundt har en masse nemme og logiske økologiske opskrifter. Der er baseret på de råvarer vi kan købe i supermarkeder. Og den gør det nemt at lave gode og nærende retter. Der er også nyttige tips til, hvordan man lærer a følge årstiderne i køkkenet og lave sundere og bedre mad. Indbundet, 128 sider. Som ny.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Hardback, 189 sider. Ny og ubrugt. Marie Schmidt, kok og Felix Schmith, tv-vært: "Vi har lavet en familiemadbog, som vi selv kunne tænke os at have ved hånden herhjemme - en hverdagsaften efter en travl dag, en sommeraften i haven med vennerne til grill, en sondag morgen med tømmermænd, en picnic med familien eller bare en dag, hvor man er lidt småsulten og trænger til noget godt. Sa her er en masse dejlige opskrifter til dig, der bare godt kan lide god mad. Vi kan lide økologiske råvarer, men vi er ikke fanatiske. Vi kan lide sund mad, men vi er ikke hellige. Vi kalder vores familiekøkken for mormormoderne, for Felix kan lide gammeldags mad, og Marie kan lide at eksperimentere. Så vores familiekokken er et miks af dette - og ofte også af, hvad der lige var i fryseren og køleskabet. Vores rollefordeling er lidt ligesom herhjemme. Marie er kokken, så det er hende, der har lavet opskrifterne. Felix hjælper til, rydder op, og så underholder han gæsterne og sørger for, at de har det godt. Det har han også gjort i denne bog, hvor han underholder dig med små røverhistorier, som du kan læse, mens du laver mad, eller mens du sidder og tænker over, hvordan du nu skal komme videre med livet eller bare med det næste måltid."
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
En praktisk, økologisk grundkogebog med opskrifter på alt fra frokostretter til middagsretter, bagning og desserter samt retter som børn traditionelt synes godt om. Det Økologiske Køkken er fuld af dejlige opskrifter på retter, hvor de råvarer, der bruges, kan købes økologiske i Danmark. Desuden lægges bl.a. vægt på resurseforbruget under tilberedningen, fordi der her kan tænkes mere økologisk, end man umiddelbart skulle tro. Friske, danske råvarer samt en ernæringsmæssig og kulinarisk vurdering har været bestemmende for valget af opskrifter og den månedsvise opdeling af bogen. Derudover har variation samt god, nem og spændende mad været andre kodeord. Softcover, 198 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
fra 1975 på forlaget Lademann
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
MENU – Internationalt Madleksikon – Oksekød –190 sider – Bordeaux lærredsbind - Smudsbind -Sprog: Dansk. Oksekød rummer en righoldig samling af lækre og spændende oksekødretter fra det danske og det internationale køkken. - Pris ex forsendelse- B1766 -13 –10066.2
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1000 gram
Er du den i din vennegruppe der kan spise bacon på og i alting? Eller kender du en kæmpe baconentusiast, der helst indtager bacon både morgen, middag og aften? "Alt bliver bare bedre med bacon" er den ultimative kogebog om bacon! Christopher Sjuve står bag bacon-bibelen "Alt bliver bare bedre med bacon", der får dit hjem til at dufte fantastisk og din mund til at løbe i vand. Først og fremmest er bogen fyldt med 75 opskrifter, men du får også en masse sjove facts. Hardback, 264 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Der er ikke noget at sige til hvis man af og til kører lidt træt i den traditionelle hverdagsmad ude i de danske køkkener og mangler ny inspiration til næste dags servering. I denne inspirerende kogebog tager 30 salgskonsulenter fra Hørkram Food-service kokkehuen på og skaber deres egne menuer - med udgangspunkt i tern og strimler fra vores egen kødopskæring - og introducerer dig til de mest succesfulde og populære retter ved deres spiseborde. Få et spænden-de indblik i hvordan kødet tilberedes og bliver til en lækker menu. Foruden opskrifter, lækre fotos samt tips & ideer, rummer bogen også vare-numre på de ingredienser der er brugt i de forskellige opskrifter så det altid er let for dig at bestille til din madlavning. God fornøjelse... Hardback, 86 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.
Senest opdateret 14. marts
Oplag: active
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
Mette Blomsterberg er restauratør og konditor. Og hun er det af hjertet. I hendes kager og desserter går smagen og skønheden op i en højere enhed, og hun viderefører på smukkeste vis konditorfagets fornemme traditioner. I ”Forelsket i det søde liv” præsenterer Mette Blomsterberg en række opskrifter, hvor den høje kvalitet følges af jordnære anvisninger. Hendes engagement og sikre sans for råvarer får duften til at strømme op fra siderne og hjemmekonditorens hjerte til at banke. Træd indenfor i Mette Blomsterbergs verden af søde oplevelser. De er lavet med omhu og med et stort ønske om at skabe glæde. Indbundet, 118 sider.
Se flere bøger kun fra denne bogsælger.